PUSS ;*

image2


PUSS PÅ GÅRDAGEN, DET VAR EN BRA KVÄLL! <3

Nu ska jag klä på mig och sen ska jag äta grillat med familjen.
Och för övrigt så hatar jag min förbannade jävla hy, jag har börjat
fått massa jävla utslag så fort jag är i solen ;( det började på armarna
och bröstet, det på armarna har gått över men nu har det kommit på
bröstet bara, och det kliar och svider och den där jävla

sunshine

Idag vaknade man och kände sig inte alls för pigg, sprängade huvudvärk och det kändes som jag inte hade sovit nånting och jag sov ändå 9 timmar, nåt sånt. Jag hann inte ens gå upp ur sängen innan mamma säger att Simon står utanför och ville prata med mig. Bara ta på sig en tröja och gå ut i det sjukt varma vädret. Pratade lite om gårdagen. Jag var snäll och såg till att han kom hem också, för jag var inte lika full som han även om jag inte direkt var nykter. Vi delade på taxi hem, vi blev blåsta.. brukar inte gå på mer än 160 spänn hem, men nu kostade det 180:- så inte fan fick han någon dricks, vi hade ju bara 200:- för det visst vi skulle räcka.

Till en började var jag jättetaggad för att gå ut på krogen, men sen när jag träffade mitt ex som jag inte sett sen det tog slut mellan oss som var över ett år sen så vart man dämpad, bara för att jag fick höra från Mathilda att du hatade mig mer än nånting annat. Kanske inte att du sa det med just dom orden men den uppfattningen fick jag. När jag fick veta det ville jag igentligen bara dra mig hemåt, men jag övertala mig själv att stanna och inte låta dig förstöra min kväll. Jag var glad över att jag stannade kvar, jag ignorera dig så gott jag kunde, lite svårt eftersom vi har gemensamma kompisar att umgås med. Men tillslut så fick jag faktiskt en jätterolig kväll och mina fötter värker idag vill jag säga, det var säkert 87529 stycken som klev på mina stackars tår.
Jag trodde i alla fall att det hade gått så pass lång tid att vi i alla fall skulle kunna hälsa på varann, men nu vet jag vart du står och det är lugnt för mig. Jag har klarat mig utan dig i ett år, utan någon kontakt alls så varför inte fortsätta så, det ska nog inte vara några problem.

Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen fixa mig lite kanske, om jag orkar. Jag vill så jättegärna ta ett bad men jag får inte. Har skurit bort en leverfläck så jag får inte bada förrens dom har tagit bort stygnen, vilket dom ska göra på torsdag, jag längtar. Bara det inte kommer göra lika ont som det gjorde när han skulle sy, han sydde ju förfan i mig utan bedövning, det kändes. Jag kunde ju för i helevete knappt ligga still och tårarna bara spruta.

shopping + party!

Idag vart det stan med mathilda och lite shopping. Köpte en jättefin klänning på ginatricot, dock en vit. Känner jag mig själv rätt så kommer den inte vara vit länge till. Men den kostade endast 149:- och fanns i alla möjliga färger så kanske blir att man köper en till och någon roligare färg. Köpte även en klänning på cubus, också den kostade 149:- men den kommer jag nog lämna tillbaka, den satt lite väl tajt över tittsen.
Jag och Mathilda satt oss även på Café Gränden och jag bjöd på en fika. Äpple/päron Mer och kladdkaka med grädde, mumsigt värre. Sen satt vi bara där och njöt av det underbara vädret och sen fortsatte våran shopping.
Tog ett kontoutdrag och vart faktiskt lite förvånad, 1350:- stog det, det var en glad överraskning!

Efter ca 3 timmar på stan tog vi bussen hem. Jag hann inte mer än innanför dörren så åkte jag med mamma ut till hälla. Skulle kolla om dom hade Naomi Campbell at night parfymen i 15 ml, men dom hade bara 50 ml och den kostade nästan 400:- och det har jag inte lust att spendera mina pengar på nu så får vänta tills jag fyller år, vilket är om lite mindre än en månad. Sen gick mamma och jag in på maxi och handlade och bestämde oss för att vi skulle grilla ikväll. Kycklingfilé med ris och béarnaisesås, MUMMA! Sen ska man blanda ihop såsen och riset och äta det med vanliga räfflade lättsaltade chips, det är så gott så det går inte att beskriva. Smarta som vi är glömmer vi att köpa chipsen, så jag och brorsan får ta och åka till skiljebo och köpa det, för det måste man ju bara ha till.

Ikväll är det utgång som gäller. Det var ett tag sen man var ute så nu är man inte annat än riktigt sugen. Det är Pluto som gäller för kvällen, och jag har bara varit där en gång men jag tror på en kanonkväll i alla fall. Kommer bli intressant och få träffa dig, har inte sett dig sen det tog slut mellan oss och det är över ett år sen. Men allt kommer nog gå bra. Kommer nog inte bli värsta polers men ett hej kanske.
Nej, nu bär det av till skiljebo och köpa chips, sen blir det att öppna första cidern när man kommer hem, dricka lite innnan och till maten. Efter maten sen åker jag nog ner till Vasaparken och joinar alla andra brudar.
Fullt ös medvetslös!?! nja, kanske inte så drastiskt, men packad ska jag fan vara ikväll!!!!

Negerbollar

Åh, vad jag ska få njuta av att sova inatt, jag har nog bara sovit 3 timmar per natt dom två senaste nätterna och jag har varit helt totalt borta, jag behöver verkligen minst 7 timmars sömn för att fungera. Skönt att få sova själv i sängen också, kunna ta hur mycket plats som helst och inte känna någon armbåge i ryggen.

Jag somnade ungefär kl 4 imorse och min klocka ringde kl 7, helt slut som jag var klickade jag bara av alarmet på mobilen och somnade om. Mamma kommer in runt 7.40 och säger, måste du inte upp nu? jag säger halv sovande; vad är klockan? jag for upp som ett skott ur sängen och tänkte på hur fan jag skulle hinna ner på stan till 8.15. Det tog för lång tid att ta bussen så mamma sa det att jag får väl ta en taxi. Det var första gången jag åker taxi ner på stan, och på morgonen dessutom. Men jag kände att jag får inte missa min tid hos psykologen och det gjorde jag inte, klockan var 8.14 när jag plinga på.
Efter att ha fått pratat av sig lite så gick jag mot bussen som skulle ta mig hem. Då kom jag på att klockan bara var strax efter nio och att Mc donalds fortfarande säljer frukostmackor och det var inte igår jag åt en sån underbart god macka, då traska jag dit och köpte en sån och en äppeljuice. Satt mig på bussen hem, satt på altan i solskenet med expressen och min macka och bara njöt, det var riktigt underbart skönt.

Senare på eftermiddagen följde jag med broder min ut på hälla och kollade lite. Han skulle köpa en till scrubs box men dom hade bara trean överallt och den har han ju redan så det var en jurassic park box istället som syrran snällt betalade. Skulle gå in på JC också för att dom har halva priset på så gott som allt i butiken, jag tänkte fynda mig ett par jeans men halva västerås hade väl ungefär samma tanke som jag hade så jag vände direkt i öppningen.

Kände ett stor sug efter nånting gott att mumsa på såhär på kvällskvisten så jag drog fram receptboken och kollade efter nånting lätt att baka och då fick jag upp ögonen för chokladbollar som i mina ögon heter negerbollar.
Så gjorde några sånna att mumsa på sen kom Mathilda över en stund och vi satt och snacka massa skit och rökte fler än två cigaretter, as usual!

Nej, nu blir det att lägga sig i sängen och läsa en bok jag började på igår "Angelas dotter". Sen när ögonlocken känns tunga så är det dags att sova för imorgon är det stan och shopping med Mathilda som gäller.

grupptrycket

Då har man fallit för grupptrycket igen då, man har skaffat sig en blogg. Jag hade ju faktiskt en förut fast det var på blogspot.se och efter ett tag tröttnade jag på den men nu har jag verkligen ett sug efter att få börja blogga, var och varannan människa gör ju det nu för tiden. Så varför ska jag vara annorlunda?!

Min blogg är kanske inte den mest vackraste just nu men jag tycker om design, så när jag har lärt mig lite bättre om saker och ting så kommer min blogg bli så vacker så vacker. Men ni som kommer läsa den får ha tålamod att den ser knasig ut ibland, rent ut sagt förjävlig kanske. Men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge.

Jag vet inte riktigt vad jag kommer skriva om i min blogg, men det kommer nog vara om allt mellan himmel och jord kan jag tänka mig.  Detta inlägget kommer bara bli om en massa skitsaker. Men imorgon så kommer det nog komma lite nyttigare och roligare saker att läsa om.

Nej nu ska jag försöka se om jag kan läsa på lite om hur man b la fixar sin blogg till det lite finare, sen blir det att ta en cigg och vänta på att franz ska höra av sig.

RSS 2.0