Bak bak bak baksätet!

Nu sitter jag här i soffan och är proppmätt, satan alltså. Åt på tok för mycket tacos måste jag säga.
Vi sitter alla och laddar upp lite inför melodifestivalen, godispåsen är framme men jag orkar inte ta en bit, då spyr jag. Annars lyssnar vi på lite gamla melodifestival låtar :)

Jag busade lite med Rocky för en stund sen och han gjorde illa min nagel ;( Den gick inte av men jag fick skitont i den.
Nu lyssnar vi på Poets - Vad spelar det för roll, snacka om goda tider. Jimmy Jansson gamla band, hihi mysigt.

Nej nu ska jag vara lite social, vi hörrrrs!


Underbara och Älskade Skåne!

Nu är jag här i Skåne. Jag var galet trött hela kvällen igår så jag orkade aldrig uppdatera. Jag och min syster somnade inte förrens klockan tre inatt ungefär. Men nu är jag i alla fall utvilad, förutom att jag har jordens jävla mensvärk så mår jag bra. Fyfan, vad jag hatar detta. Och det finns ingen alvedon ingenting ;( synd om mig.

Idag blir det bara att ta det lugnt. Jag vill ha en bok, men antar att det får vänta tills imorgon då vi åker in till malmö.
Jag får se om jag lyckas få med mig bror till eslöv och köpa ett kontantkort och cigg, kan fylla på mobilen från pappas internetbank och röka på mia i och för sig men det kan vara skönt att komma ut en stund också.

Nu åker vi..

..snart i alla fall! Jag är aaaaptrött, jag orkar knappt med att skriva här, ögonen är helt crazy.
Nåja, jag ska föna håret osv sen åker vi. Hämtar upp syster på viksäng, förbi mammas jobb och säger hejdå. Sen bär det av mot Skåne, lilla Hurva. Jag kommer nog inte vara social under bilresan, jag kommer sova nästan hela. Så bli inte sura på mig om jag inte svarar när ni ringer, ok?!

Vi syns på måndag! Eller ja, här syns vi nog lite varje dag :)

packat och klart

All min energi och mitt glada humör krossades snabbt när jag kom till jobbet. Det var inte alls roligt att jobba och jag ville bara åka hem och dra täcket över huvudet. Men jag kämpade kvar, det är ju löning så det var endel att göra, så jag kom på lite andra tankar ändå.

Ikväll har Mathilda varit här och vi har inte gjort mycket, som vanligt. Kollat på tv och pratat lite bara. Ni ska få se en bild också på vad vi roar oss med när vi röker. Nu har jag också packat, har bara småsaker kvar som jag slänger ner imorgon bitti. Det kommer jäkligt lägligt att åka till Skåne nu, sitter i alls fel :) Kommer hem på måndag igen så det blir en snabbvisit. Jag kommer uppdatera bloggen när jag är i skåne och förmodligen hinner jag nog med ett kort inlägg imorgon bitti också. Mamma kommer väcka mig när hon åker till jobbet, ca halv åtta, usch!!!


                                  

  Detta är mitt och Mathildas onsdagsnöje(?) i alla fall när vi röker!


Life is good!

ehm, jag ångrar mig nästan och vill ta bort det förra inlägget jag skrev. Då var jag bara trött på allting. Men igår när jag gick och la mig kände jag mig helt oberörd. Då kände jag att jag helt plötsligt var på jättebra humör och jag vaknar upp på precis lika bra humör idag :) så igår, ni kan radera det ur era hjärnor, för det var inte jag. Idag mår jag hur bra som helst och ser fram emot att gå åka till jobbet och vara trevlig mot alla kunder, få ut all min energi lite.

Imorgon åker jag till Skåne. 9.15 hämtar vi upp syrran och 10.00 vill vi försöka vara i rullning, mot hurva ;D

Shut up!

Alltid är det nåt, när ska man börja se ljus i livet?! När det är vår/sommar?!? mm, men det är det bara i några månder sen är allt skit igen. Enda gången jag mår riktigt bra under en längre period är på just sommaren. Jag blir tokig.
Nu kommer jag säkert låta desperat men vafan, kärleken. När ska man få träffa en karljävel där allting kan få vara bra och inte bara skita sig, det lär fan aldrig hända, den känslan har jag nu. Jag vet innerst inne att det kommer bli bra tillslut och att detta bara är en svacka, men jag är trött på svackor nu. Alla runt om verkar vara så himla glada och lyckliga, hur lyckas ni?

Jag var bara tvungen att få avreagera mig lite. Imorgon jobbar jag, sen hem och packa och på torsdag morgon åker jag till Skåne. Det ska bli underbart skönt, sitter inte alls fel nu vill jag lova.

btw, nu ska jag trycka i mig en semla och tycka synd om mig själv.


FETTISDAGEN!

Idag är det den berömda fettisdagen. Det innebär semlor smelor och åter semlor.
Jag kan ju inte vara värre än alla andra så jag och mathilda tog en tur ner på stan och klippte våra luggar och köpte några smelor. Jag tycker dock inte om mandelmassan så jag köpte med vaniljkräm i istället, det finns på systrarna eriksson. Jag har redan tryckt i mig en och nu mår jag skapligt illa, haha. Den andra kommer jag säkert få slänga om jag inte blir sugen senare ikväll.

Snacka om att jag sover som en stock ibland. Katten hade haft ner locken som vi hade över sockerkakan och det smäll som fan, både robert och mamma vaknade men jag hade då inte hört ett enda ljud, haha. Jag älskar att sova.

åhhh, på torsdag åker jag till skåne, bara två dagar kvarrr!!!

Dagens låt: Sofia Jannok - Waterloo

Happy birthday to you

Idag fyller mamma 49 år, grattis grattis! Vi tog det lugnt, två av mammas systar kom över på lite kaffe och sockerkaka, det var riktigt gott!

Annars idag har det inte hänt mycket. Jag har legat nergrävd i sängen och inte velat gått upp. Hela februari månad har varit rent ut sagt skit för mig, det har inte alls gått bra ingenting. Jag har sådan ångest och skuldkänslor så jag blir helt slut och vet inte vart jag ska ta vägen. Har en otroligt konstig känsla i kroppen.

Nu ska jag läsa bloggar, några måste ju ha uppdaterat i alla fall eftersom jag inte suttit vid datorn på hela dagen.

Sova Sova Sova Säng Säng Säng

Oh my.. Jag är så galet jäkla trött! Jag har sovit ca 3 timmar inatt och sen jobbat på det. Jag trodde jag skulle avlida, seriöst. Benen var som spagetti och ögonlocken var tunga som bly.

Efter jobbet var jag bara hemma i ca 1½ timme, Fixade håret då och fräscha till mig sen bar det av till Önsta och firade min kusin som fyller 18 på onsdag, grattis grattis. Bjöds på god mat och god tårta, mätt och belåten.

Nu är jag äntligen hemma, slängde på mig mjukisarna och tjockisstrumporna det första jag gjorde. Nu ska jag ta min äckelpäckel medicin sen slänga mig sängen och sova enda till 9.30 imorgon, lovely!!!


Get a life

Jag borde seriöst skaffa mig ett liv, just nu känns det som om jag inte har nåt. Alla jävla sjukdomar som anfaller mig efter varann måste få ett slut nu. Jag känner långsamt hur det tar död på allting för mig.

Jag gör ingenting om dagarna, nu när jag äter dessa två mediciner mår jag bäst av att bara ligga i sängen. Är jag uppe och går börjar magen arbeta direkt och jag blir illamående. Idag var jag utanför dörren för första gången på tre dagar, åkte till affären och handlade lite smått.

Nu ska jag lägga mig och kolla på one tree hill, ovanligt vaa. Det är det mitt liv går ut på nu, one tree hill är mitt liv känns det som. Vad ska jag göra när det är slut och inte har nåt mer att titta på, långsamt få panik?! Nej, så drastiskt hoppas jag att det inte blir.

På torsdag åker jag till min pappa. Det ska bli skönt. Även om jag har svårt att se fram emot det roliga när jag inte mår bra fysiskt. Jag vet att jag kommer tycka det är skönt när vi väl är framme efter en 6 timmars lång bilresa. Har ju inte träffat honom sen i somras, på tok för länge sen. Så det är bara 7 dagar kvar nu, nedräkningen har börjat.

Btw, lycka till Mikaela. Hoppas allt går bra för dig och att lilla Miliam tittar ut snart :)

Please, kill me!

Uuuuh, jag mår inte bra. Det var i och för sig inget ovanligt. Men jag har börjat med mina mediciner nu. Jag har skakningar i händerna, hjärtklappningar och mår illa nästan konstant. Jag har legat i sängen hela dagen och så kommer det nog förbli också. Skönt att jag bara ska äta dom i sju och tio dagar. Och hoppas att det bara är så här dom första dagarna. Jag måste verkligen klara av att jobba i helgen, men jag har två dagar på mig att kurera mig och en one tree hill box som kom till mig idag :D

Jag ligger här och gör inte mycket värt. Mamma ska göra hemmagjord pizza. Hoppas jag kan få i mig någonting. Jag har bara ätit en yoggi idag tillsammans med medicinen och jag är inte ens hungrig. =/

Socialt värre

Min vän Mathilda och jag är så otroligt sociala mot varann. Hon kom hit vid åtta tiden och sen dess har vi suttit här vid mitt köksbord med varsin dator (hon har ju köpt en liten laptop 8,9tum) Vi pratar lite med varann men mest är vi sociala när vi röker. Jag börjar känna att jag håller på att få jävligt ont i röven, jag har provat sitta på kuddar men det är fan inte skönt heller.

Nu ska jag spela lite på king.com eftersom jag inte har nåt bättre för mig. Mathilda kommer nog sova kvar här, tror inte hon kommer orka att gååå hem sen, haha. Så himla lång, sådär 500 meter.

Tablettmissbrukaren...

Piller piller piller, känner mig som värsta tablettmissbrukaren nästan. Jag har tydligen någon infektion så nu har jag fått två olika antibiotika mot den, roligt värre. Plus att jag redan äter en medicin mot sköldkötteln och sen mina p-piller, så tio dagar framöver kommer jag äta fyra tabletter om dagen, för mig är det fan mycket.

Just nu mår jag lite illa så är inte så sugen på att ta mina mediciner för då känns det som att jag kommer må ännu mer illa. Och jag har ingen lust att äta någonting just nu. Jag har dragit på mig mjukisbyxorna och ska lägga mig i soffan och kolla på tv och hoppas att mitt illamående försvinner så jag kan få i mig mat och alla jävla piller.

När fan ska min kropp börja må bra? Undrar om jag gör nåt fel, för alltid är det någonting, det är inte normalt att alltid ha något som är fel. Livet är jäkligt orättvist ibland tycker jag.


Freak

Vilken hemsk dag det har varit idag. Men min mamma sa till mig att den här dagen kommer aldrig komma tillbaka. Och det är jag tacksam för, för jag hatar verkligen sånna här dagar, tur att dom inte kommer allt för ofta.

Nu ska jag stänga ner datorn och lägga mig och kolla på one tree hill sen sova. Imorgon är det UM kl 11. Efter det ska jag förbi arbetsförmedlingen för jag behöver en underskrift och sen kl 15 ska jag jobba, hoppas det går bra nu.

Alla hjärtans dag

Idag har det då varit alla hjärtans dag. Ingen speciell dag för mig, den är väldigt överskattad tycker jag. Och det tycker jag inte för att jag inte har någon pojkvän. Jag har bara tagit det lugnt idag, åkte ut till hälla med mamma och bror och jag unnade mig lite gottis till kvällen och ett rosa nagellack.

Jag har inte ens orkat duscha idag, det har varit skönt att gått runt i mjukisdressen hela dagen och bara tagit det lugnt. Somnade halv åtta imorse, ehm.. det gick inte att somna. Vaknade vid ett så jag har varit ganska seg. Förstår inte vad jag gör vaken, jag borde ha somnat för många timmar sen men känner jag efter är jag inte ens trött.

Men bara för att jag har varit slapp hela dagen ska jag faktiskt ta en snabbdusch nu, det kan vara skönt att gå och lägga sig nyduschad och fräsch. Kanske piggnar till lite också så jag orkar se ett one tree hill avsnitt. Jag har bara 16 avsnitt kvar och det går fort, så nästa vecka på måndag eller tisdag ska jag beställa säsong fyra, då kan jag betala den på nästa lön, så brrra.

fredag den 13:e

Jag hade en konstig dröm inatt. Jag satt i bilen med min bror på konsums parkering. Rätt var det är så kommer Carlos som jag jobbade på hotellet i Turkiet förbi där och börjar prata en jäkla massa. Och jag var grym på engelska också. Varför i hela friden var han i Sverige av alla länder, och i västerås på konsums parkering?!?! HAHA ja, drömmar alltså.

Nu har jag precis tagit ett varmt bad, det var skönt! Jag ska ta och smörja in mig också, jag är så torrrrrr. Jag ser nu när solen lyser in i mitt rum att jag måsta damma, fyfan säger jag för svarta möbler, men snyggt är det! Jag måste nog införskaffa mig en dammvippa.

Idag måste jag hinna träffa karro, hon åker ju tillbaka till göteborg imorgon ;( och ska till Sala ikväll liksoM! Annars blir det nog för det mesta lugnt idag. Ajuste, måste iväg och köpa en ny bh, jag måste verkligen!

smile!

Åh, min mamma vet alltid vad som kan pigga upp en när man inte mår bra.
Jag har försökt som en galning att få tag på one tree hill säsong 3, men den finns ingenstans och jag har inte orkat beställa den heller. Jag tänkte, finns den inte i någon butik är det inte meningen att jag ska köpa den nu. Men så kommer mamma in i mitt rum och säger "det här är en alla hjärtans dagpresent men du får den idag" så öppnade jag den och så var det one tree hill säsong 3. Åhhh, jag vart så glad :)

Så ikväll kommer jag inte vara social, kommer kolla på massa tv. Fast jag undrar hur det kommer gå, mina ögon svider som fan och jag har ont i huvudet. Men jag kanske mår bättre efter att jag har fått i mig några fiskpinnar.


.....

Ärligt talat vet jag inte vad jag ska göra. Nu har jag brytit ihop totalt, jag har ingen energi till någonting. Jag orkar fan inte börja om på ruta ett igen. Ibland undrar man vad man gjort för att förtjäna allt skit.


Apa!

Nu är jag skapligt trött på detta. Att ha ont i magen och inte kunna äta, det har pågått i fem dagar nu, ska det aldrig bli bättre? Jag har ingen energi i kroppen för fem öre, det enda jag vill är att ligga i sängen och sova.

Jag tog mig i kragen och bäddade sängen och plockade undan lite i mitt rum, bara utav det höll jag på att svimma.. eller det svarta för ögonen, så som det kan bli när man reser sig för fort. Nu har jag badat också. Ska bara ta det lugnt ikväll och kolla på top model med mamma.

helg hit och helg dit!

Vad går egentligen livet ut på?! det är en fråga jag aldrig kommer få ett bra svar på tror jag. Dom flesta jobbar/går i skolan om dagarna och varje måndag känns tung och det enda man gör är att längta till helgen. Vi måste ju jobba för att kunna försörja oss annars funkar ingenting. bläää.  Även fast jag har ett bra jobb och trivs så är det ju så det känns.

Nu ska jag spela lite meningslösa spel på king.com där man inte behöver tänka så mycket för mitt huvud hänger inte med så bra. Sen får jag se när jag är så trött så jag vill sova. Ligger i alla fall redan nerbäddad :)

jfaklfjsanvfaä

Igår efter melodifestivalen gick jag hem till Petra en stund för hon hade 20-årsfest. Det var trevligt fast jag hade nog haft roligare om jag druckit alkohol. Men det var roligt att träffa lite folk i alla fall och inte bara sitta hemma.

Nu ska jag platta håret och sen ska jag åka hem till Janina. bye!

Melodifestivalen

Jag mår lite bättre nu i alla fall, har fortfarande ont i magen och är inte direkt sugen på någonting att äta. Jag har lyckats trycka i mig en yoggi i alla fall, bättre än ingenting och så kanske det kan stabilisera magen lite. Jag vill må bra.

Ikväll är det premiär för melodifestivalen. Janina kanske kommer över ikväll, om hon orkade men hon ville absolut inte se melodifestivalen, galen kvinna! det måste man ju se! Kommer hon över tänker jag tvinga henne att titta lite, i alla fall få ha på det i bakgrunden. Mamma och brorsan är och handlar nu, bad dom köpa dip och grönsaker, det är så himla gott. Hoppas jag kan bli sugen på det tills ikväll :)

Nu har jag precis tagit ett bad och rakat benen och sånt, det var väldigt länge sen så nu känner jag mig fräsch igen, len som en babyrumpa i alla fall. Ska göra mig snygg ikväll så jag kanske känner mig lite piggare, det brukar funka :) hihi.

Idag kommer även min vän Karolina hem :) iiih, vad roligt!

Stackars

Nu ligger jag här i sängen och är på ganska dåligt humör. Jag och Janina hade planerat att gå ut ikväll men självklart blir det inte så. Jag vaknade klockan sex imorse och hade så galet ont i magen så jag visste inte vad jag skulle ta vägen.
Jag kan bara kort säga att jag har väl någon jävla magsjuka, halvt i alla fall. Jag har inte spytt som tur är och känner mig väl lite bättre men ingen stor lust att börja dricka alkohol. Det är riktigt tråkigt för jag var riktigt sugen på att festa ikväll.

Istället ska jag ligga hemma och tycka synd om mig själv, det ska jag faktiskt göra. Min bror är snäll som åker och köper one tree hill säsong 3. Jag kunde inte hålla mig, haha. Jag måste ju ha något bra att kolla på när jag är helt ensam en fredagkväll.


chip chip

Idag var jag på stan med Janina i ett par timmar. Hittade ingen klocka som föll mig i smaken till 100%. Men det vart lite annat. Bla ett par snygga örhängen, ett par strumpbyxor, doftolja och en skiiitsnygg väska från Bianco. Jag älskar den. Det gör även katten. Hon brukar bara älska Mathildas väskor men äntligen tycker hon om en som är min, haha.

Nu är jag galet trött och ska snart lägga mig och kolla på one tree hill, har bara 6 avsnitt kvar på säsong 2 ;( måste beställa dom andra men det får vänta till nästa lön. Vill inte handla upp dom pengarna jag har kvar. Vore roligt om man kunde ha några ören kvar till nästa lön för en gång skull.

Shopping!

Nu ska jag alldeles strax iväg men tänkte kladda ihop ett inlägg först.

Ska åka ner på stan och spendera lite pengar är det tänkt. Ska kolla om jag hittar någon snygg klocka, jag måste köpa svarta strumpbyxor och så ska jag kolla på en topp som jag sett på ginatricot´s hemsida. Hoppas dom har den i butik nu bara. Jag skulle egentligen varit hundvakt i förmiddags men det blir till kvällen i stället. Det gör mig inget, då kan jag gå på stan :)

Nej nu ska jag platta håret!

iiiiih!

Nu sitter jag här och fryser, jag gillart inte. Blir jag sjuk tar jag livet av mig, jag vill verkligen inte bli det nu. Jag har precis gjort te så ska lägga mig i soffan och kolla bygglov med mamma sen gosa ner mig i sängen och kolla one tree hill. Jag har haft huvudvärk i ett par dagar och nu börjar halsen kännas krasslig. Många på jobbet går runt och är förkylda så jag blir väl inte direkt förvånad om det drabbar mig.

Men jag ska tala om för er att jag är lycklig ändå. Mattias hade lagt upp nya scheman i fikarummet. Ingen idé för mig att ta ett tänkte jag för min anställning går ut den 28 feburari. Men jag var ju tvungen att titta. Jag vart lycklig, jag har en del tider i mars också, vilket betyder att jag får fortsatt anställning, ååh så lycklig jag blev! Jag sa till Sara att jag älskade Mattias, haha.

Nej nu måste jag dricka mitt te. Vi hörs!

JagHatarRubriker

Nyss hemkommen från Janina, vi hade en mysig kväll, med äckligt vin och massa trevligt prat, haha. Vinet var faktiskt inte så gott. Men det vart en bra kväll endå. Fast vid 21.20 var både hon och jag galet trötta så jag bad brorsan min komma och hämta mig. Vi åkte till Joker och köpte cigg, eller jag gjorde. Köpte även en festis och naturchips. (likadana som jag åt hos dig Janina, haha)

Nu sitter jag här och har en dryg jävla huvudvärk, hatar det! Det känns verkligen som förkyldningshuvudvärk. Håller tummarna på det bästa för jag vill verkligen inte bli sjuk. Jag jobbar bara 4 timmar imorgon sen är jag ledig resten av veckan så jag hoppas att om jag tar det lungt så bryter ingenting ut. Nu ska jag ta och fixa med alla mina kontakter i telefon och sen sätta i mitt nya simkort. Säg bara till om du vill ha det, så får jag se om jag ger det till dig ;)


tredje februari

Nu har jag precis tagit ett bad. Det var riktigt skönt, jag har ju inte kunnat bada på 1½ vecka så det var efterlängtat :)
Nu ska jag göra mig iordning lite sen åka ut till hälla med bror. Jag ska köpa ett nytt kontantkort till telefon, måste ha nytt nr. Men ni får veta numret senare. Efter det ska jag hem till Janina och dricka lite vin och ha det trevligt!

trött trött trött

Nu är jag galet trött. Har sovit alldeles för få timmar dom senaste tre nätterna. Så nu har jag varit på stan och fixat mina grejer. Ska ner på stan igen med Janina för en liten shoppingrunda för det hade jag inte orken till idag. Nu ska jag lägga mig och sova någon timme sen kolla på One tree hill restan av dagen ;D haha.

Stabilt!

Så himla duktig jag är. Jag hade ställt fyra alarm mellan 8 och 8.30, jag vaknade inte. Jag vaknar istället klockan nio, så bra gjort av mig. Bussen går prick klockan tio så jag orkar inte duscha och stressa som en dåre, så ingen dusch för mig. Bara UM och sen åker jag hem och sover ett par timmar så jag inte är skittrött klockan 19 ikväll igen.

One tree hill in my..!!!

Allt jag kan säga är att jag är besviken, ah.. besviken är nog rätt ord.

Jag har varit svintrött hela dagen verkligen, nu när klockan är så pass så man kan gå och lägga sig är jag inte trött. Jag är inte ett dugg förvånad så brukar det bli för min del. Jag har legat och kollat på one tree hill i över tre timmar och jag bara älskart! Jag har kollat fem avsnitt, och ska snart sätta på dom sista avsnitten på säsong 1. Har sett mycket förr men kul att kolla på det från början och verkligen hänga med ordentligt.

Imorgon ska jag upp i hyffsad tid igen, ska vara på UM klockan 10.30 måste verkligen ha nya p-piller, hade jag inte fått tid imorgon hade jag haft panik. Efter det ska jag till arbetsförmedligen och tjata sönder mig på min handledare så hon får arslet ur vagnen och ringer Mattias (min chef) som hon ska ha gjort nu under tre veckors tid. Sen ska jag till Ur & Penn och kolla om dom har några snygga klockor, dom har ju halva priset på alla klockor där så man kanske kan göra ett kap. Någon som vill följa med?!  :)

RSS 2.0