shopping!

Idag har vi varit på nova lund en snabbis, köpte ett par bikinitrosor, eftersom rocky bet sönder mina andra precis i grenen, galen hund. Sen åkte vi in till malmö och gick på polackmarknaden. Köpte 2 st mascaror (160:-/st i butik) 2 rouge (90:-/st i butik) en foundation (145:- i butik) och ett puder ( 95:- i butik), allt detta köpte jag för 310 kr, jag sparade alltså in 340 spänn! fyfan vad jag älskar polackmarknaden!

Nej åter till tv, det var bara reklam :)

lill-lördag!

Ikväll är det min myskväll. Har massa tv att titta på från kl 20 - 23, massa bra :)
Ska sitta här i sköna fåtöljen och äta mitt godis :)  PUSS

ge mig tips!

Är ni snälla får ni gärna ge mig tips på roliga sidor man kan besöka, är lite uttråkad. sidor med kläder och allt som hör till, sidor där det finns saker att skratta till, ja.. ni fattar.

Catwoman

Jag, pappa och Therese har nyligen kommit in efter att ha tagit en promenad med rocky eller ptja, rocky tog en promenad med mig kan man säga, han springer ju nästan fram. Det är sjukt varmt ute, det är säkert 23 grader och helt vindstilla. Fint väder imorgon också, så sola och bada då också, och åka in till löberöd (deras centrum består av en liten matbutik och en bank) och köpa vattenmelon, sjukt gott!

Innan promenaden och just nu sitter vi och slötittar lite på catwomen, har aldrig sett den och inte sett den från början så förstår inte så himlans mycket. Jonna är inte hemma ikväll så lägger mig nog i hennes rum och kollar lite på dh. Ska precis börja på tredje säsongen.

Nej nu ska jag datanörda mig lite. hörs då!

Dagen geting!

Åh, jag älskar livet just nu. Dagarna består bara av sol och bad. Lite jobbigt för mina utslag men dom har faktiskt blivit bättre. Så min kropp börjar väl äntligen vänja sig vid solen. Får inte lika mycket utslag längre och dom kliar/svider inte lika mycket längre.

Idag när jag låg på mage på en madrass i poolen känner jag något som kryper på mig och jag kollar vad det är, då är det en geting, jag skulle slå bort den men då stack den mig. Så nu har jag fått ett getingstick i år. Fick mitt första för två år sen och det var här i skåne, får mitt andra nu och det var ju också i skåne. Något konstigt med Skånegetingar?! haha.

Nej nu ska jag upp och lägga mig på sängen en stund, man blir sjukt trött av värmen och massa bad. Blir att vila en stund, sen blir det grillade kycklingspett med ris och jordnötssås till middag.

I love it!

Just nu sitter jag ute i trädgården under parasollet med en cigg i handen och knappar på datorn. Det är sjukt underbart ute. Har solat och badat i ett par timmar nu. Åt precis lite stekt ägg och skinka till lite mellis. Tänkte nog snart ta en dusch så jag får bort allt klor, det kliar på hela min kropp, men det beror nog på utslagen också.

Vädret ska vara såhär fint hela veckan, gud vad underbart. Kunna sitta här ute varje dag, sola och bada, sitta vid datan och lyssna på massa musik och bara njuta av det underbara sällskapet.

Nej nu måste datorn in på laddning, batteriet är så sjukt dåligt. Men imorgon ska vi köpa en förlängingssladd på tio meter så man kan ha strömkabeln i.

T som i Trasig - T som i Stol

förresten, måste tacka karro för en hel skön kväll igår med gin rummy och massa skratt. Värt att anteckna, speciellt för dig mathilda, jag vann inte :O det var mamma som vann, men jag kom tvåa.



TRASIGA STOOOLEN (8)
T som i Trasig  - T som i Stol
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


skåne skåne skåne

Nu är jag då i skåne, det är skönt! Det var en varm och lång resa.
Just nu sitter jag i mitt och therese rum och skriver av mig lite. Alla har vart sjukt sega efter maten, så vi alla parkade i soffan och kollade på sommarkrysset med kakor och te. Sen har vi faktiskt inte gjort så mycket, mest suttit i uterummet och pratat en massa.

Jag bröt ihop ikväll, fråga mig inte varför. Jag bara kände att jag ville gråta och det slutade aldrig, det måste bero på att jag är sjukt trött, sov fyra timmar inatt och en timme i bilen och av någon anledning så är man helt spänd i kroppen sen när allt släpper kommer tårarna.

Jag är sjukt trött på mina utslag som bara blir värre och värre. Det måste bli bättre. Men enligt smhi så har dom lovat fint väder x-antal dagar så vi kommer bara vara hemma och sola och bada (jag får väl ligga under parasollet. På onsdag blir det malmö och polackmarknaden, vilket är bra för jag behöver verkligen en ny mascara. Sen köper man säkert en del onödiga saker bara för att det är så sjukt biliigt. 60:- för min mascara som kostar 160:- i butik.

Nej nu ska jag datanörda mig lite sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på dom sista fyra avsnitten av dh på säsong 2 med min syster, om hon nu orkar joina mig.

6 timmars bilresa..

..har jag framför mig just nu. Jag har snart packat allting, ska ner med datorn, plattången, kameran och handduk sen är allting klart. Och självklart har jag fetaste resväskan som är smockfull, hur fan ska det gå när jag ska till turkiet, begränsad packning, vad är det?!

Nej nu har jag inte tid att sitta här måste fixa det sista. Men jag skriver väl när jag kommer fram sen :) ha det bra.
Jag kommer sova större delen av resan så ingen idé att någon ringer, haa.

Skåne <3

Baaaah,  jag vill bara somna om, jag är sjukt trött. Har kanske sovit max 4 timmar inatt, och jag måste föna håret och packa allt jävla skit nu, fyfan vad jobbigt. Jag längtar bara tills vi sitter i bilen så jag får somna om igen.

Nej, nu ska jag föna håret så alla andra kottar i huset också vaknar ;D bara jag och katterna vakna, knappt det.. smulan ligger halvt död på köksstolen, haha sötnos. Saga var vaken, nu vetifan vart hon är.

Äsch, vafan herrå!

god natt!

Okej, det var tänkt att jag skulle skriva ett inlägg om kvällen men nu är jag så trött att jag stupar. Och det roliga är att jag inte har packat en enda liten grej tills imorgon, så får ställa kl på 7.30, suck pust och stön! Men jag kan ändå sova i billen men jobbigt att gå upp så tidigt endå, man fungerar ju knappt så tidigt.

Om lite mer än sju timmar sitter jag i en bil påväg till skåne, det ska bli skönt! Uh, fan va några timmar jag får sova ;(

soleksem gånger tusen

Idag åkte vi ut till irsta igen för att sola och bada, riktigt skönt. Vart väl ca 3 timmar i solen idag också, det är alldeles lagom nu när det är så varmt, pallar fan inte längre än så. Allt var underbart förutom att mina soleksem är tusen gånger värre idag. Jag har fått en miljard röda prickar på hela kroppen, till och med lite i pannan, jag som trodde jag slapp ha dom i ansiktet. Det värsta är att dom kliar som fan. Det ser ut som jag har typ mini vattkoppar över hela kroppen eller något sånt, inte fan är det vackert.

Jag tror inte det blir någon utgång för mig ikväll. Pallar inte med dessa jävla utslag, för det första så kliar dom som sagt, heela tiden och för det andra är det inte vackert alls, kul att klä upp sig då? näe. Så det blir en hemma kväll vilket igentligen är bra, för jag skulle varit sjukt stressad annars för jag har inte packat ett enda plagg och vet inte ens vad jag ska ha med mig. Så det blir en lugn hemma kväll med mamma och karro, ett parti gin rummy, kanske två, det vet man aldrig.


A walk to remember

Yes, nu har jag äntligen beställt filmen A walk to remember från cdon.com. Den sidan har nog lite problem.. skulle beställa den, då skulle jag vänta tills brorsan hade kollat vad han ville ha. Då beställde vi scrubs och desperate housewives och så skulle vi beställa den filmen, men då var den tillfälligt slut. DÖ tänkte jag.

Sen gick jag bara in på skojs nu och då kunde man köpa den ;D happy me. Och dom har höjt den, den kostade bara 49:- förut, nu kostade den 69:- no big deal, 20:- hit eller dit kvittar, fast det slutade på 98:- för frakten kostade 29:- Men jag skiter it, jag är glad. Vi fick ju trots allt över 200:- i rabatt när vi beställde boxarna :)

Nej nu ska jag ringa mange och tvinga han prata med mig, sen måste jag sova. Upp i tid imorgon och åka till irsta igen och sola och bada. Sen på kvällen är det utgång, och hinner inte sova middag heller, jag kommer dö! Men jag ska ha så jävla kul och full ska jag vara!

statoil nordanby

Där är jag och mathilda nästan stammisar. Jag är sjukt godissugen och måste åka dit och köpa godis och mathilda behövde cigg. så nu ska jag gå till min parkering så kommer mathilda och hämtar upp mig. Sen blir det sängen och dh.

Sola och bada

Åhh, jag älskar att man har en bra släkt. Just nu syftar jag på morbror stefan. Han kan gärna få en medalj av mig för han har byggt ett sånt fint hus, men det bästa är fan poolen, den är perfekt, lagom stor och lagom djup. Idag åkte vi ut till irsta (till morbror stefan) och solade och bada, det var riktigt skönt, bara sätta på musik i mobilen sen gick tiden fort, det gjorde den också för man hade så trevligt sällskap. Bjöds på en jättegod pasta sallad, mums.

Jag och mamma åker ut dit imorgon också, och vi ska försöka få med brorsan också. Men han säger bara "vit man ska vara vit" baah, det är fint att vara brun, även om det inte alltid är kul att pressa till sig den. Jag måste sola nu, dels för att försöka linda mina soleksem, det är sjukt, jag har röda prickar på precis heeela kroppen, till och med fötterna, ast faktiskt inte i ansiktet, vilket är skönt! Då blir det sol och bad och grilla korv! Sen utgång efter det, men måste ta det lugnt, min ekonomi säger ifrån och så vill jag inte vara allt för bakis på lördag.



Det fina huset som min morbror byggt själv, och så självklart den underbara svalkande poolen.



Här ligger jag och steker (man ser lite av mina soleksem på magen och tuttarna) eller så är det bara som jag vet att dom är där och lägger märke till dom. Köpte en ny bikini idag på h&m också, bild på den kommer nog i nästa inlägg. Nu blir det ringa fredrik sen smörja eksemen med en äcklig salva!

lill-lördag!

Just nu är jag sjuukt trött. Har varit på hälla med mamma idag och kollat bikini, men hittade ingen som föll mig i smaken sådär. Sen handlade vi och åkte hem och lagade mat. Sen ringde mathilda, åkte ut en snabbis på hälla igen, hon hittade ett par jättefina skor som hon ska köpa på fredag då det är löning.

Det vart ett parti gin rummy ikväll, det vart helt sjukt. jag slutade på över 2000p det har nog aldrig hänt. Mathilda åkte hem för en stund sen, så nu ska jag bara sitta på msn och vara lite social en stund för min dator har varit dum idag så har inte kunnat komma in på msn på hela dagen, så passar på en stund nu, sen blir det fan sängen och dh.

Imorgon blir det sol och bad ute i irsta!

svensk sommar

Det har varit sjukt varmt idag, för varmt för att jag ska kunna ligga i solen. Och på våran lilla plätt blir det ju verkligen som en gryta, så efter 30 minuter gav jag upp, mitt huvud snurra och det kändes som jag skulle svimma hundra gånger om. Så jag gick in på altan och la patiens istället. Men imorgon blir det bättre, då ska vi åka ut till min morbror och sola och bada, för dom har pool, fan va skönt! Sen på fredag blir det utgång och på lördag skåne :)

Nu ska jag hjälpa mamma med maten, jag är sjukt hungrig!


Teparty!

Nja, inte riktigt. Men jag har blivit helt galen i te, vilket jag tycker är konstigt för jag hatade te förut. I och för sig kan jag inte kalla mig en teälskade för jag tycker bara om en enda sort och det är indian spice, så sjukt gott med tre sockerbitar i.

Jag dricker minst en kopp varje dag, gör alltid iordning en innan jag lägger mig och kollar på dh. Vilket jag ska göra nu, nu har jag gjort mitt te som ska svalna lite annars bränner jag bara mig på tungan eller gommen, sen slår jag på lite dh :)


Party all night looong!

Åhh, ge mig fredag nu. Då är det utgång med Mathilda och Petra som gäller och förfest hos min granne. Har inte varit ute på lite mindre än 2 månader, sist var nog sveriges nationaldag, hm. Men desto mer ser jag fram emot denna gång :) även fast ekonomin säger ifrån så tänker jag fan unna mig denna helg i alla fall, skiter i att jag får sitta bakis i en bil i 6 timmar på lördagen.

Skåne på lördag då, och jag lääängtar! massa sola och bad om vädret tillåter vilket fan är på tiden!

nakenfis

just nu springer jag runt som en dåre och försöker hitta något vettigt att ha på mig.
tog upp min bh som legat på golvet så har katten drängt den i vatten, så den var dyngsur, mysigt.

nej, jag har inte tid att sitta här, måste fixa mig lite så jag är redo för maten :)

diskmaskin utan ström

Ah, i den här familjen finns det då ingen diskmaskin, och vi har inga planer på att skaffa en heller. Jag hatar att diska, finns inget tråkigare (undra hur stor min diskhög blir när jag flyttar hemifrån!?!) Det brukar alltid vara så att om jag och brorsan ska städa lite tills mamma kommer hem från jobbet, jag tar gärna hela lägenheten bara jag slipper diska, men nu har jag faktiskt diskatoch min bror kommer ut i köket och ba: är det någon som har dött eller? du hatar ju att diska?!!
- är det någonting du vill ha?! vafan diskar du för? är du uttråkad?!

rätt svar var väl att jag var uttråkad och ville göra fint till mamma.

nu ska jag fortsätta städa lite i mitt rum, det blir stökigt så jävla fort!!

Nymålade naglar

Just nu sitter jag och målar mina naglar. Målar sällan mina naglar, gör jag det är det bara med genomskinligt, nu bestämde jag mig för att måla det rosa/rött för mina naglar har äntligen växt och blivit långa igen :)

efter jag har målat dom ska jag kolla på två avsnitt av dh sen ska jag faktiskt sova.

Kladdkaka med grädde

Nu har jag precis tagit ut kladdkakan ur ugnen och vispat lite grädde till, gott! Jag har varit sugen på kladdkaka hela dagen så bestämde mig för att baka det efter maten.

Snart kommer Mathilda, vi röker väl en cigg eller två och snackar lite skit.

Sen ikväll återgår jag till mitt dh tittande :)

Filmmaraton

Jag kan nästan säga att jag har ett litet filmmaraton med mig själv varje natt. Varje natt kollar jag på minst fyra avsnitt av desperate houseviwes, så jag somnar inte förrens kl 5 på morgonen. Gosh, jag måste köpa säsong 3 också. Har kollat klart på ettan och snart dom fyra första avsnitten på säsong 2. Gick in på cdon.com och tittade vad det skulle kosta, bara 249:- jag ska köpa kan jag tala om. Ska även köpa A walk to remember, en av mina favoritfilmer, som bara kostar 49:- Jag är stolt över mig själv, jag har faktiskt pengar kvar, fastän vi är inne på sista veckan innan löning, det är nog första gången. Jag har nog bara 400:- kvar,  för jag handlade tvättmedel/sköldmedel till mamma och lite annat för 150:-, jag skulle igentligen få tillbaka det, men min mamma är så underbar att alltid köpa cigg till mig, så jag kan stå för det.. hon tvättar ju trots allt mina kläder.

Nej jag satt mig bara vid datorn för att kolla vad säsong 3 kostade så nu ska jag återgå till mitt tittande, det kommer bli en sen natt eller ja, tidigt morgon kanske man ska säga.

Just nu älskar jag livet! (fast jag igentligen inte har något)

fattig bonddräng

Jag har blivit helt kär i astrids lindgrens låtar, speciellt fattig bonddräng med tommy körberg, åhh så underbar!

Jag har varit sjukt dålig på att skriva här, men mitt humör har gått upp och ner under en alldeles för lång period nu så hoppas jag att det vänder och blir bra igen. Ja, vad har hänt sen dess då? ingenting har hänt som är värt att skriva här.
Fick svar från barnmorskan och det var inte positiv, skiter i vilka som läser detta men jag har i alla fall klamydia, kul liv. Det var verkligen som pricken över i:et, så dåligt jag har mått dom senaste 2 - 3 veckorna. Jag bröt nästan ihop och det blev ju inte bättre att man mådde piss en kvart efter man tagit dom där två tabletterna, vart sjukt dålig i magen och mådde illa som fan.
Men jag får tacka Mange som ringde och pratade med mig i över en timme och fick mig på bättre tankar. tack vännen <3

Jag är sur på socialen också. Jag har fått avslag, så får inga pengar i augusti. Jag som tänkte ta pengar där ifrån när jag åker till turkiet så jag har en massa pengar att göra av med. Men nu vetti hundan hur fan jag ska göra, det löser sig säkert men nu har jag blivit sur över det.

Och jag är verkligen inte en sån där person som är anti kärlek. Men just nu är jag så trött på att det bara finns så otroligt många patetiska och sjuka killar. Hittar man den rätta så blir man ju lycklig, men det är en lååång väg dit verkar det som.

Nej, nu ska jag prova ringa min pappa igen som inte ville svara när jag ringde tidigare. Sen ikväll blir det film/kort med mamma och mathilda.

SKÅNE OM EN VECKA <3 KÄRLEK!

HAT!

Så är det, jag hatar dig!

Läkarbesök och Möte.

Idag var jag först hos barnmoskan och gjorde undersökning och allting gick bra.
En timme senare skulle jag ner på stan för att gå på ett informationsmöte. Det verkade helt okej. Jag hann inte annat än att komma hem så hörde Mathilda av sig så då åkte vi ut och åkte en massa. Så glad för din skull att du har fått körkort!
Vi hämtade även upp Petra efter en stund sen drog vi till mcdonalds och köpte mat sen åkte vi till Hallsta och köpte mjukglass och tog en cigg sen åkte vi hem igen. Det var riktigt trevligt. Jag åkte med Mathilda i sisådär 4½ timme, så nu är jag allt lite seg.

Nu ska jag nog lägga mig och kolla på lite dh, sen sooova.

Körkort!

IDAG TOG MIN BÄSTA VÄN MATHILDA KÖRKORT! GRATTIS GUMMAN!
 


Magsmärtor!

Hate it! Hela dagen igår och hela dagen idag har jag haft så fruktansvärt ont i magen, alltså inte ont i magen så jag behöver gå på toa, det är högre upp.. funderar på om det kanske är en väldigt kraftig magkatarr, har ju haft det lite smått förut men dessa tvådagarn har det verkligen varit sjukt jobbigt. Idag åt jag ingenting på hela dagen för jag har haft så jävla ont, åt bara tacopaj till kvällsmat. Hoppas det går över, orkar inte med flera läkarbesök detta år.

Imorgon ska jag faktiskt till läkaren, eller ja, barnmorskan. Hoppas det går bra. Ska vara där klockan 13.00 sen efter det klockan 14.45 ska jag vara på bryggargården på något möte, hoppas det ger nånting bra.

Just nu sitter jag bara här och tar det lugnt. Har legat halva dagen och kollar på desperate housewives och sen klockan åtta började min tvkväll som slutade klockan 23. Funderar på att lägga mig och kolla på dh igen, har inget bättre för mig precis.

Får inte glömma att Malin fyller 19 idag också, Grattis gumman!
Hörde vad som hänt, vad bra att du mår bra nu i alla fall :) saknar dig ju, kom hem från Norge nu!


desperaste housewives

Åhh, min dator håller på att packa ihop, jag orkar verkligen inte. Varför ska allt tekniskt gå sönder för mig?! Lämnade precis in min gamla mobil på lagning, jag köpte en ny för jag blev tokig på att den gick sönder heeela tiden.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på desperate housewives och sen sova någon gång. Måste ringa doktorn imorgon också efter som UM inte kunde hjälpa mig.

Bloggar´n

Jag har blivit lite dålig på att blogga nu. Men jag orkar inte sätta mig vid datorn för att endast blogga plus att min dator har blivit hur seg som helst och kommer när som helst packa ihop känns det som. Gör den det så börjar jag gråta, för min stationära datorn är sjukt seg den också, och brorsan dator får man då aldrig låna heller skulle jag tro.

Mamma slutar om 20 minuter, då ska vi åka ut till siba på nytt och köpa desperate housewives boxarna 1 - 2. Det förvånar mig inte om dom inte har kvar dom längre. Sån tur ska jag alltid ha. Men har dom boxarna kvar så ska jag ligga i sängen och glo på det hela kvällen och äta popcorn.

Tillåtet i regnet!

Idag har det fan regnat heela dagen. Både jag och saga (katten) har legat i sängen och kollat på tv, eller ptja, saga har sovit. Hon har sovit hela dagen, som om hon kommer sova något inatt? neeej, stackars mig. Hon var uppe med mig när jag tog ett bad, det var det enda. Sen gick hon och la sig igen.

Jag har varit sjukt uttråkad hela dagen och bara kollat på tv och tagit ett bad. Mamma märkte det på mig och sa att jag kunde åka och köpa desperate housewives säsong ett och två för att på siba säljer dom 2 boxar för 500:- och mamma erbjöd sig att betala halva. Jag var 100% säker på att dom stängde klockan åtta, så kvart i sju fönade jag håret och så och drog med brorsan dit, nej då har dom precis stängt, då stängde dom klockan sju ;( bajs på dom.
Så jag tvingade brorsan att åka till maxi för där har dom haft samma erbjudande, men det fanns självklart inte kvar och dom hade jättedåligt med filmer. Då vart det att äta donken för mig och jag fick ett rosa coca cola glas, haha.

jag har bara legat hemma med andra ord och kollat på massa dåliga program på tv. Jag får helt enkelt lägga mig och kolla på one tree hill ett par timmar sen sova. Imorgon ska jag ställa klockan på 10 och ringa U

Power meet!

I helgen har det varit power meet i västerås, inget som ligger i mitt intresse så åkte aldrig ner och titta, man såg bilar lite var som helst i alla fall så. Såg några fina bilar när vi hämtade Larssa från stationen i fredags.

Larssa kom till mig i fredags runt halv sju på kvällen, vi bestämde oss för att käka spicy hot så var det stängt ;( och allt låg på så dumma ställen där det skulle vara sjukt mycket folk så det blev en jäkla kebabtallrik för min del och en pizza för larssa. Och efter många om och men lyckades jag övertala honom att jag fick betala. Jag åt i och för sig bara 1/4 av kebaben, haha. På fredagkväll satt vi bara och snacka en hel del sen slog vi på en beckfilm och larssa somnade några gånger under den. Full förståelse eftersom han gått upp klockan 5 varje morgon och slutat 14, fast ons - tors slutade han vid åtta tiden på kvällen.

På lördagen åkte vi ut till hälla, handlade mat och gick på systemet. Larssa ville handla upp sig ut i fall det skulle bli fest på kvällen. Det var tänkt att han skulle åkt ner på stan och träffat en par kompisar men han var så seg så han orkade inte. Det var att äta god mat men endel av min släkt, haha och sen spelade jag, Larssa, mamma och min moster gin rummy på kvällen :) Efter det gick vi med min moster hem och när vi kom hem igen så gick vi och la oss direkt och låg och mös i två timmar, om inte mer.. det var jättemysigt. Hade kunnat legat så hur många timmar sen helst om jag inte hade varit så förbannat trött.

Idag har vi bara tagit det lugnt, vi båda tog ett bad (inte tillsammans) sen la vi oss och kolla på tv och båda somnade en stund, haha. Vi har bara legat i sängen och tagit det lugnt idag. Tills det var dags för honom att åka hem ;( tråkigt tyckte jag. För jag har verkligen haft en jättebra och mysig helg. Tack så jättemycket Larssa. Hoppas vi ses igen ;*

Det vart ett långt inlägg, har inte skrivit på hela helgen, men jag har haft annat i tankarna än att sitta vid datorn :)

FixXx!

Nu håller jag på att fixa till mig förfullt för om 35 minuter åker brorsan och jag ner till stationen och
hämtar upp Larssa, det ska bli mycket trevligt :)

uppdaterar mer senare :)

Torsdagsnöje!

Åh idag vart jag glad, jag har fått pengar idag så nu känner man sig rik, för stunden i alla fall.
Åkte ut till hälla med mamma idag på eftermiddagen, lämnade in min gamla mobil på lagning och så köpte jag högtalare till mobilen så jag och Mathilda kan poppa på kvällarna i turkiet.

Ikväll kokade jag potatis och gjorde fiskbullar, länge sen jag åt det och gott var det. Sen kom Mathilda förbi så då spelade hon jag och mamma två partier av gin rummy, det blir sällan bara ett parti nu för tiden, i lördags vart det tre partier, att vi orkade, haha.

Nu har huvudvärken smygit sig fram och klockan är sent så sängen kallar. Imorgon blir det att åka ner på stan och lämna in lite papper på soc, sen ska jag leta taights, det finns bara übertunna, jag vill ha lite tjockare.. i alla fall när det är vita jag vill ha. Sen imorgon kväll kommer Larssa hit, det ska bli trevligt :) Jag är inte alls nervös  nu men kommer vara det imorgon känner jag på mig.

Nej nu kallar sängen. Puss och god natt!

Luspank!

Förlåt för att jag inte har varit så effektiv på bloggen, men den senaste veckan har jag inte mått så bra, det har gått upp och ner hela tiden och då menar jag fysiskt. Min mage har inte varit min kompis den senaste veckan vill jag tala om.

Imorse vaknade jag kl 7 och hade jordens magont och gick på toa, spenderade den närmaste timmen där sen också, mysigt jag vet. Jag mådde sjukt illa och det kändes som jag skulle spy vilken sekund som helst, men som tur gjorde jag inte det. Skulle till tandläkaren idag men kände att det var omöjligt för mig att klara av det, inte så mysigt att kanske spy när han pillar i käften på mig.

Jag har fortfarnade inte fått in några pengar på kontot, jag blir sur. Jag ska ringa imorgon och fråga så hon har fått papperna och se hur lång tid det ska ta, jag är i behov av pengar. Men jag fick en glad överraskning igår, jag är skyldig mamma ca 1000:- och att passet ingår i dom pengarna så jag behöver på ett sätt inte betala mitt pass själv, då vart jag glad.. sparar in 400:- ¨på det.

Nu ska jag glo på tv och vänta på att mamma kommer hem och ska fixa lite mat. Hoppas jag kan få i mig lite, det behöver jag. Jag har bara ätit två knäckemackor idag men lite lite smör på och ett glas vatten. Skulle sitta fint med en sallad, har varit sugen på den senaste timmen. Jag är hungrig men så fort jag tänker på mat mår jag sjukt illa ;( 


Morgontrött?

Först morgonen nu på tre dagar som jag inte vaknar med huvudvärk, men det kommer säkert komma under dagen. Idag har jag bara mer ont i halsen än vad jag har haft dom tidigare dagarna, men jag får då tacka bafucin och glass!

Har precis klivit ur duschen, emma skulle ringa mig halv 12 så skulle vi bestämma vart vi skulle ses på stan, men hade fått sms och så bestämde vi att vi skulle ses vid kl 13 istället, det känns bättre, då slipper jag stressa.. när jag är trött på morgonen väljer jag att ligga kvar i sängen in i det sista så jag måste stressa tillslut, så är det när man är morgontrött.

Nu ska jag fixa iordning mig lite sen ska jag hålla tummarna på att det rullar in lite pengar på kontot idag!

RSS 2.0