31 Mars

Här vart det då ingen vila för mig som jag hade trott. Det var väl en lagom slö morgon så det var väl skönt men sen blev det allt annat än lugn och ro. Brorsan och jag åkte ut till bolaget kl 15 och när vi åker därifrån ringer Jenny från Ica och frågar om jag kan hoppa in och jobba. Självklart men var bara tvungen att åka hem och duscha först. Så på 40 minuter, duschade jag, sminkade mig och fixade håret och var på Ica, fan stolt över mig själv alltså! ;P

Jobbade ca 5 timmar idag, I like! Vart glad för jag har fått fler tider också. Imorgon jobbar jag 14 - 21, lördag 12 - 20 och söndag 10.30 - 15.00 Perfekt! Då hinner jag vara med på personalfesten på kvällen sen också med Sky Bar! Gör mig absolut ingenting att jobba hela helgen, påsken är inget speciellt för mig ändå så. Tjäna pengar istället, det gillas.

Nu ska jag datanörda mig tills det blir dags för sängen. Har ont i ryggen också ;( Dom där stolarna på Ica är fan inte sköna alltså! Usch! Men god natt på er! :)

29 Mars

Narkotikautbildningen idag var riktigt intressant. Otroligt hur mycket skit det finns. Det var som sagt intressant och Dennis som höll i allt var härligt att lyssna på, han pratade skånska också, haha! Ska nog gå ut lite på nätet och läsa på lite, det var ju så intressant och känner att man nog har mycket mer att lära.

Jag ska snart lägga mig och glo på without a trace. Min mage har krånglat hela dagen så skönt att bara bädda ner sig och ta det lugnt. Sov så gott så hörs vi säkert imorgon :)

Narkotiautbildning.

Idag så ska jag iväg på narkotikautbildning med jobbet, det ska bli riktigt intressant. Så hoppas nu på att det är bra. Jag är så noll insatt i allt som har med droger att göra så det kan väl vara intressant att få lära sig lite om det. Bra att veta också eftersom många ute på krogarna använder droger. För i dagsläget skulle en drogpåverkad människa kunna prata med mig och jag tror fan inte jag skulle märka något, inte i krogenmiljön i alla fall.

Jag hatar min mage idag. Den lever sitt egna lilla liv, det gillar jag inte. Har haft magkatarr hela natten och nu har jag bara sjukt ont i magen istället. Ska försöka äta en macka så jag får i mig någonting, sitta på en utbildning i några timmar på tom mage är nog ingen hit! 

Nu ska jag klä på mig och sen ta en cigg, måste kila ner på stan snart så. Hej så länge!


28 Mars

Idag är jag lite piggare. Igår var jag sjukt seg och hade en skapligt jobbig huvudvärk som kom och gick hela dagen så jag tog det bara lugnt hela dagen/kvällen igår. Var ute en snabbis på Hälla med brorsan och mamma, hittade en lila söt liten klänning, blir förmodligen att ha den på personalfesten på söndag.

I fredags jobbade jag, som vanligt. Vi alla var skitrötta och ville bara hem. Åker ner i källaren för att dumpa alla sopor osv. Då fastnar Alex i hissen, typiskt att sådant ska hända när man verkligen bara vill hem. Så det tog en timme extra allt som allt för att den där nissen skulle komma och få ut henne och starta om hissen osv. Jag och Erik satt kvar i källaren med Alex, var ju inte direkt så jag hade tänkt att min fredagnatt skulle se ut, jag ville bara hem och sova. Somnade väl strax innan fyra på morgonen så det var inte så konstigt att jag var seg igår.

Idag vet jag inte vad som händer. Ska snart ta ett varmt bad, ruskigt skönt. Har lite huvudvärk idag också men tror det beror på mensen. Är sugen på att åka ut till Ikea, kollade på någon smart förvaring till alla mina smycken. Har ett en grej där förut för hundra år sen, undrar om dom har kvar den, för det vore perfekt! Annars händer det inte mycket. Ska kolla på den nya Wallanderfilmen med mamsen ikväll bara :)

Jag lovar er, bilder kommer senare ikväll eller imorgon, ska ta bilderna idag i alla fall! :)


26 Mars

Nu har jag gjort min sista dag på min praktikplats, Ica Ettan. Det är fan sorligt alltså. Jag har verkligen älskat att vara där, lärt mig mycket, speciellt nu när jag suttit i kassan också. Det är nåt som passar mig till 100%. Får hoppas på allt i världen att någon slutar eller att dom behöver mer personal helt enkelt.

Jag fick med mig en smörgåstårta hem, en liten hejdå present sådär. Den var riktigt god så bjöd moster på lunch som var snäll och hämtade upp mig efter praktiken. Nu ska jag ta och vila en liten stund så jag orkar med denna långa dag. Jobbar ikväll 21 - 02 om Helen inte skulle ringa in mig tidigare men det visar sig.

Ha en bra dag! :)

25 Mars

Vilken dag det har varit, jag har fatt knappt suttit stilla sen jag gick upp imorse. Först praktik mellan 8 - 12, okej.. satt ju i kassan i fyra timmar men då arbetar man ju och det är ju inget vila precis. Direkt när jag sluta så kom brorsan och Mathilda och hämtade upp mig så åkte jag och Mathilda ner på stan och shoppade, var på stan i nästan fyra timmar. Köpte en hel del, ringar, bh, klänning (dock inte en sån klänning jag var ute efter), läckra strumpbyxor, ett par skor.. ooops och sen ett par jättesöta jeansshort! Tror jag fått med allt, kanske kommer blider sen, har inte haft tid att fota det än.

Kom hem strax efter klockan fem då fixade jag ihop lite våfflor och stressa som fan, åt halvdegiga våfflor och sen drog jag direkt hit. Hem till Helen som nu har flyttat. Är barnvakt åt Nova! Hon sitter och tittar på pippi och jag sitter här och tittar lite, skönt att få ha slagit ner arslet!


24 Mars

Tjenixen!

Idag är jag på bättre humör så nu ska jag inte klaga på någonting. :)

Suttit i kassan idag som vanligt och idag gick det riktigt bra. Tycker verkligen det är skitroligt och fan vad jag skulle bli lycklig över att få jobb där. Hoppas kommer jag göra men absolut inte mer, vet hur sjukt svårt det är i dagens läge. Men jag känner verkligen att ett såndan jobb, det är verkligen nåt för mig, älskar´t!

Annars idag då, har det faktiskt inte hänt så mycket. Hade inget bättre för mig så la mig och vilade en stund på eftermiddagen för att tiden skulle gå, haha. Strax efter jag vaknat igen så ringde Mathilda, gick ut och mötte henne och vi stod ute och pratade i nästan en timme, det kändes riktigt bra, båda två behövde prata av oss.

Längtar tills imorgon, jag längtar verkligen till praktiken, jag vill lära mig meeer, jag vill lära mig allting om kassan, jag vill bli bäst på det, haha! Sen efter praktiken ska jag ta en walk ner på stan och möta upp Mathilda för lunch och shopping ♥ Jag är ute efter en fin, ganska enkel svart klänning, gärna tubtop. Ska leta i varenda butik imorgon. Kollade igenom alla sidor jag kunde komma på igår som säljer kläder, hittade ingenting. Jo en skitfin klänning som kostade 1095:- hade man mer jobb så, ja.. men så är icke fallet. Någon som vill köpa den?! Haha.

Nu ska jag kolla på tv sen blir det att sova så jag är utvilad tills imorgon :)


23 Mars

Hallå där! Har inte varit på humör alls för att uppdatera, är egentligen inte på humör nu heller men känner att jag behöver få skriva av mig lite.

Kan börja med att jag har förlängt min praktik en vecka nu för att jag ska kunna få lära mig kassan. På grund utav att Helena bröt armen vart det inte riktigt som vi tänkt oss, men en vecka till gör mig ingenting. Jag går mellan 8 - 12, sitter i kassan den tiden och tro mig, det räcker. Idag när jag kom hem var jag helt borta i skallen och var tvungen att vila en stund. Men det är väl så nu när man håller på och lär sig också antar jag, fast jag trivs med det, skitroligt!

Jag vet inte hur många av er som vet men jag och Christian är inte tillsammans länge. Det var ett gemensamt beslut men självklart är det alltid jobbigt. Vi skildes som vänner vilken i alla fall känns skönt det och jag tror vi båda känner i efterhand att det var rätt beslut men självklart är det jobbigt ändå, det blir ju en sådan konstrast, tomhet!

Måste också säga att jag är riktigt besviken. Vad har man för vänner?! Inte en jävel har frågat hur jag mår eller så. Visst att jag kanske sagt att det känns som att det var rätt beslut och vi skildes som vänner, men man är väl mänsklig? Klar som fan det är jobbigt ändå. Jag är inte arg på någon utan bara så jäkla besviken. Vart är vännerna när man som mest behöver dom?! Jag vill inte umgås med mina vänner och bara prata om att jag kanske mår dåligt osv, jag vill hitta på saker som gör att jag inte tänker på allt dåligt förtillfället.

Det var allt för mig den här gången.

17 Mars

Tråkigaste dagen på praktiken är äntligen avklarad! Fast jag måste säga att det har varit den roligaste tisdagen av dom alla under dessa veckor i alla fall.

Tänkte bara uppdatera här lite snabbt för snart ska jag slå ner arslet i soffan. Direkt när jag kom hem ställde jag mig och gjorde fläskpannkaka. Okej, jag pratade för med Mathilda i telefon i över en halvtimme, haha! Sen gjorde jag pannkaka och diskade :) Den blev precis klar, mm vad gott det ska bli!

Bara två dagar kvar på praktiken eftersom jag är ledig på torsdag. Ledig och ledig är väl och ta i kanske, ska faktiskt på alkoholutbildning på torsdag kl 10. Så jag får sova 1½ timme länge den morgonen ;) skönt!

Nu ska jag kila och slänga i mig maten och kolla på halv åtta hos mig sen blir det nog att slå på Without a trace som vanligt!

15 Mars

Halva Mars har redan gått och snön försvinner sakta men säkert. Har hört att det kanske ska snöa lite i veckan. Då vet jag fan inte vad jag gör alltså, flyr från Sverige eller nåt.

Så var det måndag igen vilket innebär praktik, sista veckan nu. Måste ta och säga att det är ganska skönt det faktiskt. Jag trivs osv men allting känns väldigt enformigt! Packa upp varor dag ut och dag in. Vad hände med att lära sig kassan?! Hmm.

Sitter här framför datorn med en kurrande mage, är så sjukt hungrig. Har verkligen fått in  en rutin, kan man säga så?! I alla fall när det gäller att äta, äter på regelbundna tider och fan va bra det känns alltså. Ikväll blir det kyckling och pasta med ostsås och självklart en massa wokgrönsaker till, MUMS! Ska äta en jäkla massa wokgrönsaker, var ett tag sen jag åt det och är riktigt sugen på det.

Sen blir det att slå ner arslet i soffan som vanligt, haha! Glo på tv, kommer nog bli några avsnitt Without a trace då det inte går nåt bra på tv ikväll vad jag vet. Mumsa lite på mitt naturgodis ska jag också göra innan det är dags för sängen!

11 mars

Så var denna dag avklarad på praktiken och snart är det helg, men innan det har jag en lååång dag framför mig. Praktik 8 - 17, jobb 21 - 02, efter det har jag helg! :) Lyckades få ledig på lördag. Bättre så faktiskt att jobba fredag och sen ha resten av helgen ledigt känner jag :)

Nu sitter jag är inkurad i täcket och är sjukt trött, inte sovtrött så det är bra, bara sjukt seg. Eftersom jag jobbar imorgon kväll så äter vi lite godare mat ikväll istället, fläskfilé, hemmagjord klyftpotatis och beasås, mums! Sen från 19.30 - 22.00 har jag tv, så då tänker jag gosa ner mig i soffan och bara ta det lugnt. Kanske slinker ner en bit sockerkaka också ;) haha!

Bloggar nog inte någonting imorgon, hörs på lördag istället :) ha det bra, trevlig helg!

8 mars

Nu har en ny vecka på praktiken börjat och det rullar på som vanligt. Ser dock inte fram emot imorgon för förra tisdagen var den tråkigaste dagen, riktigt jävla tråkig, så tråkig att jag nästan kände att jag inte ville vara kvar där och jag vet att det kommer bli samma sak imorgon. Plus att dom har hälsokontroll där imorgon också, då får man inte lägga någonting alls på golvet, jag fattar inte.

Är riktigt slut i benen, måste vara nåt fel eller om jag gör nåt fel, jag får så himla ont i mina knän, resten av kroppen känns hur bra som helst, men mina knän gör så förbaskat ont!

Var sugen på något god mat ikväll så blir att röra ihop till lite tacos, mums. Sen köpte jag fruktcoctails och vaniljglass idag för det var hundra år sen jag åt. Så det ska jag mumsa på efter maten. Efter maten ska jag slå ner arslet i soffan och inte resa mig förrens det är dags att lägga sig i sängen för natten!

Btw, kameran känns bättre nu i alla fall :)


Skärpning!

Okej, nu har jag fått tillsägelse att jag måste börja uppdatera mer så nu skriver jag ihop nåt bara för det! ;)

Igår jobbade jag som sagt, det och var att göra, jag var helt slut efteråt, somnade gott när jag kom hem vid halv fyra inatt ska jag säga er. Men fick inte direkt mycket sömn, strax efter 10 ringde klockan. Fick inte sova så länge som jag hade velat för jag måste klara av att gå upp halv sju imorgon bitti.

Idag har jag och brorsan varit ut och åkt halva stan runt. Åkte och handlade så vi kan göra kyckling och ris i ugn, åkte till mediamarkt för brorsan skulle köpa en box, och då råkade jag få med mig Without a trace, säsong 3 ooops. Efter det drog vi ut till Siba. Har funderat länge på att införskaffa mig en liten kamera man kan ha i väskan och idag slog jag till. Har inte riktigt fått iordning på den än men hoppas att den är bra!

Nu ska jag äta en macka för min mage skriker efter något att få arbeta med och sen om en timme blir det massa god mat! :)

6 mars

Hallå på er alla glada!

Idag är jag på strålande humör. Somnade klockan tolv igår kväll, så tidigt var det längesen jag somnade på fredagkväll måste jag säga men fasen så skönt det var att vakna upp strax efter 10 imorse och vara riktigt utvilad. Idag har jag varit och handlat med familjen, köpte till och med en harry boy i hopp om att vinna lite pengar, haha! Har även varit ute på en promenad men mamma och Wilma i det otroligt fina vädret, riktigt skönt i solen! :)

Nu sitter jag och lyssnar på Cascadas senaste skiva medans jag låter decubalsalvan sjunka in i huden, världens bästa salva mot torr hud! Blir på sånt jäkla partyhumör av Cascadas musik. Ikväll hade det suttit perfekt med att få festa men näe, jag ska jobba! Fast som jag brukar säga, bättre att jobba och tjäna pengar än att vara ute och spendera pengar ;) Börjar två timmar tidigare ikväll också, så mer pengar till mig!

Nu ska jag snygga till mig, äta mat och dra till jobbet till klockan 19! VI hörs!
(ska skärpa mig med uppdateringen!)

RSS 2.0