farbror blååå

Shit, vilken jävla dag alltså. Somnade kvart i tio igår och sov enda fram till klockan ringde halv sex så det var skönt men kände mig inte speciellt piggare än vad jag brukar vara, men skönt med lite mer sömn än vanligt.

Idag har det varit full ös på jobbet hela tiden, sjukt mycket saker att göra och jag sålde 12 elvispar på en timme, är det så populärt? Väl klockan fyra kom brorsan och hämtade mig och martin, vi drog till djurmagasinet dirket och köpte massa nödvändigt som martin behövde för han skulle köpa katt. Var hemma någon timme sen var det bara dra iväg igen och kolla/hämta katten.
Vi åkte åt heelt fel håll så hamnade ute i tidö lindö. När vi konstaterade att det var fel var det bara att vända. På vägen hem kör vi på ett jävla rådjur. Först kom det en, så väjade vi för den men då kom hans kompis, och han dog förmodligen. Jag höll på att dö, jag vart så sjukt jävla rädd. Hela jag skadade och hjärtat satt i halsen. Rådjuret låg inte på vägen men vi misstänker att han dog där inne i skogen någonstans. Det var bara att ringa farbror polisen och berätta vad som hade hänt. Vi klarade oss utan skador, lite småchockade eller i alla fall jag och någon mindre skada på bilen bara. Skönt det!

Han som hade katten bodde mitt ute i ingenstans, åkte sjukt mycket fel och allt vart drygt. Men vi hittade till slut och den blev en söt liten kissemiss som fick följa med hem, vet dock inget namn på henne än, dom kallade henne blomman.

Nu ska jag sova, är så förbannat trött. Om jag vill får jag jobba 6 - 15 men jag pallar fan inte det, räcker gott och väl med 7 - 16, det är sköna tider ändå. Nej god natt!

Back to work!

Imorgon är det bara back to work som gäller, efter helgen och speciellt efter en veckans sjukdom.

Helgen har i alla fall varit bra. I fredags hände inte så mycket. Jag och Malin drog till Fredrik där även Kim var. Började kolla på filmen 1408 men den kom jag på att jag hade sett så det slutade med att vi satt på balkongen istället och snackade. Sen runt halv tolv åkte jag och mallan hem.

Igår kom Jonatan hit och vi barnvakt åt honom, lilla Isac var hos farmor (min moster, monica) och Melinda var hos farfar kjelle. Monica och Isac kom hit och vi åt tillsammans och så. Sen kollade vi på sing a long och lagom efter det slutat åkte jag med bror till Skultuna för han skulle hämta en kompis, då passade jag på, så han skjutsade mig till Fredrik, kom dit lagom till tolv. Vi väntade på att pillans skjuts skulle komma sen skulle vi slå på en film jag och fredrik, men klockan vart inte förrens tre då hon åkte hem, så kollade 20 minuter på en jävla b-film på tv, sen gick vi och la oss.

Jag ställde klockan på tolv för att inte sova för länge eftersom jag börjar jobba klockan sju imorgon bitti. Men det var riktigt mysigt att få sova med dig inatt och spendera hela dagen i soffan med dig och kolla på lite filmer :) Nu är det så att man längtar lite till nästan helg då jag får möjlighet att sova och mysa med dig igen. ;*;*;*

money money money

Jag har lite dåligt samvete idag faktiskt, för att jag knappt har varit på jobbet på hela veckan. Tre timmar i måndags morse räknas det? det känns inte som det i alla fall. Den här förkyldningen jag har haft har verkligen tagit all energi ifrån mig. Ringde i alla fall Janne och sa att jag skulle bli kvar på jobbet nästa veckan också. Sen är det bara hoppas att dom ringer in mig så fort dom behöver, ställer upp mer än gärna.

Idag har jag äntligen fått mina pengar, ca 3000:- sammanlagt. Känns som jag fick mindre för jag bara fick 2000 in på kontot och resten hemskickad på en avi, dom 1000 kronorna har jag väntat på i över en månad och idag kom dom. Men dom 1000 kronorna ska jag ge till min mamma för jag lånade pengar av henne igår till att köpa ett par baggyjeans, en tröja och en mascara. Så hon ska med all rätt ha tillbaka dom. Men jag har ändå 2000 kvar att leva för, det känns bra.
Det enda jag måste göra för dom pengarna är att ta arslet ur vagnen och göra en synundersökning och köpa en present till Mathilda som fyller 19 nästa fredag. Då blir det även utgång, men jag har en viss karl som kommer bjuda mig en drink i alla fall, det uppskattas alltid.

Nej nu måste jag in i badrummet och fräscha till mig lite, inviga mina nya jeans ikväll tror jag. Det blir bara en kväll hemma hos fredrik med Kim och Malin. Med lite film och något gott att mumsa på.

blööö!

Nu har jag precis tagit ett bad efter att ha legat i sängen hela dagen, det är så kul att vara sjuk ;(
Ska slänga på mig lite kläder och sen kommer martin hit och kollar på idol med mig, vi ska bara dega i soffan med varsin pizza/kebab och han ska tycka synd om mig för jag är så sjuk, haha!

Nionde gången gillt!

Jag har fortfaranade inte fått mina pengar från försäkringskassan, jävla idioter. Blir att slå dom en pling imorgon och klaga!

Ah, det var ett tag sen man uppdaterade, men det händer inte så mycket i livet just nu. Jag jobbar, träffar malin, sover, vaknar går till jobbet, typ. Och nu har jag gått och blivit sjuk igen. Dunderförkyld! Det är bara nionde gången sen i december förra året. Seriöst, gud? vad har jag gjort?! Kanske ska börja gå till kyrkan och be lite så kanske det ger något, haha. Inte min grej kanske vaaa. Gick i alla fall till jobbet idag för jag ville verkligen försöka, men nej.. pallade tre timmar sen var jag helt slutkörd.

Väl hemma ville jag inte sova, för jag tänkte att jag skulle försöka gå till jobbet imorgon, så ringde malin. Åkte och köpte burger king till oss sen drog jag över till henne. Vi låg i varsitt hörn av soffan med täcke och kudde och kolla tv ett par timmar. Och lilla Wilma, hon älskar verkligen mig, det är mysigt.

Det blir inget jobb för mig imorgon i alla fall, jag mår inte alls bra. Men jag kan tacka i alla fall för att jag inte har någon feber, än. Men är glad så länge jag inte har det.

 Nej nu ska jag lägga mig i sängen och kolla film eller först se om det är något bra på tv´n.

No life!

Baaah, jag känner att jag inte har något liv, haha. Jag går upp, oavsett när jag börjar, gör mig redo för att gå till jobbet, jobbar hela dagarna och sen när jag kommer hem orkar jag inte göra ett piss, kanske träffar malin och wilma en stund liksom. Ah, Martin också, men han ser jag nio timmar varje dag på jobbet också så, haha.

Idag mår jag i alla fall riktigt bra. Det har gått riktigt bra på jobbet idag och hade mitt riktiga första egna kassapass :) Det var roligt och det gick riktigt bra också. Just nu hoppas jag bara inte att Jessica hör av sig, jag vill verkligen inte jobba 10 - 19 imorgon, men måste jag så måste jag, jag ställer upp vettni!

Är lite nervös för imorgon faktiskt, fråga mig inte varför. Men Janne kommer imorgon och ska prata med Mathias och kolla om jag kan få någon form av anställning, i alla fall lite extra och så där, det skulle vara GULD!

Nej nu ska jag forsätta lyssna på musik och vara sur på försäkringskassan som aldrig ger mig mina jävla pengar!Sug mig baklänges eller någonting säger jag bara!


morgonpigg!?!

Baaaaah, klockan är strax 6.20 och jag har varit vaken i snart en timma, fyfan.
Det är skönt med att jobba 7 - 16 men fan så jobbigt på mornarna ibland alltså.

Nu ska jag föna håret, tjarrå! Ses på rusta? ;D haha

Vänskap

Jag saknar ditt gamla du. Just nu har jag bara lust att säga åt dig att lägg ner skolan och bli som du var. Du säger att alla dina tankar går åt skolan, så pass mycket att du inte ens kan prata med mig i en kvart och du låter som att du är någon helt annanstans. 

 Jag älskar dig min vän, men ska det vara så här så har jag nog förlorat dig inom en kort tid!

Martin Stenmarck!




Just nu tänkte jag mest bjuda på en bild med Martin Stenmarck och mig sen i fredags :)

Idag åkte jag brorsan och Mathilda hem till Matrin (haha, inte Stenmarck) för min bror ville spela lite xbox. Mathilda följde med för att göra mig lite sällskap, hade lite tjejsnack och käka chips och dumlekakor. Sen vid sju vart jag hungrig då åkte jag och Mathilda och fixa mat, sen vare bara jag som kom tillbaka till Martin. Det har varit en trevlig kväll, fast att jag somnade en stund efter maten. Jag kanske inte var bäst i tvspel men kul vare, haha.

baka baka liten kaka

Yes, det är precis vad jag har gjort, eller sådär 46 stycken faktiskt. Dumlekakor och hallongrottor. Det är min bror som alltid vill ha hallongrottor också när jag gör dessa kakor, så han får tio hallongrottor för det är bara han som äter dom. Nu väntar jag bara på att chokladen ska stelna och så sen måste jag ju provsmaka.

Nu ska jag ta en dusch och fixa mig lite. Får se om jag följer med till martin, brorsan ska dit och spela tv-spel eftersom hans xbox har gått sönder, haha.

....

Vart är ni?

Ladies Night

Det blir inte så vettigt inlägg idag också, har känt mig konstig idag.
Har haft värsta mensvärken och allt jag velat göra är att sova.

Men igår var jag i alla fall på ladies night. Showen tyckte jag i alla fall var riktigt bra. Men det där med maten, njaa. För det första tog det lång tid innan vi fick maten och sen var det skaldjur, hmm. Det är gott det är det, men inget jag kan äta mig mätt på och jag var vrålhungrig. Vi var tolv stycken i vårat sällskap, nio av oss fick efterrätt men jag, mamma och hjördis fick inget, bra koll hallå! Så mamma haffa en servitör och sa att vi inte fått någon, då kom han ju ut med tre, men så ska man inte behöva göra, eller?! Och vi fick inget kaffe heller. Alla bord hade kaffetermosar men inte vi. Man betalar 850 spänn och så är det sådär? nja inte värt det. Men som sagt showen var bra, men nästa år blir det utan mat!

Efter showen fick jag en kram och autograf av martin stenmarck, haha. Man får fan inte vara sådär snygg.
Mamma och jag sponsra även dom lite, köpte martin stenmarcks skiva och singel och en ladies night tröja, det var dom värda. Jag blev sur idag när jag läste i expressen av dom hade full usel kritik, en geting. Det märktes inte igår, 3502 kvinnor som bara skrek, då är det fan inte uselt! fyra av fem getingar får dom av mig.

god natt!

Jag är stendöd och det svider i ögonen, det är dags för mig att sova.
Första gången jag sitter på datan på tre dagar nästan, men ni får ett vettigt inlägg imorgon.

trettio lakan, den du...

Nu är klockan mycket och jag ska bara skriva av mig lite här sen är det sängen som gäller. Fast jag ska inte sova, jag ska lägga mig och läsa min otroligt braiga bok, emma, mias dotter.. Ni vet hon som skriver, gömda, asyl & mias hemlighet. Denna bok handlar om hennes dotter och är sjukt bra enligt mig.

Dagen på jobbet har varit lika bra som vanligt. Jag är så sjukt jäkla lycklig nu alltså, jag bara älskar livet. Jag trodde det skulle bli tufft från att inte göra någonting på dagarna till att jobba 100% direkt, men nej. Jag trivs som fisken i vattnet, handen i handsken... you name it! Arbetskamraterna är guld. Hade det inte varit för dom hade det nog varit ganska så tufft, då hade jag inte haft den viljan jag har när det gäller att gå till jobbet.

Jag blir så glad över att mina nära och kära är glada för min skull. Mamma sa idag att hon är så otroligt glad och känner en stor lättnad att jag äntligen har hittat något som jag verkligen ger 100% för. Jag älskar dig mamma <3
Mathilda kommenterade ju här i min blogg också, att hon var så stolt över mig att jag går till jobbet utan problem varje dag. Och att dom två dagarna jag var borta förra veckan inte var mitt fel, utan att mina fötter vart cp. Love  you to darling <3

Btw, oviktig fakta.. men jag är också lycklig över mina nya skor jag köpt som jag ska ha på jobbet. Ordinarie pris var 799:- men dom var sänkta till 399:- och skorna är helt otroliga. Jag har inte alls ont i fötterna idag efter jobbet, vilket jag har haft som andra dagarna. Jag menar, på tre dagar vänjer man sig inte och så en helg i mellan.

Nej slutpratat. Nu ska jag ta en sista cigg, borsta tänderna och sen läsa. tjarrå!

Det skulle jag inte, såg min rubrik nu. Vi hade stöld idag på Rusta, haha. Självklart var det en segenare, med värsta fetingkjolen. Jojo, den kjolen kan nog va bra att ha ibland. Hon snodde fyra strykjärn och TRETTIO badlakan. Shit Shit säger jag bara. Fast jag måste erkänna, det är dom är dagarna som gör jobbet lite extra roligt, alltid kul att skratta åt dom som man sätter fast!

NU ska jag snart sova, hej då igen!

Upp och hoppa..

..ligg inte och dra dig, nej det fick jag inte göra idag. Jag gick gå upp mer än en timme tidigare än vad jag skulle behöva bara för att jag skulle få duscha i varmvatten. Dom stänger ju av vårat varmvatten nu klockan åtta, jävla idioter.. bara för att jag börjar jobba klockan 10 idag och hela veckan framåt, fasen om det är så hela veckan. Jag är sjukt trött nu kan jag tala om.

Men jag kan i alla fall ta det lugnt, börjar ju inte jobba förrens om två timmar så jag skulle nog hinna med både det ena och det andra fast jag vill egentligen bara sooova.


A walk to remember

Jag har nyss kollat på a walk to remember och gråtit sönder mig, helt ärligt! Min kudde är helt blöt nu. Det är verkligen den bästa filmen som finns och folk säger att man kan se en film två gånger på raken det har jag aldrig fattat, men joo.. nu har jag det. Den där filmen skulle jag kunna se om och om igen. lätt fem stjärnor!

Just nu är jag så jäkla trött att jag inte ens orkar tänka på jobb imorgon, usch. Hela fem arbetsdagar till helgen. Men det är skönt att jag börjar 10 hela veckan. Fast imorgon måste jag gå upp halv åtta och duscha för dom stänger av vårat varmvatten imorgon kl åtta. Kan dom bli klara med det där någon gång så vi kan få tillbaka värmen och varmvattnet?
Nu ska jag spela ett parti yatzy på blip.se sen ta en cigg och lägga mig i sängen och sooova.


iskall

Jag är glad nu, hittade en av mina favoritlåtar som jag inte lyssnat på på jättelääänge :)

haha duschade för tre timmar sen, kanske dags att föna håret nu?
Seriöst, mina fingrar är nästan blåa, ge mig värme tack!!!

Söndag

Min kropp har redan vant sig vid att jag har gått upp 5.45 varje morgon denna vecka, för hela helgen och dom två dagarna jag var hemma pga foten har jag vaknat mellan 9 - 10 och varit klarvaken, hmm. Men i helgen har jag tvingat mig själv ligga kvar till 12 ungefär, haha.

Igår hände det inte mycket alls, malin kom förbi en snabbis vid 22-tiden med sin söta lilla hund. Den var verkligen huuur liten och söt som helst, och den tyckte om mig också ;D haha. Nu har jag precis duschat och ska fixa mig. Väntar på att malin ska komma hem från hennes mormor så jag kan kila över till henne, idag pallar jag inte bara sitta hemma.

Jag saknar..

Jag saknar det.

Nu ska jag ha en romantisk kväll för mig själv.

eurovison dance contest

Det har varit en riktigt slappardag idag. Har inte gjort någonting alls, bara legat i sängen för jag fryser sönder och tagit ett varmt bad och kollat på tv. Kvällen kommer blir precis likadan, kommer nog slå på lite dh om en stund.

Jag ska i alla fall ha en romantisk kväll för mig själv, ska tända massa ljus så det blir varmt i mitt rum, värmen är avstängd hela nästa vecka också, bajs på det.

Nu ska jag fortsätta kolla på eurovison dance contest!

chips chips chips

Åh, jag vaknade på fel sidan idag, jag hatar det. Jag var lite bakis, var hungrig (på rostmacka med marmelad och ost) och lays barbecue chips, hade vi något av det hemma? näe, då blev jag sur. Jag såg igår att vi hade lays barbecue chips på rusta, då blev jag glad för jag visste bara att dom fanns i hummelsta innan, lite jobbigt att åka dit för en påse chips.

Jag är i alla fall lite piggare nu, har tagit mig ett varmt långt bad, det var skönt. Fast just nu är jag så jävla torr, så blir att smörja in sig ordentligt. Jahapp, nu la sig saga på min rygg, skönt :S

Det var trevligt hos martin igår i alla fall :) även fast vi bara var fem stycken och att robin svek oss. Det blev ingen krogen för oss, martin var ganska så full, haha. Vi gick till la perla en stund tills martin spillde ut sin öl över bea. stackarn.
Martin din pundare, jag har ringt dig sen klockan ett för jag skulle väcka dig, mjoo tjeeeena! Du kan räkna med mobbning på måndag, mohahaha.

jävla fötter

Åhh, är det inte den ena så är det den andra. Har haft lite ont i fötterna idag men inte så farligt. Nu när jag kom hem och tog av mig skorna och strumporna så är högra fot helt svullen vid halsenan och fotknölen är helt röd och blå. sug kuk.

Ikväll blir det lite partaj hemma hos Martin, trevligt! :)

tvkväll i soffan

Jag hostar och fryser, fuck it om jag blir sjuk igen. Jag känner mig inte sjuk i alla fall men jag blir trött av bara tanken.
Brorsan ska åka iväg nu och köpa kebab åt oss och under tiden ska jag kura ihop mig i soffan med mjuksikläder och täcke och kolla tv, sen klockan åtta blir det idol, sen girl meets cowboy och sist hell´s kitchen.
Efter det ska jag sova för imorgon ska jag upp till jobbet igen. Förhoppningsvis blir det en kort dag, 7 - 13.40 för klockan 14.00 ska jag vara hos tandläkaren och jag kanske inte behöver komma tillbaka efter det, det vore nice.

nej, på med mjukisarna och äta kebab, choklad och jordnötter till efterrätt. Måste dämpa mitt chokladsuuug.

choklad!!!

Min kropp skriker efter choklad hela tiden i samma sekund kom jag på att jag ska snart ha mens.
Jag tycker fan att jag har mens varje dag känns det som, fast det är bara en gång i månaden, hmm.

Det verkar som om det blir utgång för många imorgon. Orkar man hänga på? Om jag sover ett par timmar efter jobbet så kanske jag orkar. Det vore riktigt roligt. Får se vem man ringer upp och hänger på, finns ju alternativ.

Nej nu ska jag digga vidare till min musik, tjarooo!

Grandioza

Nu har jag precis smällt i mig en grandioza mexikana pizza, dom är riktigt goda med dom skulle kunna skippa fefferonin för den är så stark och det tycker jag inte om.

Har ringt till Rusta nu också och sagt till dom att jag kommer imorgon och ger gärnet, det ska bli skönt att jobba igen.
Det blir iofs en ganska kort dag för jag ska vara hos tandläkaren kl 14.00, önska mig lycka till.

Nu ska jag spela en omgång yatzy på blip sen ta ett bad, för idag har vi varmvatten men imorgon är det avstängt igen.

frispel

Jag vart hemma från jobbet idag också för jag vill inte riskera att foten blir värre och att det tar jättelång tid innan jag kan gå igen, har ju trots allt en inflamation i foten. Det är sjukt, jag har gått hemma hur länge som helst uta att ha gjort ett piss, sen när jag bara har jobbat två dagar och måste vara hemma för jag inte kan stödja på foten så får jag tokspel, det är så sjukt jävla tråkigt att bara ligga hemma. Tillbaka till Rusta imorgon, det är ett måste.

Just nu får jag frispel på min katt, saga. Hon ska vara så förbannat dryg ibland. Just nu håller hon på och biter i alla mina sladdar som finns i rummet, antingen till datorn, under sängen eller till dvd och tv´n. Mamma ska hämta ut p-piller till henne idag, får se om hon lugnar ner sig då.

svullen

Åkte inte till jobbet imorse för igår när jag kom hem hade jag så sjukt ont i foten, tog av mig strumpan och ser att den är hur svullen som helst, jag kunde knappt gå på den och började nästan tjura för det gjorde så ont. Efter en natt sömnd känns det bättre, men ska ringa läkaren i alla fall och prata med dom lite och så ska mamma och jag åka ut till hälla och köpa bättre skor som jag kan gå i.
Ska till jobbet imorgon i alla fall, hoppas foten är på min sida och är snäll mot mig.

Nu ska jag slänga någonting i magen sen blir det att datanörda sig hela dagen lång. Inte fan kan jag duscha för varmvattnet är avstängt för dom håller på med någonting.


matlådan

Nu när jag har börjat jobba så måste jag alltid se till att ha en matlåda med mig, det blir bäst så.. eller i alla fall billigast och nyttigast. Ska ta och fixa lite makaroner och steka falukorv. Det får bli min kvällsmat och matlåda tills imorgon. Jag har varit för trött för att äta tidigare men nu är jag vrålhungrig.

efter maten lägger jag mig död i sängen och kollar dh :)

rea på rusta!

Nu har jag äntligen kommit hem efter min första dag på rusta :) eller ptja.. slutade faktiskt kl 16.00.
Det har gått jättebra, tiden gick förvånadsvärt bra och personalen är hur underbara som helst.
Det enda som är jobbigt nu är att mina fötter gör så sjukt jävla ont, inte skönt allt så ska nog ta ett bad snart.

Nu ligger jag här i sängen och är sjukt trött och sugen på massa gosaker, men kan inte riktigt sätta fingret på vad, god mat, kakor, bullar, lösgodis? jag har ingen aning. Mest av allt är jag sugen på att få sova men icke, tidigast 22.00 får jag lägga mig annars vaknar jag bara kl 3 inatt och kan inte somna om.

RSS 2.0