Valborg

Nu ligger jag på sängen och ska snart sätta igång och dammsuga, åh så tråkigt men jag lovade mamma. Tänkte faktiskt vara duktig och bädda mig säng som inte varit bäddad på år och dar känns det som.

När jag har varit duktig och städat undan ska jag hoppa in i en dusch. Efter det ska jag poppa massa hög och bra musik och göra mig snygg. Fan ta katten som bitit sönder mina högtalare ;( Ikväll blir det en lugn kväll. Vara hemma och grilla med familjen sen dra väl jag, Mathilda, Petra och Anna ut och kanske drar en vända minigolf, kollar lite på brasan och sen blir det väl att återvända till mig för en vända Gin Rummy kanske, vi får se hur det slutar! Jag och Mathilda kommer i alla fall att hosta ikapp, haha.

Nej nu måste jag ta arslet ur vagnen och sätta fart, usch! Ha en trevlig kväll :)

HATA FÖRSÄKRINGSKASSAN!

Jag ska bara säga kort att jag hatar verkligen försäkringskassan just nu. Eller det gör jag hela tiden för dom ska alltid hålla på att krångla. Nu saknas det uppgifter så dom kan inte dela ut aktivitetsstöd. Jag fattar ingenting, dom är dumma i huvudet. Carola, min handledare på arbetsförmedlingen kollade ju fan igenom alla papper och sa att dom var okej.

Jag bara hatar försäkringskassan. Mamma får hjälpa mig när hon kommer hem och se vad fan det är för fel för jag fattar då ingenting. Nu ska jag platta håret och sen åka iväg och handla. Tog ett varmt bad idag, det var riktigt skönt för ryggen och hostan blev lite bättre, för fem minuter i alla fall, haha. Tror det håller på att vända nu, eller ptja.. jag känner mig piggare i kroppen i alla fall och det är bra för imorgon är det ju valborg. Då är det skönt att vara lite piggare.

Sjuk Sjukare Sjukast!

Kommer ni ihåg att jag skrev igår att hostan och halsen var helt OK?! HAH, nu hostar jag nästan upp mina lungor och har apont i halsen och jag blir fan bara mer och mer snorig. Ringde läkaren imorse också och frågade om jag kunde få hostmedicin utskriven för min är nästan slut. Receptionisten sa att hon skulle skicka det till apoteket och det skulle finnas där senare på dagen. Åkte till apoteket vid fyra och hade det kommit in eller? Självklart inte, Fan sex timmar senare liksom. Jag hade tur att grannen hade likadan hostmedicin hemma så jag kunde låna av henne så jag får åka till apoteket imorgon.

Mina dagar består av att ligga i sängen, jag lever på hostmedicin, alvedon, bafucin, nässpray och glass. Jag tycker faktiskt jättesynd om mig själv, haha. Jag orkar inte med denna förkylning!!! Jävla Mathilda och smitta mig ;(


Turkiet - Alanya - Hotell Fougere!

Jag blir bara mer och mer snorig för varje minut som går känns det som. Skönt att jag inte har så ont i halsen i alla fall, lite hosta har jag men det är helt OK än så länge. Jag har bara legat i sängen och kolla på tv hela dagen, riktigt skönt.

Nu jäklar har jag gått in för det. Jag har inhandlat mig en spargris och har redan 350 - 400kr i den. All min dricks jag kommer tjäna läggas ner där, mina födelsedagspengar, (fyller 22 juni) pengarna jag får tillbaka på skatten i Augusti och sen julklappspengar. För nästa sommar då SKA jag verkligen till Turkiet - Alanya - Hotell Fougere med Mathilda såklart. Har pratat med mamma om att jag ska försöka spara ihop så hon kan följa med och så måste jag prata med moster Monica också. Det var vi fyra som åkte i somras och vi hade det så himla underbart!




See you next summer, boooys!
Mehmet, Carlos & Alex!

Vinnaren tar allt..

Jag som sa att jag skulle ligga i min säng hela dagen lång och kolla på massa bra avsnitt av one tree hill och 24, det blev inte riktigt så. Åkte och hjälpte Janina med en del saker och sen åkte jag och handlade och lite senare åkte jag och hälsade på Janina. Efter det vart det mat och sen kom Mathilda och Petra över och vi drog en vända Gin Rummy och lyssna på Mamma Mia, alltså dom svenska låtarna.

Nu är jag så galet jäkla trött, snorig som fan och har huvudvärk. Så jag ska ta en alvedon och lägga mig i sängen och slå på one tree hill nu faktiskt. Jag har längtat efter min säng hela dagen! God natt!


Hemkommen

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Just nu känner jag mig inte ens trött men det tror jag beror på att jag fortfarande är ganska mycket uppe i varv, måste varva ner lite innan jag kan somna.

Kvällen gick bra i alla fall, det hjälpte med lite mat i magen och att knapra alvedon. Det var ganska lugnt fram tills sista timmen, då öste folket in. En gäst som klagade och sa att han aldrig mer kommer komma tillbaka bara för att vi sa att "tyvärr måste ni gå nu för vi stänger" det var så himla dåligt, dom hade faktiskt spaniorer på besök, hahaha. Vi sa ändå till dom vid kvart över tolv, vi stänger tolv. Den killen han var så kaxig, ställde säg i hissen och skrek idiot, haha.

Nej nu ska jag ta och lägga mig i alla fall, händer inte så mycket här mitt i natten. Läsa ett kapitel i boken kanske det får bli, brukar bli trött av det. Imorgon kommer jag ligga i sängen hela dagen med mitt underbara täcke och mina underbara kuddar och mina underbara boxar!!!

förkylning + mensvärk + jobba!

Tänkte slänga ihop en snabb uppdatering innan jag ska äta mat och åka iväg till jobbet.

Igår fick jag hoppa in och jobba 18 - 01. Jag var skaplig slut efter 7 timmar kan jag säga. Sprang som en jävla dåre och plockade nästan hela tiden och när jag inte gjorde det fick jag hjälpa till i baren, det var riktigt roligt. En kvinna tjatade på mig att jag skulle blanda en drink åt henne. "Jag kan ingenting" sa jag. Hon ba: Någon gång måste vara den första, ta lite vad du tycker. Jag lovar att jag måste sett ut som ett frågetecken, haha. Men dom vart godkända och hon kom för att köpa flera, haha. Fick ca 150 spänn i dricks igår också. Den gick raka vägen ner i min sparbössa jag införskaffa mig igår.

Idag ska jag också jobba, 21 - 01. Skönt med bara några timmar måste jag säga för jag mår apa. Jag har sån galen jävla mensvärk, det måste vara år sen jag hade sån mensvärk som jag har nu. Jag vill nästan börja gråta för jag har så ont. En alvedon hjälper inte men av två alvedon blir jag så galet trött att jag måste lägga mig. Jag ska slänga i mig Mc Donalds strax och ta en alvedon, sen får jag ta en om en timme igen och hoppas att det blir lite bättre.

Imorgon ska jag ligga i sängen och kolla one tree hill & 24 heeeela dagen och min mamma har lovat att ta hand om mig också. En sak till också, jag har blivit förkyld. Ont som fan i halsen, slemmig och tjock, ont i gommen och skallvärk, ooh i love it! ;(

Nu vart det ett lång inlägg men nu kommer brorsan med mat! :)

Som sommaren

Okej, jag har varit lite off ett par dagar nu. Anledningen till det är att jag fick min one tree hill box, säsong 5 i tisdags.

I tisdags tog jag det lugnt på dagen och sen mot kvällen kom Mathilda, Petra och Anna hit och vi spelade Gin Rummy som tog x-antal timmar. Dom åkte hem strax efter tolv och då var jag jättetrött och la mig i sängen med datorn. Runt halv två hör Daniel av sig och ville komma förbi en stund. Jag kunde inte tacka nej, jag har inte träffat honom sen han flyttade till åre i november och imorgon(?) flyttar han till göteborg den jäkeln, så jag tvinga mig själv att vakna till liv där ett par timmar :)

Igår var jag först hos psykologen och snackade av mig lite, det är alltid skönt. Jag hann inte mer än att komma innan för dörren så kom Mathilda över. Efter någon timme kom Petra och Anna också förbi. Vi skulle spela Gin Rummy för tredje kvällen irad, haha. Dom drog vid nio och efter det la jag mig och kollade på One tree hill. Och det är också vad jag har gjort från kl 13 - 19 idag också. Jag har bara 8 avsnitt kvar :( men jag skulle få låna 24 av Mathilda sen :)

Ah, jag älskar Sky Bar, hihi. Jag har jobbat där en gång (i lördags) och Helene sa åt mig att jag behövs imorgon också. Skulle egentligen bara jobba på lördag. Men mig gör det absolut ingenting. Och det kommer ju vara strålande sol hela helgen och 18 - 21 grader. Så jag kan ligga och sola på dagarna och sen åka och jobba på kvällen, perfekt!


Jag tänker ju inte så ofta

Hahaha. Ikväll vart det en vända Gin Rummy med Mathilda, Petra och Anna. Åh herregud alltså. Jag brukar hata att lära nya människor det spelet för det är så himla jobbigt att förklara och ja, det kan väl vara ganska svårt. Jag tar allt som en självklarhet bara för att jag har spelat det så himla länge, så många år. Igår lärde jag och Mathilda upp Petra, och idag lärde vi upp Anna. Så att spela med två stycken nybörjade tar 3h och 45 min, det brukar ta ungefär 2h, wiho. Och Anna kom med sina klockrena kommentarer... "Ja, men jag tänker ju inte så ofta" bla, haha.

Nu till nåt helt annat. Jag har ju en lillasyster (halvsyster) hon bor hos sin mamma här i Västerås. När vi är här hemma i Västerås är vi inte så mycket som syskon, vilket är tråkigt tycker jag men när vi är i Skåne så blir vi verkligen som syskon. Jag älskar min syster, Therese Karlsson. Och jag vart riktigt glad när jag läste din blogg, jag vart nästan tårögd. "Bilden ovanför ska jag ha med i arbetet på kapitlet en person jag beundrar, min syster. Puss"


Det var denna bild hon menade. Jag och syster hos farfar i Tyringe, Skåne ;*



Brorsan, jag, Pappa och syrran i en stuga i Skåne någonstans <3




Brorsan, syrran och jag i pappas gamla radhus på Hamre om jag inte minns fel.
Syster, du vet att jag finns här för dig, vad som än händer, vad klockan än är
på dygnet så kan du alltid ringa mig. Jag älskar dig systeryster! ;*

jaghatarverkligenrubriker!!

Jag är verkligen svintrött nu, jag borde ha lagt mig för att sova för länge sen. Men, vad ska man göra?! Jag har legat i soffan och kollat på dh halva dagen med min underbara mamma. Vid kl 19 kom Mathilda och Petra förbi, vi lärde Petra att spela Gin Rummy, hon tyckte det var riktigt roligt, Yeees! Vi ska spela på torsdag igen så hon inte hinner glömma bort hur man gör, vi ska bara nöta nöta nöta så det sitter, då kommer det vara skitkul ;D Karro bor ju fyra timmar ifrån mig så henne kan man ju inte precis fråga men den 3 maj, då jävlar ;)

Strax efter kl 23 åkte vi till Nordanby, köpte en påse Risen, vart så sugen på det. Efter det åkte vi hem till Janina en stund. Stackarn, hade ingen mat hemma och inga pengar alls så jag tog med mig en fet jävla matlåda, ett 10-pack kexchoklad och ett paket cigg åt henne, sen fick hon 80kr också, så hon klarar sig lite i alla fall :) Du vet vart jag finns om det är nåt gumman <3

Kom hem för ca en timme sen. Ska ta och bädda ner mig nu faktiskt och lägga mig och läsa en stund, det var ett tag sen nu. Måste komma in i det igen för det är så underbart skönt att läsa innan man ska sova. Btw, imorgon kommer min One tree hill box, det lär det göra för fick ett mejl idag om att den hade skickats iväg från deras lager, hihi.

Seven Pounds

Igår när jag inte kunde somna la jag mig och kolla på Seven Pounds och det var riktigt jäkla bra!

Nu sitter jag här i soffan och datanördar mig. Mamma är hemma från jobbet för hon har migrän så hon ligger i schäslongen och kollar på DH. Jag får inte titta för vi är inte på samma ställe, haha. Åhh, imorgon eller på onsdag kommer min One tree hill box!!! Jag sitter här nu och är jättehungrig men vi glömde köpa smör igår så det är heeelt slut. Så jag fick skicka brorsan till konsum så vi kan äta frukost, jag håller verkligen på att hungra ihjäl. Jag har börjat med att dricka en Actimel varje morgon, ni vet det man ser på reklam av att 70% av ditt immunförsvar sitter i magen. Köpte sånt igår för att prova, har bara druckit det två dagar så och inga underverk händer på en gång men det är gott och hoppas det hjälper lite ;)


Nu kom han hem med smör så jag kan äta frukost :D


Sky Bar!!! :)

Igår jobbade jag min första dag på Sky Bar och det var faktiskt riktigt roligt. Låter kanske inte så roligt att plocka glas och hålla snyggt men man har alltid nåt att göra, tiden går fort och man träffar trevliga människor. Allt gick jättebra igår, jag tappade inte ett enda glas, haha ;D Lite läskigt var det ju att bära på brickan men det gick fin fint. Dom människorna jag träffade igår är några av dom jag kommer jobba med men alla var störtsköna och om dom andra som jag inte träffat än är lika sköna kommer jag att stortrivas.

Får se lite längre fram, nu har jag ju faktiskt bara jobbat en kväll men det verkade riktigt kul att vara bartender så kanske blir att ta en bartenderutbildning längre fram, vet vem. Jag hoppas men tror faktiskt att jag kommer stortrivas där. Ska skriva på kontrakt på lördag också, hihi.

Efter stängning igår gick vi ner till Karlsson på taket (som också hade stängt) satt oss och tog en cider/öl och pratade och hade det riktigt trevligt. Träffade Crille också, chefen som ska sluta. Det är typiskt, för jag fick jättebra intryck av honom.

Nej nu ska jag slänga på mig något vettigt och följa med mamma och brorsan ut på maxi och handla. Jag ska leta efter en spargris som jag ska lägga all min dricks i, haha ;D Igår var det snålt med dricks men det gör inte så mycket för det ser jag bara som en bonus.

rubrikäckel!

Nu kom mamma och brorsan precis hem med mat! Tortillachips med massa goda dipper till förrätt, sen pizza från pizza hut till varmrätt, MUMS!

Jag har precis tagit ett varmt bad. Börjar bli lite nervös inför kvällen, hihi. Men det ska samtidigt bli riktigt roligt! nej nu måste jag gå och äta, så gott det ska bli! Tänk på mig ikväll från 21 - 01, att jag inte tappar nåt glas eller så.

ONE TREE HILL!

Måste bara säga att jag nyss klickade hem one tree hill, säsong 5 ÄNTLIGEN!
Den har kostat 429:- vilket jag tyckte var dyrt och inte hade dom pengarna, men nu har dom sänkt den till 349:- så jag klickade hem den och mamma och jag ska dela på priset, det har hon sagt, nu kan jag äntligen kolla klart på dom fyra avsnitten jag har kvar på säsong fyra, haha.

hej hopp gummisnopp!

Jag drog ner på stan och kollade in jobbet strax efter kl 17, det var ju ganska litet men det gör mig absolut ingenting. Det jag kommer får göra kommer nog gå bra. Lite osäker hur det kommer gå i början när jag ska bära alla glas på brickan, uuuh scary! Men övning ger färdighet.

Drog hem till Petra strax efter 19, skulle kolla på Så ska det låta med henne, Mathilda och Anna. Mjo tjena.. dom åt precis när det började och sen vart det en impulsgrej att dra ut på krogen. Så jag drog hem strax innan 23 och nu sitter jag här. Ska ta en cigg med mamma sen lägga mig och kolla på någon film.


Världen är allt bra liten..

Ja, det är den verkligen. Jag bokade tid på Bjurhoda frisörsalong för att klippa luggen. Feg som man är vågar man aldrig gå till någon ny frisör men jag kände att jag orkade inte åka ner på stan för att klippa luggen. Så jag ringde dit och fick en tid där. Har varit där nu och jag blev nöjd. Ska ta en dusch snart och se hur den är då, men jag tror att det blev brra.

När jag kommer in sitter Mathilda där och Petra. Ingen av oss har aldrig tidigare varit där och nu är alla tre där. Mathilda gjorde Petra sällskap för hon färgade håret. Haha, det var fan sjukt! Alla tre på ett och samma ställe, samma dag. På en plats man aldrig brukar vara på, lite komiskt!!!

Nu ska jag datanörda mig en stund, kanske sätta mig ute i solen en stund för om jag gör mig iordning för tidigt kommer jag bara sitta och vänta på att klockan blir så pass mycket så jag kan åka ner på stan. Hörrrs!!!

meep meep

Ingen deklaration kom idag, som jag tippade på. Mamma ringde dit åt mig och frågade varför. Då säger dom att jag inte ska deklarera! Ehm nehe?! men jag har ju haft en inkomst förra året. Det enda mamma fick till svar var att dom pengarna kommer skickas ut i Augusti. Så jag får några kronor, det är nice. Men varför ska jag inte deklarera som alla andra och varför får jag inte mina pengar förrens i Augusti?!

Ringde läkaren idag också. Nu har jag fått nog med mina magsmärtor. Har haft konstant ont i över en vecka och innan det var den inte direkt bra. Jag kan inte äta ordentligt, jag är aldrig hungrig och det värsta, jag kan inte sova på nätterna och om jag väl somnar så vaknar jag hela tiden för att jag har så ont. Jag ville träffa en läkare idag men neeej, jag måste vänta enda tills på Torsdag, det är ju nästan en hel jävla vecka. Jag bröt fan ihop idag för att jag inte orkar med min mage längre.

Nåväl, ska snart iväg och klippa luggen, galet ofräsch är jag men tänkte klippa luggen sen när jag kommer hem så hoppar jag in i duschen och vid 17 - 17.30 ska jag ner och kolla in det nya jobbet, hihihihihi!!!!!!

Försäkringskassan!

Tänk vad lite extra pengar kan göra. Från att känna sig lite down till att bli hur glad som helst! Eftersom jag bara jobbade en dag i mars på gamla jobbet så tänkte jag att jag bara kommer få ut ca 500:- i lön i April. Idag kom lönespecifikationen och jag vart positivt överraskad. "Att utbetalas - 4442,54:-" Så nu vart jag riktigt glad. Den här månad har jag varit fattig så känns bra att ha lite pengar till nästa månad och sen att jag börjar jobba lite extra from lördag känns också jäkligt bra!!!

Sen kommer jag även få ett par hundralappar från aktivitetsstödet från försäkringskassan, kan bli upp mot tusenlappen jag vet faktiskt inte riktigt, eftersom jag har lämnat in för två perioder. Men jag lämnade in det ett par dagar försent eftersom det har varit en massa röda dagar nu och inte kunnat lämna in det när man skulle. Så får se om jag får dom pengarna den 24:e, försäkringskassan är inte direkt kända för att vara snabba.

Och min deklaration har heller inte kommit, alla andra miljoner människor har fått sina men inte jag. Jag är inte förvånad, ännu en gång har det med försäkrningskassan att göra. Dom har strulat som fan för mig under en period. Mamma ringde till dom för två veckor sen och frågade och då fick hon till svar "Har den inte kommit innan den 17 april så får ni höra av er igen" Det är imorgon och jag tror inte den kommer komma. Som vanligt har dom säkert slarvat bort den!
När man ska skicka in nåt till försäkrningskassan måste man vara snabb som fan. Man får bara ett par ynka dagar på sig medans dom kan ha ett jävla papper i fjorton dagar, minst.

Oj, det vart ett ganska långt inlägg..hehe!!

Happy Grrrl!

Ibland känns det som att man får det lite serverat på ett silverfat, men det kan jag behöva efter alla motgångar jag har haft. Grannen skicka sms till mig idag och sa att hon hade jobb åt mig. Min första tanken var "Nu vill hon väl att jag ska måla hennes staket", det var snack om det förra sommaren, men icke sa nicke.

Jag ska börja jobba på Sky Bar. Börjar redan på lördag faktiskt. Kommer att jobba dom två lördagarna som är kvar i April, sen from Maj kommer jag jobba varje tisdag och lördag. Det känns bra, då får jag i alla fall lite extra klirr i plånkan!

Var in på Arbetsförmedlingen idag också, då berättade min handledare att hon hade tipsat om mig till ett jobb idag också. Det är över hela sommaren, så det vore absolut inte heeelt fel. Så nu håller jag bara tummarna för det också. Och det som är bra, för skulle jag få detta jobb så krockar inte det med Sky Bar för dom stänger i mitten på Juni någon gång.

iiiih, jag är happyyyy!!!!

Bangkok Hilton

Nu ligger jag här i schäslongen med täcke och kudde och slötittar lite på tv, det är inte fel. Mamma och brorsan åkte och hyrde film och kommer hem med en god pasta från La Pizza, ibland har man det bra.

Jag är ganska så seg idag. mådde inte alls bra inatt, fyfan. Låg och kollade på Bangkok Hilton till halv fyra imorse. Den var faktiskt helt okej. Somnade efter det men vaknade lite titt som tätt så det har inte hänt mycket alls idag. Nej nu ska jag kolla på 2½ men som började precis och vänta på maten.

Gin Rummy

Nu sitter jag här och bara väntar, finns det nåt tråkigare? Sofie ringde mig strax efter fyra och frågade om hon och Simon fick komma förbi. Öhm, visst. Dom skulle bara åka och äta först sen skulle dom komma så jag skyndar mig in i en dusch och fixar iordning mig på två sekunder. Nu har det gått en timme och dom har inte kommit än, då skulle jag ju inte behövt stressa, haha.

Jag är taggad för Gin Rummy ikväll, jag ska vinna. Bara för att jag är taggad och har en bra känsla av att jag kommer vinna kommer det säkert gå åt helvete idag också, skulle inte bli förvånad. Men innan spelet ska vi grilla, mums. Grillad fläskfilé, ugnstekts potatis, beasås och tzatziki och bröd, kan det blir bättre!?! :)

ruta ett.

Och så är man tillbaka på ruta ett igen. Det är sjukt, i fortsättningen ska jag verkligen lita på min magkänsla för den har nästan alltid rätt. Jag har gått runt hela helgen och haft ont i magen och inte velat höra just dom orden, idag fick jag det. Andra gången på mindre än ett år du gör detta mot mig, det svider. Hoppas att det kan gå över för vi har/hade ju sån fin vänskap egentligen.

Idag kommer det inte hända mycket. Kommer ligga i sängen och tycka synd om mig själv. Blir kanske en vända Gin Rummy ikväll, bättre lycka denna gång. Igår spelade jag, mamma och Mathilda och det gick verkligen åt helvete andra vändan, låg fan på minus hela tiden ;(

Igår var jag även ute i Irsta och åt massa god mat och efterrätt så det sprutade mat ur öronen på mig. Det var riktigt mysigt. Kusinen Jimmy och alla ungarna var där också, så himla underbara hela bunten. ;*

Glad Påsk!

Jag låg ute och solade i lite mer än en timme igår och idag har jag legat ute i 1½ timme och jag har lyckats få färg. Jag tror till och med att jag har lyckats bränna mig lite, haha jag är otrolig. Jag får se hur det ser ut efter jag duschat, det ska bli riktigt skönt med en dusch.

Ikväll kommer moster Anita hit och vi ska ha en liten påskmiddag, gottigott. Annars har jag inte så mycket planer, får se om jag träffar Fredrik. Beror väl mycket på hur full han är eftersom han har varit på kryssning det senaste dygnet.

Nu ska jag ta en cigg med min mor sen ska jag slänga mig in i en dusch! :)


Rubrik, vad är det?!

Det har varit en bra dag hela dagen tycker jag. Efter att jag hade varit på stan en snabbis och när mamma kom hem från jobbet åkte vi ut på Ica Maxi och handlade allt till helgen. När jag kom hem började jag med maten, pasta carbonara, så jääkla gott och det var inte igår jag åt det heller så det satt fint i magen. Hann inte vara hemma länge innan Fredrik, Zoran och Mathilda dök upp. Vi lurade på grabbarna att spela Så det kan låta, ehm.. det var inte så poppis. Dom tyckte inte det var speciellt roligt. Dom drog tyvärr strax efter tio redan men det tog inte många minuter innan Anna och Petra kom förbi.
Vi drog tre vändor av Så det kan låta, det är faktiskt riktigt roligt. Sällskapspel är riktigt roligt, synd att man inte har flera olika.

Efter en bra dag/kväll med massa spel, skitsnack och rökt x-antal ciggisar ligger jag nu här nerbäddad i sängen och har en katt som puttar på mig, hon försöker krypa ner under täcket, lilla gosan. Tänkte att jag skulle lägga mig och kolla på Australia men den är 2h 39 min lång och startar jag den nu kommer jag inte somna förrens jättesent så jag skippar nog det. Ska lägga mig och läsa snart, sen sova. Så jag inte sover bort hela dagen för jag börjar äntligen få tillbaka min dygnsrytm!

Happy me!

Nu är jag glad. Jag gick in med operation övertalning på min brorsa och frågade om han ville åka ner en snabbis på stan och bara prova dom där skorna och kolla på tröjan från Ginatricot. Skorna passade, så jag köpte dom. Jag tog mig råd till det, det måste man få göra ibland. Jag vet inte vad som händer med mina fötter, dom blir bara mindre och mindre, nu är jag nere på strl 36 igen. Snart får jag väl gå på barnavdelningen, haha.

Tröjan var tyvärr helt slut. Hon sa att dom hade tagit slut samma dag som dom fick in den, så poppis var den. Hon trodde den skulle komma in igen så jag får hålla ögonen öppna. Nog för att jag sparade en hundrig för det så, alltid kommer det nåt gott med det onda, eller hur säger man?!

Nu ska jag ta och släppa ut Saga en stund, hon mjuar som fasen. Solen har börja titta fram lite också, så skööönt. Jag är på bra humör idag, hihi :D fast jag har ont i mina vrister, vetifan hur.. jag satt ju bara i en bil i sex timmar igår, hmm.

money money..

Jag har sovit så underbart skönt inatt, det berodde nog mycket på dom nybäddade sängkläderna för det är så jäkligt skönt att gosa in sig i det. Jag vaknade bara vid halv sex imorse av att Saga var hur gosig som helst och klev på hela mig, lilla snuttan. Så nu kan jag bara säga att jag är riktigt utvilad och på glatt humör. Det enda som saknas nu är solen!

åååh, jag får panik. Det finns ett par skor jag jättegärna vill ha och dom kostar bara 249:- men det är fan mycket pengar eftersom jag knappt har några :( Och så har jag sett en jättefin tröja på Ginatricot för 199:- fast där har jag tillgodokvitto på 101:- haha, så på så ätt blir den ju billigt. Åhhh, inte någon rik jävel som kan ge mig lite pengar?! 


    
             

Myspys!

Det har varit en lugn kväll för mig. Efter maten tog jag ett bad och rakade mig, smörjde in mig och tog ett fotbad. Kan säga att det var inte en dag försent. Har ju också fixat naglarna som jag skrev i förra inlägget. Nu känner man sig riktigt fräsch och sen har jag nybäddade påslakan/örngott i sängen också, åhhh så skönt!!!

Det blir nog en tidigt kväll för mig, är ganska trött av mig. Läsa ett par kapitel sen sova kan jag tänka mig.

Borta bra men hemma bäst!

Nu har jag då kommit hem efter en sex timmars bilresa. Resan gick bra förutom att det regnade en liten bit på vägen. Kom hem vid halv fem ungefär, då packade jag upp min väska på en gång, det brukar jag aldrig göra.. den kan få stå i flera dagar tills mamma får nog så packar hon upp den, haha. Har tagit bort mitt nagellack nu också, fyfan så mina naglar såg ut. Nu är dom riktigt fina, har filat till dom och målat med genomskinligt nagellack. Ville göra fransk manikyr men jag hade inte det vita hemma.

Nu sitter jag här och känner mig rastlös, det gör jag alltid när jag kommer hem. Väntar på att maten ska bli klar, fläskfilé och klyftpotatis. Efter det tänkte jag ta ett varmt bad för jag har verkligen saknat badkaret.

Jag saknar redan min pappa och Skåne.
Men snart är det sommar och då kommer jag ner igen <3

Roadtrip!

Idag har jag och Mathilda varit ute och snurrat, den bruden alltså.. visst hon har allitd sagt att hon haft dåligt lokalsinne, men såhär?! Ojojoj. Först åkte vi ut en stund innan rusningstrafiken, åkte till Höör och tillbaka ungefär. Sen hoppade vi in i en dusch och snygga till oss lite. Efter det tog vi bilen in till Landskrona, åt på Mc Donalds och sen åkte vi till glumslöv´s OKQ8 mack, där mitt ex John jobbar och köpte svingoda kakor, dom finns inte i Västerås ;( John jobbade inte så vi skulle åka hem igen, men jag skickade först ett sms till honom och frågade om han ville ses. Vi träffades utan för Mc Donalds där jag och Mathilda ätit tidigare på kvällen. Det var inte långvarit alls för han var tvungen att åka till jobbet.

Vi kom hem för en stund sen och nu sitter jag här på sängen och äter kaka, fast dom var lite för hårda, dom ska egentligen vara lite sega. Ska nog ta och lägga mig och läsa klart det tråkiga kapitel jag är på i boken. Imorgon är det hemfärd också, tråkigt. Hade gärna stannat längre, nog för att jag har lite hemlängtan. Det är som man säger, Borta bra men hemma bäst. Och min katt kommer vara sur på mig imorgon för att jag har varit borta.

Sunshine, i love you!

Pappa ringde och väckte mig strax innan klockan tolv idag. Jag gick upp tio minuter efter han ringde, satt mig i uterummet och kände solen steka och tog en cigg. Efter det fick jag ett ryck och dammsög hela nedervåningen och torkade golven på dom värsta ställerna. Mathilda hjälpte också till, vi tömde och fyllde diskmaskinen och gjorde fint i köket. 

Nu har jag precis duschat, det var riktigt skönt eftersom igår var det en riktigt fuldag. Pappa kommer hem sent ikväll, han skulle vara hemma vid 18 tiden men nu fick han en vända till Linköping så han kommer inte förrens vid 23.30. Så jag och Mathilda lånar brorsans bil och tar en vända till Löberöd, deras centrum, består av en Icabutik och en bank, haha.

Nej nu måste jag gå och fixa mig. hörs senare förmodligen. PÖSS!


Skåne!

Nu kan jag äntligen skriva av mig. Sist vi var i Skåne för cirka en månad sen så planerade vi att åka ner igen till pappas födelsedag, vilket är imorgon (eller idag blir det ju). Vi ville överraska honom, det skulle bli våran present till honom. Så jag och Mia, hans sambo har haft kontakt i smyg och planerat allting.

Så nu är vi äntligen här, det är riktigt skönt. Det var roligt att se pappas reaktion, hihi. Han frågade Mia senast idag om vi skulle komma ner men hon sa absolut nej. Ikväll har vi bara tagit det lugnt, det vart pizza till kvällsmat för alla förutom mig, min mage tycker inte om pizza för jag får så galet ont så jag åt Mc Donalds istället. Sen har vi bara tagit det lugnt och kollat på Så ska det låta, Berg flyttar in och en film på Tv4 plus som hette Circle of friends och den var faktiskt riktigt bra.

Nu ska jag datanörda mig en hel del sen lägga mig och läsa. Och den här gången var det min tur att få den otroligt sköna sängen som har en underbar tempurmadrass!!

01.40

Jag borde verkligen sova för länge sen men jag är inte alls trött. Tänkte väl ändå lägga mig om en stund men då kommer jag lägga mig och läsa, i minst en timme, boken är ju så jävla bra så det är inte mitt fel att jag inte kan slita mig. Klockan kommer ringa någon gång mellan sju och halv åtta imorgon bitti ;( uuuh.

Iiiih, jag längtar tills imorgon, det gör jag verkligen, det ska bli roooligt. Men allt är hemligt ;)

Underbaaart!

Åhh, vilket underbart väder det har varit idag. Jag vaknade ju som sagt 9.20 imorse och var pigg, jag kollade på tv sen stund, duschade sen och åt frukost. Efter det gick jag ut på min altan, tog med mig boken och satt mig och läste ett par kapitel. Jag började känna mig trött och tänkte lägga mig och vila en stund, men det var ju så himla fint väder så jag ville inte sova bort det så jag tog på katten kopplet och gick ut med henne, i två timmar. Vi var i och för sig bara på altan och lite runt om och njöt av solen, hon tyckte det var jättemysigt, låg och sov lite i gräset!

När mamma kom hem från jobbet åkte vi och handlade en massa saker och jag och brorsan fick sen åka runt halva jävla stan för jag hade bestämt att jag ville ha kycklingburgare till kvällsmat, tillslut hittade vi det på Willys. Det blev sen kvällsmat och efter det har jag bara tagit det lugnt, kollat lite tv och nu sitter jag här.


                  

1 April

Det var länge sen jag vaknade 9.20 av mig själv, speciellt utvilad. Jag har sovit riktigt dåligt inatt, jag vaknade varannan timme hela jävla natten, sov med mjukiskläderna på gjorde jag också, somnade så och orkade inte gå upp och ta av mig dom, haha. Någon gång under natten tog jag av mig strumporna för det blev så varmt, haha.

Idag vet jag inte vad som händer. Funderar på att ta och äta lite och sen ta ett bad. Sen vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske åker ut till Ikea sen och köper en ny ram. Jag har gjort ett kollage med massa bilder men det är en röd ram nu och det passar inte så bra i mitt rum sen jag gjorde om. Köper jag en ny ram har jag också något att göra :) Städa lite kan jag också göra, dammsugaren står fortfarande framme och det är massa kläder här och där. Det ser inte direkt ut som om det kommer bli en händelserik dag för mig, haha.

RSS 2.0