Kattskrälle!

Åhh, jag blir galen! Min underbara söta lilla katt till namn Saga är en ängel, när hon sover men dom resterande timmarna på dygnet är hon verkligen pain in the ass, oftast. Jag och Mathilda drog till Nordanby-macken och köpte varsin macka, (asgoda med ost&skinka och sen att dom rostar den) i alla fall, så skulle jag ta ut mitt vattenglas jag hade på rummet som var halvfullt, men det glömde jag så jag får skylla mig lite själv kanske. Jag kom hem för en halvtimme sen och då slog det mig att jag glömde ställa ut glaset i köket. När jag kommer in i mitt rum ligger glaset i tusen bitar på golvet och en jäkla massa vatten. Kul tänkte jag, jag kan fan inte börja dammsuga klockan tre på natten. Gick in och väckte mamma för att berätta vad som har hänt, tror hon uppskattar det mer än att bli väckt av dammsugaren. Sen var det bara ställa sig och torka och dammsuga upp allt glassplitter. Den där katten har kostat vill jag lova. 5 mobilladdare har hon bitit sönder, sladden till mina högtalare till datorn har hon bitit sönder, en massa glas har gått i kras och ja, vem vet mer vad hon har gjort, mycket i alla fall.

Var även förbi AG och fick låna hans blixt till min Canon, Tack som fan! Det kommer blir riktigt snygga bilder nu, hihi.
Nej nu ska jag lägga mig och läsa. Har läst ut "När jag hör din röst" så nu ska jag börja på "Ljudet av ditt hjärta"! God natt!


                                    

rubrik

Jag håller på att bli sjuk ;( Igår hade jag en galen jäkla huvudvärk i flera timmar och jag frös som en galning. Idag när vaknade hade jag fortfarande huvudvärk och det kliar i halsen. Låt skiten bryta ut nu då, så jag bara slipper känna mig lite halvkrasslig.

Jag hade tänkt att jag skulle gå ut och gå en stund idag. Det är ganska fint väder när man tittar ut men det verkar blåsa ganska rejält, så jag får se om jag går ut lite senare. Nu ska jag gosa ner mig i täcket och kolla tv.

Hello Goodbye!

Vilken mysig dag/kväll jag har haft. Vaknade vid 12 av att min mosters hund (vi var hundvakt) kom in och la sig hos mig. Vi låg och gosade till klockan 14 ungefär sen gick jag upp och efter en stund tog jag en dusch och fixade mig.

Vid kl 17 kom kusinen och hela tjocka släkten(nej, egentligen inte) vi åt mat och hade det trevligt. Potatisgratäng och fläskfilé och marängsviss till efterrätt, mm det var jättegott! Dom drog strax efter åtta och då la jag mig i schäslongen och kollade på tv, släckte alla lampor och tände massa värmeljus.
Vid 22 hörde Fredrik av sig, han och Zoran kom över en stund, eller dom åkte faktiskt precis hem. Det var riktigt trevlig och mysigt. Jag hade gjort mysigt och tänkt 15 värmeljus(therese, jag vet att jag är ljusgalen) men tyckte det var bättre än att sätta på infravärmen, det kostar ganska mycket och så är det fan så mysigare med värmeljus på min mysiga altan, jag älskar den verkligen. Nu vill jag bara ha sommar!! Imorgon åker Fredrik tillbaka till Norrland och blir borta i två veckor, den jäveln, han är aldrig hemma längre, haha.

Nu ligger jag här och kände tröttheten slå mig ansiktet. Så blir nog att slå på en film, det vart ingen igår. Jag fastnade vid datorn och sen vart jag galet trött! Får se om jag orkar se någon ikväll, men ska försöka.

28 mars

Alldeles strax kommer min kusin hit och hans barn, hans sambo och hennes son. Men jag hinner slänga ihop ett litet inlägg.

Idag märker jag verkligen av att jag har mens, på mitt humör. Jag tycker jag ser gravid ut i allting (pga svullen mage) och ingenting blir bra, en dålig hårdag och ja, you name it! Men det är väl  så det ska vara antar jag. Ikväll ska man släcka ner alla lampor, 20.30. Då blir det en massa värmeljus istället, myspys. Men tv´n kommer jag inte slå av.
Inatt blir vi av med en timme också, uusch. Nog för att jag inte tar skada av det, jag gör ju ändå ingenting på dagarna.

Btw, nu närmar det sig, på frrredag! :)


Hej underbara vår(!)

Vilket underbart fint vårväder vi har, jo men absolut! Det har bara kommit ett par centimeter snö under dagen. Jag trodde man kunde ta fram vårjackan och plocka undan vinterjackan snart men fortsätter det såhär så vetifan.

Idag skulle jag egentligen följt med Fredrik m.fl till Pitchers men jag kände inte alls för det. När jag vaknade hade jag sån jävla mensvärk och lite småförkyld. Och när jag har mens tål jag heller inte alkohol, får en jävla magkatarr så då låter jag helt enkelt bli att dricka. Så jag har bara haft det mysigt ikväll. Ätit kinamat, kycklingspett i jordnötssås, det var inte igår, och gud så gott det var! Sen har jag bara kollat på tv och haft massa ljus tända, det har varit en bra kväll!

Imorgon kommer Jimmy och Ullis hit med ungarna, vet inte om Ullis son ska med, det får vi se. Men det blir i alla fall fullt hus imorgon och det ska bli roligt, det var länge sen jag träffade dom. Nu tänkte jag lägga mig och kolla på The Simpsons Movie och Yes Man! 


                                

Vart ligger landet där man böjer bananerna?

Vart ligger landet där man böjer bananerna? Är det samma land där dom bor, indianerna? Tänk om bananerna var raka, hur skulle då bananer smaka? För det vore faktiskt inte lika kul, om bananens fina skal inte var guuuult! ~ haha, det är alltså världens bästa låt just nu!

Suck Pust och Stön, ni är fan ett mysterium. Åh, nu vart jag sugen på att höra den där låten man brukar sjunga på torsdagsmässorna i tomaskyrkan, men kommer inte på vad den heter?!

Idag har jag mest tagit det lugnt. Drog till Janina på eftermiddagen och tog det ännu mera lugnt. Kollade lite på tv och sen åkte jag hem vid 22. Kom på att jag ska ju vara på stan 10.30 imorgon. Jag har ätit pizza ikväll också, för första gången på ett halvår typ. Jag blir så himla nojig. Nu sitter jag här och verkligen tänker efter, tycker jag mår illa och har ont i magen, och jag är orolig att jag ska få så där jävla ont i magen som jag fått alla andra gånger, blää! Jag vill bara somna och vakna upp imorgon och känna att jag mår ju faktiskt bra! 

Nu tänkte jag sätta mig i soffan och kolla lite på ett par program mamma har varit snäll och spelat in sen måste jag nog sova efter det så jag orkar upp imorgon, måste duscha imorgon bitti också! Hörs imorgon.


Todelooo

Gud så skönt och för en gång skull vakna och vara utvilad, det var ett tag sen :) Brukar alltid somna en eller två timmar efter jag vaknat men nu har jag hållt mig vaken och känner inte alls att jag vill gå och lägga mig, fast jag ligger ju redan i sängen, haha med laptopen dårå.

Vad händer idag då, jag känner suget efter shopping eftersom det kom in ca 800:- mer på kontot än vad jag hade trott. Men och andra sidan borde jag snåla för jag får knappt något nästa månad, men det tar jag tag i då. Jag har aldrig varit någon älskade av blusar, men jag har sett ett par söta på H&M´s hemsida faktiskt, kanske kan övertala bror att åka ut och titta med mig.

Ikväll ska jag i alla fall hem till Fredrik, han kommer äntligen hem efter att ha varit borta i hundra år känns det som. Provade ringa honom för en timme sen men då var hans mobil avstängd, smart kille! Jag känner att jag är på bra humör idag, är det kanske för att solen lyser och det är löning?! :)


Hamburgarkungen!

Nu har jag fått en ny strömkabel till datorn. Det vart en universal(?) istället för en riktigt, en som verkligen bara passar till mig dator, en universal passar till flera olika modeller och är lite billigare, om jag har fattat det rätt. Den jag köpte kostade fan 500:- skulle man ha en riktigt då så att säga skulle den kosta minst 800:- och det var beställningvara, usch så dyrt! Det funkar utmärkt med denna så jag behöver inte klaga alls. Det känns ju lite surt att behöva punga ut pengar på sånt här, men vad ska man göra, fila ner kattens tänder eller?! nja.. det låter inte så snällt.

Nu ska jag åka och köpa Burger King, Mmmm. Sen bänka mig framför Tv´n och kollade på halv åtta hos mig, mammas jobbarkompis är med där ikväll, hihi. Sen är det säkert nåt annat bra att se, annars har jag ju lite filmer på datorn att välja på :)

Kattjäveeel..

Åhhh, vad arg jag är!!! Kattfan har bitit sönder strömkabeln till min laptop, det bokstavligen blixtra i den, jag vart skiträdd! Datorn dog på samma gång, men jag fick igång den igen, vilket var jävligt tur. Så om sådär 1½ timme dör datorn. Jag måste verkligen köpa en ny sladd nu, men det är beställningsvara på skiten har jag för mig och då tar det lång tid innan jag får en ny. Åhhh, fan vad jag hatar att katten ska bita på alla jävla sladdar!!!

Datorn är dessutom helt jävla fuckad när man inte har strömkabeln i! Blä på det här, USCH!!!

Alkohol och Sing Star!

Nu har jag precis badat och rakat mig, så nu är jag len som en babystjärt, jag gillart! hihi.
Ikväll blir det lite party. Ska hem till AG och hans vän Krille. Vi tänkte dricka lite och sjunga sing star och allt sånt :) Det ska bli riktigt trevligt. Och för första gången har jag med mig vin, fast även en sprite så jag kan blanda ut det :) ett par cider följer också med i nödläge, haha.

Som vanligt sitter jag har och har inte en jävla aning om vad jag ska ha på mig ikväll, fan vad jag hatar sånt. Överdelen är lätt, man hittar alltid något, men det är vad man ska ha på benen som är svårast, blääää!!! Det låtar ut någon tuptop av nåt slag men sen kommer då sista delen, jag kan inte ha tajts till ett tuptop linne liksom ;(

Nej nu ska jag sminka mig och leta fram någonting, det kanske kommer en "kvällens outfit" Jag brukar inte hålla på med sånt, men vem vet ;D


Hundtricket!

Ikväll har jag varit med Mathilda. Vi har legat nerbäddad i min soffa och kollat på massa tv. Vi kollade bl a på reprisen från Wipeout. Det gick jättedåligt för svensken i finalen och då säger han "Yes" när han kommer till mål. Då säger Felix Herngren: Varför säger han Yes för? Ska han diska eller?! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA SÅ JÄVLA BRRRA!!!

Sen kollade vi självklart på underbara Hundtricket, den är så mysig!!!
Nu ska jag snart stänga ner datorn och lägga mig och läsa ut min bok och dricka min cooola!

laughing out loud!

Jag kan bara säga ett ord om denna kväll/natt. Fyfan vad jag har haft roligt och skrattat så tårarna sprutade. Ah, det var riktigt nice måste jag säga. Nog för att man kan vara lättroad ibland och så men jag började asgarva över att jag trodde det var Mathilda som pilla mig i armhålan fast det var bara kudden. Och så skulle jag berätta för AG, Krille och Mathilda varför jag skratta men det gick inte. Det låter ju inte alls roligt men fyfan, då sprutade tårarna, ibland får man nåt anfall.

Jag får se om det blir krogen imorgon, (idag) jag har tröttnat lite på krogen, tycker inte det är så roligt längre och sen har jag inte så mycket pengar så känns som om jag måste prioritera och sist men inte minst börjar jag få ont i halsen ;( Egentligen vill jag att det bryter ut till en riktigt jävla förkyldning bara för att jag har känt mig lite småkrasslig ett par dagar nu, men det är bara vänta att se.

Nu tänkte jag ta en cigg, knapra halstabletter och lägga mig och läsa "När jag hör din röst", har ca 100 sidor kvar och idag kom mamma med en liten present åt mig, det var tredje boken "Ljudet av ditt hjärta" då vart jag glad :) Bjuder på en gammal bild också!


                 

Lovely!

Nu är jag verkligen utvilad. Jag somnade vid 22 igår och sov enda till klockan 12 idag. Jag har sovit som en gud, nästan. Jag vaknade först vid två och sen vid sex för att jag hade så galet ont i magen men före och efter sov jag gudomligt skönt. Jag behövde verkligen det! Sen vart man på bra humör när man såg att solen lyste och det var fint väder idag också.

Otroligt snälla Ola var här igår och hjälpte mig fixa trådlöst internet, jag började bli lite smått galen på min 15 meter långa nätverkskabel som bara låg i rummet. Men nu känns det underbart! Just nu sitter jag på altan i det lilla solskenet som kommer in här och bara njuter. Lyssnar på musik och röker, åhh. Nu känns livet underbart!

Haha. Dom har hållt på och borrat i trapphuset. Installerat brandvarnare och allt sånt och dom har verkligen skrämt skiten ur Saga. Hon var jätterädd och visste inte var det var som lät så hon slog på allting, handtaget till byrålådan, sina leksaker och var allmänt störd och rädd såklart men det såg riktigt roligt ut, haha!


               


kurrikurr

kurr kurr kurr, jag är så galet hungrig att jag mår illa och har ont i magen. Jag hatar när det är så, då har jag varit hungrig när jag har sovit och sen när jag vaknar blir det helt fel. Men jag ska snart åka ner på stan då tänkte jag köpa mig en sån där god macka jag köpte förra veckan jag var nere och sen en iiiskall coca cola. Det blir perfekt, för brorsan skjutsar ner mig lite tidigare, då kan jag fördriva tiden med att äta, haha.

Jag förstår mig inte på kroppen alltså. Igår var jag verkligen svintrött och höll på att somna i datastolen nästan men ändå när jag lägger mig så kunde jag inte somna. Först låg jag och läste lite och kände att bokstäverna bara hoppade så jag la ifrån mig den och kände att jag skulle somna vilken sekund som helst, men nej. Jag gick och la mig vid ett ungefär, jag somnade väl vid fyra, om inte senare än så =/

Så idag blir det att slöa när jag kommer hem från stan så jag kan somna tidigt ikväll! Nu ska jag platta håret sen kila.

Sov så gott

Shit, tröttheten bara slog till på en sekund. Jag vart galet trött helt plötsligt. Jag hatar när jag inte har sovit tillräckligt, för då känner jag mig riktigt hängig och det känns som jag håller på att bli sjuk. Det skulle i och för sig inte förvåna mig om jag blev sjuk eftersom jag känt mig lite krasslig i halsen ett par dagar men jag tror nog ändå att det beror på tröttheten.

Nu håller jag på att lägga in lite ny musik i mobilen så jag har nåt att lyssna på när jag sitter på bussen imorgon. När det här är klart ska jag bädda ner mig i min underbara stora säng och lägga mig och kolla på one tree hill. Ser den inte skön ut?! ;)


Städmani!

Idag har jag känt mig duktigt. Jag var svintrött när jag vaknade strax efter 12 idag eftersom jag inte somnade förrens fram emot kl 5 imorse, hehe. Men jag var tvungen att gå upp så jag kan somna nu ikväll eftersom imorgon måste jag gå upp i tid för jag ska vara på magic lines kl 10.30 för att fylla i tatueringen. (ja, det kommer någon bild någon gång).

När jag vaknat tog jag det lugnt ett tag och sen tog jag ett varmt bad. Vid kl 16 åkte brorsan och jag ut på hälla. Åkte till Rusta först för jag ville ha en rosa skurhink, men den var självklart slut ;( Då köpte jag bara ett skurmedel som luktade jättegott, dammtrasor och en liten present till mamma, det var en vinflaska och två vinglas som var ljus, skitfint.

Efter det tog vi en sväng in på systemet och köpte vin till mamma och efter det vart det ikea. Tänkte köpa tre vaser men sen när jag såg dom kände jag mig inte 100% säker på att jag ville ha dom och det skulle ha kostat 300kr så det sket jag i. Till sist åkte gick vi in på Maxi och handlade. Förut älskade jag Maxi men nu hittar man fan ingenting så det är verkligen bajs.

Detta verkar bli ett långt inlägg, ni måste inte läsa. När jag kom hem började jag storstäda mitt rum, gud vad skönt det känns nu. Jag har dammat precis allting, riktigt noga sen har jag dammsugit. Jag skulle ha skurat golvet men Fredrik ringde och avbröt mig då orkade jag inte längre, haha. Mattskyddet är på plats och äntligen ligger mattan still ;P

17 mars

Nu har jag då sett Twilight filmen. Visst, den var bra absolut. Fast jag måste nog säga att jag tycker boken var bättre :) Det jag tyckte om i boken var att det var detaljerat, lite av det saknade jag i filmen, i alla fall vissa små saker.

Nu har jag precis badat. Får se vad som händer idag. Just nu när jag jättesugen på Mc Donalds, det är sällan jag blir sugen på det faktiskt. Men det skulle inte sitta helt fel med en chicken tasty och en fet coca cola, mmm. Jag kanske ska ta tag i mitt rum, det ser förjävligt ut sen Mathilda sov här, kuddar överallt på golvet och överkastet också. Dammigt som fan är det. Men jag vill åka och köpa nya dammgrejer för att städa, då blir det mycket roligare, haha. Ska fixa mattskyddet eller vad jag ska kalla det, det som ligger under en matta så att de ligger på plats, den bara glider iväg hela tiden.

Ja, det ska jag fan göra. Åka till hälla och köpa massa skurgrejer, dammsuga, tvätta golvet och damma. Det känns lite tråkigt att vara inne när vi har så fint väder men vi går mot bättre tider så jag hoppas att vi snart har sånt här fint väder varje dag och att temperaturen bara stiger. Jag vill kunna använda min skinnjacka varje dag utan att behöva frysa.

Twilight!

Yeah, jag är en happy girrrl! Jag har varit helt desperat idag efter Twilight filmen då jag fick veta att Fredrik inte kommer hem förrens nästa vecka istället för onsdag/torsdag och då skulle vi ha sett den. Så nu har jag fått hjälp av snälla Ola, så har fixat utorrent och så har han hjälpt mig att fixa hem filmen med svensk text och allt sånt. Så nu ska jag snart lägga mig i sängen och titta på den :) jippi. Hoppas jag tycker den är bra nu då eftersom jag har ganska höga förväntningar eftersom jag har hört så mycket bra om den! Alla som har sett den har sagt "Jag har blivit frälst" Så får väl se om jag också skriver så imorgon eller senare inatt, haha.

Hello sunshine!

Vilket underbart väder vi har idag! Igår kväll satt jag på altan med infravärmen på och då var det riktigt mysigt. Men nu behöver jag absolut inte ha den på. Solen skiner och det är så mysigt. Nu VILL jag gå ut på altan och ta en cigg. Skulle jag gjort det förut skulle jag ha fryst arslet av mig. Åhh, låt det här fina vädret hålla i sig nu, det är säkert för mycket begärt men det vore så mysigt. Då kommer alla kvällar på altan dra igång, jag har saknat det. Sitta och röka, snacka massa skit och spela gin rummy eller bara vara. NU vill jag verkligen ha sommar!!!

Mamma och bror tog en promenad till moster Monica men jag kände inte för att följa med. Jag ska städa på mitt rum tror jag. Jag behöver verkligen det. Det är inte direkt stökigt men jag skulle behöva damma igenom hela rummet ordentligt, allt är så äckligt dammigt hela tiden. Tänk på det om ni skaffar svarta möbler att damma ofta, det är snyggt.. men jobbigt att hålla rent. Jag funderar på att baka lite kolakakor, det tar bara 20 minuter och min bror vart lite ledsen att alla var slut ;D

hej och hejdå!

Okej, tack för den! Jag skrev nyss ett inlägg och så fuckar blogg.se upp sig så jag skriver nytt imorgon istället! APA!
---


Såg nu att mitt inlägg hade kommit upp i alla fall, haha. Vilken tur jag har då =)

La Voix!

Nu var Melodifestivalen över, nästan i alla fall. Vi har stora finalen kvar. Jag hoppas att vi kommer med i år, eftersom vi måste kvala. Har jag drömt det eller har det inte blivit så att alla måste kvala förutom vinnarna då och kanske topp tre?!
Hur som helst, går vi vidare till Moskva så hoppas jag att Malena Ernman - La Voix, slår! Jag tycker låten är riktigt bra (lyssnar faktiskt på den nu) och jag tror vi behöver lite "udda" iår. Det har ju inte gått allt för bra för oss dom senaste åren.
 
Efter Melodifestivalen bäddade jag och Mathilda ner oss i mig säng och kollade på en film på tv4, Tillbaka till kärleken, kan den ha hetat så?! Den var i alla fall riktigt bra :) Nu hade jag tänkt att datanörda mig lite och sen ska jag lägga mig och läsa igen. Läste ca 100 sidor i boken igår, får se om det blir lika många idag också, den är ju så bra så jag måste nog innan veckans slut köpa tredje boken också, hihi.

Melodifestivalen

Ikväll är det finalen av melodifestivalen. Det blir att vara här hemma, Mathilda och moster Anita kommer förbi. Vi ska äta mat och sen kolla på finalen. Jag har ju ganska många favoriter faktiskt. En som jag bara inte tål är Caroline af Ugglas. Texten är jättefin men jag tål inte henne bara, jag kan inte lyssna på låten pga henne. Så vem som helst får vinna förutom henne. Men jag vet att många av det svenska folket vill att hon ska vinna. Men då tänker jag såhär och det är för att jag inte gillar låten, kan hon så i den stora finalen?! det tror jag inte.

Nej nu ringer Fredrik, så nu ska jag prata med honom.

Var det så jag såg ut?!

Nu har jag duschat och sminkat mig efter att ha gått helt sunkig i ett par dagar. Det känns riktigt skönt att vara färsch nu, haha. Jag börjar känna igen mig själv nu också :)

Ikväll blir det lugnt. Ska snart åka till Siba eller El giganten och köpa en ny laddare =/, känns surt att behöva lägga ut 200:- igen på en jävla mobilladdare. Jag har lagt ut 1000:- på mindre än ett halvår på mobilladdare, visst är det roligt att ha en katt som biter sönder dom hela tiden?! Man tror man har koll på henne men det har man tydligen inte.

Nej, nu ska jag slänga på mig lite kläder.

Take me back!

Jag har nyss kollat på Stockholm/Arlanda. Det var ett plan som gått sönder så alla passagerare fick stanna yttligare en natt i las palmas, och då fick man se lite därifrån. Då fick jag verkligen en sug i magen och ville tillbaka till Turkiet. Åhhh, det var så underbart där. Jag bara ska dit igen, till underbara Fougére och Alex & Carlos ;)


dream on

Idag har det varit en riktigt slödag. Bara legat i sängen och kolla på tv men jag har inget dåligt samvete över det, jag tror snarare att det var precis det jag behövde idag. Jag tänkte inte gå utanför dörren någonting idag. Jag har inte tvättat håret sen i tisdag och det ser inte direkt fräscht ut. Jag klippe mig i tisdags och då sa min frisör att jag är irriterad i hårbotten, så jag ska försöka låta bli att tvätta håret varje dag och ska jag inte göra någonting kan jag lika gärna gå oduschad och ofräsch hemma.

Jag hade en läskig dröm inatt, eller läskigt var den väl inte på så sätt. Jag drömde att jag var höggravid, det var jättemysigt i drömmen och så  men när jag vaknade tog det lång tid innan jag fattade att det var en dröm. Jag var nära på att ringa min mamma och be henne köpa ett graviditetstest nästan, haha så illa var det. Sen när man sätter på tv´n är det Tyra banks show och då handlar det om unga tjejer som blir gravida, haha då vart jag rädd! Men nu har jag smält allting och insett att det bara var en dröm :)

Baka Baka Liten Kaka

Jag har fullt upp med mitt bakande :) det har lyckats blivit 28 muffins och en hel plåt med nougatkakor. Nu väntar jag bara på att själva kakan ska svalna lite så jag kan hälla över nougaten. ååh, gottis! Mamma sa att jag måste lyckas med dom för hon har sagt till sina jobbarkompisar att dom ska få smaka, jaha.. sätt press på mig, gör det, haha. Nej det är inte så svårt faktiskt, nog för att den jäste lite mer än vad jag trott :)

Min vän Mathilda som skulle komma och hjälpa mig, hon ligger bara och sover. Hon skulle komma runt fyra. Skickade sms för 20 min sen och sa att det var dags att vakna men jag har inte fått nåt svar så hon sover. Fast jag vet hur svårt det är att dra sig upp ur sängen när man sover lite middag, det är ju så jävla skönt. Jag får se när hon dyker upp. Hon kommer i alla fall komma över när allt är klart. haha.

Nu ska jag göra kolakakorna :) Får se om det blir cheesecake, har ingen philidephiaost hemma eller digistivekex men det löser sig. Jag har ju en dag imorgon också. Haha, fortsätter det såhär kommer jag rulla frrram.

hej o hå!

Har känt mig lite hängig idag på eftermiddagen faktiskt. Galet trött har jag varit och lite halv illamående, men tror det beror på att jag inte ätit så bra. Jag skulle egentligen ha bakat idag men jag orkade verkligen inte det. Jag har legat i sängen och kollat på tv och sovit en stund. Men tänkte försöka äta något nu sen tänkte jag faktiskt bädda ner mig och läsa lite :) Sen imorgon, då jävlar ska jag baka massor. Muffins (fast på kladdkakssmet, det blir asgott!), kolakakor och nougatkakor. Om jag orkar och om Mathilda vill hjälpa till lite så ska jag kanske prova på att göra cheesecake, det är så sjukt gott! Jag måste ju hålla mig sysselsatt på någotvis nu när man är arbetslös!

Nej nu ska jag se om vi har något i vårat otroligt tomma skafferi, måste verkligen handla imorgon! Och så vill jag bara tala om att min katt har bitit sönder min mobilladdare, igen. Det är fjärde laddaren hon biter sönder på mindre än ett halvår. Jag blir tokig, hon är så jävla snabb, man tycker man har koll men tydligen inte! Morrrr!

Snöstorm

Min vän Mathilda skrev i sin blogg att hon hörde fågelkvitter när hon vaknade, mjo tjena.. utanför mitt fönster var det då snöstorm, usch och fy. Och det håller fortfarande i sig och blåser äckligt mycket gör det också.

Nu har jag varit på och klippt mig, jag vart riktigt nöjd, hon klippe av två, tre centimeter i alla fall och det behövdes. Efter klippningen fixade jag lite andra saker på stan. Jag gick bl a till Magic Lines och visade tatueringen. Fick en ny tid den 18 mars då han ska fylla i den på några ställen. Jag lovar att ni ska få se bild på den, men jag orkar aldrig ta en bild bara.

Nu sitter jag här och äter nog en av världens godaste mackor, tyvärr är den snart slut, jag skulle ha köpt med mig två ;( Jag tänkte ta och lägga mig på sängen och läsa "när jag hör din röst" hittade den andra boken på Bokia :) Så det fick bli den istället för en tröja, haha. Nu har jag i alla fall nåt att läsa i ett par dagar.

Om jag kunde drömma

God morgon på er. Jag var inte så farligt trött när jag vaknade idag som jag trodde. Kunde inte slita mig från boken inatt så somnade väl vid halv fem imorse ungefär och klockan ringde 10.20, det som är mest tråkigt är att min bok är slut nu så jag måste köpa den andra, ska se om jag kan hitta den på stan.

Igår åt jag massor med grönsaker och dip. Jag är fortfarande mätt på det. Innan jag började äta det tryckte jag i mig kinamat och vart skitmätt och sen det där. Känns som om jag skulle klara mig utan mat gott och väl tills ikväll, haha.

Om en timme ska jag vara hos frisören, jag har ingen aning om hur jag ska klippa mig men hon är duktig så hon kanske kommer med förslag :) Sen har jag lite andra saker jag måste fixa. Men nu måste jag föna håret och platta det lite snabbt sen kila.

123456789

Jag håller redan på att bli tokig på att jag inte har nåt att göra om dagarna. Det är verkligen det värsta som finns. Har jag inget jag måste göra om dagarna kan jag bara ligga i sängen och glo på tv. Mot kvällen blir jag sur på mig själv och får dåligt samvete för att jag inte gjort någonting. Så är det nu. Har legat i sängen tills nu nästan, jag har varit upp och ätit och badat bara. Nu kliar det verkligen i min kropp och jag skulle nästan kunna börja gråta för att jag är så irriterad.

Imorgon ska jag ner på stan och klippa mig vid 12, som om jag kommer kunna sova inatt?! nääääe. Sen måste jag till arbetsförmedligen och skit. Jag önskar bara att jag hade lite mer disciplin på mig själv. blöööh, nu suger allt!

rubrik?

Jag tycker jag fick en lyckad kväll igår. På grekiska var det jättegod mat och trevligt sällskap, jag köpte mig faktiskt en cheesecake till efterrätt fast jag var så galet mätt, den var suuupergod. Strax efter 22.30 drog vi in på Konrad istället, där var det riktigt nice. Jag drack alldeles lagom av det goda vilket kändes bra och sen träffade jag massor av vänner. Tack för en underbar kväll ;*

Jag är inte bakis idag bara seg i kroppen, så jag har tagit en snabbdusch nu och ska bara slänga på mig lite kläder sen ska jag, mamma och moster anita åka till min andra moster (kicki) som fyller år idag och fira henne. Hoppas dom bjuder på nåt gott, mohaha, det vill man alltid ha dagen efter man druckit, speciellt cola och det bad jag mamma köpa åt mig :)

PARTY ALL NIGHT LOOONG!

Ikväll är det party som står på schemat och jag är galet taggad! Sitter här och lyssnar på skitbra musik och det gör bara så jag blir ännu mer taggad för party! Klockan åtta ikväll blir det grekiska med massa girls och efter det blir det party!

Nu har jag i alla fall bytit min klänning, ringde dit så fort jag vaknat och bad henne lägga undan en ny och den är det i alla fall inget hål i, haha. Sprang in på kicks och köpte lösnaglar, får se om dom kommer till användning. Klippte nyss av mina långa fina naglar ju. Har rakat mig nu så nu är jag len som en babystjärt! Nu ska jag börja fixa mig och sen ska jag kila över till Malin som är snäll och ska locka mitt hår (hon är bra på det, OK?)

Nej jag har fan inte tid att sitta här nu.

På torsdag..

...äts det ärtsoppa på "fredag" är det fest.

Ändrade planer idag. Jag mådde inte alls bra när jag vaknade imorse så jag sov en timme extra och åkte bara till psykologen sen åkte jag hem igen. Tog ett bad när jag kom hem och gjorde mig iordning sen när mamma slutade jobbet åkte vi till hälla, Sabina följde även med. Köpte strumpbyxor som drar in allt onödigt fett, haha dom är asbra. Köpte även en turkos klänning från JC, den var superfin och sen en bh. När jag kom hem och provade klänningen märkte jag ett hål i ryggen på den, så måste åka tillbaka imorgon och hoppas på att det finns en till i den storleken annars ska jag fan ha lite pengar tillbaka för den.

Imorgon är det party som gäller och jag är taggad, det ska bli riktigt härligt och snygg kommer jag vara. Men har lite saker att fixa imorgon innan kvällen.
~ Åka till Hälla och byta klänningen.
~ Åka till systemet och köpa lite alkohol.
~ Raka mig och smörja in mig.  
~ Sminka mig och locka håret.

Tur att jag har tid på mig, för när jag ska göra mig iordning för fest vill jag ta det lugnt och inte stressa alls.

Hej Hopp

Nu var min sista dag på jobbet avklarad. Jag är anställd till den 11 mars men har inga fler tider och det känns som att det inte kommer bli några fler heller. Det känns tråkigt, men that´s life.

Jag är ändå på ganska bra humör nu, förutom att jag fryser och är jättemätt på all tacos jag ätit (idag igen). Imorgon har jag en hel del att göra. Ska till min psykolog 13.15, skönt att få prata av sig lite. Efter det ska jag träffa fredrik på stan, ajuste.. måste ringa honom för det är inte 100% säkert att vi ska ses. Jag ska i alla fall till arbetsförmedlingen och prata med min handledare där, fika med fredrik om vi nu ska ses, leta efter en film till brorsan som han är ute efter och sen hitta något snyggt att ha på mig tills på fredag. Jag är taggad. Sen på kvällen ska jag åka och storhandla med Janina.

Så ikväll blir det att bara ta det lugnt, ska lägga mig och kolla på en film tror jag. Jag kollade på Patrik 1,5 igår och den var bra måste jag säga. Hoppas att denna film också är bra. Nej nu ska jag ringa Freddan!

Bye bye

Jag har sovit gott inatt eller i alla fall till kl 10. Då vaknade jag till och såg att jag hade fem missade samtal, från jobbet. Tänkte att det var nog smartast att ringa upp, dom ville bara veta att jag skulle komma för det var redan två borta. Sen höll sig mobilen varm, det ringde och sms:en rullade in som aldrig förr, jag som ville sova mera. Det fick jag ju i och för sig men vaknade nästan hela tiden, är man poppis så är man haha.

Nu har jag duschat och ska göra mig iordning för min sista arbetsdag på jobbet, ja.. ni hörde rätt! Jag vill bara att den här dagen ska vara över nu. Jag vill inte vara kvar där heller pga situationen. Nej nu måste jag fixa mig så jag hinner få nåt i magen också.


Go kväll!

Idag har jag inte gjort mycket. Jag har varit hur seg som helst hela dagen och bara legat i sängen och läst min bok, sen somnade jag en stund. Efter det åkte jag och brorsan först ut till maxi, ville leta efter den andra boken, men hittade den inte. Orkade inte åka in på Willys men ska ner på stan på torsdag så får leta då.

Jag har hyrt två filmer, High school musical 3 och Patrik 1,5. Tänkte lägga mig och kolla på Patrik 1,5 nu eftersom jag inte får se på High school musical 3 för Mathilda, den måste vi se tillsammans. Men det blir inte förrens på torsdag då hon inte har några planer, jag måste vänta så länge ;(

Nåja.. nu ska jag bädda ner mig och kolla film. Förresten så ser jag inte fram emot morgondagen, vill bara att den ska vara över. Det vore riktigt skönt. Och på fredag då ska jag ut med några människor och fira Camilla som fyller 20 år idag, grattis igen. Och då ska jag inte tänka alls utan bara ha kul med nära och kära och alkoholen!

Hej o Hå!

Nu är jag mycket piggare och mår bättre än igår, nu har jag sovit ut. Vaknade strax innan ett och var utvilad. Nu tänkte jag lägga in lite bilder från Skåneresan, först lägger jag in dom på bilddagboken, ni får se dom här i ett senare inlägg. Tvättstugan ikväll och jag drar mig verkligen från att packa upp min väska, det är så trrråkigt. Efter att jag lagt in bilderna ska jag lägga mig i min otroligt sköna schäslong och fortsätta läsa på boken.

Det börjar redan krypa i min kropp och jag börjar fundera vad fan jag ska göra om dagarna nu. Jag tänkte fan inte bli en soffliggare som vänder på dygnet totalt, det vägrar jag. Jag hoppas att jag kan komma på något bra att sysselsätta mig med, träning i någon form kanske?! Vi får se. Nu ska jag fixa bilderna.

GRATTIS CAMILLA PÅ 20-ÅRSDAGEN!

Hemmaaa!

Nu är jag hemma. Orkar inte uppdatera egentligen så det blir ett kort inlägg. Kom hem vid 17 tiden ungefär. La mig på sängen och somnade en tio minuter eller så, jag är verkligen jättetrött. Jag borde ha somnat för länge sen, men det är svårt när man får trevligt sällskap. Nu ska jag kolla runt lite sen lägga mig och läsa "Om jag kunde drömma" jag är helt fast, ja har ungefär halva boken kvar så.

Uppdaterar mer imorgon. God Nattt!

Twilight!

Nu har jag lagt mig otroligt skönt här i min säng. Jag har bullat upp med ett extra täcke som kudde och så mina två kuddar, det är fan ljuvligt. Jag ligger här och datanördar mig och syrran ligger i andra sängen och spelar på mitt nintendo ds. Jag sa att jag bara skulle uppdatera bloggen lite snabbt men jag tror jag kommer bli fast här ett tag.

Idag var vi som sagt inne i Malmö en stund. Först åkte vi in till polackmarknaden (ja, det heter så) Ett ställe där det finns så galet billigt smink. Det är alltid ett måste när vi är här nere att åka dit. Nu passade jag på när jag har pengar och köpte på mig lite. Jag köpte två foundation, två mascaror och ett puder till mig, och sen ett puder till Mathilda, 340 svenska enkronor la jag ut på det, fett billigt. Egentligen skulle det ha kostat ca 900:- det är sjukt.

Nu ska jag fortsätta prata med min otroligt snygga vän Robin (det måste vara förbjudet att vara så snygg) Och sen ska jag börja läsa min bok jag köpte idag också, köpte den första Twilight boken. Hört mycket bra om både boken och filmen så jag tänkte ge den en chans.

RSS 2.0