30 november

Oj då, dags att ta tag i det här kanske?! Tycker om att skriva av mig men har inte tiden till det, haha. Eller egentligen har jag hur mycket tid som helst men aldrig att sätta mig ner i lugn och ro och bara tänka på mig själv. Jag vet inte, har inte fått ihop det i alla fall. Men kan alltid försöka bättra mig.

Idag har jag varit duktig och städat. Storstädade i lördags då julbelysningen och allt annat julpynt åkte upp så därför är jag noga med att hålla det fint, jag trivs bättre då det är städat också! Har precis städat upp i mitt rum och resten av lägenheten och så har jag diskat, det är något jag verkligen hatar. Det var nästan bara glas så det var inte så jobbigt.

Nu ligger jag här på sängen och lyssnar på Melissa Horn, jag bara älskar henne. Hennes nya album är riktigt nice. Det blir en slödag idag, kommer inte orka fixa mig i alla fall. Kommer nog kunna bli ett varmt bad sen, skönt att värma upp kroppen nu när det är så kyligt ute. Jag vill ha snö, en massa snö vill jag ha! Det är ju december imorgon och man har knappt sett någon snö alls!

Nu ska jag rensa min mobil på bilder, kanske dyker upp något på bilddagboken. Är inte så himla aktiv där heller, haha. För övrigt rullar allting på. Söker fortfarande jobb efter jobb och även om jag har inte har fått nåt jobb så känns det som om det går framåt i alla fall. Och sen har jag ju skaffat mig en underbar kille också och jag blir bara mer och mer kär för varje dag som går, så jag är lycklig :);*


Ingen ork!

Vad är det med mig? Är det den här förbannade hösten som jag egentligen tycker är mysig på sitt sätt som gör att jag är så otroligt trött hela tiden?! Jag har ingen ork till någonting, fast jag sovit 11 - 12 timmar är jag helt slut i kroppen i alla fall, känns som man inte sovit något alls. Och nej, jag har inte sovit för mycket! Dags att pallra sig iväg till läkaren nästa vecka och kolla sköldkötteln också, se så att värderna är okej, annars kanske dags att höja min medicin, det kan också vara en sak som gör att jag inte har någon ork till någonting.

Var tvungen att åka ner på arbetsförmedlingen och kunskapscompaniet idag i alla fall, var tvungen att få en påskift. Åkte även förbi syrran och lämnade hennes krustång som jag så snällt fick låna. Hon åker ju till Halmstad(?) imorgon och dansar arslet av sig, hon är en grym dansare! :) Då måste hon vara fin i håret också ;)

Idag händer det nog inte så mycket. Jag sitter och tänker på om jag orkar ta ett varmt bad och raka benen och sånt som behövs ibland, det skulle behövas, snart har jag lika hårig ben som Christian, haha eller inte riktigt. Lägga en ansiktsmask också kanske och göra hårinpackning. Allting låter väldigt jobbigt men det är det inte, det jobbigaste är benen, är så himla rädd för att skära mig, har hänt mer än en gång så klantig som jag är!

Får se om jag orkar joina Mathilda till Tomaskyrkan ikväll på mässan, det vore riktigt mysigt. Längesen man var där och längesen jag tände nåt ljus för mina nära och kära :) Tar jag ett bad så kommer jag nog följa med :) Och ikväll så kanske det blir Gin Rummy också, hihi! Okej, det händer endel ikväll också, fast inget som är direkt jobbigt!

Vilket långt inlägg det blev nu då. Jag som inte hade nåt att skriva egentligen, haha! Nu ska jag spela lite café world på facebook, jag är verkligen beroende av det spelet! Det är så himla roligt. Har du det, så bli gärna min granne :)

Fel sida!

Idag när jag vaknade så kände jag att fan vilket dåligt humör jag är på, vaknat på helt fel sida! Kände bara för att ligga kvar i sängen hela dagen och bara vara, lika bra så liksom. Sen kom jag på att jag skulle ju på möte 15.45, jag var säker på att det var imorgon, trodde det var den 11:e imorgon, men nej då. Då vart jag ju stressad istället, som ett as. Duschade och fixade mig fort som fan. Tur att jag har en pojkvän med körkort som kunde köra ner mig, annars hade jag fått lite smått panik!

Nu är jag hemma men inte fan är det lugnt för det. Jag städar mitt rum, det såg ut som ett bombnedslag innan, nu ska jag bara dammsuga sen är det fint igen. Jag har så sjukt stora dammråttor så det är äckligt, haha! Håller på med Café world, kollar grejer åt mamsen och så ska jag snart äta. Det är verkligen så att allting händer precis samma sekunder så jag hinner fan inte med.

Ikväll ska jag och mamsen äta tonfisksallad, det ska bli ritkigt gott! :) Jag är jättehungrig, hann ju inte äta något innan mötet. Får se om underbara Christian kommer förbi ikväll och sover här, hoppas självklart på det men han har ett hektiskt liv så vi får se ;) Annars blir det bara tv´n/datorn och mys med mamsen!

Om ni ville veta så väntar jag tills på måndag, då fyller brorsan år :) hihi!

9 November

Nu är jag lycklig! Var på stan förra veckan och såg en jättefin klänning i skyltfönstret på MQ men ville inte gå in och titta vad den kosta för jag vet att MQ är lite dyrare än andra butiker. I lördags kunde jag inte hålla mig så gick ut på hemsidan och hittade den där, var bara tvungen och kolla vad den kosta, 499:- Och då kände jag bara den ska jag ha! Jag skiter i att jag har 70 kr kvar att leva på för resten av månaden jag ska ha den. Man blir fattig när man måste köpa dyra paket till brorsan som fyller år på måndag, haha ;) 
Åkte ner på stan idag en snabbis och provade klänningen och den satt så bra på och den är så himla fiiin. Nu får det hemskt gärna bli nyår, haha! Jag är riktigt nöjd med mitt köp och 499:- var den lätt värd!

Mathilda och Petra kommer hit ikväll och vi ska faktiskt spela Gin Rummy! Ska värma upp på altan och sätta oss där ute :) Det ska blu mysigt, det var längesen vi spelade det, hoppas att jag vinner! :)

Gott och Blandat!

Idag är jag på riktigt konstigt humör. Jag går runt med konstant magont och huvudvärk men det beror på mensen och med lite tur hjälper det om jag knaprar alvedon. Ena sekunden är jag jätteglad för att jag ska jobba ikväll, det ska bli skönt. Jag hinner ha lite mys i soffan med god mat och Idol. Och andra sekunden blir jag på jättedåligt humör. Och jag vet vad det beror på men det måste inte nämnas här. Men det går verkligen från ena sekunden till den andra, hatar sånna här dagar egentligen. Tur att det finns lite glädje med i bilden i alla fall.

Nu ska jag fixa fint så vi kan äta och ha det mysigt sen. Ska äta tacopaj och ost&skinkpaj, det ska bli riktigt gott. Sen har jag en marabou chokladkaka 70% med pistagenötter i, den är helt klart min favorit! Sen blir det att åka iväg och jobba kl 22, jobbar till 02. Hoppas nu på att det blir lite folk så man inte behöver stå och trampa eller i värsta fall åka hem. Hörs inatt eller imorgon. Ha en bra kväll :)

5 November

Hallå i stugan!

Nu hade jag tänkt att skriva av mig lite, bättre sent än aldrig va?! Jag kommer då aldrig bli en stor bloggerska, haha. Tur att jag inte är ute efter det då ;)

Livet rullar på som vanligt. Jobbet börjar komma igång mer och mer, är fortfarande kvar på Sky Bar. Det är ju dock bara ett extra jobb men jag är i full gång och söker jobb.

En sak som jag tror dom flesta som läser min blogg redan vet är ju att jag har gått och skaffat pojkvän :) Jag mår så bra, jag är så himla glad och jag är så galet kär! Ibland kommer jag på mig själv att jag måste tänka på nåt annat för han finns i huvudet 24/7 verkligen! En stor PUSS på dig Christian ;* Lite tråkigt att han förmodligen åker till Avesta imorgon börjar jobba, han har fått jobb där hos sin pappa. Och vi vet inte riktigt när vi kommer ses igen, kanske dröjer till på onsdag eller torsdag nästa vecka. Jag kommer sakna sönder mig efter honom så nu jäklar måste jag hålla mig sysselsatt och tänka på annat, haha!

Egentligen har jag ingenting vettigt att skriva, därför har jag varit dålig på att uppdatera också. Men har ni tur kommer det väl ett inlägg lite då och då :) Ska vara vaken ett tag till och sova halva dagen imorgon så jag orkar med att jobba imorgon, skönt ska det bli!

Igår (4/11) var det ett år sen min älskade Smulan lämnade oss. Jag saknar henne jättemycket! Hon finns i mina tankar. Tror bara riktiga djurmänniskor förstår vilken saknad det egentligen är! <3


RSS 2.0