Sola & bada om igen..

Nu har jag inte uppdaterat på hela helgen men jag har varit för upptagen för att ens tänka på en dator.

I fredags solade jag och Mathilda på min altan, och efter det åkte jag ner och jobbade lite. Det var inte det roligaste men det ger pengar, jag får tänka så. Mer pengar att kunna spendera sen, haha! Efter jobbet åkte jag hem till E och sov :))

I lördags kom jag hem vid 12 och la mig i solen på en gång. Låg ett par timmar sen snygga man till sig lite och så åkte hela familjen ner på marknaden. Fattade inte hur vi lyckades men vi gick där i ca 2½ timme. Men det var ju så fint väder, det brukar det inte vara när det är marknaden. Mamma och jag köpte två vetekuddar (det är världens bästa uppfinning, nästan) sen lite langos och sånt grejs. Och på kvällen åkte jag och jobbade igen och det var en riktigt tråkig kväll faktiskt för det var så himla lugnt. Var då inte mycket att göra, men jag får pengar, haha. Sen efter jobbet kom E hit och sov ;*

Idag vaknade jag först vid halv åtta av att E skulle upp och åka till Eskilstuna med en kompis, jag var halvt död då vill jag tala om. När han gick sprang jag till sängen och somnade på två sekunder igen, fast det var lite tomt i sängen då. Mamma väckte mig strax innan 11 och sa att vi skulle åka ut till Ann-louise och sola och bada. Var där i tre timmar och solade, badade och åt korv med bröd.

Ikväll har vi käkat pizza hut och sen spelade jag, mamma och Mathilda Gin Rummy och vet ni? Jag kom sist för en gång skull. Nu sitter jag här och har lite solfrossa faktiskt. Ska nog ta och äta någonting för jag är lite hungrig också. Sen blir det att datanörda sig lite sen sova så jag kommer upp i tid imorgon och kan lägga mig ute i solen igen.. måste fan sola baksidan. Gäller att passa på också medans det är fint väder för på tisdag ska det regna.

Det var lite långt inlägg nu men jag hade ju några dagar att ta igen!




Här hade jag det ganska så gött idag alltså! Fast det var svinkallt i poolen, det var 25 grader
men man blir ju så varm själv så det kände som 15 grader ungefär.

SUNSHINE!

Det är så galet varmt ute idag, det är riktigt skönt! Det kanske inte var lika skönt att ligga och steka i solen i två timmar men man måste för att få lite färg. Kan ju inte gå runt likblek hela sommaren liksom. Det ska vara 24 grader och strålande sol imorgon och 25 grader på söndag och strålande sol.. likadant på måndag. Jag älskar´t! Ska försöka ligga ute i två timmar varje dag i alla falls så man får färg, för idag har jag fått helt ok med färg på två timmar.

Nu är jag barnvakt åt Nova också, min grannes unge. Så himla söt och rar tjej. Hon är inte dirket jobbig att ta hand om. Nu sitter hon här och tittar på Nicke Nyfiken och har det gött med täcke och kudde.

Ikväll ska jag in och jobba extra på Karlsson på taket också, me like! Lite extra pengar tackar man aldrig nej till! Nu ska jag snart ta och hoppa in i en svalkande dusch, det ska bli riktigt skönt!


Här har ni en sexig bild på mig när jag ligger ute i solen! ;)

Bill och Bob + Rock & K baren

Haha vilken kväll det blev. Jag har legat halvt död i sängen hela dagen och inte gjort ett dugg, har varit riktigt trött. När mamma kom hem från jobbet skulle vi åka och handla, löningsdax liksom.. människor överallt! Kom hem och lassa in allt i kylskåpet & frysen, fick bara tömma halva innan liksom. Sen hör Mathilda av sig och undrar om jag ska hänga med till bill och bob, självklarrrt! Fick skynda mig in i duschen, fixa mig och käka snabbt som fan, jag hatar att stressa.

Vi kom ner till Bill och Bob vid 21 och satt där, skulle beställa in varsin päroncider så är det slut, då vart jag sur. Så det fick bli ett glas vin med sprite istället för det var det som var i samma prisklass ungefär (jag är galet fattig denna månad) Sen fick jag sån jävla magkatarr, får det av vin har jag märkt så det vart inte mycket för mig att dricka. Men hade riktigt trevlig ändå! Köpte även en ros med en kondom på av en tjej som hade möhippa, lite snäll måste man ju vara (hon var barnmorska) så hon hade nå bomullstussar i massa olika färger som var vaginaltork, hahaha!

Vid tolv drog vi till Rock & K baren, där var det drag. Där var det också nice, rätt chill faktiskt men skönt det också. Säsongsavslutning eller vad man ska kalla det så det var ganska bra med folk.

Jag köpte Proviva idag också, något som också är bra för magen. Dom delade ut smakprov på Maxi när vi handlade, fyfan vad gott det var. Sånt där är farligt, för dricker man för mycket får man säkert ont i magen. Jag ska faktiskt ta ett glas nu och sen spela, ovanligt!?! :)

Hihi, jag längtar tills imorgon. Puss på dig ;*

home sweet home

För en gång skull är jag ganska trött när jag kommer hem från jobbet. Brukar vara helt galet mycket uppe i varv men nu lockar sängen ganska mycket. Spela en liten stund, fast där kan man ju lätt fastna men sen blir det att sova.

Kvällen var helt okej. Dött till en början men sen vart det lagom med folk, fanns att göra i alla fall. Sabina tittade förbi och var allmänt glad och full, haha. Roligt med lite kända ansikten liksom. Och en jävla norsk som pratade med mig, jag fattade ju förfan ingenting. Han sa "Pratar jag dålig svenska?" Ehm tänkte jag, du pratar för fan norska. Jag förstod att han sa att jag var fin. Sen fem minuter senare går jag förbi honom och då slog han mig på axeln, det gjorde fan ont! ;(
Linn sa att när hon började jobba där kunde hon gå hem med typ 500:- i dricks, då vart jag lite avis. Jag tyckte mina 150 som är det mesta jag fått varit bra liksom, haha.

Nej nu ska jag inte skriva något mer tråkigt. Ska spela lite men känner nu att det blir väldigt kort för ögonen svider. God natt, eller god morgon kan jag säga. Det är ljust och varmt ute ju!!

Gin Rummy

På tisdagar tillåter jag mig själv att sova hur länge jag vill eftersom jag jobbar på kvällarna, 22 - 03. Idag ringde först pappa vid 11.20 hinner lagom somna om så ringer Zoran (jag svarade inte på något av samtalen) och någon minut efter det får jag ett sms av Mathilda som frågar om jag är vaken. Ja, ni idioter låter mig ju inte sova :D Och så ringde hon. Efter det fick jag somna men sov inte bra för mamma kom hem på lunchen och stökade och grejer.

Mathilda och Petra kom över idag igen och vi spelade Gin Rummy. Efter det tänkte Petra gå hem men så säger Mathilda "nej, ska vi inte spela igen" Jaaa, svarar Petra snabbt som fan, så vi körde två omgånger idag! Jag vann båda gångerna, haha. Mathilda var nära på att vinna sista faktiskt men icke!

Nu har jag precis badat. Och mamma sa precis att maten är klar. Så ska slänga i mig lite mat och sen fixa mig. Oj, vad klockan var mycket. Får lägga på ett litet kol sen tror jag! Jag är taggad för att jobba ikväll, hoppas det blir mycket att göra!!

Mini-spa

Vilken skön dag det har varit. Vaknade och satt mig ute i solen en liten stund men blev ganska snabbt uttråkad. Ringde Mathilda som var med Petra och frågade om dom var med på en vända Gin Rummy och såklart var dom det! Jag vann, som vanligt.. oftast i alla fall.

Runt klockan 18 drog jag med mig brorsan ut på hälla för jag ville köpa ansiktsmask och grejer. Så nu ikväll har jag haft en riktig tjejkväll. Rakat mig, lagt ansiktsmask, tvättat håret med något bra shampoo och balsam (fick nåt prov av någonting) och badat skumbad och så tände jag massa ljus. Det var riktigt mysigt och avkopplande! Och självklart smörjde jag in mig med bodylotion efterråt! Så nu är jag len som en babystjärt och känner mig riktigt fräsch!

Nu är jag uttråkad och skulle lätt skulle köra en till vända Gin Rummy men det får bli en annan dag. Ska nog ta och lägga mig och kolla slutet på en film jag började kolla på igår. Sen har jag en till film jag kan titta på så :) Myskväll för mig själv idag alltså. Hade inte varit helt fel med sällskap!



24 maj

Kvällen på jobbet var faktiskt helt okej, inte alls för galen mensvärk. Tackar gudarna för det!
Till en början var det ganska lugnt men sen drog det ihop sig och det vara bara skönt att det fanns nåt att göra, då går tiden så himla mycket fortare. Vi skyndade oss som idioter och städade för Kristoffer och Fredrik som jag jobbade med skulle dra ut på krogen efter. Och dom typ storstädade baren, vilket var behövligt så nu är det skitfint!

Helt OK men dricks, lite snålt kanske men det får duga. Efter grabbarna hade tragit tog jag och Linda varsin öl, eller näe.. hon tog en öl, jag tog en red bull.. så jävla smidigt, hur ska jag kunna somna nu? Är redan så mycket uppe i varv när man kommer hem från jobbet. Min bror kom och hämtade mig, så snäll han är. Så han fick min mat (Maten ingår i jobbet, pengar dras från lönen) Han vart glad för han var skithungrig. Först sa han "Har du med dig mat idag igen?" Jag svarade "Eh ja, det är så förfan potatisgratäng och fläskfilé det går ju inte att slänga", då vart han riktigt glad. Han kör mig till och från jobbet varje gång jag jobbar så det minsta jag kan göra är att se till att han får mat i magen, haha.

Nu ska jag spela lite, hihi. Det är beroendeframkallande, har man väl börjat går det inte att sluta. Jag hade faktiskt ett uppehåll där ett tag men nu är jag fast i skiten igen, men det är roligt och tidsfördriv. Sov gott på er, hörs imorrn!

Shopping + jobb

Jobba ikväll. Mensvärk och svintrött, kuljul! Ta en alvedon och sätt på ett leende på läpparna så funkar allt.

Idag var jag ut på hälla med Mathilda och Petra. Jag skulle inte köpa någonting var det tänkt, men när man har pengar på kortet är det svårt att låta bli. Köpte ju en bikini överdel i torsdags och behövde ett par vanliga svarta bikinitrosor till det, hittade faktiskt ett par riktigt söta, så dom fick det bli och även en till bikini, denna gång både överdel och underdel, bild kommer senare. Orkar inte ut och leta bild nu. Får ta och ladda den där jädrans kameran någon dag så det händer nåt.

Nej, nu måste jag snygga till mig och sen åka till jobbet!

rubriken!

Hur fan kan det vara så mycket skit på tv en fredagkväll? Då är det meningen att man ska vara nerbäddad i soffan eller gå ut på krogen typ. Det har inte varit ett skit att se på. Så nu sitter jag här med min mensvärk och har tråkigt.

Saga välte nyss ner mitt nagellack i golvet så det gick sönder, det har åkt i golvet x-antal gånger förut så det var bara en tidsfråga innan det skulle gå sönder. Så nu luktar det nagellack och aceton i hela köket, haha. Det var mitt nyaste nagellack också, tur att det bara kostade 40kr.

Nej nu ska jag spela lite tror jag. Den enda tidsfördriv jag har, sen ska jag fan sova.

En månad..

Vad är det med mig? Jag har fan ingen energi längre. Hur mycket eller lite jag än sover så är jag alltid aptrött när jag vaknar och orkar inte göra ett piss, jag blir tokig. Man ska fan bli utvilad av att sova.

Idag ska jag ta det lugnt. Ska alldeles strax ställa mig och diska, ser ut som ett bombnedslag i köket, haha. Efter det blir det väl att chilla i soffan. Någon som vet om det är nåt bra på tv ikväll? Eller ska man kanske hyra en film?

Vet ni? Om exakt en månad lämnar jag ungdomen. 20 år, jag längtar! För jag vill få pengar, haha. Bara för att kunna lägga undan så jag kommer till Turkiet nästa sommar!

Avundsjuk.se

Ja, lite kanske. Fick nyss leveransrapport från ett sms jag skickade till min granne tidigare under kvällen. Ville önska henne en trevlig resa och sa även att hon skulle hälsa till turkarna från mig. Och som sagt fick jag leveransrapport nu, vilket betyder att hon är framme i Turkiet nu. Nej vadå avundsjuk inte alls. Jag ska ju åka dit om ett år, ett helt fucking jävla år. Jag vill dit nuuu!

Idag har jag varit ute på hälla med mamma och bror. Det är bra när man åker ut och man har inte bestämt sig för att leta efter något speciellt. Eller ok, jag ville kolla på bikinisar. En bikini hittade jag också, eller överdelen för det var sånna där trosor med snörning på sidorna och jag tål fan inte sånt. Köpte även ett tubtopplinne och ett par short. Jag har sånna short sen innan men nu äntligen hittade jag ett par svarta, gissa om jag blev glad?! Jag sprang fan fram till ställningen, haha. (Jag hittade ingen bild på bikinin, så den kommer senare. Och linnet är lila, inte turkost, fanns inte rätt på hemsidan)



 


Energi?!

Som sagt har jag varit riktigt jäkla seg hela dagen och runt sju, strax efter jag ätit mat bäddade jag ner mig i soffan och kollade på massa tv. Strax efter åtta kom Mathilda över. Jag hade ju hyrt tre filmer och köpt chips, dip, choklad och cola.
Vi började titta på Bröllopsduellen, en bra film och en riktigt tjejfilm vill jag lova. Efter det slog vi på Wallander - Hämnden, den var också riktigt bra om man tycker om Wallanderfilmerna.

Sen hade vi filmen Taken kvar (som jag har sett) men som jag starkt kan rekomendera. Fast den filmen kollade vi inte på för Mathilda gick hem för hon var så himla trött. Nu sitter jag här, uttråkad och rastlöst som aldrig förr, varför blir det alltid så? Trött som ett as tidigt på kvällen sen mitt i natten då det inte finns ett piss att göra blir jag klarvaken.

Funderar på att bädda ner mig i soffan igen och kolla på Taken, var faktiskt ett tag sen jag såg den. Och som sagt, så är den ju riktigt bra. Jag måste göra något för att fördriva tiden, annars får jag frispel.

seg segare segast

Fasen vad galet seg jag är idag alltså, usch. Skulle kunna gå och lägga mig och sova ett par timmar. Låg fan i soffan fram till kl 15 innan det hände något. Då tog jag arslet ur vagnen och började städa, städade hela köket, vardagsrummet, bäddade mammas säng, haha.. diskade och städade på altan. Så nu är det riktigt fint här hemma. Jag orkade inte med mitt rum, fortfarande inga sängkläder i, varit så sen i lördags, haha. Har två kuddar och ett täcke jag använder. När jag är själv behöver jag inte två täcken och fem kuddar.

Åkte även och köpte en liten blomma till min mamma. Jag fick nå fnatt, min mamma är världens underbaraste och jag älskar henne så himla mycket. (känner mig riktigt kärleksfull idag) Hon är värd att få ett städat hem och en blomma. Hon har haft fullt upp hela veckan och ikväll ska hon till en jobbarkompis och grilla. Men imorgon är hon ledig och då är det skönt för henne om hon slipper städa.

Nej, nu ska jag värma lite mat.. vet inte om jag ska värma pannkaka igen eller om jag ska värma maten som jag tog från jobbet igår, det såg riktigt gott ut, pasta med kyckling och någon röra, hm.. måste tänka lite.

Jobba Jobba Jobba

Klockan är halv fyra och jag är helt uppe i varv. Kom hem för 30 minuter sen ungefär, tar alltid sån himla tid att varva ner, och det finns inte direkt mycket på datorn att göra just nu, hmm. Får väl se när jag somnar, säkert runt fem kan jag tänka mig.

Det har varit en väldigt lugn dag på jobbet idag. Känns som att jag var på jobbet i 10 timmar istället för 5. Fast en sak, alla olika jävla människor kommer till Sky Bar och man vet aldrig vad som kan hända, det händer alltid något sjukt. Får sig minst ett gott skratt per kväll, haha. 83 kronor i dricks också, tack tack! Det vart jag riktigt nöjd med om man tänker på hur lite folk det var. Och jag är ännu mera nöjd över att jag inte rört min sparbössa heller, har ca 750 spänn där i nu, deru! Det har jag samlat ihop på en månad, så hoppas på att komma upp i nästan lika mycket till innan vi stänger för sommaren. Och vet ni vad?!?! Jag kommer få vara kvar där i höst, fick veta det idag, OM jag vart glad!!!

åhhh, jag dampar på katten.. hon kraffsar på altandörren och hänger i rullgardinen, helt jävla galen är hon. Jag tänker inte släppa ut henne för då blir det svinkallt i mitt rum.

Nu ska jag värma lite pannkaka, jag hatar att försöka sova när man är hungrig. Måste ta den där äckelmedicinen också!

"Och regnet det bara öser ner.."

Det gjorde i alla fall, kom en liten skur där en stund. Men annars har det varit fint väder idag, helt okej faktiskt.

Idag fick jag för mig att bjuda mamma på mat, hon har ju haft och kommer att ha fullt upp hela veckan. Jag och mamma älskar fläskpannkaka (vanlig ugnspannaka med bacon eller fläsk i, jag hade bacon) det är supergott. Jag har aldrig gjort det förut så jag letade upp ett recept på internet, men sen ringde jag min ena moster och fick hennes recept istället, det vet jag blir bra.

Jag vart riktigt jäkla orolig där ett tag, det såg verkligen ut som en berg och dahlbana, haha. Det stog att den skulle vara inne i ugnen på 225 grader, 30 - 40 minuter. Jag hade den inne i 25 - 28 minuter och den vart nästan bränd, inte gjorde det oss något, vi gillar välgräddat, så tur att jag hade koll på ugnen där. Jag var jättenervös över hur det skulle smaka men det var så himla gott och jag vart stolt över mig själv, haha.

Jag har faktiskt inte tid att sitta här egentligen. Om en timme ska jag vara påväg till jobbet och jag har precis klivit upp ur badet. Ingen panik så men det är jobbigt att stressa. Så jag får helt enkelt sluta skriva och börja kleta på sminket istället. Jobba 22 - 03 och tjäna lite pengar.. hoppas på bra med dricks, haha. Ni kunder som ger dricks, min Turkietresa ligger i era händer, haha ;)

Bad Day!

Idag är jag på riktigt jävla dåligt humör, jag tycker inte om att vara på dåligt humör. När jag är det går jag runt och irriterar mig på allting och så får familjen ut för det också. Men jag ska låta mig själv vara på dåligt humör idag. Nu ska jag ta ett bad sen får jag se vad som händer.

Söndagsmys

Många av er verkade ju ha en myskväll igår med nära och kära och tittade på Eurovision song contest men eftersom jag jobbade fick jag ha min mysdag idag istället. Jag har legat i soffan hela dagen och kollat på reprisen av det och ätit chips och tacodip och så mörk choklad såklart. Ibland får man ha sina onyttiga dagar. Jag har ju faktiskt inte druckit något med kolsyra på två veckor och jag vill inte ha det heller och äter väldigt sällan godis, äter jag så blir det pyttelite.

Igår jobbade jag som sagt. Fyfan när jag kom dit, Henke hade fan vänt upp och ner på hela jävla stället, haha. Han hade varit själv till halv nio (ont om folk som kunde jobba) Så jag kom dit kvart i nio ungefär, började nio. Det var glas på varenda jäkla bord, glas i heeela jävla disken överallt och ingenstans, ingen ordning på det för fem öre, alla glas var blanade. Vi har en speciell back för ölglas och en en annan för blandade glas. När jag lagom hunnit ikapp så vart det jättemycket att göra igen, haha. Men det var en bra kväll, jag fick stå lite i baren igen och så vart det lagom med dricks!

Nu ska jag ta på mig ett par strumpor och så ska jag snart äta grillat, mums!


Eurovision song contest

Det var ett jäkla tjat om Eurovision song contest överallt. Alla ska sitta bänkade framför tv´n ikväll och kolla på det med mysigt sällskap och massa gottis. Men inte jag, nej för jag måste jobba. Hoppas tv´n är igång på jobbet så kan man titta lite i alla fall. Inte riktigt lika roligt att kolla på reprisen imorgon, känns som jag kommer få veta vem som vann när jag kommit hem.

Nu ska jag precis göra mig iordning för att om en stund gå ner till min moster som bjuder på mat idag. Det ska bli fisk, riktigt gott. Äter så himla sällan fisk men det är riktigt jäkla gott. Så jag har faktiskt inte tid att sitta här. Ha en bra kväll och njut så jävla mycket av Eurovision song contest!  

Glad_tjej_89

Äntligen mår jag mycket mycket mycket bättre :) Nu smittar jag inte heller längre, fan va skönt!!!

Det har inte hänt mycket för mig sen i lördags. Bara legat hemma och gjort absolut ingenting, kollat på tv dag in och dag ut och sovit hit och dit hela jävla tiden. Igår höll jag på att få tokspel, då var jag verkligen riktigt jävla uttråkad och kunde klättra på väggarna nästan. Men idag är jag glad. Idag ska jag träffa Mathilda, wiho! Förutom att jag såg henne fem minuter i tisdagskväll på en cigg (utomhus, 7 mil ifrån varann så jag inte skulle smitta ner henne) så har vi inte träffats på 1½ vecka fan, shit shit.

Nej nu ska jag ta en cigg och sen ta ett bad tänkte jag. Funderar på att göra en hårinpackning, det var inte igår och tror mitt hår verkligen skulle behöva det. Nåja, får se om jag orkar det.



Btw, någon kan väl vara snäll att övertala min mamma så jag kan få denna hunden?! (a)


H to the appy!

Yes, Malena gick vidare! Roligt för henne, nu är hon i alla fall i final, nu får det gå hur som helst känner jag. Lite trist att jag måste jobba på lördag och kanske missar finalen om vi inte slår på storbildstv´n där uppe. Ljudet är kasst, men man ser lite i alla fall!

Idag känner jag mig faktiskt mycket piggare, det är så himla skönt. Har inte alls lika ont i halsen längre. Känner av det lite men nu kan jag åtminstone äta ordentligt. Magen är fortfarande lite bråkig och jag mår illa lite då och då men allt det beror på medicinen så det är bara att försöka stå ut. Jag blir ju helt frisk om ett par dagar.

Jag har lite ångest över att jag inte kunde jobba idag. Även om jag är piggare är jag inte så pass pigg att klara av att jobba plus att jag fortfarande smittar. På torsdag kan jag träffa människor igen, wiho. Suttit inburad i denna lägenhet hela jävla helgen, not so funny.

Nu ska jag lägga mig och spela Super Mario igen. Började spela det här för någon dag sen. Jag ju nästan klarat hela spelet förut men den hoppar ju över värld 4 & 7 hela tiden. Men nu har jag äntligen kommit till värld 4, så nu ska jag bara klara av att komma till värld 7 så blir jag skitglad! Tack för mig, sov så gott! Finns på mobilen! :)


Skepp & Hoj!

Nu kan jag sitta här och känna att jag verkligen orkar med det också. Förut har jag tvingat mig att sitta här för jag har varit så uttråkad men har inte pallat mer än en kvart typ.

Medicinen har börjat ge efter, det känns bra. Inte lika ont i halsen länge men det känns ju fortfaranade men känner mig fan så mycket piggare, det gillar vi. Däremot är jag och min mage inte så bra kompisar just nu, haha. Men det får man stå ut med, brukar bara vara dom första dagarna faktiskt :)

Nu ska jag sitta här en stund, så skönt att jag orkar det. Sen lägger jag mig och kollar på DH tror jag. Jag har fortfarande inte kollat på säsong fyra som jag har haft huuur länge som helst.


Halsfluss

Jo men det var ju självklart, jag har halsfluss! Jag hade blivit förvånad om jag inte hade haft det. Läkaren frågade "Har du haft halsfluss förut?" haha, om jag har svarade jag, bara tre gånger förra året. Fick ta det där äckliga jävla halsprovet, fyfan på det alltså. Så nu knarkar man tabletter igen, suck. Och inte kommer jag kunna jobba imorgon heller, just nu suger livet ganska mycket!

Nu ska jag nog lägga mig i schäslongen och spela super mario eller nåt. Ni får gärna höra av er på telefon för ingen jävel kommer vilja träffa mig dom tre närmaste dagarna då jag smittar :(

Sjuk IGEN!

För bara ett par få dagar sen blev jag av med min förkylning och idag vaknade jag upp och mådde skit rent ut sagt. Ont i hela jävla kroppen, jag lovar.. minsta lilla grej du kan ha ont i har jag ont i. Feber har jag också, det skiftar mellan 37,5 - 39 grader hela tiden, alvedonen hjälper knappt. Det enda jag försöker att göra är att sova men det går inte, kanske bara en halvtimme hit och en halvtimme dit. Jag har precis tagit ett bad men nu fryser jag som en stucken gris. Ska ta och värma vetekudden och lägga på ryggen, ryggen är verkligen värst.

Igår var jag ut en liten sväng. Drog till Skyen och tog ett par drinkar, billigt och bra, haha. Drack bla två jättegoda drinkar, en som smakade äppelpaj och en med blåbär i, ååh så goda dom var. Camilla, jag och Simone skulle dra vidare till konrad men jag pallade inte, så jag tänkte sätta mig på donken och vänta på att Helene skulle stänga Sky Bar så jag kunde åka med henne hem. Då tutar några åt mig, jag tänkte "jag vänder mig inte, säkert nå dryga jävla idioter" Sen hör jag "Cattis, Cattis" Då var det Fredrik, Zoran och Tommy och dom var jättesnälla och skjutsade hem mig, slapp vänta i en timme, tack så mycket.


Nej nu ska jag stupa i säng, ta en alvedon, värma vetekudden och slå på en film att försöka somna till, jag dör verkligen här. Jag är helt jävla borta i skallen också, fan.. det suuuuger!

jävla rakhyvlar!

Nej nu jävlar är det allvar, jag borde förbjudas att använda sånna där jävla rakhyvlar. Får ju fan plåstra om hela mig efter att ha rakat mig, haha. Plus att det svidare som fan också ;( isch.

Nu sitter jag här och lyssnar på musik och är på riktigt bra humör. Ska ta och snygga till mig lite och sen fråga bror min om vi kanske kan åka och hyra någon film, tips på någon bra?

bajskorv!

Jag är redan hemma, skööönt! Helene (min granne) som också jobbade ikväll var astrött. Hon hade jobbat på sjukhuset sen 6.45 så hon sa det att kvar över två ska vi var klara, jag måste hem och sova. Mycket riktigt, vi var klara då, nästan.. bara ner och slänga alla flaskor.

Det var en skön kväll ikväll faktiskt, lagomt ös där ett tag men sista timmen var lugn, men det gjorde mig ingenting. Janina kom förbi och det var jättetrevligt, roligt för dig att du hade en bra kväll! Tack för numret du fixade åt mig, haha.

Fick även en hundring i dricks som går raka vägen ner i min sparbössa där jag sparar pengar till Turkiet, är redan uppe i en femhundring på tre veckor ungefär, I like! Nej nu ska jag lägga mig och kolla på nåt bra sen sova. PÖSS PÅ ER!

090505

Magen känns lite bättre just nu, det är skönt. Har inte lika ont i alla fall. Har precis tryckt i mig lite Burger King, det var riktigt gott. Nu sitter jag bara här och väntar på att klockan ska gå så jag kan få åka till jobbet någon gång. Riktigt segt att vänta, finns inte så mycket att göra. Det enda jag har kvar är att byta om och det går på två sekunder liksom.

Kommer väl hem halv fyra inatt så hörs kanske då om jag inte är jättetrött och stupar i säng. Hej!

Magsmärta!

Vad fan är det för fel på min mage? Det är nåt som inte är som det ska i alla fall. Jag vet inte om det är något fel på tarmarna, äggstockarna eller nåt liknande. Smärtan sitter så pass långt ner så det är fan svårt att veta. Nu har jag haft konstant ont i ca två dygn, det tar på mina krafter som fan. Ringer jag läkaren och berättar vad som är fel kommer jag få tid om en vecka och så länge pallar jag inte att  vänta och att åka in akut för det känns inte heller så värt.

Jag ska jobba ikväll också, jag vill verkligen jobba ikväll, jag är riktigt peppad för det. Men frågan är om jag klarar av det!? Blev helt slut av att ta ett bad liksom och ibland får jag så ont i magen att jag måste vika min dubbelt. Anledningen till att jag tvekar på om jag orkar med att jobba är för att jag vet att det kommer vara fullt ös från jag börjar tills jag slutar, det är fem timmar liksom. Åhh, hoppas det blir bättre i alla fall, börjar ju inte jobba förrens kl 22 så, skänk en tanke till mig att jag klarar va detta nu!

Dreams

Satt inte vid datorn på hela dagen igår så nu tänkte jag sammanfatta dagen lite.
Igår åkte jag hem till min moster för att fira henne lite (hon fyller egentligen år idag), det bjöds på god tårta och massa goda kakor och bullar. Efter det gick jag förbi Karro, som äntligen är här fast hon åker hem imorgon igen. Vi satt och lekte med hennes lillasyster Thilda ett tag, så himla go unge alltså!

Mathilda kom och hämtade oss vid 18.30 någonting. Åkte ner på stan så jag fick köpa Spicy Hot och så stannade vi och köpte godis såklart! Väl hemma slängde jag i mig maten och så spelade vi Gin Rummy, jag vann första vändan och andra vändan kunde vi inte spela klart. Jag började må så jävla illa att jag bara ville lägga mig ner, jag kunde verkligen inte spela, tråkigt men that´s life liksom.

Jag hade en dröm inatt, den var faktiskt ganska härligt. Jag önskar bara att vissa drömmar man har, bra drömmar då vill säga skulle kunna bli verklighet. Fan va bra man skulle må då alltså. Well, det är bara vänta och se, lär ju inte hända något imorgon precis.


shopping och jobb!

Kom hem från jobbet för ca 30 minuter sen. Det var väldigt lugnt på jobbet idag men det var skönt för jag var inte alls sugen på att jobba. Blandade en muskelsmurfen idag, fast Linn hade i för mycket mjölk så den smakade nästan bara det, haha. Det var faktiskt inte mitt fel! ;D

Nu ligger jag här i sängen och ska snart ta och kolla på 24. Det är riktigt bra! Fast jag lägger mig nog i schäslongen i vardagsrummet för jag ligger inte skönt i min säng när jag kollar tv. Skulle inte förvåna mig om jag somnar där, det har hänt förr men det är ju bara för den är så skön!

Jag har hunnit med att shoppa idag också. Två par skor, ett par riktigt fina och ett lite mindre fina men fan så sköna dom är. Köpte även två par trosor, så jävla sköna dom var, randiga och prickiga, ett linne och strumpor. Trosor och strumpor är inte roligt att köpa men det är ett måste, så nu har jag fått det gjort också.

Nej, nu ska jag ta fixa en macka med ett jättegott pålägg vi köpte idag, magen börjar kurra. Sen blir det att lägga sig och kolla 24 och sova någon gång in på småtimmarna brukar det bli, haha.

tjillevippen!

Igår var det som sagt valborg. Det var inte mycket till majbrasa att det, 20 minuter efter dom tänt den hade den nästan brunnit ner. Så Jag, Mathilda, Petra och Anna gick hem till mig och började spela en vända Gin Rummy. Efter ett tag kom grannen Helene in, då vart vi så okoncentrerade så vi la ner spelet. Satt och pratade och skrattade en hel del. Till slut drog vi en utgång i alla fall, jag var spiknykter. Grannen som har mycket kontakter när det gäller krogar osv fixade köpass åt oss, trodde vi skulle behöva betala inträde också, men vi behövde bara betala 20kr i garderoben, nice! Jag drog redan efter en timme för jag blev på dåligt humör.

Idag har jag suttit ute i solen med mamma och grannen, hon kom förbi och det var jättetrevligt faktiskt! Vid halv tre tog jag en turbo dusch sen åkte vi ut till hälla en stund, mamma ville leta efter en solstol, men det hade dom inte då blev hon sur, haha stackarn. Jag hittade i alla fall ett par superduper sköna byxor, kapribyxor.. det heter väl så?! Och en hittade jag ett tubtop linne, fast det var så långt så man kan ha det till tajts, skiiiitnice. Det är knallrosa, haha :D Jag kan ju bara säga att jag kommer bli farlig när jag har den på mig med ett par läckra tajts och ett par snygga klackar och lockat hår ;)

Nej nu ska jag ta en cigg sen lägga mig och kolla på 24. Det var så himla spännande inatt när jag slutade titta men jag var för trött för att resa mig upp och sätta i en ny skiva i dvd´n. haha, ja.. jag är lat!

RSS 2.0