Nyårsafton!

Sista dagen på året och då tänkte jag ge er mitt sista blogginlägg för detta år.
Jag orkar inte göra årsresumé som precis alla andra har gjort. Jag har i alla fall haft ett bra år.

I år blir det faktiskt att vara hemma, det ska bli riktigt skönt. Jag har inte varit hemma på tre år tror jag. Ikväll blir det som sagt att vara hemma med mamma, brorsan, karro, moster anita och moster monica. Det ska bli riktigt trevligt! Och jag och karro ska faktiskt vara nyktra, bara lite mousserat vin på tolvslaget eftersom skumpa är äckligt!
Det blir jättegod mat också, en jättegod förrätt som jag inte kan förklara det är bla räkor i den i alla fall, Oxfilé och potatisgratäng till varmrätt och marängsviss till efterrätt.

Just nu ligger karro på min säng och spelar på mitt nintendo ds, super mario. Men snart ska vi köra lite sing star, haha! Det ska bli roligt, måste ju inviga mitt nya ABBA - sing star liksom!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA OCH HA EN RIKTIGT BRA KVÄLL OCH START PÅ DET NYA ÅRET!

Måndag

Jag är hungrig, eller min mage är hungrig men inte jag. Funderar nog på att fixa mig en god macka och ta en kopp te, det vore gott! Jag får se om jag orkar resa mig från stolen, haha.

Jag och karro skulle på stan idag men jag sov så dåligt inatt och avbokade det med henne och sov istället, jag var ju tvungen att orka med att jobba sen också. Men Mattias ringde mig redan vid 11 och frågade om jag kunde komma in tidigare. Då var det bara hoppa in i duscha och sen åka iväg, och det var riktigt mycket att göra idag på jobbet.
Kommer säkert börja tidigare imorgon också, det skulle inte förvåna mig alls.

Nej nu ska jag gå och göra mig en god macka och en kopp te, det vart jag riktigt sugen på.


alkolist javisst!

HAHAHAHAHAHAHA! Jag är inte full jag lovar, jag ramlade bara nyss av stolen! HAHAHAHAHAHA.
Jag skulle sträcka mig efter eluttaget och sätta i plattången och så vicka stolen och jag ramlade såklart av!

Nej nu ska jag platta håret sen ringa karruuuu!


Blue moon bar

Kom nyligen hem från jobbet. Dagn har gått bra fast jag har varit otroligt seg av mig. Men så fort jag kommer hem får jag alltid lite extra energi. Mamma och moster Anita åkte precis iväg och köpte mat, vi ska äta från den grekiska kolgrillbaren. Har aldrig ätit där men tror säkert att det är jättegott och just nu är jag vrålhungrig!

Ikväll lutar det mot utgång. Jag vart lite peppad när karro sa att hon skulle ut ikväll, till blue moon bar. Hon och Olof skulle ut, sen har jag ingen aning om vilka fler det är, om det ens är flera, haha. Men det blir nog trevligt :) Så nu ska jag måla mina naglar. Sen ska jag fixa mig och jag vet att jag kommer bli så sjukt jävla snygg ikväll ;D haha.


morgontrött

Nu är jag verkligen jättetrött, sov inte så mycket inatt. Vet fan inte vad det är med mig, jag går och lägger mig när jag är svintrött men så fort jag lägger mig blir jag pigg =/ Nu ska jag fixa klart håret sen äta frukost och efter det blir det jobbet!

Middag hos moster..

Nu är jag hemkommen från min moster. Det var riktigt trevligt, kul att träffa kusin Jimmy också.
Det var verkligen jättegott med tacos, det var ett tag sen man åt det. Efter maten parkerade vi alla i soffan och kollade på körslaget! Efter det åkte vi hem. Nu sitter jag här och är jättetrött! Ska lägga mig om en liten stund, ska upp och jobba imorgon, 11 - 16. Det känns helt okej efter att ha varit ledig i tre dagar nu.

Eftersom jag har spenderat en del pengar idag ska jag gå in på internetbanken och kolla hur mycket pengar jag har. Jag är i alla fall jättenöjd med alla mina köp idag! På måndag ska jag åka ner på stan efter jobbet och se vad jag kan hitta att ha på mig på nyårsafton. Finns ju några fler butiker att välja på när man är nere på stan.

Nej nu ska jag lägga mig och spela lite super mario sen sova. God natt!

Mellandagsrean!

Dålig uppdatering var det här ja, ursäkta mig. Men i onsdags var det julafton då satt jag inte mycket vid datorn och fick trevligt nattbesök och igår gjorde jag absolut ingenting, jag startade knappt datorn tror jag. 

Idag gick jag upp i skaplig tid och gjorde mig iordning lite sen åkte mamma, jag och brorsan ut på hälla. Först vart det Rusta, jag köpte tre jättefina kuddar, lila var dom också. Jag är ju ute efter lila detaljer som jag kan ha i mitt rum :)
Efter det åkte vi till Hälla Shopping, jag bara älskar shopping för det får mig på så bra humör och jag hade inte bestämt mig för att köpa någonting och då hittade jag massor och faktiskt så har jag massa pengar nu.
Jag köpte ett par mjukisbyxor, ett par örhängen, ett fint linne, en mössa, tre par trosor, en foundation och ett par assnygga skinnstövlar för bara 199:- som hade kostat 699:- värsta kapet, då blir man riktigt glad. Köpte även en limpa cigg.

Jag är lite stressad nu, ska stänga ner datorn nu för nu ska familjen till min moster och bli bjudna på tacos. Det ska bli riktigt gott att äta något annat än julmaten man har ätit sig tjock på, haha. Ha en trevlig kväll, hörs senare!

Vilken morgon..

Vilken trevlig start jag fick på dagen idag, eller inte! Jag kunde inte somna inatt så jag var smart nog att ställa mer än ett alarm, jag ställde tre. Självklart ska jag vakna av det sista, 8.40. Upp och ta några snabba bloss och sen hoppar jag in i duschen, sätter mig först på toa och då plingar det på dörren, vem fan plingar på nu undrade jag!?! Då var det någon som hade kommit fel. Går in i duschen igen och ska precis sätta på vattnet då ringer telefon, jag var tvungen att svara och så var det till brorsan, sen efter det kunde jag äntligen få duscha. Kom ur duschen vid nio men kände ingen panik för vi behövde ju inte åka förren 9.40. Nej men då kommer brorsan och frågar om jag kan vara klar om 20 min för han kom på att han hade ett möte på AF kl 10. Då fick jag panik eftersom det tar en kvart att bara föna mitt hår! Men jag hann, nästan i alla fall.

På jobbet gick det bra, var inte så mycket som jag trodde det skulle vara men det blir väl dessvärre mer imorgon skulle jag kunna tänka mig, lön för alla och dan före julafton. Men efter det är jag ledig i tre dagar, så skönt det ska bli! Ikväll har mamma och jag slagit in massa paket, det är mysigt. Då får jag faktiskt mer julkänsla. Det som är tråkigt är att vi inte kan lägga dom under granen förrens på julafton för annars har Saga det underbart och river och biter sönder alla paket och det vill vi icke.

Nej nu ska jag spela en stund, sen se att min underbara lön + lite andra pengar kommer in på kontot! Okej, det där lät kanske fel, men ah.. pengar från försäkringskassan :) Sov så gott!


Ännu mera julstök!

Nu kan mamma och jag bocka av allt som stod på våran lista för dagen och allt har inte gått som vi velat men tillslut har vi lyckats. Som jag skrev i förra inläggen så är knäcken klar. Och nu är också mandlarna klara, mmm så himla gott allt blev, man måste ju självklart provsmaka! Vi har även klätt julgranen. Innan vi klädde den så kollade mamma så belysningen funkade och det gjorde den så vi började klä den och sen när vi var klara så skulle vi sätta på belysningen, ja.. då var den ju trasig. Då har kattfan nästan bitit av sladden, då kan jag säga att varken mamma eller jag vart glada. Så det blir att jag får köpa ny julgransbelysning imorgon på jobbet.

Efter allt julstök så slängde vi oss i soffan och började kolla på heartbreak hotel, men sen vart det nyheter och då slog vi av. Dom där jävla nyheterna förstör ju bara. Så nu sitter jag här och tar det lugnt, hade tänkt att sova när som helst för jag har varit sliten hela dagen.

Jag blir väldigt förvånad om granen står upp imorgon för saga är på den hela tiden och busar med kulorna och jag orkar inte säga åt henne varje gång för hon skiter i det totalt. Vi får väl hoppas att den står i alla fall, bra med plastkulor, haha.

knäck i stora lass

Nu är knäcken avklarad i alla fall, vi eller snarare jag lyckades så nu är jag glad. 75 stycken vart det så nu blir det massa att mumsa, fast måste spara till julafton såklart. Mamma ska göra klart med maten sen blir det att äta och efter det ska vi göra våra mandlar i choklad och sen klä julgranen, åhh vad mysigt :)


Julstök!

Jag är seg av mig idag, kom inte i säng förrens sent, eller tidig morgon kanske man ska säga!? Vaknade vid halv ett och då fick man inte sova länge för om jag ska kunna somna ikväll kan jag inte sova hela dagen. Just nu längtar jag som fan till julafton bara för att få vara ledig, det kommer sitta fint med tre lediga dagar!

Nu ska mamma och jag klä julgranen och sen ska vi ge oss på att baka knäck idag, jag vet att det kommer bli bättre när mamma är med, haha. Så tråkig att stå där själv också. Nu skriker mamma på mig och vill ha hjälp, dags att gå, herrå!

Knäck!

Nu är jag sur, på riktigt! Jag började göra knäck klockan tio ikväll, jag vet att det inte är bästa tiden att ställa sig och baka på men jag ville ha det imorgon till vårat adventsfika vi brukar ha. Det har stått och kokat i två jävla timmar och det hände knappt någonting, skulle behöva stått i två timmar till, då höjer jag värmen med ett snäpp. Jag lämnar det i fem minuter och då har hela skiten bränts vid. Jag är så jävla arg nu och så jävla trött det gör ju inte saken bättre precis. Nu spolar jag jättevarmt vatten på helvetet så det kanske smälter bort. Mamma och jag ska göra ett nytt försök imorgon, jag ska tvinga henne, men vadå bortkastad tid, två jävla timmar!!!

Snart kommer Tommy hit, blir väl att glo en film sen sova. Ska försöka bli på lite bättre humör!


Dessa jävla rubriker!

Jises! Nu är jag så jävla trött så jag inte vet vad jag ska ta vägen, jag ska slänga mig i sängen när som helst och min lilla gullegris saga får inte sova i mitt rum inatt, då kommer hon säkert att väcka mig inatt och det har jag ingen lust med.

Imorgon är det sista jobbardagen sen är jag leeedig i helgen, gosh vad skönt! Det känns att jag jobbat nio dagar i sträck nu. Jag känner faktiskt att jag är stolt över mig själv, jag kunde inte klara av en vecka i skolan men klarar av nio dagar i sträck på jobbet utan att klaga.
Fast imorgon efter jobbet blir att åka raka vägen hem, på med mjukisdressen, sen åka ut på maxi och handla in för helgen och julen. Det ska bli mysigt, jag gillart! Och i helgen ska mamma och jag baka lite julgodis. Får se om vi orkar baka lussekatter men vi ska i alla fall göra knäck och mandlar i choklad!

Nej, nu kallar sängen. Jobbar 10 - 19 imorgon. Btw, på söndag kommer karro hem på lite besök igen :)

Morr!

Just nu sitter jag här och är lite smått irriterad på allt möjligt. Massa småsaker som har gjort mig på dåligt humör. Jag hatar att vara på dåligt humör, usch! Och just nu har jag ingen att beklaga mig på heller och det gör mig ännu mer på sämre humör om jag ska vara ärlig. Jag får lyssna på lite bra musik och försöka bli på bättre humör.

Tänkte spela lite strax också, haha. Bara för att jag är på lite dåligt humör så kommer det väl gå skit där så kommer jag bli på ännu sämre humör, haha. Ah på med musik och hörlurar och pumpa musik, enda sättet för att det här ska bli bra!

Chokladkalender

Nu sitter jag här och är skapligt trött, funderar på att hoppa i sängen snart faktiskt, vore skönt att lägga sig i skaplig tid för en gång skull. Jag har nog inte somnat förrens 3 dom senaste nätterna. Blir lätt att jag vänder på dygnet när jag jobbar som jag gör.

Idag har jag haft en mysig kväll med Mathilda. Jag har varit på bra humör, vi har skrattat åt en jädra massa. Eller det kanske berodde på att jag var övertrött, det vet jag inte men kul har vi haft. Innan jag sover måste jag spela lite först, haha. Oooh, jag kom på nu att jag inte har öppnat mina två chokladkalendrar på 6 dagar (jag är som ett litet barn, jag måste ha chokladkalendrar, inte en utan två) så jag ska nog ta och äta upp dom nu.

Jag blir aldrig av med min jävla nästäppa, jag har snart använd alvedon i 14 dagar, roligt!

Workaholic

Jag säger som Mathilda, Workaholic! Det enda jag gör nu är att jobba, jobba och jobba. Men jag trivs med det som fan, så varför inte. Jag har jobbat sen i torsdag och jobbar varje dag tills nu på fredag. Jag kommer få ut en sådan fin lön i Januari, så jag längtar dit!

Idag har jag jobbat 15 - 20.15, inte många som vet att vi har öppet till 20 nu i december så det var ganska lugnt men skönt, jag får ju betalt endå, haha. Jag kom hem runt 20.30, sen dess har jag bara käkat mat och haft en väldigt trevligt samtal. Nu sitter jag här med min saft och tänkte gå in på King.com och spela lite. Jag är fan beroende, jag måste få min dagliga dos av det annars mår jag dåligt, haha.

Nej nu ska jag dricka min saft och spela en stund sen ska jag sova :)

Oh god!

Idag är jag verkligen svintrött, fyfan! Jag ska aldrig mer prata i telefon på natten när jag ska jobba.
Nu måste jag kila, börjar 11. Måste köpa cigg innan :)

Vita Vinterland!

Hey, det snöar ute. Fortsätter det såhär så kanske det blir en vit jul!?! Ja, hoppas kan man ju alltid göra.

Sov morgon: Näääe

Nu tänkte jag skriva att jag hatar när jag försover mig, visst det är aldrig kul att stressa men det är bra när man försover sig också. Försover man sig beror det väl oftast på att man inte hör klockan för man är för trött eller nåt liknanade, men sen när man väl kollar på klockan så flyger man upp ur sängen, springer nästan in i duschen och sen fixar sig, så är i alla fall jag. Fast jag ligger efter i schemat nu för att jag inte vakna när jag skulle så tar jag mig endå tid till att skriva här, haha. Nej nu ska jag föna håret och skynda på mig lite!!

Mycket Coca Cola på jobbet idag för att hålla mig vaken, inte det bästa men jag måste ju göra nåt, jobbar till 19, kommer hem, titta idolfinalen sen stupa i säng :)

money money money

Jobbade idag, kände mig inte riktigt pigg för att jobba men jag tog en alvedon och sen vart det bättre. Jag har haft lite ångest över att jag har varit sjuk och missat några dagar men idag frågade chefen om jag kunde börja tidigare imorgon och jobba hela helgen, så fem timmar extra imorgon och ob-tillägg över helgen så nu känns det bättre, då ligger jag på plus minus noll nästan.  Räknar jag med idag så kommer jag jobba nio dagar i sträck, peeengar!

Nu ska jag fortsätta mitt trevliga telefonsamtal sen blir det att sova, god natt!

Intelligent.com

Hade lagt mig skönt i soffan och såg fram emot min tvkväll. Jag hade väntat på det sista programmet, Insider för jag ville se det om Bianca och hennes lilla son som kan tvingas bo på gatan, såg förra veckan då ville jag ju kolla fortsättningen. Ja, men det var så tråkigt när dom babbla på om pälshandlarna och skit så jag somnade och vaknade upp 22.58, bra catrin bra! Då vart jag sur, i sådär två minuter för Two and a half men började efter och det är alltid bra :)

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig för jag är fortfarnade trött så kommer nog kunna somna. Och jag måste få bra med sömn inatt så jag orkar jobba imorgon. Jag vet inte om jag slutar 19 eller 20 imorgon, och det stör mig för jag vill veta mina tider. Det står 19 på mitt schema men den här veckan började vi med att ha öppet till 20 på kvällarna och i söndags var det tryckfel på mitt schema med en timme så det kan lika gärna vara så nu också?!

Tycker synd om min vän Mathilda. När jag blev sjuk i söndags sa hon att hon skulle hålla sig borta från mig för hon ville inte bli sjuk. Idag fick hon för sig att kolla ner i halsen för hon har haft ont ett par dagar, efter att ha upptäckt vita prickar i halsen och varit hos en läkare fick hon veta att hon har halsfluss. Krya på dig vännen! Fast jag är då tacksam att vi inte har sett varann sen i fredagskväll, för jag om någon kommer inte överrens med halsfluss, hade jag fått det nu hade det varit fjärde gången på ett år!

Städtime

Nu har jag städat mitt rum, badat och gjort mig iordning. Shit Shit säger jag, det var som värsta träningspasset! Det är ju så roligt att sminka mig, snyter mig i gång i minuten och mina ögon bara rinner, trrrevligt! Och imorgon måste jag jobba, jag säger bara "stackars kunder" jag skulle inte vilja bli hjälpt av någon som är så jäkla dunderförkyld men har jag något val? Nej jag har ju inte det. Nu ska jag fortsätta lyssna på min braiga julskiva som jag införskaffade förra året och vänta in farmor! :)

hm, jag är sämst med min nya dator. Nu gjorde jag något så jag fick kursiv stil och det går inte att ändra tillbaka!!!Hahaha, jag är så jävla sämst men det har jag lärt mig att leva med!

What´s the name of the game!

Den här förkylningen tar verkligen all energi ifrån mig. Jag har inte haft turen på min sida när det gäller sjukdomar detta år men den här förkylningen är värre än värst. Jag har inte gjort ett dugg sen i söndags och det gör att jag är så jäkla uttråkad och rastlös och ingenting i livet känns roligt. Jag trodde jag skulle hinna pigga på mig idag så jag orkade jobba mina tre timmar imorgon, men det är fan tveksamt! Åh, jag får sådan ångest också! Nu när jag har fått ett jobb, där jag trivs som fan så kan jag väl bara få hålla mig frisk!?!

Nu har jag i alla fall tagit mig i kragen och kollat på Mamma Mia filmen, och fy fan vad bra den var. Jag skulle kunna slå på den nu igen och tycka den var minst lika bra :) hihi.

Nu ska jag knapra i mig två alvedon och hoppas på att man kan få sova lite inatt.

Bli medlem!

Bli medlem: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=115616
Ni skulle göra mig en stor tjänst om ni blir medlemmar där :) Ni kan få en puss ;)

Jag hatar rubriker och förkylningar!

Uäääh! Idag är jag ännu mer sjuk. Kroppen känner sig lite piggare men förkylningen blir bara värre. Det hjälper varken att jag snyter mig eller använder nässpray, jag kan knappt andas vafan. Bara genom munnen och då får jag bara en äcklig jävla hosta, då hostar jag så tårarna sprutar.

Hemma från jobbet idag, det suger för jag vill ha pengar. Imorgon är jag ledig så då har jag en till dag att kurera mig och hoppas på att bli frisk. På onsdag jobbar jag bara tre timmar och det måste jag klara av, så länge febern håller sig borta. Sen på onsdag kommer farmor också, det ska bli trevligt. Jag har inte träffat henne sen förra julen ungefär.

Åhhh, jag är så jäkla uttråkad. Det enda man gör när man är sjuk är att ligga i sängen och tycka synd om sig själv. Jag vill göra saker men jag har verkligen ingen energi till det och det är ju extra kul att ingen vill träffa mig heller ;( haha, stackars mig! Det är också roligt att så fort jag nyser(vilket jag gör nästan hela tiden) så skäller saga på mig, haha!

So Sick..

Just nu vill jag bara tala om att det är mest synd om mig i hela världen, det tycker jag i alla fall.
Jag vaknade upp imorse och mådde skit, riktigt jävla förkyld. Jag fick första panik för jag skulle ju jobba, ringde runt till både den ena och den andra, men Tack Johan för att du kunde ställa upp.

Nu ska jag tala om varför det är så synd om mig:
- Jag är apförkyld och allt som hör till det!
- Jag har jordens mensvärk!
- Jag har ont i kroppen (och jag orkar bara ligga i sängen, det gör inte saken bättre)
- Sist, så fuckar bilddagboken sig och jag blir tokig!

Nu ska jag pallra mig ut i köket, ta en kopp te, ta en cigg sen slå på Mamma Mia filmen.
Jag skrev tidigare i veckan att jag skulle se den, men det har aldrig blivit av. Kanske det
inte blir nu heller, eller så kanske jag somnar ifrån den, det märker ni imorgon.

Brännskadad!

Jag skulle ha uppdaterat igår med jag hade fullt upp på förmiddagen sen åkte jag hem och sov en timme innan jobbet och så jobbade jag till stängning. När jag kom en lagade jag mat, pasta carbonara. När jag skulle hälla ut pastavattnet hände det en liten olycka. Jag hällde vattnet på handen istället för i diskhon. Jag tyckte inte det gjorde så värst ont men tårarna började rinna och jag spolade iskallt vatten på handen i 10 minuter, sen kunde jag inte vara utan is mot handen, hade så sjukt jävla ont. Kunde tillslut somna med två alvedon i kroppen.

Vart hemma från jobbet idag pga handen. Men eftersom jag jobbar hela helgen och det kommer verkligen behövas för det kommer nog vara mycket att göra så ska jag jobba imorgon i alla fall. Har köpt bandage så jag ska linda handen imorgon och så fick jag någon kylsalva som jag skulle ha på som kan underlätta smärtan lite.

Ikväll skulle jag hem till AG och ha en trevlig kväll men jag kände för en hemmakväll bara. Bäddade ner mig i soffan och somnade, missade första timmen av idol, bra där. Sen gottade jag i mig både det ena och det andra. AG, vi får helt enkelt ta det en annan dag, det lovar jag :)

Nej nu måste jag måla naglarna sen hoppa i säng, jobb imorrn 10 - 16!


Mamma Mia

I lördags var det julbord med jobbet på Strike, först bowling sen mat. Jag skämde inte ut mig så mycket som jag trodde i alla fall på bowlingen, jag kom inte sist heller tror jag, så det kändes rätt bra! Efter bowlingen var det mat, julmat.. det var efterlängtat. Nog för att jag bara äter köttbullar, prinskorv, julskinka och potatis på ett julbord men i alla fall. Gott var det!
Jag hade en riktigt bra kväll och kan inte säga annat än att den blev lyckad.

Jobbade på som vanligt igår. Mathilda kom till mig vid 22.30 någonting och sov kvar. Vi var övertrötta och skrattade verkligen åt allting, men jag hade roligt det måste jag påstå! Vi somnade väl sådär vid en 5.30 på morgonen tror jag.
Det var min enda lediga dag idag på hela vecka men självklart ska chefen ringa och fråga om jag kan jobba. Eh, visst! jag står bara i handduk och kom precis ur badet. Han ringde vid 14.30 och jag var faktiskt på jobbet 15.05, bra jobbat Catrin.

Efter jobbet åkte jag hem till Fredrik. Vi tog det lugnt och kollade på I am legent fast fredrik orkade inte kolla klart på den så vi pausa väl någon gång där i filmen, jag har aldrig sett den så visste inte hur lång tid det var kvar, fast den var lite seg det måste jag hålla med freddan om. Brorsan kom och hämta mig senare då åkte jag till Statiol och köpte riesen och en 33cl cola, sen gick jag förbi Mathilda och lånade Mamma Mia filmen så ska lägga mig och kolla på den alldeles strax :)

RSS 2.0