$$$

Hoppas hårt på att få pengar imorgon, känner ett stort sug för att få shoppa lite.

Idag har det varit en lugn dag, min huvudvärk har jag stått ut med fram och tillbaka hela dagen men inte är det kul inte. Ikväll har jag bara legat i soffan och kollat på tv och tagit ett bad har jag hunnit med också.

Otroligt att höra något ifrån dig, trodde nästan du gått under jorden.
Jag umgås gärna med dig men bollen ligger hos dig hela tiden tills du visat vad du vill.

Pengar $$$

Imorse gick jag upp halvt döende och ringde min handledare på soc och frågade varför jag inte fått några pengar, och då får jag till svar: du har inte lämnat in alla papper. Då hade jag inte lämnat in ett par papper som hon sa för 1½ vecka sen, men då sa hon att det inte var någon brådska så trodde inte det spelade någon roll, nästa gång får du gärna vara lite tydligare.
Men allt vart jobbigt, mår fortfarande inte bra och jag var tvungen att gå till banken och fixa ett papper, när jag kom dit var det nr 156 jag fick nr 186, kul tänkte jag. Men då var det en liten kille och hans pappa som inte hade tid att vänta så fick deras lapp istället med nr 168 så det gick lite fortare, skönt det. Sen posta ett paket till cdon.com och sen åka ner på stan och lämna in papperna till Sara på soc. Allt som allt tog det fan 1½ timme nästan, drygt.

Nu ska jag lägga mig och vila en stund. Jag känner mig sjukt äcklig, har inte duschat sen i lördags och svettats som en gris både igår och idag, jag luktar då inte gott. Men jag har inga planer på att träffa någon, förutom Mathilda och hon är van, haha.

Hoppas på att få pengarna imorgon eller på onsdag, bara det inte blir något strul.


DöÖöÖö!!!

JAG ORKAR INTE!!! Huvudvärken har jag haft sen jag vaknat vafan, det hjälper inte med massa alvedon och hundra liter vatten, fuck this shit eller nåt. Har fortfarnade ont halsen men det överlever jag, huvudvärken tar ju kål på mig.
Har varit frusen fram och tillbaka idag så bestämde mig för att ta en bad, efter det har jag bara svettats som en gris hela jävla tiden. Jag orkar verkligen inte blir sjuk. Den nyttiga veckan ser ut att ha en bra start.

Imorgon måste jag ställa klockan på 8.30 för att ringa min handledare på soc, för jag inte har fått några pengar.
Jag är sur för att jag inte fått det och sur för att behöva gå upp så tidigt. Får jag inte mina pengar dör jag.
Hur ska jag ha råd att fixa ett pass för 500:- när jag har 2.42:- på kortet?!?

sjuk?

Åhh, jag hatar detta! Vaknade imorse och hade skitont i halsen och sprängande huvudvärk. Jag orkar verkligen inte bli sjuk. Räcker det inte med dom fem - sex gångerna jag varit sjuk detta år? vi börjar på andra halvan av året nu liksom.

Idag har det varit en riktigt slappardag. Nu sitter jag här och väntar på mat, potatisgratäng med kassler, sjukt gott.
Sen ska vi tvinga iväg min bror och hyra film till mamma och mig sen blir det filmkväll i soffan, mys! jag älskar min mamma <3


Mitt nya jag!

På måndag börjar mitt nya liv. Och det innebär att sluta äta godis och dricka läsk och börja motionera. Jag ska försöka börja gå ut och gå, jag tycker inte alls det är hemskt att gå men det är bara det att jag inte har några bra skor att gå i så efter bara 15 minuter får jag jätteont i mina vader, det är inte skönt, så måste hitta några bra skor. Sen så har jag ju en träningscykel här hemma så ska börja cykla på den ca 30 minuter varannan dag. Jag ska bara lyckas, jag är så jävla pepp på detta nu!!

Anledningen till att detta är stor del för att jag vill gå ner 4kg tills vi åker till Turkiet. Och på måndag är det precis åtta veckor minus två dagar eftersom vi åker på en lördag. Så då har jag räknat ut att det är ½kg per vecka, och det tror jag nog jag ska klara av. Och så måste jag få en liten fin solbränna också.

Klarar jag detta så kommer jag väga högst 58kg, skulle inte precis bli ledsen om jag går ner mer. Få en liten finare kropp och en vacker solbränna, Fyfan vad bra jag skulle må då. Jag skulle vara så glad och känna mig så himla fin, det vet jag att jag skulle tycka. Det gör jag nu också, men man har alltid saker att bättra på.

Åh, fyfan vad jag skriver onödiga saker, jag är trött. Jag ska sova. GOD NATT!

Utlåst!

Man är ju inte allt mer än seg idag. Somnade inte förrens strax efter klockan sex imorse. Mamma väckte mig vid strax innan ett och frågade hur länge jag skulle sova igentligen, och så sa hon att jag hade råka låsa ut smulan på altan inatt, förlåt. Sen har jag väl legat och dragit mig och glott lite på tv fram tills nu ungefär. Sköönt.

Nu ska jag ta en dusch sen ska jag ta en promenad till konsum.


sovdags?!

Åhh, det finns ingenting att göra på datorn kl 02.48 på natten och jag vill inte sova heller för jag är inte speciellt trött.
Jag är sjukt uttråkad, har vilat hela dagen så därför jag inte känner mig trött. Men jag ska nog gå och ta en cigg och sen bädda ner mig i alla fall och slå nog på en gammal film att försöka somna till.

ge mig filmtips!?!

Jag har kommit in i en period då jag bara vill kolla på massa film hela tiden, men jag vet inte riktigt vad jag ska se.
Ni får gärna slänga iväg en kommentar och ge mig ett tips, gärna fler. Både nya filmer och gamla klassiker.

Mensvärk till tusen

Jag har inte bloggat på hela dagen för jag har verkligen mått pyton. Vaknar upp och har hur ont i magen som helst. Jag som skulle luncha med karro idag, men jag bestämde mig för att gå in i duschen och fixa iordning mig i alla fall. Sen kom jag på att det var den 27:e och pengarna skulle komma in på kontot idag så var tvungen att gå in och titta, men icke då, fortfarande 2.42:- på kortet, nästan så jag känner mig rik.
Jävla äckelsoc, varför har jag inte fått några pengar idag för? fyfan vad sur jag vart då. Men tur i oturen var det väl bra att jag stanna hemma, för jag har mått så dåligt idag, har haft ont i magen, mått illa som en gris och känt mig helt konstig i kroppen.

Ikväll vart det en mysig hemmakväll. Vart att bjuda moster monica på mat och sen spelade mamma, jag och monica ett parti gin rummy och jag utklassade dom hårrrt!

Åhh, jag blir så glad. Min underbara kusin Jimmy & Ullis (jimmys sambo) skulle äta middag på ruffino (en fin resturang här i västerås) för hon fyllde år, och så skulle han fria till henne. Han gick ner på knä på en fullbordad resturang (att han våga!) men det slutade ju lyckligt, han fick ett ja, och hon var gladare är gladast!  Grattis till er båda <3

Mmmyskväll

Jag har funderat varför jag har gått och haft ont i magen hela dagen, sen kom jag på att jag har mens, glömmer lätt bort det! 

Familjen hade beslutsångest om vad vi skulle äta ikväll, mamma ville ha lax vilket jag inte är så förtjust i, sen när vi kom till affären bestämde vi oss för att vi skulle grilla fläskfilé, men ändå kommer vi där ifrån med oxfilé, hm(?) Men det var faktiskt så att dom sålde ut oxfilé som det var kort datum på, så därför högg vi till med det istället. Sen mammas egna potatis och en jävligt god beasås.

På kvällen tvingde vi iväg bror och hyra två filmer till oss, Irene Huss. Men mamma har ju aldrig koll på vilka hon sett eller inte så det slutade med att vi hade sett en av filmerna och med tur hade vi inte sett den andra, så det var att kolla på den. Det var mysigt, jag hade laddat upp med munkar med choklad, ett glas cola, jordgubbar + socker och cigg, det slutade med att jag bara åt lite jordgubbar, var ju proppmätt efter maten.

Nu är jag faktiskt sjukt trött, sov dåligt inatt och har varit vaken sen 10.30 så det blir att datanörda sig lite sen tror jag faktiskt att sängen lockar mer än att sitta här. Imorgon blir det stan, måste till KFG och ge dom lite info och sen förska se om det är någon som vill luncha med mig, det vore trevligt!

Hårfixning.

En sak jag har kommit fram till, att det är sjukt tråkigt att föna håret, det tar sån jäkla tid och det blir äcklig varmt. Och skulle jag låta håret självtorka då är det inte torrt förrens midnatt ungefär, så ska jag fixa mig måste jag föna håret.
Platta håret är också tråkigt, det blir också äckligt varmt och jag lyckas nästan alltid bränna mig på ett eller annat sätt.
Men vill man vara fin får man lida pin? heter det inte så. Vilket idiot har kommit på den frasen.

Nu ska jag faktiskt ta arslet ur vagnen och plattra håret, har redan fönat håret, det var då jag kom på att det är så sjukt tråkigt, haha. Eftersom jag har duschat och sminkat mig måste också fixa håret. Nej, rökdags, sen fixa håret!


Lunchdags

Jag vet varför jag var på irriterad och på dåligt humör igår, jag fick min mens imorse ;(

Mathilda kom hit för en stund sen, hon är snäll och gör lunch till mig och henne, ja.. jag är lat ibland.
Men jag har faktiskt varit vaken sen halv elva, wiho. Så nu blir det lite brunch, hamburgare med bröd & pommes.

Nu ska jag gå och joina Mathilda i köket som nyss skrek att pommesarna var klara och dom skulle vara inne i 20 minuter så vi ligger efter med burgarna, shit happens, det blir nog skitgott i alla fall!

Puuuh

NU har jag lagt in alla kontakter, fyfan vad tråkigt det var, men det måste göras.

Nu hade jag tänkt gå och borsta mina tänder och så sen lägga mig och glo på en film om jag orkar,
känns som att jag kommer somna så fort jag lägger huvudet på kudden.

Shopping utan pengar

Det går inte så värst bra, och jag är jättesugen på att shoppa. Jag köpte ju mobilen idag i alla fall.
Så jag får väl vara nöjd med det, eller om jag kan få låna några hundralappar av min bror tills på fredag, eftersom jag får pengar då. Men 900:- av det är redan borta, men jag har råd att shoppa lite i alla fall. Ska försöka hitta lite short och någon ny bikini. Men min underbara vän Mathilda har köpt den jag hade tänkt köpa, så får väl bli någonting annat, men jag tycker om dig ändå.

Nu ska jag lägga in alla kontakter på mobilen, det är bara sådär 5 A4 sidor med kontakter, tur att jag har tid på mig i alla fall. Sen blir det säkert att jag slår på en film, kollade på bring it on i natt, den var så bra.

Vaknat på fel sida

Jag tror jag vaknade på fel sida imorse. Jag är på världens sämsta humör och jag känner mig ful, äcklig och tjock. Ni som läser detta tror nu säkert att jag har jättedåligt självförtroende, det har jag inte. Jag får bara sånna här dagar ibland och jag hatar det. Då vill jag bara handla dyra saker som tröst, det hjälper för fem minuter sen är jag tillbaka.
Jag hatar verkligen mig själv när jag har sånna här dagar. Vill bara må bra, igår var en sån dag, då kände jag mig skitsnygg och allt var på topp, tills vi var och kolla på telefoner då vart jag på skitdåligt humör och allt vart bara skit.

Jag får se vad jag ska göra nu, skulle ha bestämt mig idag om jag ska köpa en telefon eller inte, men är fortfarande osäker, speciellt när jag är på det humöret jag är på idag. Och stolen jag sitter på håller på att braka ihop, åh love it!!!!!

En till sak, jag har ont i halsen, jag nyser och är allmänt seg. Just nu består mitt liv bara av motgångar.


försvunnen

åhh, jag fick panik för en timme sen. Min kompis hade glömt altanfönstret öppet och Saga (min ena katt som faktiskt fyller 1 år idag) hade rymt. En timme efter hon rymt ungefär upptäckte vi det, så jag satt på mig skorna och sprang ut fort som fan och gick runt och letade utan resultat. Men mamma gick runt på gården och tittade vid dom andra portarna, då satt hon vid en port lite längre bort och var jätterädd. Hon satt där och skakade och var jätterädd. Mamma fösökte locka henne med godis, tillslut fick hon tag på henne och fick hålla henne jättehårt för att hon inte skulle smita sig ur mammas famn för hon var så rädd. Men jag är väldigt glad över att vi hittade henne igen, annars hade jag inte sovit någonting inatt, då hade jag tagit mitt täcke och kudde och suttit ute på altan heela natten.

Saga lilla, du får inte göra så igen, vi vart lika rädda som du var. <3

Nu ska jag datanörda mig lite, sen slå på en film tror jag :)

elgiganten och siba

Nyligen kommit hem från Hälla. Åkte ut dit för att titta på telefon, men jag hade sån beslutsångest, hade ju siktat in mig på en, men jag vart tveksam. Ville inte köpa någon för jag inte kunde bestämma mig och sen för att det är så himla mycket pengar på en gång att lägga. Då har jag knappt någonting att leva på i Juli, för tänkte lägga undan lite till Turkiet också. Så jag ska bestämma mig tills imorgon om jag vill köpa en mobil eller inte. Och jag tycker telefonerna nu  är så himla fula.

Nu ska jag äta korv stroganoff, gott gott gott!

sony ericsson

Fan, jag uppdaterade inte på hela dagen igår, förlåt mig. Men jag låg bara i sängen hela dagen och tog det lugnt för jag var halvt som halvt magsjuk.. jag fick lov att gå på toa varje kvart där ett tag, men det lugna ner sig. På kvällen kollade jag och Mathilda på the bachelor och åt lite tårta och annat gott. Sen satt vi och pratade massor om när vi drar till Turkiet, det är det ändå som finns i våra hjärnor ska jag tala om för er. Helt plötsligt säger vi något om Turkiet fast vi sitter och pratar om något heeelt annat. Det slutade i alla fall med att hon sov över här och vi låg och kollade på lite Bert avsnitt.

Idag har vi kollat på lite mer Bert avsnitt, sen städade vi också. Det går så sjukt mycket fortare när man är två.
Tommy kom hit för en stund sen, han sitter nu och spelar guitar hero, det gör han alltid när han är här, väldigt social av sig, haha. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem, och slutar om 40 minuter, då ska vi åka till elgiganten och då ska jag köpa en ny mobil! Sony ericsson w660i rosa. Jag hatar den jag har nu, men ska lämna in den efter jag köpt den här, det är andra gången jag lämnar in den. Har man lämnat in den tre gånger får man en ny mobil från sony ericsson, det är deras policy. Nog pratat om det.

Nu ska jag göra iordning en baugette till mig, med salami och gurka för jag är vrååålhungrig.


Turkiet 2008!

Nu ska ni få en liten sammanfattning av min födelsedag. Jag tänkte vänta på att öppna paketen tills alla kom, eftersom jag redan fått vänta hela dagen nästan. Men efter att släkten kom så var dom mer ivriga än vad jag var när det gällde paketen. Men alla var ju nyfikna på det som mamma hade köpt till mig som inte gick att byta, dom visste vad det var men ville se min reaktion. Jag vart jättenervös när jag skulle öppna det paktet, tänk om jag skulle bli besviken.
När jag öppnade det trodde jag inte mina ögon, EN RESA TILL ALANYA, med mamma, moster monica och mathilda. Min bror är dum i huvudet som inte vill följa med, så därför får mathilda ta platsen.
Åhhh, jag längar redan.. den 23 Augusti åker vi, är borta en vecka. Jag har inte varit utomlands sen jag var sju år, är det konstigt att jag är så galen som jag är just nu?!!!!!

Jag är jättenöjd med min födelsedag, den bästa någonsin. Tack för alla fina presenter och uppvaktningen.
Nu är klockan snart tre och jag måste sova, ska upp kl 9.30 imorgon, för det ska shoppas en massa saker
sen ska jag och karro ha det mysigt och luncha på spicy hot!

GOD NATT!!!

INGA JORDGUBBAR :'(

Jag blir faktiskt lite ledsen i ögat, jag skulle ju bjuda på jordgubbstårta eftersom det är min födelsedag, men neej.. det fanns inga jordgubbar kvar idag ;'( så det blir ingen jordgubbstårta, det har det alltid varit vafan, i 18 jävla år. bajs på midsommarhelgen säger jag bara. Måste vi svenskar vara så glupska när det gäller jordgubbar?

Nu har jag precis badat och rakat benen och allt sånt. Nu ska jag gå och ta en tröstcigg och ringa mange.


Grattis till mig själv på födelsedagen!

Wiihoo, idag är det min dag! Fyller hela 19 år, en ganska ovärd ålder tycker jag. 18 år är ju mycket speciellt, då blir man myndig, riktigt vuxen (i alla fall säger åldern det, sen kan man vara hur barnslig som helst när det gäller personligheten.) och 20 år då får man gå på systemet. Så nu ska jag bara se fram emot en mysig dag imorgon med släkt och vänner och massa god mat, tårta och mina goda kakor jag bakat, och så självklart presenterna. Sen blir det att se fram emot att fylla 20 år, men en dag i taget va?

korsdrag!

hah, uppdaterade nyss men måste bara nämna detta..

Det är inte det lättaste att smyga in i ett rum där någon ligger och sover med stängd dörr och har fönstret öppet, då blir det korsdrag. Det hände mig nyss. Skulle smyga in till mamma och hämta min laddare som låg i hennes rum. Hon har fönstret öppet, och jag har altandörren öppen, så när jag smyger in och lämnar dörren på glänt så bara: PAANG!
Jag hade tur att hon inte vaknade i alla fall, då var det bara ta laddaren fort och smyga ut fort igen.

baka baka liten kaka

Nu är jag i full gång med bakning, det blev över 60 kakor. Både hallongrottor och dumlekakor, mums.
Sista plåten är inne för gräddning nu. Så imorgon blir det två olika sorter av kakor, jordgubbstårta och tacopaj.
Eftersom vi bjuder på mat så ska vi inte äta förrens kl 5. Men  mina vänner som läser detta får hemskt gärna komma tidigare.

Jag är på bättre humör nu, måste nog tacka mange för det. Han får en alltid på bra humör, en bra kompis det där.

psst, bara 57 minuter kvar tills jag fyller år, sista timmen som 18åring :)

Sex and the city filmen

Just nu hatar jag allt och alla. Det har varit den tråkigaste helgen på länge, man är inte så pepp inför imorgon.
Det är vissa människor jag stör mig på lite extra just nu, men ska inte nämna några namn.
Just nu verkar alla vara upptagna med sina egna saker, alla har någonting att göra, ingen är själv, bara jag.

Ingen verkar veta att jag fyller år imorgon heller. (det är mer än en person som har frågat vad som händer imorgon, och då är det hyffsat nära kompisar som gör det.)

Idag har jag varit på Sex and the city filmen, det var Mathildas födelsedagspresent till mig. Jag tyckte den var riktigt bra, ni som älskar SATC serien, kommer nog älska filmen lika mycket som jag gör.

Nej nu ska jag ta och baka dom där jäkla kakorna som jag inte alls vill igentligen, men jag måste.. vad ska annars bjudas på imorgon? iofs, det blir ju tacopaj och jordgubbstårta.

Jag uppdaterar nog igen lite senare, ser ut att bli en lååång kväll.

tre dagar kvar..

Tills jag fyller år, eller ja.. om 15 min är det bara 2 dagar kvar.
Jag är nyfiken på en present från mamma, hon säger att det inte är något jag önskar mig och det går inte att byta?!
hm, vad kan det vara?! hjälp mig.


explotion

Mamma vart jätteglad över blomman, chokladen och martiniflaskan och självklart städningen.
Hon vart överraskad för det hade hon inte alls trott att vi skulle ge henne :)

Vi hade beslutsångest om vad vi skulle äta, mamma och jag var hungriga men inte sugen på nånting alls. Slutade i alla fall med att brorsan och mamma käkade från Näckrosen, och omständig som jag är så ville jag ha rödspätta från La Pizza, för det hade dom inte på Näckrosen. Men jag och brorsan fixa med maten så mamma fick ta det lugnt.

Nu på kvällen blev det ett parti gin rummy med mamma och Mathilda, och jag vann. Det var ett tag sen tyckte jag så det var banne mig på tiden. Senaste gångerna vi har spelat har bara Karro vunnit. Så jag vart glad! Även om man bara vinner äran ;)

Nu är jag uttråkad och funderar på att slå på en film när dvd´n är ledig, eftersom vi bara har en för tillfället för min fick ju ryck och exploderade nästan, med en film i, en hyrfilm dessutom. brra. Fram tills dess blir det att datanörda sig.

Städning på hög nivå

Just nu svettas jag som en gris. Jag har städat hela lägenheten, plockat undan, bäddat nytt i min säng, gjort fint i alla rum, torkat och dammat lite, diskat och dammsugit, brosan hjälpte till att gå ut med soporna. Inte mycket till hjälp men jag gör det bättre själv så är det.

Medans jag städad åkte brorsan till systemet och köpte en martini till mamma, hennes sommardricka och den började ta slut. Han slog en pling när han åkte där ifrån och då gick jag ut till parkeringen så åkte vi och köpte en jättefin blomma till mamma, var även en söt liten chokladask till och självklart ett kort. (bild kommer kanske senare) Åhhh, jag vet att hon kommer bli så glad, för hon har haft fullt upp och så kommer hon till en sån fin lägenhet och underbara barn ;)

Nu ska jag datanörda mig lite & äta, det har jag gjort mig förtjänad till. Sen ska jag ta ett långt varmt bad!


Slemmbollen

Ah, jag vill inte bli sjuk igen. Jag har känt mig lite småkrasslig när jag gått och lagt mig och när jag vaknat. Antingen så kliar det i halsen eller så är jag bara sjukt slemmig, nu har jag en slemmboll i halsen som vägrar att försvinna!

Tänkte att jag skulle lata mig idag och ta en varmt bad och bara ta det lugnt, men icke. Mamma jobbar sin sista dag på sitt jobb och hon har haft fullt upp. Så jag tänkte att jag skulle städa lägenheten och göra fint tills hon kommer hem.
Jag ska även köpa en blomma åt henne hade jag tänkt. Stackars mamma, i helgen blir det också fullt upp, och nästa vecka med på ditt nya jobb. <3

tårar

tårarna bara forsar fram, jag orkar inte.

jag ska lägga mig i sängen och gosa med smulan nu och gråta lite till.

smulan <3

jag orkar inte, inte en gång till. För några år sen, 4 -5 sådär så fick jag avliva missan min första katt för hon hade någon njursjukdom så hon kissade inne hela tiden. Vi kunde ha valt att operera henne för en massa tusenlappar men det var inte säkert att det skulle bli bättre, så vi valde den jobbigaste biten, att avliva henne. Det var en av dom jobbigaste dagarna i mitt liv.

Nu har Smulan, min äldsta katt börjat kissa inne ibland, och det är så fruktansvärt jobbigt. Mamma säger att vi måste avliva henne, men jag vill inte, jag orkar inte den prosiduren en gång till. Men om hon kissar inne så är det nåt som är fel, då mår hon inte bra, eftersom hon har varit rumsren i mer än 3 år, och har börjat med att kissa inne den senaste tiden.
jag var sjukt svag när vi skulle avliva missan, men om vi nu ska avliva smulan, jag kommer inte klara det.. hon är en underbart mysig katt (det var missan också, självklart) men smulan har många minnen med sig, jag fick henne tex av mitt ex, inte varje gång man får ett djur av sitt ex liksom. Väljer vi att avliva henne så vet jag att det är hennes bästa, men det är ett jobbigt beslut. SMULAN, MATTE ÄLSKAR DIG, DET GÖR VI ALLA I FAMILJEN <3

Vilken rolig födelsedagspresent, tur att vi inte hinner avliva henne innan söndag i alla fall. <3

arbetslöshet

Ja, jag är arbetslös och det suger hårt. Men jag blir så jävla förbannad, irriterad och ledsen när människor som inte känner mig för fem öre säger: men skaffa dig ett jobb nu! så slipper du sitta hemma. Men hade det varit så jävla lätt som alla påstår hur kommer det då säg att jag inte fått något jobb än? (alla som säger att det är lätt att få jobb är för att dom har haft tur och fått ett jobb, tex direkt efter stydenten)  gör jag alla misstag man kan göra?
Klart jag vill ha ett jobb mer än någonting annat, men snälla, ni som inte känner mig, sluta säg åt mig att skaffa ett jobb, jag försöker så gott jag kan.

sex and the city

Mötet höll på i två timmar och jag höll på att somna, jag var så sjukt trött! Träffade i alla fall micke där, det var trevligt.
Vid halv tolv var mötet slut, då träffade jag karro på stan och vi gick till din sko och karro köpte ett par skor och sen till ginatricot där jag köpte en finfin tröja. Efter det var vi båda sjukt hungriga så vi gick till Spicy hot och lunchade. Precis efter att vi käkat klart började det spöregnar, så det vart att vi satt där i cirkus 1½ timme, det var nice.

Sen gick vi till kicks och jag köpte en brunkräm, sen tog jag bussen hem för jag var sjukt trött.
Skulle igentlligen ut till Camilla ikväll men kommer inte ut dit på något sätt så det blir att sitta ensam i sin säng. Men istället blir det att ligga och kolla på alla Sex and the city avsnitt på tv´n (även fast jag har hela boxen) sen kanske jag sappar över lite till fotbollen också.


stress stress stress

jag hatar när jag behöver stressa, speciellt på morgonen, för då är man så jävla trött och allt går i slomotion känns det som. idag är det en sån dag, jag är stressad. Ska jag hinna ner på stan till kl 9.30 lär jag ta en buss vid 9-tiden (jag har inte ens kollat när bussen går) men jag sitter och sminkar mig nu, sen ska jag klä på mig, föna/platta håret, kommer jag hinna?! eeeh nej! Jag får nog väcka min bror och be på mina bara knän att han ska skjutsa mig, för jag vägrar komma försent till det där mötet!!!

möte

Ikväll vart det ett parti gin rummy med mamma och karro, nej du, vil tröttnar aldrig på detta spel.
Det gick sjukt dåligt och jag kom sist, nästa gång är det min tur att sitta på vinnarstolen ;)

Imorgon är det möte på KFG kl 9.30 så vafan gör jag uppe nu? det kan man fråga sig.
Har hjälpt karro med en packningslista tills hon flyttar till göteborg, kommer saknar dig.
Sen har jag även skrivit en liten önskelista, men man kommer inte på ett skit man önskar sig.

Efter mötet på KFG så ska jag träffa karro på stan och då blir det shopping, det vart inget idag.
Då ska jag köpa den där fina tröjan jag såg på ginatricot, hoppas den finns i min storlek bara.
Sen blir det säkert att sitta på något café och bara ta det lugnt och röka sönder oss och dricka kaffe.

Nej nu ska jag prata lite med Mange som fyller 20 år idag, grattis! Sen blir det sängen, det är ett måste!

Mobilnörd

Idag åkte hela familjen ut på hälla, vi skulle handla på maxi, systemet och sen gå in på siba för jag tänkte prata lite med linus som jobbar där om att jag verkligen ska ha en lånetelefon om jag nu ska lämna in den, men han jobbade inte så det vart inget. Tittade lite på andra telefoner, för jag är så sjukt missnöjd med denna jag har, har gått sönder för andra gången nu på sådär 5 månader, bra grejer. Hittade i alla fall en skitsöt liten sak, w660, den var rosa/röd. Jag försökte kolla på mobiler som låg under 2500:- för jag blir trött på att allt ska vara så förbannat dyrt. Men då hittade jag denna för precis 2500:- men den var slut på siba. Så vi åkte vidare till El-giganten och där hade dom den, för 2200:- så spar in 300 om jag köper den där.
Men just nu är jag luspank men får se hur mycket jag får på söndag eftersom jag fyller år då. Sen vill ju Sabina köpa denna äckeltelefon jag har nu, varsegod.. det gör mig inget, men knapparna är trasiga.

Nu ska jag se om mamma vill ha hjälp med maten, vi ska grilla fläskfilé och ha pommes och beasås till, MUMMA!

galen

tror minsann jag vaknat på heeelt fel sida idag, vaknade strax efter fem imorse av att saga var jättedryg, så fick gå upp och slänga ut henne. Somnar om himla fort som tur var, men vaknar runt halv åtta när mamma går till jobbet, ska ta hårfönen och plattången i mitt rum, går in i mitt rum med klackskor, jaa bra gjort. Plus att hon hade släppt in katterna också, som var mer dryga än nånsin och dom bråkade med varandra som fan.

Nu ska jag gå och ta en cigg!

droppen

okej, det var droppen. tack ska du ha!

mamma gav mig nyss en liten peng så jag kan få köpa den fina tröjan jag sett på ginatricot!
ska åka ner på stan imorgon efter att jag sovit ut ordentligt!

sviken?

Det vart inget vila för mig i eftermiddags. Pappa ringde så pratade lite med honom och sen satt jag mig vid datan och fastnade där. Så jag har inte varit annat än sjukt seg denna kväll, så blir nog snart läggdags för mig. Har bara legat i soffan med täcket och kollar på massa tv med mamma ikväll, det behöves.

Jag känner mig sviken, av fler än en person. Man passar bara ibland.
Men försöker koppla bort det och bara tänka på mig själv och att jag ska ha kul och må bra.

jag hatar rubriker!

Kom precis hem efter en par timmar på stan, dock utan shopping, inte ens fönstershopping.
Var på socmöte kl 11 imorse, det tog nästan en timme efter det lunkade jag ner till arbetsförmedligen och var tvungen att prata med dom, fyllde i lite papper där, så det vart överstökat. Ska dit på onsdag igen kl 9.30

Efter det gick jag in på bik bok för jag visste att Angelica skulle jobba där idag. Så stog och pratade med henne i 40 minuter och efter det gick jag till sanrizz för att kolla om Anela kunde klippa min lugg. Hon hade inte tid direkt så fick vänta 30 min, då tog jag en cigg, gick till pressbyrån och köpte en Mer - hallon/svartvinbär, sjukt god och en vaniljbulle till det, det var min lunch, bra catrin bra. För att fördriva den halvtimmen gick jag in till Angelica på bik bok igen, fick två fräsiga nyckelband, yeah! haha.

Nu ska jag lägga mig och vila en stund, fick väl sådär fyra timmars sömn inatt, om ens det.

jävla mensbarn!

jag hatar hatar hatar mens. Förra månaden har jag mig själv att skylla för då slarvade jag med mina p-piller då hade jag mens i 2½ vecka, inte det roligaste. Men den här månaden har jag varit jätteduktig och tagit mina p-piller som jag ska, inte en dag försent. Nu när jag gick och kissa så har jag fått blödningar, jag vart chokad, ska fan inte ha min mens förrens om 1½ vecka lite drygt. Det är ju så sjukt jävla lång väntetid på UM också. hata hata hata.
Vafan är det för fel på min kropp? speciellt den nedre regionen.

Nu ska jag sooooova, skulle lagt för mig en timme sen, men ptjaaa.

socialenbarn, yeah!

Ikväll vart det som sagt gin rummy, vi spelade till och med två partier. Karro vann båda, jag kom sista första gången och två andra gången.

Jag vart glad över att du hörde av dig idag, ännu mer glad vart jag när du kom förbi och sa hej.
Hoppas vi kan hitta på något imorgon, det vore mysigt. ;*

Det blir ett kort inlägg för jag är trött och klockan ringer halv nio då jag måste ringa soc. GOD NATT!

pastasallad m. kyckling & bacon

åhh, nu har du hört av dig, glad jag blev. Kan inte vara sur på dig, du är förlåten. ;*

Nu har jag precis tagit ett bad, blir lite snabb fix sen blir det att äta hemmagjord pastasallad med kyckling och bacon sen kommer karro över och det blir ett parti gin rummy. lycka till, till mig själv!

sista vittnet

det var ingen mer uppdatering igår, förlåt.
Igår åkte jag ner på vattendrageten snabbis, köpte chips, remmar, brända mandlar och en langos, sen jag var klar. Då kom min snälla bror och hämtade mig. Väl hemma kom Sabina förbi och vi satt och chilla lite sen kom mamma och monica hem efter att ha hämtat moster anita och kusin stephanie på flygplatsen.
Anita bjöd mamma, monica och mig på mat på kvällen också, fläskfilé och pommes, mumsigt. När vi gick där ifrån var det tänkt att Sabina skulle komma över och spela gin rummy, men så vart det inte. Jag och mamma spelade lite yatzy sen la vi oss i en varsin soffa med täcke och kudde och kolla på beck - sista vittnet och hade det mysigt med massa gottis :)

det har gått två och en halv dag nu utan att höra ett ord från dig, kul!

vattendraget

nu har jag duschat och ska precis fixa mig lite sen ska jag ner på vattendraget, orkar inte säga mälarveckorna, det låter ju bara så himla gay.

fortfarande inte hört nåt från dig, det är dig bollen ligger hos nu.


gin rummy

Vart ett parti gin rummy med mamma och karro ikväll. Jag kan inte förstå att man aldrig tröttnar på det spelet, men det är sån stor variation varje gång man spelar, ingen gång är sig lik.

Ditt mongo, sjukt snällt att du inte svarar när jag ringer dig. Jag har ringt dig tre gånger idag men du har inte svarat. Du sa igår att vi kunde höras och hitta på något idag men hur lätt är det om du inte svarar?! så svårt är det inte att trycka på en knapp. Johan svarar inte heller, för jag vet


hata hata hata

jag hatar dig så sjukt jävla mycket, kan du inte bara flytta från denna stad så jag slipper dig?
jag vill inte se dig, jag vill inte höra din röst, jag vill ingenting som har med dig att göra.

just nu känner jag mig sjukt förvirrad. jag får skuldkänslor och dåligt samvete för saker som jag inte borde få det för.
ikväll ska jag bara ligga hemma och kolla på massa filmer och bara vara för mig själv.

fredag den 13:e

fredag den 13:e brukar kunna ge mig otur, den har gjort det vissa år i alla fall. Men tror inte ett piss på att den här dagen  ger otur igentligen, det har bara råkat hända saker på  just den här dagen.

Idag skulle jag åkt ner på vattendraget, eller mälarveckorna som det nu så fint heter. Men min mage är inte stabil alls så tror inte jag klarar av att åka ner där och äta min efterlängtade langos ;( får försöka pallra mig ner en stund imorgon istället.

Nu ska jag ta ett långt och varmt bad och bara koppla bort både mitt psyke och mitt fysiska.
Tänker nog bara glo på massa film i min ensamhet ikväll och hoppas att fredrik vill träffas liter senare :)

god natt, på riktigt!

Det var en timme sedan jag skrev att jag skulle lägga mig men har inte gjort det än, fastnade framför denna dumburk och läste massa saker och så. Lillfisen kom nyss och mjauade högt som fan och hoppa upp i knät på mig och är supergosig, just nu sätter hon klorna i mina lår och jag har inte byxor på mig, smärta.

Nu blir det på allvar att sova, men måste ta min god natt cigg först!

kärleksproblem

haha, sitter och pratar med en kille på msn som jag nyligen fått kontakt med och nu vill han ha hjälp med sina kärleksbekymmer. Han ville ha min hjälp så han kan få en uppfattning om hur vi tjejer tänker. Men den tjejen han har att göra med verkar rent ut sagt vara rubbad. Jag som endå är tjej, fattar inte alls hur hon tänker, haha ;D

Mitt tips till grabben är: skit i henne totalt. Du har gett henne allt du kan och hon ger ingenting tillbaka.
Det är sjukt svårt att skita i någon man tycker om, men man måste vara stark!

27 dresses

Nu ska jag gå och borsta mina jerrytänder sen ska jag sova, eller nej det ska jag inte, inte direkt. Först ska jag lägga mig och antingen läsa min bok eller spela lite tetris på min mobil, skitskoj.

Ikväll åkte jag hem till fredrik (förlåt karro, men trodde inte vi skulle spela, läste din blogg där det stog att du skulle kolla på massa tv) Jag och fredrik hade det mysigt, han bjöd på mat, potatis och fiskbullar och det var gott, har inte ätit fiskbullar på många år så trodde inte jag skulle tycka om det, men det var smarrigt.
Vi kollade även på 27 dresses, den var faktiskt riktigt bra :) hatar Katherine Heigl är så förbannad snygg! I filmen vart jag sjukt förbannad på hennes syster som klippte sönder deras mammas bröllopsklänning! Enligt mig är filmen i alla fall värd att se, jag tyckte om den :)

hallå hallå

jag har fått tillsägelse från karro att jag måste skärpa mig med min blogg!
börja blogga lite oftare, sådär 6 gånger per dag :O och kortare inlägg ;)

för övrigt brukar karro och jag aldrig ha seriösa konversationer:

Karro | säger: vafan orka loop tropp skit musik :p
Catrin säger: Nej nu ska jag klä på mig en tröja, sitter här och blottar brösten.
Karro | säger: ohh sexyy
Catrin säger: I know ;)
Catrin säger: Varför fick jag en känsla av att just den delen kommer hamna i din blogg? ^o)
Karro | säger: hahaha
Karro | säger: det tänkte jag inte ens på
Karro | säger: nu blire så!

Då var jag ju bara tvungen att ha med det i min blogg också!

söndagar, alltid lika tråkiga?!?

Jag var ute i solen i ca 2 timmar idag och jag har lyckats bränna mig, bra bra bra! På armarna och på bröstet och inte nog med det har jag ju mina jävla utslag som kliar också, gaaalen!

Fram emot eftermiddagen kom Sabina och Jonis förbi med lite vin, men jag avstog för jag hade inte ätit nåt på hela dagen och var vrålhungrig och min bror var påväg till näckrosen för att köpa stans godaste kebab, rekomenderar stark!
Jag skulle ju igentligen hem till fredrik ikväll och kolla film men det blev inte så, han och tobbe kom hit istället så då spelade jag, fredrik, tobbe, sabina och jonis lite poker, men det var inte så värst kul, alla var oseriösa så det var ingen lång omgång precis. Efter att vi spelade klart ringde mathilda, så hon kom också över en stund. Men alla drog runt halv 10, då var det bara jag och mathilda kvar, tog en cigg och snacka lite skit sen gick hon hem runt 10 för vi båda var aptrötta.
Gick in till mamma i vardagsrummet där hon kollade på "kärleken checkar in" så kollade på den sista timmen med mamma. Man har ju sett den tre gånger tror jag så jag fattade ju i alla fall vad den handla om.

Nu har jag nyss laddat upp bilder på bilddagboken och så har jag bloggat, (för andra gången idag) kors i taket!
Nu ska jag ta och bädda ner mig i min underbara sköna säng, glo lite på tv en stund sen sova för imorgon är det arbetsförmedlingen som gäller 9.30, wiihooo.

Du är söt!


hon kommer med solsken till mig..

Nu har jag varit duktig och legat ute i solen ett par timmar och försökt att ignorera mina utslag totalt och jag lyckades ganska bra tycker jag. Det var sjukt varmt och eftersom jag har opererat bort en leverfläck och såret inte har läkt helt så får jag inte bada så jag har stått med en jävla blommsprutare och försökt dränka mig själv, det var bara det att jag fick göra det var tredje minut för att det skulle hjälpa, torka ju in på två sekunder.
Men jag är glad nu i alla fall för jag har fått lite färg, och även så fräknar.. får alltid fräknar av solen.

Nej nu ska jag nog ta en dusch och fixa mig lite, sen vänta på att fredrik ska höra av sig sen ska jag hem till honom och kolla film och jag tänkte även köpa med mig glass, mums.

Studenten, Sveriges Nationaldag och Sprit!

Anledningen till att jag inte har skrivit på ett par dagar är för det känns som om jag har haft fullt upp.
I torsdags var det alla västerås studenters lyckliga dag. Det sved kan man säga, jag hade kunnat stått på ett av dessa flak och också skrikit: för jag har tagit studenten.. men nej då, jag hoppade ju av skolan. Men jag är nöjd med mitt beslut det är jag, men klart det kändes eftersom det var min årgång som stog där nu. Efter att ha varit på stan med malin och kollat på alla glada och fulla studenter, åkte vi ut till hälla och jag köpte två tuptoppar. Sen var det bara hem och duscha och snygga till sig lite och lite senare på kvällen drog vi ner till vasaparken och festade loss med alla andra studenter.
Det var faktiskt en lyckad kväll och jag fick faktiskt med mig fina fredrik med mig hem, det var mysigt, puss på dig ;*

I igår var det sveriges nationaldag, vi är så torra.. kan vi inte göra som norge?!! att hela jävla landet firar, det ser så sjukt mysigt ut, skulle man gå ut med en sverigeflagga här skulle första utlänningen fråga om man var rasist.
På kvällen vart det utgång med Malin, Mathilda, Petra och Anna, vi drog till pluto och där var det då inte mycket folk, men vi gav det en chans till halv ett och då var det ingen större skillnad så då drog vi till konrad där det var avslutning/bartömmning men det sög fan ännu mer där, så efter att ha betalat 100:- till inträde på pluto och sen 80:- på konrad och jag köpte en drink för 86:- så vart det taxin hem. Det var väl ingen sån där toppenkväll men jag har varit med om betydlig sämre.

Idag har jag försökt legat ute i solen lite men mina utslag blir bara värre och värre, så ska ringa läkaren nästa vecka så får han kolla upp dom igen för förra gången fick jag bara en salva som jag skulle smörja in, men jag vill för i helvete kunna vara ute i solen. Kul att vara likblek när alla andra blir som negrer liksom.
På kvällen vart det grillat med familjen och efter maten kom Mathilda förbi och då spelade hon, jag och mamma två vänder av gin rummy och jag vann båda vändorna, jag är bäst! Fast mamma och Mathilda vart inte så glada på mig.

Nej nu ska jag gå och ta en cigg och sen sova, för imorgon ska jag få träffa fredrik ;*

föresten, jag har en ny älsklingslåt, fast den är jättegammal Ronan Keating - Words <3
 


sug min..

Lagom surt! Hade möte på Af kl 10. Kommer dit och efter 20 minuter hade fortfarande ingen ledare kommit. Går och frågar och då säger dom att det har blivit lite fel så att jag kan komma tillbaka till kl 14 för då har dom tid, in my asss. Det tänker jag inte göra, så jag fick en tid på måndag kl 9.30 istället, och fan om det blir nåt galet med den tiden också.

Nu sitter jag bara här framför datorn och kollar runt lite och lyssnar på musik. Några artister som alltid spelas när jag sitter framför datorn är Magnus Uggla och Ola, Ola är min pojkvän.. eller ja, i alla fall i min dröm. Jag har aldrig varit någon som gillar killen som har alla fjortisar efter sig. Men han är ju så sjukt jävla bra på att sjunga plus att han är snyggare än snyggast! Han nya låt feelgood är hur brrra som helst, jag kan knappt sitta stilla.
life is life is life is good - PUSS PÅ DIG! <3


Förlåt för att jag inte skrev nånting igår men var inte alls på humör, det hade bara blivit ett surt inlägg.
Men nu är jag back on track igen och mår hur bra som helst, fast jag faktiskt inte har några cigaretter men jag har en sån underbar mor som skulle komma hem och äta på lunchen så hon skulle köpa med sig ett paket så jag slipper gå till konsum. Fast det borde man igentligen göra i det fina vädret, men lat som man är så!

arbetsför(n)edringen

Nu ska jag snart åka ner till arbetsförmedligen på ett möte och får se vad som händer.
Förhoppningsvis kommer jag få någon form av sysselsättning på dagarna.
Jag uppdaterar mer om det när jag kommit hem sen.

godisråttan

Jag är så himla sugen på godis, massa choklad, chips och dip, surt och sött & ALLT! Jag är nog en av dom största godisråttorna som finns, kanske därför man ser ut som man gör?! ;D Men det får bli skärpning på det.

Jag har faktiskt lyckats fått lite färg idag när jag varit ute, inte mycket men lite. Jag kan inte vara ute så länge i solen för då blir mina utslag tiotusen gånger värre än var dom redan är, men en eller två timmar per dag klarar jag av.
Senare på kvällen så grillade vi. Vi har grillat fredag, lördag och idag, men det är ju så gott så man kan ju inte låta bli.. speciellt inte när det är så pass fint väder som det varit hela helgen.
Efter maten spelade mamma och jag lite yatzy, jag vann första och hon andra omgången så det var väl inte mer än rättvist :) efter det gick mamma och la sig och jag sitter här och datanördar mig och har sjukt tråkigt.
Kanske ska lägga mig och läsa min bok som jag börjat på, så man kommer in i den lite mer för den verkar ju bra än så länge.

Mathilda Landström, jag finns här för dig gumman, i vått och torrt, 24 timmar om dygnet.
Jag älskar dig <3


hot hot hot

Åhh, det är så sjukt jävla varmt och så sjukt jävla underbart!
Har legat ute ett tag nu i hopp om att få lite färg, men får väl se hur det går eftersom att så fort jag är i solen så börjar mina utslag att irritera. Det är apdrygt, men jag får försöka stå ut, har jag en cigg i handen och en bra bok så funkar det faktiskt.

Nej, nu ska jag ut  i solen igen. Hörs sen. Hejdååå!

Gin Rummy

Ikväll vart det en lugn hemma kväll. Åt grillat med familjen och efter det kom Mathilda över och hon, jag och mamma spelade gin rummy. Det är vårat sommarpel, man tröttnar aldrig. Den här gången gick det verkligen sämst för mig, slutade på 325poäng (jag kom sist) mamma kom på 675p och Mathilda vann överlägset me 1685p men man ska inte deppa för det, det är kul ändå.
Precis när jag skulle ta in CD-spelaren och sen lägga mig går fredrik och tobias förbi. Ropar på dom så kommer dom in på en cigg och sen gick dom. Trevligt i alla fall.

Eftersom jag är en sån snäll vän så köpte jag lite godis, en tidning och såpbubblor (HAHA) till Mathilda idag för att hon inte mår allt för bra. Vad gör man inte för sina kompisar?! Speciellt sin bästa vän också.

Nej nu ska jag ta och lägga mig i sängen och läsa min Story tidning. Är inte så förtjust i tidningar sådär men Story är verkligen en tidning man alltid kan lita på, den är alltid jättebra med massa noveller så man har massa saker att läsa. Även läsare som skickar in berättelser om sitt egna liv och sånna saker.
Imorgon blir det att ligga och steka på min altan som verkligen blir till en gryta, det blir så himla varmt och det fläktar inte alls för fem öre.

RSS 2.0