Idol 2009

Erik Grönwall kommer att vinna hela idol 2009, så är det bara! Jag ska se till att han gör det, han är helt klart bäst och har utan tvekan den bästa och starkaste rösten!!!

Det har varit en chillkväll idag. Tänkte följa med på en utgång men spar mig tills imorgon då jag mamma, några mostrar och några till ska till Sky Bar och äta och dricka lite, lyssna på pianonissen och ha det mysigt! :) Får se om en full Vanessa orkar träffa mig på en cigg sen!

Får se om det kommer en till uppdatering, beror på om jag har nåt vettigt att skriva om, eller så kanske jag somnat. Så säger god natt så länge! :)

Skar mig i handen! ;(

Aj! Kom hem och skulle fixa macka, var lite för ivrig och skar mig i handen ;( Det gjorde ont! Har inget plåster hemma heller, så det svider som fan! Nova är här nu i alla fall. Hon sitter och målar och tittar på Karlsson på taket, hihi. Det var längesen man såg den filmen, så helt ärligt sitter jag och tittar lite också, får passa på, haha.

Håller på att städa lite i mitt rum också, det behövs. Sen när filmen är slut hade jag tänkt att dammsuga lite. Skulle ha gjort det för ett par dagar sen men det blev aldrig av, det kan ju lätt bli så, hehe! Nej, vi hörs sen! Puss

Barnvakt!

Hej hå! Idag är det sista september, imorgon är det alltså Oktober, då är det höst på riktigt. Brrr. När Oktoberlönen kommer ska jag införskaffa mig en ny vinterjacka. Har tyvärr inte sett någon som jag har fastnat för, någon som har nåt tips om vart det finns fina jackor?! Varma ska dom vara och högst 700 - 800:- Ge mig gärna tips i så fall.

Sitter här och min mage kurrar riktigt ordentligt men hinner inte äta nu. Ska kila iväg till dagiset och hämta Nova, ska vara barnvakt några timmar idag igen. Igår satt vi och kollade på Lotta och Alvin och gänget, byggde även pussel, vad blir det idag tro?! Under tiden skickar jag iväg brorsan för han måste köpa smör, det är helt slut. Måste ta en macka när jag kommer hem så jag kan dämpa min hunger. Nåja, vi hörs senare! :)

Saknad!

Jag vet att jag uppdaterade ungefär nyss men letade efter en bild på datorn och då satt jag och kollade i en massa mappar, kände saknaden komma krypande. Såg fina bilder på min underbara smulan. Den 4 november är det ett år sen gumman. F-a-n vad tiden har gått fort. Jag saknar dig hjärtat! Saknar även min pappa. Kollade på bilder från min födelsedag, då han kom hit och överraskade mig, helt ärligt blir jag helt gråtfärdig när jag skriver detta för alla underbara minnen dyker upp här och där! Saknade även vissa platser man har varit på här i livet också. Åh, en stor saknad av allting helt enkelt! v v v


Du tyckte mycket om att vara ute i snön! Saknar dig, vill krama om dig! v


Blir så glad av denna bild! Du står utanför min altan, du hör inte
hemma där! Åh, tårarna är inte långt ifrån nu! Jag saknar och
älskar dig. Vi ses så fort som det bara går! v


Finding Neverland

Som sagt, jag har vaknat till och nu är jag inte direkt trött, bara seg. Blir att vara uppe en stund till, jag är så himla glad över spotify så sitter och lyssnar på massor med musik, hihi! Börjar bli hungrig också, igen.. Blir att ta lite yoghurt och flingor sen! :) mums! Har börjat tycka det är jättegott helt plötsligt från ingenstans.

Oh, såg filmen Finding Neverland igår. Åååh, vilken bra film, riktigt bra. Den är ju från 04/05 men ni som inte har sett den, se den.. absolut sevärd!
"Filmen utspelar sig i London 1904 och vi får följa Barringer under hela den kreativa resan när han skapar den klassiska sagan om Peter Pan. Barringer lär känna fyra barn som förlorat sin far och med ungångspunkt från tiden han spenderar med dem skriver han en berättelse om barn som inte vill bli vuxna. Vi följer honom från det han får den första idén till premiärkvällen på Duke of Yorks theatre. En kväll som inte bara kommer att förändra hans eget liv utan också livet för det som står honom nära."

Så står det på baksidan om filmen, se den om du inte har det! Jag älskar den! :)


Spotify Premium

Ja, jag kanske är sist i världen med att skaffa Spotify?! Men nu, ikväll har jag äntlingen skaffat det! Jag kunde ju få det gratis och då är det ju massa reklam och det orkade jag inte riktigt med, har hört att det är ganska irriterande efter ett tag. Så valde Spotify Premium, då är det ingen reklam och man får tillgång till dom lite nyare låtarna lite snabbare. Det kostar 69:-/mån i 12 månader. Jag är nöjd! :)

Jag tror jag har nåt skit i kroppen som inte vill bryta ut. Jag sov många timmar inatt, men inte för många, ca 8 - 9 timmar vilket är alldeles lagom för mig. Och jag har varit skittrött hela dagen och råkade somna till lite nu när jag låg i soffan och kollade på soffan, förstår inte vad det är med mig. Jag vill inte vara såhär trött!

Nåja, ska fortsätta lyssna på min underbara musik nu, hehe. Sen kolla på vilka som går vidare i Idol sen tror jag fan att det blir att sova, om jag inte skulle bli pigg nu då, det skulle inte förvåna mig. God Natt på er söta! :)

Hallå där!

Hej på er! Allt bra idag?! Jag mår bara bra. Klockan har nyligen slagit ett och jag har fortfarande inte ätit frukost fast jag har varit vaken sen 11 ungefär. Ni som inte vet det, så har jag alltid haft jättesvårt att äta frukost så fort jag vaknar. Jag måste vara vaken och igång några timmar. Nu två timmar senare, så är det faktiskt så att jag börjar känna av lite hunger. Ska försöka få med brorsan till Skiljebo så jag kan köpa flingor, har blivit så duktigt så jag äter yogurth och flingor till frukost varje dag! Och till det vill jag ha nåt gott bröd med en lite salamiskiva, vart så sugen på det inatt innan jag somnade så det får det bli! :)

Grannen hörde av sig för en stund sen också. Ska vara barnvakt idag också. Är ju hundvakt nu och kommer vara det några timmar till. Men Nova (det är barnet, inte hunden, haha) Hon är världens goaste unge. Antingen vill hon vara ute och leka eller så vill hon bara ligga i min säng och kolla på film, ansträngande för mig? inte direkt!

Nej, ska kolla med brorsan nu! hörs senare säkert! :)

Idol

Jag tror snart att jag kommer dampa sönder om föreningen eller vilka idioter det är som inte kan få igång elementen. När jag nämnde det för mamma för ca två veckor sen sa hon att dom hade försökt men att det hade varit nåt som inte stämde. Det är fan snart oktober, så ge mig ett varmt element tack!

Det har varit en riktigt slapparkväll. Frös som satan så jag tog på mig ett par jättevarma sockor utanpå mina vanliga strumpor, haha. Plus att jag tog på mig en varm härlig fleezetröja, inte det snyggaste plagget för fem öre, men fan så skönt! Sen tog jag täcket och la mig skönt i fåtöljen i vardagsrummet. Råkade slumra till en kvart men mamma väckte mig till Idol.

Nu sitter jag här och väntar på att Idol ska börja igen. Efter det blir det nog sängen och en film sen somnar jag nog. Imorgon kommer en av mina mostrar med hunden så ska vara hundvakt hela dagen. Måste bara kolla läget här.. Är jag den enda som inte är så såld på Jon i Idol?! Visst, jag kan väl erkänna att jag skulle tycka det var kul med en från Västerås som var med i tävlingen men det är ungefär det också. Jag vet inte om det beror på när jag såg honom på jobbet som jag fick dåligt intryck av honom. Näe, så bra som många säger att han är kan jag inte förstå. Se till och rösta på honom ni som vill ha han kvar, för jag gör då det inte!

Home again!

Nu är jag hemma igen. Har även hunnit trycka i mig Mc Donalds också, riktigt smarrigt var det. Det var ett bra tag sen jag åt det, om man tänker en hel meny, en enkel hamburgare kan ju få slinka ner ibland (a)

Är ni nyfikna på det hemliga uppdraget?! Det var inte roligare än att jag har tatuerat mig! Jag vart apnervös när Vanessa skulle börja men jag tror alltid det värsta och det är bra har jag kommit på. Som idag, trodde verkligen det skulle göra skitont bara för det var på ett ställe där det inte finns så mycket "fett" om jag säger så, haha. Det var nästan så att jag tyckte det var skönt. Konstigt nog kändes ifyllningen mer än konturerna, på mina andra har det varit tvärtom.

Lovade er en bild men ni får det imorgon eller på onsdag då den läkt lite och kanske ser bättre ut. Just nu är den lite mörk men kommer som sagt att ljusna. Har en bild på mobilen så kanske att jag slänger upp den sen om det är någon som är nyfiken! :)

Nu ska jag slänga på mig mjukisbyxor och någon mysig tjocktröja, fryser som fan, som alltid! :(


Hemligt uppdrag!

Det får bli ett kort kort inlägg nu. Känner mig ganska stressad nu faktskt. Jag ska bara fixa det här förbaskade håret (kan man aldrig se bra ut i håret när man stiger upp? slipper man fixa det varje dag) och jag måste slänga på mig nå kläder också, det är nog viktigare än håret. Okej, känns som en vimsigt inlägg men jag är stressad. Ska iväg på hemligt uppdrag när som helst! När jag kommer hem får ni veta var det var för nåt! :)

Movie Movie Movie

Hoppade upp på cykeln och drog till Vanessa efter mitt tvtittande. Kollade om hon hade några filmer, mycket riktigt.. hon hade i alla fall tre stycken som fick följa med mig hem denna gång. Satt och snackade en massa och rökte några cigg.

Fast jag har ätit massa grönsaker och dip ikväll så är jag fortfarande galet sötsugen. Hittade lite chasewnötter i skåpet så hällt upp det i en skål nu. Fan har fått hicka nu, jävla nötter ;(

Ska snart ta och lägga mig och kolla på film. Känner att jag har blivit lite filmberoende. Men jag bara älskar att gosa ner sig och kolla på en bra spännande film! :) Har ni nå tips så säg hemskt gärna till! Och jag längtar tills imorgon, då händer det grejer! Men jag tänker vara hemlig, så ni får inte veta det förrens imorgon! ;)

Ajuste, filmerna jag såg inatt, ville ni veta nåt om dom?!
Först såg jag filmen "Dumpa honom" som är en komedi. Och jag tyckte den var bra (även om det tog mig över tre timmar att se den pga besök och telefonsamtal) mycket i filmen var så jävla sanning. Det var en komedi och visst, man fick sig nog några skratt men jag börjar oftast skämmas för personen som gör bort sig tex. Haha! Men den var absolut sevärd. Ligger fyra på filmtoppen såg jag också.

Den andra filmen jag såg hette "Not easily broken" och den var väl sådär. Jag blev mest arg och irriterad i början. Men tänker jag tillbaka på filmen så kanske den ändå var helt okej. Vet inte om det är någon jag skulle tipsa om. Men smaken är som baken, delad!


Grönsaker och dip!

Satt här och frös som fan. Föreningen har haft strul med att få igång värmen på elementen så det är sådär lagom mysigt i lägenheten, eller inte. Speciellt inte i mitt rum då altandörren alltid är öppen för kattens skull. Så jag har precis tagit ett varmt bad, så nu har jag fått upp tempraturen i kroppen igen. Jag fryser så himla lätt så blir att be mamma tjata lite på dom att dom måste fixa elementen, mamma är ju ändå med i styrelsen.

Nu ska jag slänga på mig mjukiskläder och sen hjälpa mamma med att skära upp grönsaker. Vi har köpt grönsaker och dip som vi ska mumsa på ikväll, det var längesen och det är ju så himla gott! Sen blir det att kolla på ANTM och säkert ensam mamma söker, jag veeet.. men jag har någon jävla dragningskraft till det programmet. Sen ska jag fråga Vanessa om jag får komma förbi och låna någon film av henne som jag kan titta på :) hörs senare! Återkommer sen också om filmerna jag såg på inatt!

Underbara säng!

Jag har sovit underbart skönt i min säng inatt. Den kändes nästan som ny, underbart! Jag har inte velat stiga upp ur sängen. Jag har bara legat och kollat på tv och tagit det lugnt. Skulle vilja ha någon bra serie eller en massa bra filmer att se på men det verkar vara ganska dött på den fronten just nu, verkar inte som om det finns så mycket att se.

Jag ska snart vara duktig och ta fram dammsugare, kom fram några dammråttor igår när jag möblerade om, haha. Kändes inte som om det var så populärt att ta fram dammsugaren halv elva på kvällen så ska ta och fixa det idag. Ska damma av lite lätt på vissa ställen också, sen är jag nöjd!

Ikväll blir det bara tv´n och jag, funderar på om jag ska börja kolla på Grey´s Anatomy, var ett bra tag sen man såg dom första avsnitten. Har ju alla säsonger och väntar på att säsong fem ska släppas. Jag struntar i alla kolla på det på tv så köper jag det när det kommer ut på dvd så kan man kolla på alla avsnitt irad om man så vill, slippa vänta en hel vecka tills nästa avsnitt går, mycket bättre! :)

I like it!

Åh, jag blev riktigt nöjd med mitt "nya" rum, haha. Att lite tyg kan göra en sådan stor skillad och så har jag bytit plats på två möbler, det har varit mitt lördagsnöje, men jag älskar att pyssla med saker hemma, när det gäller förändringar! Fick med brorsan till Filmkedjan också, fick med mig två filmer hem, en komedi och en drama, hoppas någon av dom är bra! Återkommer med resultat senare! :)

Är ni nyfikna på att se hur det blev i rummet?! Jag är duktigt idag och laddar upp bilder på en gång! :)
(klicka på bilderna för att få dom större) Före:

    


Efter:

    

Jag har bara bytit plats på dom två sakerna. På första bilden
hade jag redan hunnit tagit bort tv´n, därav finns den inte på den bilden!

Sen köpte jag också nya gardiner och sängkläder, såhär blev det:

         

Jag älskar både gardinerna och sängkläderna, längtar till jag får bädda ner mig, vilket är snarrrt! :) Nu ska jag ta och mumsa i mig lite gottis.. 

  

Det är dags för "lördags"mys!

Ja, varför inte?! Man kan väl byta ut fredag mot lördag istället, ni vet den där reklamen?! Det borde funka lite bra, nästan i alla fall! ;)

Jag har nyligen ätit god mat med familjen, eller nyligen.. en timme sen. Satt ju där och pratade en massa och hade det mysigt. Sitter här nu och ska snart få arslet ur vagnen och bädda rent i sängen med mina nya sängkläder som nu är tvättade :D Och få upp dom nya gardinerna. Om jag orkar (då syftar jag på hur tungt det är) så kanske jag möblerar om lite. Måste ju i alla fall se hur det blir, skulle det inte bli bra är det bara att flytta tillbaka som det var från början! :) Får nog fråga brorsan om han vill hjälpa mig att flytta tv´n, den är jobbigast. Den är så stor och man får inget bra grepp om den helt själv, ber jag snällt borde det inte vara några problem!

Så, nu ska jag återgå till det. Blir det bra får ni se bilder sen :)
Funderar på om jag ska åka och hyra film med brorsan innan så jag har nåt bra att titta på sen när jag bara kan lägga mig i sängen och gosa, men orkar jag? Finns det nåt bra att se överhuvudtaget?! :)

26 september!

Ändrade planer. En vän till Vanessa mådde inge vidare pga vissa saker så dom skulle ha en hemmakväll och bara snacka en massa. Så för min del blir det nog att fixa i rummet bara :) Kan bli skönt med en riktigt hemmakväll också, bara pyssla om sig själv. Skrev för en stund sen att jag skulle duscha. Nu blir det ett par med ansiktsmask och hårinpackning! :) Hörs senare.

Something New!

Har precis kommit hem från Ica Maxi, galet mycket folk. Glömde bort att det är helg och att det var löning igår. Hittade ett par jättefina gardiner i sammet faktiskt, men dom var lite läckra så jag var tvungen att köpa dom. Lila såklart, har ju lila detaljer i mitt rum. Köpte även nya sängkläder som också lila, haha. Dom var riktigt fina, tyvärr var dom ganska dyra men min mamma betalade hälften, tusen tack! :)

Just nu ligger ligger sängkläderna i tvättmaskinen, då kan jag bädda i det sen på en gång. Sen ska jag försöka få upp gardinerna också om jag har tillräckligt med krokar, annars måste jag införskaffa det. Ni ska få se en bild på allting sen när det är klart :) Har lite funderingar på att möblera om också men samtidigt är jag lite tveksam, men man vet inte hur det blir förrens man har testat! :)

Nu ska jag duscha! Vanessa sitter och väntar på att jag ska bli människa igen, haha!


Can´t sleep!

Ja, jag kan inte sova. Eller jag har inte ens försökt men känner mig galet pigg och klockan är ganska mycket så jag borde egentligen försöka sova. Men får ställa klockan så jag inte sover bort hela dagen imorgon.

Sitter och pratar med massa trevliga människor på msn och lyssnar på min nya favoritlåt, kan ni gissa vilken?! ;) Nu har jag lärt mig texten utantill också, haha. Jag bara älskar hennes röst och texten också! Nej ska återgå till alla konversationer på msn! :) God natt på er igen!

"Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan"

Krock(!?!)

Jag glömde berätta en sak. Min brorsa var jättesnäll och hämtade upp mig och Vanessa på Viksäng, snäll den här gången var jag som gav han 300:- att tanka för, hör inte till vanligheten, haha. Iofs var jag skyldig honom 200:- så ja, skitsamma.. det var inte det jag skulle säga.

Vi hade precis släppt av Vanessa och vi kommer ut på stora vägen igen (där det alltså är 70), Vi ser att bussen på släpper av folk på andra sidan vägen och tänker inte mer på det. Sen helt plötsligt är det en kille som går rakt över vårat körfält! Helt svartklädd så det var nästintill omöjligt att se honom. Det vara bara slänga sig på tutan och då reagerade han. Hade inte tutan funnits hade han nog varit ganska död nu. Det var fan det mest idiotiska jag har sett tror jag. När det är kolsvart ute och så är en bil ganska lätt att se om den har lyserna på!

Jag var bara tvungen att berätta det! Peka finger åt han också, haha. Tror inte jag kommer vara snäll i trafiken när jag får körkort. Tutan kommer slitas ut, haha! ;P


Sing Star vs Buzz!

Hade tänkt att uppdatera innan jag drog iväg men en viss moster och hennes vännina kom förbi och skyndade på. Satt ju och kolla på idol i godan ro och så ska man helt plötsligt slänga på sig kläderna och åka iväg. Brorsan körde oss, min moster och hennes vännina skulle ner på stan och jag skulle till Vanessa som var hos hennes syster Gia på Viksäng.

När jag kom till Viksäng satt dom och körde Sing Star, nå disneychannels låtar, hade ju knappt hört någon, kunde absolut inte sjunga dom så helt ärligt gav jag det inte ens ett försök. Övertalade dom att köra Buzz istället, det var roooligt! Fast jag kom sist varenda jävla gång ;( så jag sög ganska hårt på det men ingen dålig förlorare här inte! Nästa gång vi har en spelkväll så ska jag fasen ta med mina Sing Star jag har hemma, har några stycken, då ska jag spöa skiten ur er ;)

Nu ska jag sätta på lite mysig musik och spela lite på datorn. God natt på er alla glada! :)


Mmm Mcdonalds!

Låten jag tipsade om i förra inlägget går på replay och jag bara njuter!

Inatt vart jag galet sugen på en hamburgare från Mcdonalds och nu har jag mumsat i mig en, det var supergott! Nu sitter jag här och har precis betalat räkningar, vilket nöje! Ska alldeles strax ta ett bad och fixa mig lite.
Nej nu ska jag hoppa i ett varmt bad på en gång, vart galet sugen på det! Tyvärr hinner jag inte göra ansiktsmask och hårinpackning, får vänta tills senare i helgen!

New York!

åh, jag har hittat en underbar låt! Jag kanske är helt efter men sånt är livet. Jag är ju inte normal, det vet jag ju, haha.

Melissa Horn - New York
http://www.youtube.com/watch?v=yg2dUB6-yrM

Kallt/Varmt

Jag trodde jag skulle få värmeslag när jag vaknade upp imorse. När jag gick och la mig var det ju svinkallt, 4 grader ute. Så envisas man med att ha altandörren öppen för kattens skull och så ligger hon ändå inne hos mig och jag pallade inte gå upp och stänga den. Så jag somade med mjukisbyxor, strumpor och linne för att jag frös så mycket. Idag när man vaknar och stiger upp skiner solen och det är jättevarmt!

Får se vad som händer idag, mådde illa igår och känner av det lite fortfarande, nåt som inte står rätt till och sen tror jag att jag har en förkyldning på g, alla i familjen är lite småkrassliga så det kan absolut vara det. Min mage brukar balla ur ibland innan jag blir förkyld så vi får väl se.

Blir nog att ta det lugnt ikväll med Idol. Ska ta ett varmt bad idag, lägga ansiktsmask och göra hårinpackning tror jag, mitt hår behöver det. Färgade ju håret för en vecka sen så skulle nog sitta fint med en inpackning. Kanske drar över till Vaness en stund och spelar lite spel, hon nämnade nåt om det! :) Nåja, kommer säkert en till uppdatering sen! :)

Webbtv!

Åh, jag har fan mått illa fram och tillbaka hela dagen, galet seg jag blivit utav det!

Nu har jag bäddat ner mig i sängen och gosat till det rejäl, kuddar och täcken överallt, ligger som en kung! (drottning då kanske, låter bättre med kung, haha!) Och mitt illamående har lugnat sig för stunden så det är skönt! Hade tänkt att kolla lite på webbtv´n, se om det är några avsnitt man har missat av nåt program eller så. Jag har ingenting bättre för mig och så låter det jäkligt skönt!

Åh, jag är så himla glad! Att du fortfarande hör av dig efter allt som har hänt och jag förstår dig att du inte är i den lättaste sitsen just nu men jag blir så glad när du hör av dig, när du fortfarande ger mig komplimanger och att du alltid låter så himla glad och att du faktiskt saknat att prata med mig! Är så himla glad att vi kan fortsätta prata och vara vänner! En stor PUSS på dig för det! :)

seg segare segast!

Seg Segare Segast! Där har ni beskrivning om hur jag har mått idag och fortfarande mår! Jag och Vanessa fick för oss att dra ut igår. Hittade pyttelite bacardi i barskåpet så vi kunde ta en varsin grogg här hemma. Drog ner till Sky Bar och satt oss där med någon drink och lyssna på pianobaren. Efter ett tag drog vi till Konrad, haha, galet dött! Var ca 15 pers där kanske. Men domingo jobbade så vi var med honom, trevligt! Vanessa var tvungen att dra hem tidigt pga vissa problem men jag ville inte alls gå hem. Så jag stannade kvar och satt och pratade med Domingo sen drog jag tillbaka till Skyen och tog en drink där och kunde åka hem med grannen 01.30! Full och glad var jag i alla fall, och konstigt nog fick jag en riktigt bra kväll!

Idag har jag mått illa och haft huvudvärk! (blir alltid bakis på sprit) Som tur är har det gått över nu och jag är bara sjukt jävla seg och jättehungrig verkligen! Har fått i mig lite yoggi idag bara, för det blir man ju mätt på också. Maten är snart klar och det ska bli ruskigt gott sen ska jag ta täcket till soffan och bädda ner mig där och kolla idol!

Sysselsättning!

Det här funkar inte. Jag har trött 24/7 vafan. Tror inte att jag måste höja dosen på min medicin utan att jag måste hitta något att sysselsätta mig med på dagarna. Igår somnade jag på soffan vid halv tio, vaknade upp klockan tre inatt och var pigg, tog väl lite mer än två timmar för mig att somna om igen. Fast jag inte kunde somna var jag så trött att jag inte orkade gå in och lägga mig i sängen så jag har sovit på soffan tills klockan elva idag, haha. Den är skön men längtar nog tills jag får sova i min säng inatt! :)

Idag har jag ingen aning om vad som händer, verkligen ingenting. Kanske ut och gå? Om jag får arslet ur vagnen så, ja kanske. Fast då måste jag ladda mobilen för den dör snart och sen lägga in lite bra musik! Nåja, vi får se! Ha det bra så länge!

Det man lovat ska man hålla!

Sa igår att ni skulle få bilder på kläderna jag köpte igår. Jag ska försöka fixa det så fort som möjligt. Jag är inte så bra kompis med min systemkamera när det gäller att ta kort på mig själv, och det är den enda kameran jag har. Eller ja, har ju mobilen och det är väl bra kvalité på bilderna där, och där är det nästan lite tvärtom, den känns så liten emot systemkameran som känns klumpig, haha. Nåja, ska fixa det så fort som möjligt!

Ikväll ska jag bara mysa hemma. Ska ta och städa mitt rum nu tänkte jag, det behövs. Bädda den där förbannade sängen, den är så jävla underbar att sova i men ett helvete att bädda! Sen ska jag slänga ihop en kladdkaka(!!!) och göra en kopp te. Fast innan allt gott så ska jag äta resterna från chili con carnen igår! Bara mysa ner sig i en gosig filt och kolla på Idol och sen någon film, mys! Kanske att Vanessa kommer över och gör mig sällskap, beroende på om hennes dumma huvudvärk har släppt!

Dämpat shoppingsuget!

Nu har jag tid att uppdatera här igen! Åkte som sagt ner på stan och lulla runt lite, väntade på att Vanessa skulle sluta, det var så tråkigt att gå själv, alltid trevligt med sällskap! Jag är i alla fall galet nöjd med mina köp idag även om några kronor för mycket drogs från kontot. Köpte fyra toppar, en kofta, en halsduk, armband och två par stövlar! :) Ni får vänta tills imorgon, då får ni se allt. Jag orkar inte nu, jag är helt slut i huvudet.

Brorsan och mamma skulle ju hämta upp mig efter mamma slutat jobbet för att åka vidare till morbror Stefan men icke. Jag fick inte för Vanessa, då skulle ju hon bli helt ensam, haha. Hon lockade med att hon skulle laga mat åt mig istället. Så gick kvar på stan ett tag till och handlade mat och sen åkte vi hem. Smart som jag är, när vi går av bussen kom jag på att jag inte har några nycklar med mig!!! Underbara brorsan kom och lämnade sina nycklar åt mig, Tack!

Väl hemma började vi göra mat på en gång, chili con carne. SUPERGOTT! Haha, dom fetaste jävla bönorna jag har sett bara, haha. Det blev riktigt gott och Vanessa fick faktiskt hjälp så jag kan säga att båda lagade mat. Och nu har jag väl matlåda för resten av veckan, blev mycket mat, haha!

Nej, återgå till att snoka runt på internet! God natt på er!


downtown!

Nu ska jag dra ner på stan och shoppa!!! Fan vad underbart det ska bli. Hoppas verkligen att skorna är lika snygga i verkligheten som på bild, då kommer jag älska dom! Ska även köpa ett par andra stövlar fast utan klack. 650:- för två par stövlar är inte så farligt tycker jag :) eftersom man får det billigaste paret för halva priset!

Har bara till klockan 17 på mig för då kommer brorsan och mamma och hämtar upp mig så ska vi åka ut till morbror Stefan. Brorsan ska få hjälp att ta bort vindrutetorkarna (vindtorkerutare heter det enligt mig, haha. Har skitsvårt att säga rätt) i alla fall, dom funkar inte och man måste inte ha dom, så dom ryker. Och så är Stefan och Mirre så snälla att dom bjuder på mat också, trevligt trevligt!

Så nu ner mot stan! Visar upp senare vad jag har köpt! :) Ha en bra dag!

Harry Potter

Sådär ja, kan väl inte kalla det ett maraton men nu har jag och Vanessa kollat på dom fem harry potter filmerna som finns ute. Blir att köpa sjätte och sjunde sen också och då väntar jag mig Vanessa att du sitter vid min sida och tittar på den ;) haha.

Idag har jag varit galet seg. Vaknade och ville egentligen bara somna om men det kändes som klockan var för mycket för att få sova en stund till så det var bara att pallra sig upp. Fick med brorsan ut till Maxi, var sugen på nåt gott och så råkade det slinka ner en hårfärg i kassen också. Vanessa kom förbi på kvällen och vi kollade lite på tv, färgade mitt hår och kollade på Harry Potter :)

Nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra. Vill inte lägga mig än så blir nog att datanörda sig sen skulle Janina ringa också, får se när hon gör det. Imorgon ska jag åka ner på stan och shoppa. Har sett två par skor som jag vill ha, eller måste ha. Jag kommer köpa dom om dom är lika fina i verkligheten som på bild. Sen har jag sett jättemysiga höstkläder som jag hoppas får följa med hem, lite halsdukar bland annat! Shopping kan verkligen göra en glad. Och det var på tok för längesen jag shoppade, så jag längtar tills jag vaknar upp imorgon!

Nej, ska sluta snacka massa skit och göra det jag alltid göra vid datorn, kollar bilddagboken och massa bloggar! :)

Btw, Wilma var jättesöt idag när Anita kom och hämtade henne. Hon låg i min säng trots att Anita satt i soffan med mamma och pratade. Och när Anita lyfte upp henne för att gå hem morrade hon, haha. Hon ville inte gå hem. Hon gick ut i trappen och sen sprang hon in hit igen, haha. SÖTASTE HUNDEN LIKSOM!

Rubriken!

Nyligen hemkommen från jobbet. Möttes av en jätteglad hund när jag kom innanför dörren, det var riktigt mysigt! :) Nu sitter hon nedanför och dregglar, själv sitter jag här och trycker i mig lite mat, pasta carbonara bestämt, värsta lyxmaten för att vara mitt i natten, men det är underbart gott! Kan det vara därför Wilma sitter och dregglar nedanför?! ;)

Efter maten blir det en cigg och sen lägga sig i sängen och slå på en film tror jag. Jag är trött för det var riktigt mycket att göra på jobbet men måste komma ner i varv och jag är inte riktigt sovtrött heller. Nåja, hörs kanske imorgon!

17 september

Hallå där!

Livet rullar på precis som vanligt och jag vet inte men jag känner att jag har en inre oro som jag inte riktigt kan sätta fingret på vad det är jag går runt och oroar mig för men samtidigt så känner jag så himla mycket glädje och lycka inom mig. Kan ärligt tala om att vart fan kommer den där känslan av lycka in i bilden?! Ingen jäkla aning.

Varit hundvakt idag i alla fall, och Wilma ska vara här tills på Söndag kväll, riktigt mysigt ska det bli! Och Saga kommer vara jättetrött när Wilma åkt hem igen sen. Hon brukar bli trött efter en dag, nu är det fyra dagar.. så får se hur länge hon ligger och sover efter att Wilma har åkt hem.

Imorgon är det redan fredag. Får se vad som händer, ska träffa Vanessa i alla fall. Planerar imorgon vad som händer. Är sugen på att både sitta hemma och även gå ut, men känner efter imorgon beroende på vad vi orkar.

Just nu känner jag att jag har ett galet shoppingbehov, det var ett tag sen jag kom hem med någon kasse känns det som. Alldeles för lite på kontot har jag men och andra sidan, vad är det jag verkligen behöver tills nästa lön?! Ingenting, så då kanske man kan ta en vända på stan imorgon och komma hem med en kasse, vore inte helt fel. Jag såg ett par skitsnygga skor på skopunkten, i reklambladet och sen har jag sett endel snyggt inne på VILA. Hm, kanske ska låna några hundralappar från sparkontot, jag för ju alltid tillbaka pengar sen när jag fått det.

Måste slänga in ett tack till min underbart snälla moster. Jag har ju varit och kommer säkert vara hundvakt endel nu fram över och idag när hon kom hit efter jobbet så har hon med sig en limpa cigg åt mig. Det hade hon verkligen inte behövt för jag sa att jag inte ville ha nåt. Men tusen tack i alla fall!


Dålig uppdatering

Ja, jag har varit ganska dålig på att uppdatera den senaste tiden. Sist jag uppdatera var i lördags innan jag drog iväg till jobbet och då var jag allt annat än på bra humör. Idag är jag på bättre humör fast ganska trött!

I lördags på jobbet hade jag hoppats på en lugn kväll och bara för att man vill det så blir det ju såklart inte så. Kändes som om jag fick göra allt där ett tag, att jag skulle vara överallt på en och samma gång, allt gick bra och det var lagomt skönt att komma hem sen!

Igår låg jag i sängen hela dagen och gjorde inte ett skit. Kollade på tv, det var det jag gjorde. Masserade mamma så en liten god gärning vart det under dagen i alla fall. Hade sömnproblem sen på kvällen/natten men det kan jag ju faktiskt förstå varför.

Idag åkte jag ner på Arbetsförmedlingen och fick en påskrift och så tog jag banken på en gång. Har nu fixat så jag kan betala räkningar via min internetbank och fört över pengarna från fonden till mitt sparkonto, efter en massa krångel så gick det, alltid lika mycket problem bara för att den fonden är öppnat i en annan stad och då är det tydligen lite svårt, men vafan, det är deras jobb!

Åkte ut till Elgiganten och köpte en ny mobilladdare också eftersom Saga bitit sönder min, kattskrälle.. men jag kan inte låta bli att gosa med henne. Drog förbi Siba också, skällde lite på dom. När jag fyllde år fick jag ju en tv och det fannns ingen svensk, inte ens engelsk instruktionsbok. Det har gått över två månader sen jag gick in där och pratade med dom och dom skulle fixa det, ringa Sony och sådär. Jag har fortfarande inte hört ett ljud ifrån dom så jag fick nog idag. Jag fick säljaren som jag hatar mer än någon på Siba, hatar Siba överhuvudtaget. Han säger åt mig att jag kan skriva ut det från internet. NEJ, det kan jag inte, jag har ingen skrivare. Jag har köpt tv´n här, ni ska hjälpa mig. Han säger att jag kan ringa Sony och fråga om dom kan skicka en på postförskott. In my ass, jag tänkte inte betala ett öre för att få en instruktionsbok som ska följa med när man köper en jävla tv!
Gick därifrån och kände att jag inte fick ut ett skit av det. En lapp så jag kunde gå in på nätet och skriva ut en engelsk instruktionbok men nej, jag ska fan ha svenska! Mamma ska åka tillbaka och klaga igen, då ska dom allt få!

Oj, vad långt det blev. Nu ska jag gå och ta en cigg och sen fixa te och rosta macka med ost och marmelad, mums!

gaaaah!

I give up! Skrev ett långt inlägg och tryckte på fel knapp så allt försvann, palla.

Katten har bitit sönder min mobilladdare, den femte på ett år ungefär. Jag har mens och är inte alls på bra humör. Jag måste snart ta och åka till jobbet vilket jag inte alls känner för, jag vill dra täcket över huvudet och bara vara!


The Ugly Truth

Det vart bio ikväll i alla fall, jag kände att jag får må som jag mår för jag ville verkligen inte sitta hemma. Jag tog en alvedon och som tur var hjälpte den lite i alla fall. Tack för det!

Hämtade upp Vanessa, Denise och Elin och vi rörde oss ner mot stan. Käkade mat på Spicy Hot, vilket inte var igår jag åt så det var riktigt gott! Strax efter att vi ätit klart kom Emma och gjorde oss sällskap. Filmen började inte förrens 21.15 så vi hade lite tid att fördriva. Gick upp till jobbet och kollade läget och sen gick vi och köpte godis till filmen, ett måste såklart när det är bio! Vi såg The Ugly Truth och den var riktigt bra. Över förväntningarna faktiskt, skrattade sjukt mycket! Den kan jag rekomendera för er som gillar romantik och komedi i ett! :)

Nu sitter jag här och känner mig rastlös, vad ska jag göra?! Ingen sitter hemma såhär dags ett fredagkväll, alla är ute och festar. Jag får väl se om någon har lust att snacka lite skit, om inte får jag slå på en film även fast jag inte alls känner för det!


11 September

Det är sjukt att det är hela åtta år sen flygplanen körde in i World Trade Center och att det är sex år sen Anna Lindh blev mördad. Det är två hemska saker som har hänt och att det har gått så pass lång tid sen det hände har jag svårt att förstå. Mamma och jag pratade om det idag, det känns som att det bara är 2 - 3 år sen. En tyst minut för båda händelserna, det är det minsta man kan göra.

Idag har jag inte gjort så jättemycket. Jag har haft en sån galen jävla mensvärk så det är sjukt. Och det blir värre när jag är uppe och går, det som brukar bli bättre om man är uppe och rör på sig, men icke då. Jag har nästan bara legat i sängen hela dagen. Det värsta är att värktabletter knappt hjälper. Måste söka upp läkare tror jag, så här kan jag inte må, även om det bara är en gång i månaden, något bot måste det finnas, eller nåt som hjälper lite i alla fall.

Just för stunden känns det bättre så jag ska passa på att städa. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag, kläder överallt och sängen har inte varit bäddad på över en vecka, dags att göra nåt åt det. Köket ser heller inte så mycket bättre ut, en hel del disk. Så det är vad jag ska ta tag i nu. Vara snäll mot mamma så hon slipper det när hon kommer hem.

Får se om jag orkar gå på bio med tjejerna ikväll. Jag vill verkligen det men det beror på hur jag mår. Helt sjukt att man inte orkar göra vissa saker pga mensvärk, tycker det låter så jävla löjligt själv, haha. Blir det ingen bio blir det en hemmakväll med godis och tända ljus och någon bra film! Sällskap någon? :)

090910

Hallå där! Har kommit av mig lite med det här att blogga. Men så kan det vara ibland, just nu är det bara för att jag sitter knappt vid datorn längre och jag orkar inte sätta mig vid datorn bara för att uppdatera bloggen.

Jag jobbar fortfarande men det är väl ungefär det som händer. Allting rullar på som vanligt förutom att jag har fått sömnsvårigheter. Jag blir galen. Inatt la jag mig strax efter tolv och var verkligen skittrött men kunde inte somna fram emot klockan fem på morgonen, jag låg bara och vred och vände på mig, så har det varit ett bra tag nu. Hoppas det går över snart för jag är helt död på dagarna av att alltid få sova fel timmar.

Nu sitter jag här och trycker i mig en banan. Ska snart dra iväg till jobbet på ett möte och efter det blir det hem till moster som bjuder på mat, trevligt! Annars vad som händer ikväll får vi se! Ha en bra dag!

Hundvakt

Precis, Hundvakt har jag varit idag hela dagen. Igår somnade jag på soffan strax efter kl 22 och sen gick jag in och la mig i sängen efter en stund och jag gick inte upp förrens 12 idag. Dock vaknade jag 18 ggr inatt, blir alltid så när jag somnar tidigt, ja.. tio är tidigt för mig. Och sen vaknade jag vid halv tio då moster kom med Wilma och så somnade jag väl inte om förrens närmare elva, så ja. Där har ni min natt och morgon, haha.

Idag har jag och Wilma bara tagit det lugnt, spelat lite The Sims och så. Hon låg så gulligt i mitt knä medans jag spelade också. När mamma kom hem åkte vi ut och handlade, fick även med mig ett fint armband hem också! Annars har det väl inte hänt så mycket, spelat lite mer The Sims och sen bara tagit det lugnt.

Gah! Jag blir så irriterad på hur människor beter sig. Man blir ju fan mörkrädd. Just nu syftar jag på en speciell person, har ingen aning om om hon/han läser detta, men det skiter jag i. Nu är du helt ute ur mitt liv och jag blir irriterad på mig själv att jag har lagt ner min tid och pengar på dig. Att man kan tycka bra om en människa som helt plötsligt beter sig så jävla omoget?! Gah! Lycka till med ditt patetiska liv!


Lovely!

Det är vad jag kan säga om kvällen på jobbet. Det var inte så jättemycket folk, nästan så det var för lite men vi hade en underbar kille som spelade piano hela kvällen. Han var riktigt duktig och spela mycket blandat och bra musik. En kille som ser bra ut, kan spela piano, ser bra ut och pratar göteborska, HALLÅ!?! Jag blev ju nästan kär, i alla fall för stunden! ;P Han gjorde i alla fall så jag var pigg och glad på jobbet hela kvällen! :)

Har precis tryckt i mig två hamburgare och ska nu gå och ta en cigg och spela lite The Sims.
Om någon undrar varför jag blivit lite off från internet så är det för att Domingo har varit här nu och fixat datorn så jag kan spela The Sims och det har jag verkligen gjort också, det är så himla roooligt!

Imorgon blir det att säkert spela The Sims, haha men ska faktiskt på kalas en liten stund också. Sen får jag väl se vad som händer. Åhh, jag är helt dagvild, jag tror det är söndag fast det är lördag! (okej, räkna inte som att det är söndag bara för att klockan är efter tolv.)

fortfarande dataproblem

Domingo är fortfarande kvar och håller på med datorn, stackarn. Jag säger till honom att han inte behöver, fast jag egentligen vill kunna spela the sims imorgon men vafan, det är inte hela världen. Men han säger att han tycker det är roligt så. Vi öppnade datorn och kollade lite i den, haha sjukt dammigt! Kan förklara varför inte fläkten inte fungerade fullt ut ;)

Själv sitter jag här och gör inte så mycket. Fast jag är social med honom också och han får säga till så fort han behöver hjälp. Han är så duktig, ska bjuda honom på mat som tack för hjälpen. Han blir väl kvar här hela natten sen när brorsan skjutsar mamma till jobbet åker han hem, fan det minsta jag kan göra är att erbjuda han en sovplats när han bor på andra sidan stan och ingen körtkort.

Fan vad jag snackar skit. Nu ska jag sätta mig bredvid honom och hålla alla mina tummar på att allting kommer funka. Jag kommer bli så glad då! :) Håll era tummar också.



Det här kan kanske förklara en del av problemen?! ;)


Dataproblem

Inte haft tid att uppdatera något idag. Var hundvakt ett par timmar på förmiddagen och sen har jag bara legat och vilat och tagit det lugnt. Vid kl 17 åkte jag och brorsan hem till Domingo, ska ju köpa hans dator. Efter mycket om och men så kom vi iväg därifrån men pga en del saker som inte ville funka som vi skulle så fick Domingo följa med hit. Åkte förbi moster och kollade in hennes nya lya, blir nog fint när hon fått iordning. Jonas kom förbi också så jag kunde låna en sladd av honom.

Väl hemma började Domingo fixa med datorn och allting gick jättebra. Bjöd honom på lite mat också som tack för att han kommer hit och hjälper till liksom, hade inte alls klarat det utan honom. Men sen skulle han fixa en grej och råkade göra en litet fel, så nu sitter han fast. Försöker som en galning att få tag på en Windows XP nu, jag vill kunna spela the sims ikväll! Men ingen jävel verkar ju ha en att låna ut. Jonas har, men han orkar inte komma hit, han skulla fan få 50 spänn men nej. Galeeen.

Nu ska jag försöka ragga upp någon på msn som bor i närheten, helst på bjurhovda och se om det löser sig!

kirbur

Slöa Slöa och Slöat lite till, det är ungefär vad jag har gjort idag. Var ut en sabbis till Mediamarkt och köpte en datamus eftersom min förra bara la av. 99:- kostade den så det var ett bra pris. Annars då.. Jo, har installerat The Sims 3 som jag FICK av Domingo, sjukt snällt! Men våran stationära är så sjukt seg så det vart inte mycket spelade alls mest att få sitta och vänta. Men imorgon ska jag och brorsan åka till Domingo och köpa hans gamla speldator, 500:- lätt värt det! Har tänkt att vi ska göra det länge men aldrig fått arslet ur vagnen att göra det, men nu så.

Jag hade kunnat gått och lagt mig klockan sju ikväll för jag var så seg men så vart det inte. Vanessa hörde av sig så vi åkte ut till Maxi och köpte lite godis och la oss och kollade på Harry Potter. Återigen blev det bara en film, haha. Men fan, vi har så mycket att prata om så tiden bara rinner iväg! :) Så kan väl inte kalla det maraton längre, en film varje kväll får man väl kalla det.

Nu ska jag ta och lägga mig. Imorgon ska jag vara hundvakt igen åt söta Wilma. Nu är hon nyklippt också så hon kommer vara jätteliten. Man kommer bara se två fluffiga öron komma springades. Åh, hon är så söt! :)


andra september

Jag hade ställt klockan på 12.30 för att jag inte skulle sova bort hela dagen, kan lätt bli så när jag jobbar till tre på natten och ibland tar det en två timmar tills jag varvar ner och kan somna. När klockan ringde idag så slängde jag ner telefonen i golvet, haha. Så gärna ville jag vakna. Jag är riktigt seg idag och ska bara ligga inne hela dagen och kolla tv/film.

Får se om det blir nåt film maraton ikväll, beror på om Vanessa har tid. Annars händer det inte mycket för mig idag, jag ska bara ta det lugnt :) Nu ska jag kolla bdb och läsa lite bloggar. Hörs senare om jag har nåt vettigt att skriva.

JOBB JOBB JOBB

Ja, precis! Idag har jag jobbat igen. Var inte alls speciellt taggad för det eftersom jag inte kunnat äta på hela dagen. När jag vaknade var min mage verkligen som en ballong, jättesvullen. Det la sig efter några timmar men jag kände mig inte alls hungrig. Tänkte att jag kunde äta på jobbet så jag får i mig någonting så jag orkar med att jobba. Falukorv och stuvade makaroner bjöds det på, alltså jag åt en korvbit och lite makaroner, jag kunde verkligen inte äta, det bara växte i munnen på mig, så förut det lilla har jag ätit en persika idag. Och jag förstår inte att jag inte har dött av hunger?! Nu, börjar jag känna att mage är lite tom, efter att knappt ha ätit sen igår kväll. Kanske var kebaben som inte var som den ska? eller så protestera min mage bara mot just kebab/pizza som den brukar göra ibland.

Nåja, det var jättelugnt på jobbet idag, precis som i lördag. Vart håller ni hus? Kom och köp alkohol ha roligt vafan! Fast att det var lite folk så dricksade ni bra! 180 spänn gick jag hem med idag, det gillar vi. Närmare Turkiet för varje jobbardag! :)

Imorgon ska jag ligga i sängen och slöa hela dagen, bara ta det lugnt. Jag och Vanessa fortsätter vårat Harry Potter-maraton imorgon. Då kommer nog även Sofie att göra oss sällskap, alltid trevligt! :) Nu ska jag ta en cigg och kanske göra iordning en knäckemacka eller två och sen sova, eller blir nog att jag datanördar mig lite först! ;P

Harry Potter

Haha, jag och Vanessa är sämst! Vi skulle ha ett Harry Potter-maraton idag ju. För det första kom vi inte igång med första filmen förrens klockan 21 ungefär. Jag åt och vi rökte en cigg på maten och så där, tiden bara sprang iväg. Vi tittar på filmen och äter lite gottis och tar någon rökpaus sådär. Runt tolv var den första filmen slut och vi går ut för att ta en cigg på altan och där fastnade vi också. Hon gick hem för ca tio minuter sen. Så vi har bara kollat på första Harry Potter filmen, rökt många cigg och snackat ännu mer skit. Men strunt i filmerna, jag hade det riktigt trevlig och skönt att få prata med en vettig människa för en gång skull! Vi får ta och kolla på dom andra fyra filmerna någon annan dag, även börja lite tidigare kanske, haha.

Nu lär jag väl snart gå och lägga mig och försöka sova. Ska på ett möte imorgon sen blir det väl bara hem och sova någon timme till så jag är utvilad till på kvällen då jag ska jobba. Sover jag inte lite middag kommer jag nog vara stentrött på kvällen, jobbar ju ändå till tre på natten.

Nu sitter katten bredvid datorn och har svansen rätt över tangenterna, lyckat! Nej, god natt på er!

RSS 2.0