Framme i skåne

Framme i Skåne nu i alla fall! Resan gick bra, en hel del regn mötte vi på vägen men här i lilla Hurva sken solen :) Satt ute och käkade och drack lite, flyttade in till uterummet lite senare. Ikväll har vi alla varit riktigt sega så när klockan var åtta trodde jag den var mitt i natten. Nu ligger jag här i sängen på den sköna tempurmadrassen och ska nog snart slå på en film på mobilen och sen försöka sova.

Imorgon ska vi till Mias föräldrar, hennes mamma fyller år så det bjuds på mat osv. Efter det åker vi hem och fortsätter festa här hemma. Ser fram emot morgondagen faktiskt, ska bli skönt att få ta en dusch och klä upp sig lite :)

Bilderna kommer imorgon, jag orkar inte ikväll.

Mot Skåne!

Japp, nu ska vi snart åka. Brorsan äter frukost och jag ska stänga ner den här och sen platta håret. Jag tror och hoppas att jag har fått med mig allting nu. Resväskan är överfull och ja.. jag är galet trött. Jag kommer ha somnat innan vi ens lämnat västerås känns det som just nu.

Jag kanske mms:ar in någon bild på bilddagboken under vägen, det får vi se :)
Ha en bra dag, själv kommer jag sitta i en bil i sex timmar, wuuuhuuu!


31 juli

Seriöst, kan man vara så här trött och ändå vara vaken och uppe?! Jag var verkligen en zombie innan jag kom in i duschen och så mycket bättre blev det inte efter duschen. Det vart inte alls många timmars sömn inatt. Min klocka ringde 8.30 och då när jag ska stänga av alarmet märker jag att jag har fått ett sms.. 08.27: Domingo - God morgon! Nu ska jag gå och sova! Kul, jag ska gå upp och han ska gå och sova, störd är han!

Nu ska jag fixa mig lite smått och sen packa ner det sista som inte är så himla lite, förstår inte hur vi ska lyckas men mamma säger att vi kommer göra det och som ni säkert också vet, så brukar mammor alltid ha rätt, i alla fall min mamma.

Packat!

Åh, det är så jobbigt att packa! Att lägga ner kläderna i resväskan är inte så svårt bara det får plats, haha men att tänka ut vad man ska ha med sig, man vill ha med sig allt liksom. Jag kommer säkert ha glömt hundra grejer. Jag har 1/4 kvar av resväskan och den delen ska min bror få, hahaha. Snällt av mig va?! och jag har inte ens packat ner handdukar, smink, skor, öhm.. vad mer?! handdukar tar lite plats faktiskt! Hade det inte varit för att vi ska ha med oss den där jävla grillen imorgon hade jag packat fullt och brorsan fick ta en egen väska, blä, hatar dåligt med utrymme!

30 juli

Det känns som om jag har varit ute och fixat massa saker hela dagen. Åkte ut och köpte virusprogram till datorn, svängde förbi apoteket, köpte en laddare till mobilen som man kan ha i bilen, haha och till sist in på JC för att köpa en tröja, en likadan som jag köpte när jag var på Tuna Park fast en annan färg, tyckte om modellen så mycket! :) Brorsan och jag kom hem och skulle installera virusprogrammet på våra datorer då funkar inte hans cdromläsare så då fick vi åka till Pettersberg till Domingo som var jättesnäll som ville hjälpa till. Lovar att bjuda dig på mat när jag kommer hem från Skåne vännen :)

Åkte förbi affären på vägen hem och köpte lite mat, grillade kött! :) Väl hemma kände jag bara: fyfan vad skönt att vara hemma, nu ska jag inte gå ut nåt mer. Jag skulle precis börja packa, provade tröjan så den passade bara och sen när jag ska vika den och lägga ner den i väskan ser jag ett hål precis i armhålan ca två cm långt. Då var det bara fråga brorsan snällt om vi kunde åka ut och byta den, jag blev så irriterad! Efter många om och men hittade jag en likadan i samma storlek, tack för det! 

Nu är klockan strax efter nio och jag har inte ens börjat att packa än. Jag har sett fram emot att få börja packa, inviga min nya väska och packa ner mycket av mina fina kläder jag köpt! Fast just nu känner jag bara att jag vill ligga i soffan och slappa! Men ska börja lite nu tänkte jag för annars kommer jag få stressa imorgon innan vi åker. Men först ska jag hem till Karro och ta en cigg :)


29 juli

En snabb uppdatering får det bli, jag orkar egentligen inte skriva men okej då..

Idag vaknade jag och det var fint väder men jag låg kvar i sängen utan dåligt samvete, tyckte min hud skulle få vila lite efter igår. Så jag har inte gjort så mycket. Laddat ner några filmer på mobilen fick ju 60 gratisfilmer när jag köpte telefon och det är riktigt bra kvalité. Så nu har jag nåt att fördriva tiden med när jag sitter i en bil i 6 timmar på fredag. Och from idag så har jag även abonnomang istället för kontantkort, fast har fortfarande comviq!

Nu sitter jag här och ska klä på mig nåt, sitter fortfarande i handduk. Ska ta och baka lite idag.. dumlekakor, nougatkakor och kolakakor. Får väl se om jag orkar med allt :) måste ju fördriva tiden med någonting. Imorgon blir det att tvätta och packa, köpa billaddare (till mobilen) köpa nytt antivirus till datorn måste jag också göra, fast det delar brorsan och jag på. Så jag har ganska fullt upp imorgon och på fredag klockan 11 börjar vi rulla mot Skåne :)


Bränd skinka!

Jo precis som rubriken. Jag hann inte så mycket mer än att komma hem då jag hoppade på bussen och åkte ner på stan. Ville sola lite solarium idag igen. Solade först i söndag och då gick det hur bra som helst men idag när jag solade brände jag mig precis ovanför murran och hela min stjärt är knallröd (ja, jag solar naken) det svider som faaan ;( fast det är bara där jag har bränt mig, bara för att dom "delarna" är inte vana vid att få "sol" på sig. Så på torsdag då jag tänkte sola igen får jag nog använda trosor annars kommer det gör ont.

När jag kom hem gjorde jag inte så mycket. Slängde på mig mjukiskläderna och la mig i soffan med mamma. Vi kollade på Paris Hilton, my new bff och efter det var det en film på trean med hillary duff. Var en ganska löjlig film egentligen men det jag tänker på när jag ser sådana filmer är att, fan vad jag saknar kärlek. Jag vill också ha min egna lilla prins!

Nej nu ska jag datanörda mig, har inte gjort det alls idag, haha. Sen blir det säkert sängen, varit vaken sen tio och i full gång sen dess nästan så jag borde vara ganska trött men har väl kommit in i andra andningen som vanligt!

Tuna Park

Nu är jag hemma igen efter x-antal timmars shoppings på Tuna Park! Det var mamma och jag som åkte dit, det var riktigt mysigt, bara hon och jag som hade en mysig dag tillsammans :) En sak måste jag klaga på direkt. Någon idiot tror tydligen bara att det är barn som använder regnjackor och inte vuxna, okej.. det fanns regnjackor för vuxna också men dom låg på minst 1000:-, det lägger jag fan inte ut på en regnjacka, så är det bara. Som tur var hittade jag lite smått och gott i alla fall. Två baslinnen, ett vitt och ett svart, en randig topp och en "myskofta" för 89:- på rean, me like! ;) Ett par jeansleggins, två hårklämmor och ett par jeansshort! Äntligen hittade jag ett par snygga jeansshort på rea dessutom :)

Nej nu ska jag prova kläder ännu en gång här hemma, alltid skönare att prova här hemma i lugn och ro. Fast Jeanslegginsen måste jag lägga upp, hur tror dom att ens ben är bygga egentligen? Ska alla vara typ 1,75 långa eller?! Jag är mycket nöjd med mina köp och det bästa är att jag har pengar kvar så jag kan shoppa loss lite på polackmarknaden sen också! (polackmarknaden har jättebilligt smink, och det är riktiga bra märken också som maxfactor)

Shoppa $$$

Yes! Idag är jag på bra humör, det regnar ute och då passar det perfekt att vara inne i en galleria och bara shoppa massa :) Hittar jag någon snygg till ett bra pris ska jag införskaffa mig en regnjacka. Tänker man på sommaren som varit så har det ju regnat stor del, kommer säkert fortsätta så eller regna mer i höst så det är nog inget dåligt köp. Sen har jag lite andra grejer jag skrivit upp som jag vill kolla efter, vi får se hur det går. Någonting vill jag komma hem med i alla fall.

Nu ska jag börja fixa mig lite, kom precis ut ur duschen. Sen så fort jag är klar så åker vi iväg. Btw, jag är så himla nöjd över min telefon, hittade guitar hero på den igår också! :D

My New Love!

Som jag skrev igår skulle jag ha en ny mobil inom en snar framtid och det råkade bli av redan idag :) Åkte ner till the phone house på stan och pratade med dom, hade fått tips från Emanuel att dom är riktigt bra där. Vi pratade först lite om abonnomang och sånt eftersom jag aldrig har haft det förut ville jag vara säker på priserna så man inte får en chock när telefonräkningen kommer. Det slutade i alla fall med att jag kom hem med en svart w995. Och jag bara älskar den, har pillat på den hela kvällen. Grym kamera verkligen, bra ljud och ja.. det finns så mycket som är bra på den!

Nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt. Har varit sjukt trött hela dagen pga jag sovit så sjukt kasst den senaste veckan men idag gick jag upp i tid fast jag inte sovit mycket alls. Så inatt kommer jag nog kunna somna. Ska snart ta och lägga mig faktiskt för imorgon måste jag vara pigg och utvilad då en heldag på Tuna Park väntar :) spendera ännu mer pengar, i like! Får in lite mer pengar på kontot imorgon också, så bättre kan det inte bli!


Tahandomdig!

Vilken mysig helg jag har haft, bara för mig själv :) Igår tog jag som sagt hand om mig själv och rakade mig, smörjde in mig, la ansiktsmask, tog fotbad osv. Och idag har jag slappat mest hela dagen och nu på kvällen drog jag till Glada oxen och solade 30 minuter. Det var riktigt skönt! Så denna helg har jag vekligen tagit hand om mig själv. Ska sola på tisdag igen hade jag tänkt, efter min och mammas shoppingtur i Eskilstuna :)

När jag kom hem efter solningen kollade jag och mamma på en film på tv, den var helt okej måste jag säga. Nu sitter jag här och försöker fördriva tiden. Har stora funderingar på att köpa en ny mobiltelefon.. hör och häpna, mamma har gått med på att jag kan få skaffa abonnomang. Så nu blir det ut och leta mobiltelefon, eller jag vet redan vilken jag vill ha i och för sig. Så inom en snar framtid har jag förhoppningsvis en ny mobil!

Nej nu ska jag kolla runt på alla hundrafemtioelva sidor jag alltid kollar in, haha.

Pyssla om

Ikväll blir det en mysig hemmakväll bara för mig själv. Mamma har blivit bjuden på mat hos morbror Stefan som tack för hjälpen med städningen när han skulle flytta så hon är inte hemma på x-antal timmar. Brosan är hemma men han sitter för det mesta i sitt rum framför tv eller datorn. Så jag ska ta och lägga en ansiktsmask i fejjan och medans den sitter ska jag ta och raka benen. Sen sätter jag mig nog framför tv´n och slötittar lite samtidigt som jag tar ett fotbad. Det ska bli en riktig pyssla om-kväll! Det behöver man ibland. Tyvärr blir det allt för sällan.

No No No

Nooo ;( vafan ska jag sysselsätta mig med nu?! Jag har blivit lite smått beroende av att spela på king.com en stund innan jag går och lägger mig. Det är bäst att spela på nätterna för på dagarna blir det väntetider för att så många som är inne på sidan och spelar. Nu håller dom på att uppdatera sidan så det går inte att gå in och spela för tillfället ;( Vad ska jag nu göra, får fan värsta abstinensen, förjävligt men sant, haha.

Nu vart jag sur också och inte finns det någon jävel att prata med, alla sover.. tråkmånsar!


23 juli!

Idag har jag verkligen inte gjort någonting. Bara legat i sängen och kollat på tv hela dagen. Det enda jag har gjort är att vara hundvakt och gått en promenad i spöregnet. Annars har jag bara legat och kollat film med mamma nu ikväll :)

Jag vart lite orolig idag. Jag brukar alltid få min lönespec 1 - 1½ vecka innan lönen ska komma men idag hade jag fortfanade inte fått den. Har alltid fått den hemskickad men ringde till jobbet och kollade om den kunde ligga där men det gjorde den inte, ingen har fått en lönespec fick jag höra. Så gick in och kollade mitt konto i alla fall och då såg jag att pengarna var påväg in, så det är skönt att jag får pengarna i alla fall, det är det viktigaste! :) Fick till och med 700:- mer än vad jag trodde, det gillar jag!

Seriöst, p-i-n-s-a-m brud! http://paulinadanielsson.blogg.se/ Alla hennes videoinlägg och hur hon denna månad får så lite pengar, berättar att hennes pappa tjänar över 100 000 i månaden och att hon ska skaffa falskleg och grejer. Alltså ytlig brud till tusen och jag mår illa av att läsa hennes blogg. Och en sak kan jag tala om, jag hade aldrig velat leva ett sånt liv!

Softination!

Åh vilken mysig dag jag har haft. Gick ut och la mig i solen vid kl 12 och låg där i ca 2½ timme, måste ju försöka få lite färg. Fast den hinner ju bara försvinna hela tiden då solen aldrig vill stanna kvar.

Haha, kom på mig själv nu.. sitter med en strumpa på mig bara, haha. Wilma har varit här och hon älskar strumpor, hon tog den och sprang iväg och inte fan kommer hon tillbaka med det ;) Efter mamma och jag legat och solat åkte vi en vända till återbruket, vi har säkert varit där 6 - 7 ggr med fullproppad bil och slängt massa grejer. Undra hur mycket skit vi har haft egentligen?! Nåja, sen åkte vi och handlade mat till ikväll, vi grillade. Mamma och jag blir alltid sugna på grillat när vi har legat och solat men det hör till bara. Köpte mig även en mjukglass med massa strössel. Btw, mina sleepin har gått sönder och jag har haft dom drygt en månad, jävla skitgrejer!

Nu har vi käkat och suttit och snackat skit några timmar, riktigt mysigt! Så nu blir det nog att lägga sig i soffan och kolla på mordkommissionen med mamma och bara slappa! Man blir ganska seg av att ligga i solen pga värmen!

Movietajm

Fisken som min moster bjöd på var riktigt god. Och det vart ännu bättre när vi fick daimtårta till efterrätt :)

Ikväll har jag umgåtts med Sabina. Vi tog en sväng till konsum och hör här.. jag köpte en korsordstidning, haha. "Buslätta korsord" heter den och ja, det är nog vad jag klarar av :) ska nog lösa lite ikväll, måste ha kvar lite till den sex timmars långa bilresan nästa fredag då jag åker till Skåne men i värsta fall får jag hoppas på att det kommit ut någon ny man kan köpa. När vi kom hem la vi oss på sängen med en stor popcornskål och kollade på film, I samlarens spår och den var helt okej fast jag och sabina var väldigt trötta. Efter filmen skulle vi ta en cigg och sen skulle hon gå hem.. Det slutade med tre cigg och massa skitsnack! :) Tack för en mysig kväll.

Nu ska jag ta och roa mig lite på internet och sen blir det sängen. Hoppas på att få komma tillbaka till min mysiga lilla dröm jag hade inatt :)

Korsord!

Vilken skön dag det har varit än så länge :) Tog ett varmt och långt bad och bara mös. Jag och mamma har löst korsord och jag må vara sämst, eller jag klarade hela med hjälp av mamma men det var det lättaste krysset vafan. Mamma sa hela tiden, övning ger färdighet och okej då, det var typ första gången jag löst korsord om man räknar bort alla barnkorsord, haha. Det var roligt faktiskt, så nu får mamma köpa lite mer sånt!

Nu ska vi alldeles strax gå ner till min moster som ska bjuda på mat. Hon bjuder på jättegod fisk. Vi är så himla dåliga på att äta fisk här hemma fast det är så gott så ibland är det bra att ha en moster som brukar laga fisk :) Vi hörs säkert senare ikväll!

drömmen

åh, jag hade en sån mysig dröm inatt och så kom mamma och väckte mig ;(
den var helt underbar, kan den se till att bli verklighet nu så skulle jag bli lycklig!

Fick äntlingen hem mina nya solglasögon jag beställde förra torsdagen, lagomt sega var dom. Dom är i alla fall skitsnygga tycker jag och sitter perfekt så nu får det gärna bli varmt och strålanade sol igen! Idag blir det nog bara lite småfix i garderoben, jag orkar inte städa så mycket. Får se om mamma orkar hjälpa mig att få upp krokarna på väggen bara. Ska nog ta och slänga mig i ett bad tror jag, det låter väldigt skönt!


Så ser dom ut. Jag lovar er en bättre bild sen!

Hard work

Jag borde vara jättetrött nu men som vanligt är jag inte det. Var astrött vid 21.30 men då höll jag mig vaken för mamma och jag hade lagt oss i soffan och kollat på mordkommissionen. Vi har snart sett klart på det, vad ska vi då titta på? =/

Nåja.. idag började mamma och jag rensa/städa garderoben, fyfan vilket slit! Två fulla svarta sopsäckar med bara massa skit, även lite gamla kläder som är för slitna för att ge bort. Mamma och jag har rensat massa för någon vecka sen också.. vi har fått ihop en massa kläder som vi ska skänka till röda korset, någon god gärning måste man ju få ut av det hela :) finns massa med människor som behöver kläderna. Vi ska även få ihop så vi kan ställa oss på loppis sen. Aldrig stått på loppis i hela mitt liv, men det kan säkert vara roligt.. om man får ihop någon slant! :)

Vi blev inte klara med garderoben idag. Jag hade visst väldigt mycket undangömt där. Gick igenom allting som jag ville spara och det jag ville slänga. Gud så många minnen som dök upp. Först ville jag slänga allting men med lite eftertanke fick jag ont i magen av tanken på att slänga vissa saker. Vi är nästan klara, alla kläder har kommit på plats i alla fall. Vi ska få upp lite krokar så jag kan hänga mina halsband och bälten på också. Kommer nog bli riktigt fint när det blir klart! Jag lovar er en bild när det är klart! Jag och mamma höll på från kl 14 - 19.30, då orkade vi inte mer, fortsättning imorgon.

Nu ska jag koppla av här en stund sen ska jag försöka sova, fick alldeles för lite sömn inatt. Förresten, någon som har något bra tips på hur man kan förvara örhängen, stora som små på bästa sätt?! Ge mig gärna tips!


more clothes

Idag har som sagt inte hänt mycket. Ska jag vara ärlig orkade jag inte ens börja rensa min garderob men mamma sa att vi ska göra det imorgon, haha. Får se om det blir så nu då.. får passa på medans det ska vara fult väder.

Just nu sitter jag här och svettas som en gris.. jävla mens alltså. Fy fan för att komma i klimakteriet som tur är har jag väl i alla fall 35 år kvar eller nåt. Först ska man behöva stå ut med mens och alla biverkningar till det, sen ska det bli värre mot slutet, usch vilket liv! haha.

Även fast jag inte har städat garderoben så har jag i alla fall tagit kort på det jag har köpt. Och vet ni, jag fick ännu mer kläder av min kusin idag, där fanns det mycket fina grejer, så bilder på det kommer också upp :)
 


En söt topp från H&M!


Två baslinnen men ändå lite söta med spets upptill!


Och denna söta topp från JC, endast 49kr! Den är också sötare på!


Nu till kläderna jag fick av min kusin idag!


En topp som passar till skorna jag fick! :)


En klänning som nog kan vara snygg till ett par coola tajts!


Denna topp vart jag väldigt glad över att jag fick. Köpte en likadan fast i lila förut
men den förstördes i tvätten, så nu har jag en ny :)


Denna läckra leopardmönstrade toppen, i like it!
(återigen ett oanvänt plagg, prislappen)


En söt liten klänning från Lindex :)


Sist men inte minst, en marinblå fransklänning :)
skitfin, kollade faktiskt in en sån förut!

Fick även ett par till skor men fast dom stod framför näsan på mig glömde jag bort att fota dom, haha.
Tusen tack, igen Stephanie! Allting var jättefint och kommer komma till användning vill jag lova!

19 juli

Jag har verkligen inte gjort någonting alls idag. Bara legat i sängen och kollat lite DH. Jag har inte mått nå vidare idag pga min mensvärk som bara blir värre och värre för varje gång jag har mens. Måste ta och kolla upp det där alltså, kan inte gå och må sådär. Mår illa, yrsel och ont i magen konstant under mensen.

Eftersom det har blivit en riktigt slappardag tänkte jag nu försöka få arslet ur vagnen och börja städa/rensa min garderob för just nu ligger alla kläder jag har haft i min byrålåda på köksbordet, haha. Brorsan snodde min byrå, fast det är bra för nu står den inte i vägen och det vart bra i hans rum.


18 juli

Det vart ingen städning idag, jag kom helt av mig. Telefonen ringde och ringde, så efter en timme kände jag att jag inte hade energin till att börja plocka undan men det är sånt som händer ibland!

Jag hade tänkt att jag skulle städa imorgon istället för då ska det vara skitväder. Nu vart jag jättetaggad till att börja rensa men det känns som det är lite fel tidpunkt att göra det nu?!! Jag får vänta tills imorgon och hoppas jag har kvar lusten. Jag är så nöjd över alla nya kläder jag inhandlat och fått den senaste tiden så då är det roligt att rensa ut det gamla tråkiga lite. Fast en sak jag måste införskaffa mig, det är galgar. Men det är tråkigt att lägga pengar på det ;( men jag vill ju samtidigt att det ska vara fint i garderoben! :)

Nej, nu ska jag göra något vettigt.. kanske sova?! Jag är i och för sig inte alls trött så det var ett dåligt förslag. Det blir datorn eller en film skulle jag kunna tro. Bilderna på kläderna jag köpt idag, kommer imorgon.. då ska jag fan ta tag i det!

Tröstshopping! :)

Kom nyss hem från Hälla, med några påsar.
Lämnade tillbaka ett par jeansshort som var för stora och dom hade ingen mindre storlek och jag orkade inte vänta tills dom kanske skulle få in dom igen. Så jag tittade runt för att hitta någonting annat och jag lyckades. Hitta ett sött linne och en söt liten topp. Köpte två linnen, i olika färger och sen en den söta toppen i rosa. Gick förbi JC också, hittade en fin topp på rean, 49 kr, det var riktigt bra! Fast det fick bli en svart, lite tråkigt men den vita fanns inte i min storlek ;(

Nu ska jag ta och rensa min walk-in-closet lite.. ska ju få in alla kläder där som har legat i min byrå så massa skitsaker som måste bort. Kommer nog bli mycket plats sen när mamma rensat bort alla gardiner som ligger på en hylla också.
Bilder på kläderna kommer senare, kanske en bild på min walk-in-closet också, om jag blir klar med det idag.

sommar och sol

Solen skiner och det är riktigt varmt ute och jag sitter inne, jo jag gör ju det. Och säg fan inte åt mig att gå ut och sola, för det vill jag verkligen men jag får inte ;( får inte sola på fem dagar efter jag har ätit min antibiotika, så två dagar kvar nu. Och på måndag och tisdag ska det komma jättemycket regn ;(

Men jag ska hoppa in i en snabb dusch och sen ska jag och familjen till Hälla och spendera lite pengar hoppas jag på. Tröstshopping funkar alltid :) fick en linnet/klänningen från Nelly.com igår också.. skitfin och jag gillart! :)

17 juli - massa bilder!

Fick en stor påse med kläder och skor av min kusin idag, jag vart riktigt nöjd. Här kommer lite bilder på det :) Även två saker som inhandlades idag!


Min nya snygga resväska! (ursäkta den dåliga bilden)


Ljuset mamma fick av mig, det doftar vanilj!


Jeansen jag fick av min kusin, assnygga och sitter perfekt!


Tre par skor, helt oanvända.. jag vart lycklig! :)


Ett par stövlar som jag tror kan vara riktigt snygga till hösten!


Ett par skor som försöker likna converse ;) haha.


En enkel vit tuptop!


En enkel fin klänning :)


En ny favorit i garderoben! :)


Och till sist, en t-shirt!
Tusen tack för alla fina kläder Stephanie! ;*

17 juli

Idag har jag haft en riktigt mysig dag, så därför har jag heller inte uppdaterat sen imorse.

Strax efter att jag uppdaterade hoppade vi in i bilen och åkte mot Uttersberg. Tog ett stopp vid Jeanette, robert kompis.. han är ju kattvakt åt en jättesöt liten kisse, nog världens gosigaste skulle jag tro och det finns ingen katt som hårar som hon gör! Efter det åkte vi till Uttersberg och jag råkade slumra till lite i bilen. Det är en sån otroligt tråkig väg att åka på så, ja.. inte så konstigt. Efter en bilresa på ca 45 minuter var vi framme, dock stannade vi bara i ca 30 minuter. Vattnade alla blommor och snodde lite läsk, haha. Sen var det bara att åka hem igen. Är det fint väder i helgen, kanske vi åker ut dit och sover en natt, det är så otroligt mysigt där ute. Ska försöka komma ihåg kameran nästa gång.

När vi kommit tillbaka till Västerås snurrade vi runt en del på Erikslund! Gick in på Nisses för mamma ville kolla gardiner. Det slutade med att vi kom därifrån utan gardiner och istället en ny resväska till mig :) då vart jag riktigt glad. Min gick ju sönder när jag åkte hem från Turkiet. Mamma fick också ett jättefint ljus av mig. Vi tog även en sväng inne på bauhaus och skulle köpa nåt grejs till två dörrar. Efter det blev det Jysk en snabbis i nytt försök att hitta gardiner men tyvärr lyckades vi inte så bra.

När vi kom hem gjorde mamma kycklingpaj och tacopaj, det var riktigt gott! Bjöd över moster på mat också. Efter maten spelade mamma och jag kina schack, hon vann ;( men jag måste bara få in taktiken lite så kommer jag nog bli mästare på det där också ;) Sen vart det mys i soffan med filmen, Pojken i randig pyjamas.. den var riktigt bra tyckte jag! Och för att inte ha så hemska tankar i huvudet när vi skulle sova kollade vi på ett avsnitt av mordkommissionen, haha.


En del bilder kommer i ett nytt inlägg, detta blev väldigt långt! ooops.

16 juli

Igår somnade jag ca 23.30 med både tv, dvd och dator igång, haha. Brorsan kom in en halvtimme senare och stängde av tv´n och filmen i alla fall och mamma vaknade vid tre och stängde av datorn och drog ner min rullgardin, haha. Jag kände mig så jävla trött så det var lika bra att jag somnade så jag hade chans att vända tillbaka dygnet. Vaknade halv tio av att telefonen ringde. Då var jag faktiskt pigg så det var bara att kliva upp.

Nu har jag nyligen ätit frukost med mamma och moster Anita. Fick lite kläder och skor av min kusin, jag vart jätteglad! Vet inte om du läser detta Stephanie, men stort tack i så fall! :) Jeansen är mina favoriter. Jag som precis har rensat min byrå för att det var så mycket skrot där i. Haha, men nu får jag ju plats med lite till, aldrig fel!

Nu ska jag bara snygga till mig lite sen ska vi åka ut till Uttersberg. Det blir bara en snabbvisit, min andra moster som är i Finland nu ringde och sa att dom hade en tomatplanta som behövde vattnas, hon var så orolig för den, haha. Så vi åker ut dit och jag kommer förmodlingen ha kass mottagning där ute, kul att jag då väntar samtal! -_-  Jag väntar även på ett paket idag, hoppas verkligen att det kommer idag, bara posten kunde snabba på lite!


15 juli

Igår var jag faktiskt jätteduktigt. Jag storstädade hela mitt rum, grovstädade. Så nu är det rent i varenda liten vrå du tittar i. Jag ska bara skura golvet sen är allting klart. Men mamma städar också, så vi tar alla golv i lägenheten sist, annars går man bara runt med skiten. Möblerade om lite också. Tog bort schäslongen och min byrå och den svarta "kistan" jag hade nedan för sängen fick stå där byrån stod. Ni som inte vet hur det såg ut innan fattar nog ingenting. Men jag vart riktigt nöjd med mitt rum i alla fall :) Nu ska jag bara fixa plats i klädkammaren, mamma ska hjälpa till att rensa bort gardiner och sånt som aldrig används så jag får plats med alla mina kläder där inne, så kan vi slänga min byrå sen.

Idag ska jag fortsätta städa lite, men inte lika mycket. Jag ska ta och ringa H&M angående ett par short jag köpt i en storlek för stort så ska ringa och kolla om dom fått in dom igen i en mindre storlek. Det är ungefär det som händer idag. Ska följa med brorsan till Jeanette, hon och hennes kille är på Öland så han är kattvakt åt världens mysigaste katt!

nätshopping

Igår vart det så att jag åkte ut och köpte en ny dvd på siba i alla fall. Jag klarar mig inte utan dvd, speciellt inte nu när jag kollar mycket på film/serier. Men dom hade ju då inte någon för 630:- som jag hade på presentkortet så jag la till 169:- så fick jag en bra och stilig dvd för 799:-, det är mycket pengar för en jävla dvd ;(

Sen vart det även lite nätshopping igår också. Från Nelly.com, har aldrig handlat där innan men ibland måste man slå till, det var ju ett kanonpris på linnet liksom. Sen beställde jag ett par solglasögon från en annan sida i torsdags och det står att deras leveranstid är 2 - 5 arbetsdagar. Men när jag loggar in och kollar min status så har dom fortfarande inte skickat den och det är dag fyra nu liksom. Kommer den inte imorgon ska jag försöka hitta ett nummer och ringa dit.



Ord. pris 499:- nu kostar den 79:- :)

Siba, dra åt helvete!

Solen har äntligen kommit tillbaka, i alla fall idag men jag är ändå på dåligt humör. För det första får jag inte sola, äter antibiotika och då får jag inte sola för jag kan få massa pigmentfläckar och bränna mig lätt så det är tråkigt. Därför spelar det mig ingen roll om det skulle regna en vecka till, gärna för mig liksom.

Idag åkte brorsan och jag ner på arbetsförmedlingen för att få ett papper påskrivet. Det var ganska så lång kö, vi fick vänta i 30 minuter. Brorsan träffade en kompis där som var där för ett annat ärende och han hade väntat från halv tolv, när vi kom dit var klockan två liksom. Efter arbetsförmedlingen sprang jag till h&m och lämnade tillbaka två klänningar, kommer ta 3 - 5 arbetsdagar innan jag får in pengarna på kontot igen, lagomt sega. Sprang förbi Mathilda på jobbet också och muntra upp henne lite. Köpte även prickiga färgglada muffinsformar där också. Så idag ska jag göra hallon cupcakes! :)

Efter stan åkte brorsan och jag ut på hälla, skulle lämna tillbaka min dvd som har gått sönder. Jag hatar verkligen Siba, jag ska fan aldrig mer handla där. Min dvd kostade 630:- och det var en riktigt bra dvd. Jag sa att jag ville ha en ny, kanske inte precis likadan men en likvärdig ska jag fan ha. Men nej, det hade dom ju inte, antingen kostar dom ca 400 och är i något märke man aldrig har hört talas om eller så kostar dom runt 900:-
Jag fick ett presentkort på 630:- men det skiter väl jag i. Jag vill ha en likvärdig dvd och inte lägga massa pengar imellan, jag betalar inte 900 för en jävla dvd. Så nu har jag ingen dvd längre heller. Åhh, ni kan dra åt helvete, så arg blev jag!

Efter siba skulle brorsan bara förbi Däck kompaniet och kolla upp hans pyspunka på ena däcket. Det visade sig tyvärr vara på båda bakdäcken och blir man stoppad av polisen är det böter på 800:- som gäller. Nissen som jobbade där sa att det skulle kosta 1195:- att fixa, lika bra att fixa det tänkte han. Så han fixar båda däcken och sen när brorsan ska betala så säger han 2390:- liksom hallå?! Nej, då var 1195:- styckpriset men varken jag eller brorsan hörde att han sa att det var ett styckpris. Så nu vart brorsan fattig, jag också.. han fick låna pengar från mitt sparkonto ;(

Näe, jävla pissdag alltså! Vad händer här näst liksom?! Det enda jag har gjort idag är att vänta känns det som, tagit tid överallt. Nu ska jag sätta mig på altan (i skuggan) ta en cigg och äta mina goda cupcakes jag gjorde igår!


Tajt!

Hoppsan, blir sämre och sämre på att uppdatera här men jag känner inte att orken finns till ibland bara.

Idag har jag varit på bra humör! Dagen började med att nästan direkt efter att jag klivit upp ur sängen så kom Jocke förbi en snabbis, rökte en cigg och snackade lite skit bara sen var han tvungen och dra men han hinner inte ens gå innan Krille och AG kommer förbi. AG frågade snällt om han fick låna min kamera över helgen och det kunde jag inte säga nej till för jag fick låna hans blixt hur länge som helst (nog för att den mest låg på hyllan och samlade damm)

Efter att dom gick så la jag mig på sängen och kollade lite på tv. Lite senare hoppade jag in i en dusch och snygga till mig inför kvällen. Jag, mamma och Mathilda tog en vända Gin Rummy, jag vann inte.. värt att anteckna ;) Efter det drog jag och Mathilda till Natalia där det var lite folk, bla Petra och Anna. Runt halv tolv drog vi ner till Bill och Bob, usch vad mycket folk det var. Det vart fullt en stund efter vi kommit in för dom släppte inte in några fler. Jag fick nästan paniiik, och det var drygt att knappt kunna sitta ner. Men kvällen har varit helt OK, jag har fått mig en hel del skratt i alla fall!

Vet ni?! För ca 3 år sen köpte jag ett par Nudiejeans, stela som fan (otvättade) jag orkade inte gå in så dom hamnade i lådan. Idag när jag skulle leta efter ett par stumpbyxor så hittar jag dom och tänkte, vafan är det här för jeans?!" När jag såg att det var dom så var jag tvungen att prova för jag provade dom i julas ungefär och då kunde jag inte ha dom. Nu när jag provade dom satt dom perfekt! Gissa om jag vart glad!!? Det är när kläder passar som inte gjort det förr som man märker att man har gått ner i vikt!! Jag vara bra tvungen att få det sagt.

Nu ska jag slänga av mig alla kläder och hoppa ner i sängen och kolla ett avsnitt av mordkommissionen sen sova. :*



Klockan är snart halv fyra på morgonen, då får man se ut sådär!
GOD NATT! ;*

Dumma databord!

Aj Aj Aj, jag har slagit i knäet i databordet och jag har ont som fan ;( har inte kollat om jag har fått nåt blåmärke men det känns som att jag har det och att det är stort som faaan!

Jag har en massa gott hemma, har chips och min choklad och lite lösgodis men jag är inte sugen på någonting. Magen känner av medicinen på en gång så det är därför. Jag vill vara sugen på gottis. Vill ligga och mumsa på det och kolla film. Men får nöja mig med filmen och mitt täcke istället. Kommer somna tidigt idag känns det som, jag är astrött! Fast det brukar oftast vara så, när jag är trött så pass tidigt sen vid elva, tolv så vaknar jag till och är pigg som fan och kan inte somna på flera timmar, det är typiskt!

Nej nu ska jag kolla film, nås på mobilen.


Myskväll!

Nu har jag varit hos läkaren och allting gick bra. Då oroade jag mig i onödan men sånt kan man ju aldrig veta! Har en infektion som jag har fått antibiotika mot men det var det enda, så det känns ändå bra!

Fast jag tyckte ändå lite synd om mig själv så ikväll ska jag ligga hemma och ha en myskväll. Hoppa i mjukisdressen, har köpt ett pringelsrör, sour cream and cheese och en Marabou Premium Dark Pistachio, så jäääkla god! Sen ska jag ligga och kolla på massa bra film hela kvällen :) låter det inte mysigt?! Gör mig gärna sällskap om du vill!

läkarbesök!

Jag har verkligen inte haft någon lust att blogga på ett par dagar så därav dålig uppdatering. Men det har väl inte hänt så överdrivet mycket sen dess. Varit barnvakt i helgen åt världens mysigaste ungar och ja, det är väl det jag har gjort.

Igår tog jag mig i kragen och laddade upp bilderna från min 20-årsfest på bilddagboken. Kände att jag var tvungen med det nästan. Så ni kan ju alltid gå in och kolla där om ni är nyfikna. http://caatrin.bilddagboken.se

Nu sitter jag här och bara väntar tills klockan ska bli 16.30 då jag ska till läkaren. Och jag har ont i magen för att jag är så himla nervös ;( uuusch. Alltid jag och tro det värsta liksom. Vi får se hur det går, ni kan väl vara snälla och tänka på mig då!? :)

00.02

Fast det har varit fint väder idag också så bestämde jag mig för att ligga inne hela dagen och kolla på film och det har jag gjort också. Fick även ett sms om att mina filmer som jag beställt från cdon.com har kommit så då vart jag glad :) Åkte och hämtade ut dom och följde med när vi hämtade nya soffan plus två fåtöljer till vardagsrummet. Sen lagade jag mat åt mig och mamma på kvällen, det är det jag har gjort under dagen.

Nu har jag precis duschat och är jättepigg! Så bilderna från helgen som fortfarnade inte kommit upp kommer nog inatt någon gång :) Hörs senare, om inte lovar jag att dom kommer imorgon!


RSS 2.0