Sista Januari

Uh, jag är så trött nu, varför sover jag inte?! Svaret är lätt, jag vill inte.
Jag tänkte fixa lite grejs på datorn och sen lägga mig och kolla på one tree hill, kollade på två avsnitt tidigare ikväll, mmm måste bara se mer :)

Nu ska jag ringa ett telefonsamtal sen blir det datanörda och till slut one tree hill. Jag får sova en timme längre imorgon än vad jag fick idag, det är lycka för min del, haha :)

Happy!

Idag känner jag mig lycklig. Den känslan tycker jag om. Jag var trött imorse och hade en jävla mensvärk men endå var jag på galet bra humör. Dagen på jobbet har gått bra, det har varit en del att göra men det är så skönt får då går tiden fort. Jag råkade somna på lunchen och fick fem minuters längre rast för det, ooops.

Ikväll kommer Jonatan, Melinda och Isac hit. Vi ska käka pizza och ha det mysigt :) Någon av dom tre ska sova kvar här.
Jag tror det är dom bästa och finaste ungarna jag känner. Så himla goa.

Nu ska jag ta en bulle och sen en cigg på det!

God morgon!

Jag kommer aldrig lära mig att tycka om att gå upp tidigt, speciellt inte på helger. Jag hade gärna legat kvar i sängen när klockan ringde kan jag säga. Jag var svintrött när jag kom hem igår vid 12, men jag kunde inte somna. Tror inte jag somnade förren 2 - halv 3 någonting, det är för lite ;(

Nej nu måste jag fixa mig så jag hinner, börjar 9.30, ha en bra dag! hörs senare.

Galet!

Åhhh, kan någon ge mig 1000kr? Jag har pengar men jag vill inte lägga ut så mycket på filmboxar. Jag har blivit såld på one tree hill. Jag har säsong 1 & 2. Jag är grymt sugen på att bara gå in på cdon.com och klicka hem säsong 3, 4 & 5 men det skulle gå på 927kr och det svider vill jag tala om. Kanske får lov och bli trean och fyran bara, det är 500:- för jag måste fan ha det! Såg på internet också att säsong 6 ska komma ut också, gaaaah! Jag kommer bli ruinerad på filmer om det ska fortsätta såhär. Jag har ju för fan nyss klickat hem Desperate Housewives. Jag skulle ju kunna ladda hem allting men jag är ju så nördig och vill inte ha nåt bränt skit jag vill ha det riktiga med fodral och allt sånt där.

Nåja, nu ska jag proppa i mig några fler bullar och sen tänka på hemfärd. Jag ska upp och jobba imorgon, 9.30 - 16.15!
Imorgon kommer även Jonatan, Melinda och Isac till oss också, någon av dom ska sova över och dom andra sover hos min moster/deras farmor. Ha en bra kväll fylleskallar, för ni flesta är ute och festar, jag har koll ;D haha.

Baka baka liten kaka..

Nu sitter jag hemma hos Janina. Vi har precis gjort degen till bullarna, nu ska den bara jäsa i 35 minuter. Det kommer bli massor med bullar, massor med goda bullar och ni får inte smaka, ha ha.

Just nu har vi det jättemysigt. Sitter och snackar massa skit och har tänt ljus. En perfekt fredagkväll utan alkohol. Kanske tar och kollar på en nice film, äta nybakta bullar, chips och choklad, plus några cigg på det!

Nej nu ska jag lämna datorn och göra Janina sällskap! Herrrrrråååå!

Sötnos!

Nu har jag lagt ihop ett par bilder på min lilla Sagagos. Inte det finaste men orkade inte lägga in bild efter bild. Hon är så himla söt, extra söt när hon sover, haha! ;*;*;*

           

skor skor skor

APA! Jag fick inte min Desperate Housewives box idag ;( Jag hade ju tänkt ta en heldag i sängen och göra absolut ingenting. Men så fick det inte bli. Det är ingen idé att jag ligger i sängen hela dagen om jag inte har nåt bra att titta på, det är inte lika mysigt. Så nu vet jag inte vad som händer.

Sitter och funderar på om jag ska beställa dom där skorna från H&M´s hemsida (bild längst ner) men jag är lite tveksam just för att jag är lite osäker på storlek och sånt och en vän sa till mig att dom inte finns i butik och kanske inte kommer komma in. Men tänk om jag inte kan ha dom, då måste man hålla på att skicka tillbaka och grejer. Men dom är ju så himla snyggaaaa!

                                                                 

I don´t wanna feel..

Seriöst, jag var nyss in på Webhallen.com, tänkte se om dom hade några bra hörlurar som skulle få bli mina. Jag hittade ett par för 129:- helt OK pris för min smak men så skulle jag gå in och kolla vad frakten skulle kosta. Dom kan för fan inte vara seriösa att man betalar 199:- i frakt när varan inte ens kostar så mycket?! Dom lär förlora som fan på det! Jag tryckte bort sidan på en gång. Siba eller El giganten får hjälpa mig istället.

Idag klickade jag hem Desperate Housewives boxen S4. Det kändes skönt. Har jag tur så får jag den redan imorgon, hoppas på det. Sa det till mamma att jag unnande mig den nu när jag har så mycket pengar. Då säger hon att vi ska dela på den, så då behöver jag bara betala 200:- inte fel, inte fel.

Nej nu ska jag datanörda mig lite mer för jag är inte alls trött.


Torrrsdag

Tänkte passa på att skriva ett inlägg innan jag ska åka och jobba.
Jag vaknade av mig själv vid 11, jag vart förvånad, jag har inte vaknat av mig själv på jag vet inte hur länge. Ah, förutom när jag är ledig då. Men jag var pigg vid 11 så jag gick upp då. Tog det lugnt och hoppade in i duschen vid 12. Nu sitter jag här och har ingenting att göra. Börjar inte förrens om 1½ timme. Jag har redan fixat klart mig, bäddat sängen och ätit frukost. Vad ska jag nu göra? Blir nog att sätta mig och kolla på tv tills det är dags att åka.

Ikväll händer det inte mycket. Ska bara ta det lugnt hemma tillsammans med min kära Tv. Jag har nu kollat klart på Dirty Sexy Money, jag måste köpa säsong 2 när den kommer ut. Det fick ju inte sluta sådär.. Tills vidare funderar jag på att beställa DH, så jag har någonting att titta på i alla fall. Nu är jag inne i en period då jag bara vill ha massa bra att titta på, det är så jag fördriver min tid, men det är väldigt skönt :)


Duktig flicka!

Vad duktig jag har varit idag. Nu har jag städat ordentligt i mitt rum, plockat bort allt som låg på golvet och lite här och var. Jag har även dammat allting, det behövdes verkligen. Nu är det jättefint i mitt rum :)

Jag har även färgat håret och kollat på one tree hill. Nu måste jag lägga på ett kål så jag hinner fixa mig tills kl 18 för då ska vi ju vara hos min kusin som fyller 21 år. Grattis Stephanie!

28 Januari

Jag sov inte bort halva dagen, även om jag hade velat ligga kvar i sängen när jag vaknade. Vaknade vid 11.30 ungefär, det var en lagom tid. Nu ska jag faktiskt ta och börja städa så jag kommer någon vart och sen fixa klart med datorerna, om jag hinner vill säga. Ska ju till kusinen kl 18 ikväll och bli bjudna på mat och tårta, gott!

Så, städtime för min del nu. herrå!

Stop!

Nu får det vara nog. Nu har jag fixat massa grejer med båda datorerna och jag är inte klar på lååånga vägar och jag ger faktiskt upp nu. Det har gått riktigt segt med all musik. Jag har suttit och spelat på king.com för knappt någon jäkel inne på msn som kan roa mig under tiden. Mina ögon går i kors för att jag dels suttit någon timme för mycket vid datorn kanske men mest för att jag är så galet trött!!! Nu jag ska slänga mig i sängen, sjukt skönt!

Jag ska lova mig själv att inte sova bort halva dagen imorgon även om det vore skönt. För jag har märkt att jag måste ta vara på mina lediga dagar lite mer, inte bara sova halva dagen och sen sätta sig vid datorn när man vaknar. Imorgon ska jag försöka städa lite. Det behövs, och man mår så mycket bättre när det är städat. Bara när min säng är obäddad ser det stökigt ut men nu står det tomma yoggi förpackningar lite här och var, sladdar hit och dit, clementinskal, kläder och ja, ni vet väl hur det brukar se ut i ett ostädat rum. GOD NATT!

Grattis Grattis

Idag har jag och min bror hjälp Janina att flytta lite grejer, vi höll på mellan 12.00 - 16.30 med att flytta grejer sen skulle bilen vara tillbaka. Det var faktskt inte så ansträngade för min del för jag gjorde inte så mycket, jag kollade mest på, haha. Efter det åkte vi och köpte Mc Donalds och sen åkte vill till Willys och storhandlade. Jag kom inte hem förrens vid 20.30 så det blev en hel dag helt enkelt. Men jag fick faktiskt en skitsnygg och skön datastol av henne, som kostat 600:- knappt använd och eftersom min kära vän Karolina hade sönder min så behövde jag en ny!

Nu är jag jättetrött men vägrar lägga mig. Fick tillbaka min gamla dator som varit på lagning så nu funkar den också, nu mera äger min bror den. Men han som fixade den var snäll och sparade mina bilder och musik på den så jag ska föra över massor av det till min dator. Men för det behöver jag en till nätverkskabel men det kan jag nog fixa. Jag vart så glad att han sparade musiken också, det trodde jag inte han skulle göra.

Nej nu ska jag sorterna allting på denna dator så jag får det snyggt och att jag hittar. När det gäller sådana saker är jag nog lite av en perfektionist. Imorgon ska jag torka av min dator ordentligt, kanske tar mina hyllor på samma gång. Galet dammig och massa fingeravtryck. Sen på kvällen ska jag hem till min kusin som fyller 21 år.

Idag fyller Kusin Jimmy 33 år. Grattis Gubbe/Älsklingkusin! Haha.

Flytthjälp!

Jag somnade ett par timmar på eftermiddagen vilket har gjort så jag inte alls är trött nu. Lite trött är jag, mest seg.
Fan, jag kom nyss på att jag måste vara vaken sådär en timme till för att kunna ta den där jävla medicinen. Så nu tänker jag ta fram ett glasspaket och äta lite glass (om jag lyckas) och sen lägga mig i sängen och kolla dirty sexy money.

Imorgon ska jag hjälpa Janina att flytta lite grejer. Då måste jag gå upp, jobbigt. haha. Jag vill bara sova ut och njuuuuta. Men på onsdag, då ska jag inte göra ett dugg. Inte förrens jag har vaknat av mig själv i alla fall.


Måndag

Idag eftersom jag inte kunde jobba så ska jag nu ta mig tid till att föra över en massa pengar till massa människor. Uhh, mycket pengar kommer försvinna, men jag kommer också ha mycket pengar kvar. Jag älskar när man får en fin lön.
Lika bra att jag gör detta nu annars kommer det bara skjutas upp heeela tiden. Efter det ska jag bädda ner mig med täcke och kudde och kolla på dirty sexy money. Borde städas men det finns det ingen energi till idag.

Äckel!

Fan vad jag förstör för mig själv, vad händer? det får inte bli sämre än så här. Mitt mål är att klara det, och det ska jag fan göra. Jag skulle bli så himla lycklig då. Då skulle jag verkligen bli stolt över mig själv.



Jag hatar det mesta just nu. Jag har knappt ätit den senaste veckan (nej jag svälter inte mig själv) min mage är hungrig men jag vill absolut inte ha något. Jag försöker äta men det blir väldigt lite. Allt detta är pga medicinen och skit. Det enda jag äter nu är typ en yoggi och någon macka tre gånger om dagen då jag tar medicinen. Jag är aldrig hungrig längre heller. Jag vill bara återgå till det normala så jag kan få tillbaka min aptit igen. 

Kill me!

Jag har haft ont i magen sen jag vaknade klockan nio imorse. Och jag är inte alls hungrig men imorse tryckte jag i mig en banan och en halv macka för att kunna ta medicinen. Och nu ska jag snart trycka i mig lite yoggi så jag kan ta den igen. Och så måste jag ta en gång till ikväll. Jag hatar antibiotika som man måste ta tre gånger om dagen, det enda jag tänker på är "vad är klockan, nu måste jag ta min medicin" tur att det bara är fem dagar.

Nu ska jag, ehm jag vet faktiskt inte. Har ingen ork till någonting, det suger.


Blondinbella ute..

Det har varit en lugn kväll måste jag säga och skön. Sabina kom förbi och kollade på min tatuering och tog sen cigg sen gick hon hem igen. Jag har bara tagit det lugnt i soffan. Jag hatar verkligen antibiotika. Jag mår alltid pyton. Jag får ont i magen, mår illa och otroligt trött av denna medicin jag äter nu. Men ska verkligen försöka jobba imorgon, det ger bra med pengar!

Nu ska jag ta en cigg och sen smörja in tatueringen och efter det lägger jag mig och kollar på nåt skit på tv´n.

Haha, jag måste erkänna att jag vart lite glad när blondinbella åkte ur lets dans. Skadeglädje är den enda sanna glädjen, eller hur? :)

Urinvägsinfektion.

Jaharaaa, jag har självklart urinvägsinfektion. Hade det två gånger förra året också. Jävligt skönt att det inte svider när jag kissar och mår inte dåligt annars förutom att ryggen gör fortfarande lite ont. Jag blir galet trött av medicinen så ikväll blir det att ta det riktigt lugnt så jag orkar med att jobba i helgen. Jag är lite sugen på krogen men det får vänta, inte bra att blanda medicin och alkohol.

Nu funderar jag på att ta en dusch, känner mig så jävla äcklig! haha. Sen ska jag äta tacos och mysa i soffan med mamma. Det kommer en bild på tatueringen lite senare för jag har inte lyckats fått en bra bild än.

Hemligheten avslöjas!

Först måste jag bara säga att jag har skrivit 300 inlägg sen jag startade min blogg, hihi.
Och sen kan jag säga att jag har apont i min rygg så jag ska till läkaren imorgon och kolla om jag
har fått urinvägsinfektion. Hoppas nästan att det är det, så jag får bot på min smärta.

Tillbaka till hemligheten. Det är ingen big deal för er, men för mig var det. Jag har tatuerat mig :)Konturerna gjorde svinont. Min första tanke var, hur fan ska jag palla i 2½ timme?! Men resten av den kändes knappt. Och jag vart riktigt nöjd med den också, så imorgon får ni en bild fast den inte har läkt än, men då har jag i alla fall tagit bort plasten!

Nu ska jag ta en alvedon så kanske smärtan i ryggen minskar lite så jag kan sova inatt. Men först ska jag spela lite guitar hero. :)

Hemligt!

Var ett par dagar sen jag uppdaterade men jag har inte mått allt för bra, fysiskt! Jag mår fortfarande inte på topp men idag måste jag fixa det! iiiihh, som jag har längtat efter denna dag :) Snart är det äntligen dags.

Ni får veta senare ikväll vad som har skett under dagen, tills vidare är det fortfarande hemligt :)

Moneeeey!

Jag som skulle vara ledig idag men så fick det inte bli :) Johan ringde min tidigt imorse och undra om jag kunde jobba 15 - 19.15, självklart! Då har jag jobbat in min torsdags då jag inte kan jobba. Han vart skitglad att jag kunde jobba, haha.
Jag var riktigt sugen på att ha en dag då jag slapp ställa klockan och bara sova tills jag vaknade och inte skulle behöva duscha om jag inte ville. Men den dagen får bli en annan dag. För imorgon då är jag ju också ledig och då måste jag ner på stan och lämma tillbaka mina skor.

Ajuste, fick min lönespec idag. Jag kan tala om att jag vart så jäkla lycklig!!!

Skadad!

Igår gjorde mamma illa sig och nu var det min tur. Jag slog i tån i min jävla "kista". Sånt gör ju så jävla ont och inte kunde jag skrika heller för mamma låg och sov. Jag tryckte ner huvudet i kudden och skrek. Jag förstår inte men mamma vaknade. Jag tog av mig strumpan för att se, inte konstigt att det gör så jävla ont, det rinner en jävla massa blod från tån. Slog precis i så nageln vart fuckad. åhhhh, det gör så satans jävla ont!

Jag beklagar mig som vanligt till min mamma att det gör ont. Hon säger bara.. vad ska vi göra? ska jag klippa bort tånageln. Jag svarar: Nej förfan, (med plågsam röst) vi amupterar den istället! Det känns som jag vill det nu faktiskt.

Nu ska jag lägga mig och kolla tv och tycka synd om mig själv.

Sov så gott!

Igår var det en riktigt slappardag för min del, hände inte mycket. Fick åka en sväng till apoteket för en liten olycka inträffade, men annars var jag bara hemma. Mot kvällen fick jag sådan sjuk jävla magkatarr att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, mådde så förbannat jävla illa så jag trodde verkligen jag skulle spy. Pga att jag mådde dåligt så hade jag jättesvårt för att somna. Jag tror inte jag somnade förrens 03.30 sådär och klockan ringde 08.00 imorse.

Dagen på jobbet har gått bra, men varit otroligt seg för det har knappt varit några kunder alls och inte överdrivet mycket att göra. Efter jobbet åkte jag raka vägen hem och dog i soffan. Kollade på det som var kvar av handbollen och sen extreme home makeover. Och nu sitter jag här. Jag ska alldeles strax sova, det här funkar inte. Bara så ni vet har jag ingen aning om hur många gånger jag läst igenom denna text och hittat hundra stavfel, vänt på bokstäverna och skit. Ni får ursäkta mig. Det är nog inte läge för mig att blogga mer ikväll. Så, God natt!

Jag är inte så bra..

Kom nyligen hem från Vanessa, har varit där med henne och Sofie ikväll och haft riktigt trevligt. Först kollade vi lite på Körslaget, sen gick vi ner i källarn till hennes rum. Vi satt där och snackade om allt mellan himmel och jord, mycket allvarliga saker men vi fick även oss många goda skratt! Ah, kan inte säga annat att det var en riktigt bra kväll :)

Nu sitter jag här och är egentligen inte speciellt trött. Men tror nog att jag ska bädda ner mig i sängen och antingen slå på tv´n eller spela lite super mario och sen sova. Sitter jag kvar här kommer det ta mååånga timmar innan jag somnar.
Kanske ska smyga ut i köket och ta mig en macka. Mamma köpte ett jättegott bröd idag som man kan äta ihjäl sig på, galet! Synd bara att det är matbröd. Jobbigt att köpa färska hela tiden, eftersom dom bara verkar finns på Ica Maxi.


"jag är inte så bra på att suga av nya killar"
hahahahahahaha internt!

Uppdatering

Om en stund ska jag åka iväg till jobbet men tänkte först skriva ihop ett litet inlägg här.

I onsdags efter jobbet åkte jag hem till min moster för hennes karl fyllde ju år. Det bjöds på mat och jättegod tårta, verkligen! Vi hade det trevligt där ett par timmar sen ville vi åka hem.
Jag kom hem och vände i dörren nästan. Brorsan skjutsade mig till Fredrik direkt. Jag köpte med mig glass, så vi hade det mysigt med glass och en massa tedrickande som vanligt, haha. Vi kollade även på två filmer, Trapped och Jakten på lyckan. Båda var verkligen hur bra som helst, kan starkt rekomendera. Vi spelade kort och vid fyra gick vi och la oss. Fick jag sova?! Nej, Fredrik var jättedryg i sådär två timmar, drog i min kudde och sa "cattis kan inte sova, cattis kan inte sova" Fram emot kl 6 fick jag sova.

Igår vaknade man upp hemma hos fredrik, trött som ett jävla as. Brorsan kom och hämtade mig men tvingade kvar honom en stund för Johan och hans tjej skulle komma förbi en snabbis. Och jag har inte träffat Johan på jag vet inte hur länge. Det var roligt att få träffa dig igen i alla fall :)
När jag kom hem igår hände det inte alls mycket, tog ett bad sen var jag halvt död hela kvällen, somna tidigt gjorde jag också.

Idag blir det att jobba som sagt och sen efter jobbet ska jag bara ta det lugnt, känner för en sån kväll. Inte party för min del inte.

födelsedagar

Nu sitter jag här och ska strax äta en pizzaslize så jag inte dör av hunger på jobbet, man har alltid en tendens att bli hungrig där, jag förstår inte. Efter jobbet ska jag hem till min moster för henne karl fyller år. Dom skulle till och med bjuda på mat, spagetti och köttfärssås, mega gott!

Grattis kusin Angelica på 19-årsdagen :)

Friendship!

I mitten av Oktober hände det en komplicerad grej som jag inte orkar skriva om. Men det gjorde i alla fall att jag förlorade en bra vän, mitt eget beslut att säga upp kontakten i och för sig. Jag var arg över den situationen i cirka tre dagar efterråt sen släppte jag det. Och dom senaste dagarna har jag tänkt en hel del. Vafan håller jag på med?! Är det värt att inte ha henne som vän bara för den där saken som hände, som vi båda förstora upp till något mycket större än vad det egentligen var.

Ikväll tog jag tag i saken och bad henne träffa mig ute. Vi bor ju nästan grannar så det var inte så värst långt att gå. Vi pratade om det som har hänt och strök ett sträck över det. Det är inte värt att förlora en kompis som man varit kompis med i 10 år för en sådan sak. Så kort och gott så är vi vänner nu. Och nu känns allt riktigt bra.
Riktiga vänner hittar alltid tillbaka till varann, inte sant?! :)

fyrkantig!

Jag har spelat Guitar Hero hela dagen lång, jag kan tala om för er att mitt huvud är helt fuckat och jag tror nästan att mina ögon är fyrkantiga efter allt spelande. Nu ska jag ta och äta tacopizza, hemmagjord! Så jävla gott! Sen blir det gos i soffan med massa bra tv. Återgår nog till mitt spelande en stund innan jag ska sova :) hihi.

Jakten på lyckan!

Igår kväll åkte jag som sagt hem till Fredrik. Jag hade med mig massa te och tre filmer vi skulle titta på. Vi drack massa te och efter en stund slog vi på Mamma Mia filmen, tredje gången jag ser den på väldigt kort tid, men den är ju så bra!
Efter det satt vi och snacka lite skit och kollar runt på datorn lite. Vid 00.30 ungefär tog vi en promenad till Nordanby, det var faktiskt riktigt skönt. Fast jag höll allvarligt på att flyga bort på hemvägen, det blåste nästan storm och så motvind dessutom. När vi kom in efter promenaden gjorde vi lite te, igen och pratade massa. Jag vart riktigt trött fram emot 03.00, då gick vi och la oss i sängen eller jag gjorde, Fredrik duscha. Men han vart ju pigg efter duschen så han låg ju och snackade en massa. Men efter någon timme fick jag somna och det var länge sen jag sovit så skönt som jag gjort inatt må jag säga. Det var en riktigt trevligt kväll/natt. Tack för det!

Idag gick jag upp vid 12 och fixade mig, skulle åka ner på stan och träffa Carola, min handledare på Ams. Men självklart hade hon inte fått tag på Mattias så vi hade inte så mycket att prata om. Efter det gick jag på stan en liten snabbis, köpte två tunikor på Ginatricot och sen gick jag till Wedins och skulle prata om mina skor. Jag köpte dom för ca 1½ månad sen och nu har dom gått sönder i sömmen och läcker in vatten ;( Jag älskar ju dom! Så jag ska åka ner någon dag och lämna tillbaka dom och få pengarna tillbaka. Jag kommer verkligen sakna dom, mina favoritskor ;( <3

Det vart ett ganska långt inlägg, duktig du var om du orkade läsa igenom allt. Nu är jag faktiskt trött  vilket jag inte förstår mig på. Så jag ska ta täcke och kudde och lägga mig i soffan och kolla på film. Jakten på lyckan tror jag den heter med Will Smith!

SE HIT!

Jag kan bara säga OH MY FUCKING GOOOD! Ni måste kolla denna länk: http://www.youtube.com/watch?v=t9-CS2v8wcc&feature=related !!!
Jag är typ i chocktillstånd. Jag har aldrig sett nåt liknande! Fett bra!

Nej nu ska jag och freddan ta en cigg sen kolla mer film!

Söndag

Åhh det här har jag längtat efter, att denna jobbardag skulle ta slut :) riktigt skönt!
Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska gå. Ikväll ska vi ner till min moster och äta, grytbitar, det är så jävla gott!!!
Efter det skjutsar brorsan mig till Fredrik. Har tagit med mig lite filmer och så :) det ska bli trevligt!

Party? not for me.

Heey! Alla verkar festa ikväll eller ha nå roliga planer. Själv sitter jag här i min ensamhet och är trött. Det händer verkligen ingenting för min del när jag jobbar helg, lite tråkigt men jag känner hellre att jag är utvilad inför jobbardagarna. Jag funderar på att bädda ner mig bredvid katten och slå på en film. Mamma lånade några av min moster häromdagen. Kanske finns någon bra att se?! Jag orkar i alla fall inte sitta här vid datorn så en film blire fasen.


Lördag

Mitt öra känns lite bättre idag även om jag har ont. Och det första jag gjorde när jag kom till jobbet var att göra illa mig. Mitt stackars lilla finger, klämde det när jag skulle lägga in kassan, pain. Men dagen på jobbet gick bra, trots att jag inte alls mådde bra igår men nu mår jag faktiskt bättre och orkar jobba imorgon också.

Idag skulle jag ha träffat Mr. E eftersom det inte vart något sist men det blir inte av idag eller, haha. Det gör mig ingenting för jag orkar inte göra någonting ikväll. Men nu har vi spikat måndag och då ses vi på stan, halva vägen var eftersom har hela jävla västerås imellan oss, nästan. Ikväll blir det bara att äta gott och mysa med min mamma :)

Öroninflamation?

Mitt högra öra tar kål på mig, det gör så in åt helvete ont! Jag dör lite om det visar sig att jag har åkt på öroninflamation eller liknande. Jag har aldrig haft det innan så vet inte hur det känns. Hur jag än mår så måste jag jobba i helgen. Jag tjänar ihop cirkus 1500 på att jobba i helgen och det vill jag inte missa. Blir inte örat bättre blir det farbror doktorn på måndag, hoppas på det bästa.. att jag slipper doktorn.

Nu ska jag lägga mig och kolla på någon film tror jag, slippa tänka på att jag måste somna för att jag ska upp om x - antal timmar, då går det aldrig. Jag har lärt mig det ganska bra nu men vissa nätter är omöjliga.

God Morgon!

Jag är uppe med tuppen, fast näe.. jag tror inte tuppen är uppe ännu, det är galet tidigt!
Jag var rädd att jag inte skulle vakna av klockan imorse men det gjorde jag, puuh. Ganska pigg ändå, så jag är lite förvånad faktiskt. Var inte alls jobbigt att kliva in i duschen.

Nej nu ska jag ta och sminka mig lite, sen föna håret osv. Hörs efter klockan 15 någonting. Jag kommer nog lägga mig och sova en stund efter jobbet, annars somnar jag aptidigt ikväll och det vill jag inte.

Sov så gott!

Nu ska jag alldeles strax slänga mig i sängen, för det första är jag riktigt jäkla trött och sen ringer min klockan 04.45 imorgon bitti, usch och fy. Jag börjar jobba kl 6 imorgon bitti. Hade jag börjat så tidigt varje morgon hade det varit OK för man kommer in i rutinerna men när det bara är någon enstaka gång sådär är det ganska jobbigt. Det var jobbigt idag att inte få sova så länge jag ville på min lediga dag också.

Imorgon efter jobbet ska jag träffa Mr. E, måste erkänna att jag är lite nervös. Jag kan inte råför det men jag har en skum magkänsla och det tycker jag inte om. Men allt kommer nog gå bra. Det ska bli kul att få träffa dig i alla fall.

Tuesday morning

Igår jobbade jag, och det gick bra. Efter det åkte jag hem till Fredrik. Jag bjöd på Kinamat och lite godis och så kollade vi på den tredje filmen av bring it on. Den var helt OK! Jag kom hem runt 00.45 och var aptrött, kunde man somna, nej!

Jag vaknade på fel sida imorse och mina första timmar vaken gick det inte alls bra för mig. Jag vaknade av klockan vid 8.30 skapligt trött efter att ha sovit dåligt. Bara hoppa in i duschen och se glad ut, nästan. Kom till jobbet 10 i 10. Plingar på klockan och kollar genom fönstret på porten, helt kolsvart! Hm, inga bilar heller. Vafan är dom. Sussie och Benji skulle vara där vid 9.30 liksom.
Ringer hem till mamma och ber henne kolla mitt schema. Jo det står 10.00 på mig. Sen kollar hon Sussie och Benji, självklart står det 10.30 på dom, så jag var på jobbet en timme för tidigt bara för det stog fel på mitt schema! Galet arg jag blev. Bara be brorsan komma och hämta mig så fick jag åka hem och äta frukost. Men det var ingen rolig start på dagen vill jag lova.

Mamma mia - the movie.

Galet trött jag är nu alltså! Vart ju inte så jäkla mycket sömn för min del inatt/imorse. Jag och karro kollade nyss på Mamma Mia filmen, andra gången jag ser den. Jag införskaffade mig den idag, det var ju bara ett måste. Den är bra, riktigt bra men jag höll ändå på att somna. Karro tyckte filmen var fjantig, haha.

Nu ska jag datanörda mig och hoppas att tiden går lite fortare så jag få sova någon gång, lite tidigt att lägga sig ännu.

Rubrikjävel!

Jag har inte sovit bra inatt alls. För det första somnade jag väldigt sent och sen när Isac hade vaknat för det fullt ös. Jag låg kvar i sängen och dörren var stängd men jag vaknade och kunde inte somna om. Sen kom Jonatan och Melinda och ljudnivån blev ju inte längre om jag säger så. Så jag är riktigt trött idag!

Jag ska nog ta mig ett varmt bad, det låter riktigt skönt! Sen måste jag hinna träffa karro för hon åker tillbaka till götet imorgon.

Turkey!

ååh, jag dör! Jag och Mathilda har snackat sen vi kom hem från Turkiet i somras att vi ska åka dit igen, men inte förrens sommaren 2010. Och ikväll bestämde vi oss, vi ska åka. Vi ska börja spara redan nu. Lägga undan 1000:- i månaden ungefär. Det enda vi får hoppas på nu är att både Mathilda och jag får ha kvar våra jobb, haha. Högst upp på min önskelista till födelsedagen och julafton är ett presentkort (på valfritt belopp) haha, på fritidsresor. Ge mig sommaren 2010 nu, tack! Det skulle inte sitta helt fel. Och ingen halsfluss denna gång, då skulle livet va´ på topp!

Nu ligger jag här i mammas säng och har det mysigt med datorn, haha. Kakorna vart riktigt goda. Verkligen nostalgi från när min moster bodde på bjurhovda. Nu har jag som sagt ett nytt älsklingsrecept. Nu kurrar min mage också, kanske ska slänga in en pizzaslize i micron.

Utslängd!

Från mitt eget rum, haha. Jonatan, Melinda och Isac har ju varit här idag. Jonatan och Melinda ska sova hos Monica och Isac ska sova här. Mycket bestämt skulle han sova i min säng också, Den minsta av dom alla ska sova i den största sängen, haha. Men mamma är snäll och sover på soffan så sover jag i hennes säng. Skönt att jag har laptopen i alla fall, så jag har någonting att göra :)

Nu har jag bakat dom där godiskakorna, det såg ut att bli bra i alla fall. Nu håller dom på att svalna/stelna. Sen ska jag gå och ta mig ett smakprov :) hoppas dom blir riktigt goda, så som jag kommer ihåg dom. För i så fall har jag ett nytt älsklingsrecept!


Godiskakor!

Idag är jag, eller ja.. hela familjen lite barnvakt åt världens mysigaste ungar! Nu håller min mamma och moster på att laga mat, fläskfilé och kroketter med massa tomater till ;D riktigt gott! Efter maten ska jag göra godiskakor, fast jag vill kalla det nougatkakor. Min moster gjorde dom där kakorna för jag vet inte hur många år sen. Hon bodde på Bjurhovda då så det är väl 6 - 7 år sen i alla fall. Och så såg jag på bilddagboken att Malin hade gjort dom, då vart jag helt till mig! Så jag har varit och handlat det vi inte hade hemma så jag kan göra dom sen.

För övrigt sitter jag här och poppar massa bra musik och känner mig snygg, haha!


Thank you for the music

Jag höll verkligen på att börja gråta ikväll för jag hade så tråkigt, vadå överkänslig för att jag har mens, haha. Men kvällen blev riktigt bra till slut. Jag och Mathilda drog till min vän Fredrik 22.30 och tog med oss Singstar  och köpte med oss massa gottis. Jag och Mathilda sjöng Singstar i tre timmar, tillslut orkade vi inte bry oss och sjung så jävla falskt, haha. Vi hade verkligen syrebrist och kunde knappt prata. Jag fick som sagt en riktigt bra kväll med en massa Singstar och en hel del skratt! Tack så mycket för det!

Nu ska jag datanörda mig lite sen sova. Imorgon blir det att åka ut till björnön och grilla och busa med kusinbarnen. Det ska bli riktigt mysigt. Så jag får inte sitta här för länge för då är jag död imorgon. Så, vi hörs imorgon! God natt!

Ut med det gamla, in med det nya..

Mycket riktigt. Jag har rensat min byrå och walk in closet, fyfan vilket slit. Mamma klagade på att det inte fanns några galjar kvar, mjoo.. nu finns det så det räcker och blir över. Jag har lyckats få ihop två stora pappkassar med massa saker som ska slängas. Fast ska gå igenom det en sista gång så jag är säker så jag inte slänger nåt av misstag. Nu är det i alla fall fint överallt.

Nu har jag precis badat, var tvungen att ta ett litet break. Funderar på att fixa mig och göra mig lite snygg. Inte för att jag ska göra något ikväll men jag är trött på att gå runt i mjukisbyxor hela tiden, jag tröttnar på det ibland fast det är det skönaste plagget som finns. Nej nu ska jag fixa mig lite då, hejsvejs!

Jag hatar bloggen just nu, skriver man nåt fel och ska ändra det sen så går det inte, MORR! Ni får ursäkta för mina små stavfel!

Nytt år!

Nu är det nytt år igen, tycker tiden går så himla fort ibland.
Det var så otroligt skönt att bara vara hemma på nyår och umgås med dom nära och kära, plus att vara helt nykter. Fick några erbjudanden att komma på fest lite här och var men varken karro eller jag hade någon lust med det. Vi tog det lugnt hemma och åt gott, sjöng sing star med mina mostrar och hade det riktigt trevligt! Jag ägde alla!!!

Idag har jag gjort absolut ingenting. Jag har legat i sängen och kollat på Grey´s Anatomy i cirkus 7½ timme. Fast det blev lite fel, mamma råkade lägga skivorna i fel fodral så jag kollade först avsnitt 1-4 sen var det 13 - 17, inte konstigt att jag blev lite förvirrad där ett tag, haha. På kvällen kom Mathilda över och gjorde mig sällskap, fast vi är inte direkt sociala mot varandra, ligger i varsitt hörn av sängen och säger inte ett ord till varann, bara när vi tar en paus i tvtittandet och går upp och röker, men det är skönt att kunna ha det så.

Imorgon hade jag tänkt åka ner på stan och byta en tunika jag köpt men så blir det då inte. Jag ska vara hundvakt åt Wilma vid 14.30 och jag kommer inte orka åka ner på stan innan för jag ska sova ut, njuter så jävla mycket av mina lediga dagar. Under tiden jag är hundvakt funderar jag på att ta mig i kragen och rensa min byrå och walk in closet, det ser förjävligt ut, jag hittar ingenting. Och mamma klagar på att jag har för mycket kläder för galjarna räcker inte till, haha.
Om jag orkar tänkte jag även baka jättegoda kakor, om min bror orkar vara snäll och åka och köpa nougat och sirap.

RSS 2.0