14 December

Så himla mysigt att det snöar ute, har gjort det i ca två timmar vad jag har märkt :) Hoppas på att det är helt kritvitt ute imorgon när man vaknar, det skulle vara himla mysigt. Kan ju inte säga att snön är en enda dag försen. Har längtat riktigt mycket efter den så nu får det se till att komma mycket och att det ligger kvar till julen :)

För mig rullar livet på som vanligt. Tar det lugnt, jobbar ibland, söker mer jobb, umgås med vänner, bakar julgodis och har ångest över allt vad som har med julklappar att göra. Jag har köpt tre julklappar, alla till mamma. Paketen är från både mig och brorsan, ska fixa en till imorgon hade jag tänkt. Men har tre stycken till att köpa till och jag är totalt nollställd på vad fasen jag ska köpa!

Så imorgon blir det en vända på stan, har lite grejer att fixa och sen blir det att leta julklappar. Sen ska jag vara hundvakt en stund också för moster och mamsen ska ut och köpa julklappar dom också. Funderar på om jag ska försöka ge mig på att få ihop ett pepparkakshus?! Lite sent kanske men har inte haft lust att ge mig på det helt själv. Men mamma har aldrig tid och jag saknar ett pepparkakshus, det doftar så gott från ett sånt :)

Nej nu ska jag datanörda mig massa mer sen blir det väl att sova så man orkar upp i tid imorgon :)


6 December

Idag är det andra advent, 2½ vecka kvar till julafton! :) Längtar faktiskt som en galning till julafton, ska bli så roligt att få fira julafton med Jimmy och hans barn, två mostrar och kusin och självklart familjen :)

Har haft adventsfika idag med familjen och moster & wilma. Det är mysigt det. Äter hemmagjoda lussekatter och jättegoda pepparkakor, dom var faktiskt köpta! Nu har jag precis tagit det varmt bad, det var riktigt skönt! Jag är helt jäkla slut idag, sovit helt fel timmar och så var det mycket på jobbet igår.

Nu ska jag äta och sen blir det att krypa upp i soffan och gosa med täcke och kudde, kolla på project runway och efter det ska mamma och jag kolla på flickan som lekte med elden, köpte den tidigare i veckan :) En myssöndag helt enkelt! Kan inte sitta helt fel måste jag säga! Den enda som saknas är Christian ;*

Nej, på med kläder sen mat! :) Hörs kanske senare!

5 December

Hallå i stugan! Har precis kommit hem igen, har varit och ätit lite potatissallad och kallskuret med mamsen. Dom hade möte med föreningen sen vill allas respektive komma ner och äta kl 15, och jag var då mammas respektive, haha! Det var trevligt, god mat och sen pepparkakor och julmust! Så nu är man mätt i magen igen!

Jag är riktigt seg idag, har inte sovit många timmar inatt. Var inte hemma förrens närmare klockan tre inatt och det tog ett bra tag innan jag somnade och så vaknae jag till och från hela tiden av att höra alla andra i familjen i köket.

Tänkte vila en liten stund nu så jag orkar med att jobba ikväll igen, 21 - 02 ikväll igen. Det värsta jag vet är när jag är trött och måste jobba så därför sover jag hellre lite extra så man är pigg och glad :) Nu ska jag kolla min facebook och lite sånt sen blir det att vila en timme! :)

4 December

Tänkte börja med att berätta lite om gårdagen då jag faktiskt inte hade tid för att uppdatera. Sov ut ordentligt och fick vakna upp bredvid Christian, sånt gillas :) Skjutsade hem Christian vid tre och efter det åkte brorsan och jag och handlade mat till kvällen. Åkte direkt efter det och hämtade mamma på jobbet för hon skulle ner på Strike och bowla och äta julbord. Jag fick för mig att bjuda Christian och brorsan på mat. Så jag köpte fläskfilé och potatis. Ugnstekte fläskfilén och fixade ihop en potatisgratäng, det vart supergott! Och tror båda två uppskattade det :) Köpte även en swartzwaldtårta till efterrätt. Efter maten och massa snack la jag och Christian oss i sängen och mös och kollade på film "Borta värst hemma bäst" tror jag den hette?! Den var helt okej i alla fall!

Idag har jag inte gjort mycket. Gick upp, fixade frukost åt Chrisitian (han tycker jag är för snäll) men jag tycker om att göra saker åt honom :) Sen duschade jag och fixade mig för att åka ner på stan för ett möte, fick skjuts ner, det var snällt :) Nu är jag hemma, råkade få med mig en vit pälsboll hem också. (läs Wilma) Nu ska jag bara fixa lite småsaker sen sova en stund, jag förstår inte att jag är så trött, kanske beror på denna hemska mensvärken!

Nåja, ikväll blir det jobb också, 21 - 02 :) hörs då!

2 December

Nu ska jag alldeles strax dra ner på stan med brorsan och Vanessa. Måste till kunskapscompaniet och arbetsförmedlingen och få en liten underskift. Blir tokig på papperna från försäkringskassan. Det har blivit fel, skulle fått mina pengar i måndags egentligen men självklart får man tillbaka lappen på utbetalningdatumet om att det har blivit fel, så bara gå tillbaka dit igen. Hoppas pengarna kommer in i slutet av veckan eller i början av nästa.

Sen ska jag nog inte göra så mycket mer på stan. Jo jag måste hitta en klänning jag kan ha på julafton! Helst en klänning, är sugen på det. Har ju redan min nyårsblåsa fixad, den fixade jag för en månad sen, haha. Hittade ju en klänning jag blev helt störtkär i! Nej nu har jag inte tid att sitta här, måste kila! Hörs senare :)

boring!

Nu jäklar ska jag ta tag i det här med bloggandet igen alltså!

Ligger i sängen nu men är inte alls trött, jag är bara sjukt jävla uttråkad! Kommer inte lyckas somna om jag försöker, skulle jag lyckas så skulle jag vakna efter några få timmar och vara klarvaken och inte kunna somna om förrens många timmar senare. Åhh, hatar när det inte finns nåt att göra. Alla verkar sova eller vara upptagna med annat, varför tänkte ingen på mig? haha.

Nu ska jag ligga här och sura tills jag blir trött! Puss på er också!

1 December!

Det har varit en stressig dag på nåt sätt. För det första fick jag knappt sova inatt. Somnade strax efter kl 1 inatt, vaknade till klockan fyra, jag var astrött och klarvaken på en och samma gång, jättejobbigt. Det tog ca 45 minuter innan jag kunde somna om igen men fick inte sova länge alls, kanske 30 min sen väckte katten mig. Hon har nästan håll mig vaken från klockan fem imorse tills klockan sju, jag låg bara och väntade på att mamma skulle vakna och gå upp till jobbet. Somnade om strax efter klockan åtta imorse igen, fyfan! Jag hade tänkt åka ner på stan och fixat lite grejer men det orkade jag inte, hade sådan dryg huvudvärk bara för jag sovit som en gratta!

Hoppade in i duschen vid fyra för att jag skulle följa med mamma och brorsan ut på erikslund och kolla efter skor, måste ha ett par riktigt varma vinterskor. När jag sitter och sminkar mig plingar det på dörren och min älskling kom, då vart jag riktigt glad :) Har ju inte träffat honom sen i fredags då han har varit uppe i Avesta och jobbat.

Hittade i alla fall inga skor, det finns fan knappt några fina vinterskor och så är dom sjukt dyra. Får stå ut med dom jag har, som jag inte är så jättenöjd med men bättre än att få frysa.

Nu sitter jag nerbäddad i soffan och gosar med en filt och väntar på att hells kitchen ska börja, någon mer som tittar på det? :) Ska även öppna min chokladkalender, bara för att jag är 20 år så blir jag aldrig för stor för det. Glömde öppna den tidigare idag! Någon som har koll på vad det är för julkalender iår förresten?! :)

Nu ska jag kila. Sitter och hoppas på att jag vinner en tävling också, hihi!

RSS 2.0