sommar

Dålig uppdatering men i helgen har jag inte haft tid och sen har jag känt mig lite deppig dom senaste dagarna, har ingen aning om varför. Men nu mår jag bättre! Så bilder från helgen kommer senare idag, här eller på bilddagboken.

Nu ska jag lägga mig ute och steka en stund, måste ju passa på! Jag vill få lite färg!

I can´t believe it!

Ingen uppdatering idag men kan bara säga att denna dag har varit lite speciell!

Var galet seg när jag vaknade så låg kvar i sängen och tittade på tv ett tag. Efter det vart jag jätteuttråkad istället så jag tvingade med brorsan att åka och handla vissa saker tills imorgon som vi inte hade. Ska ju firas av släkten imorgon, vi blir 22 pers och ska bjuda på mat till alla osv, så det är en hel del som ska ha handlats.

Vi var väl borta i ca 1½ timme sen när jag kommer hem ser jag att Saga är ute i koppel och som vanligt säger jag alltid "hej fisen" när jag kommer hem. Ut från altan kommer min pappa (för er som inte vet bor han i skåne) Jag skulle ha velat se min egen min alltså, shit. Jag släppte alla kassar (tur att jag stod på gräsmattan, hade massa glasflaskor i ena handen) och bara vänder bort huvudet och börjar stortjura! Jag vart så himla glad! Jag var verkligen i chock alltså. Jag bara grät och grät och grät och hela jag skakade. Det är verkligen som att en dröm har slagit in. Pappa och Mia (hans sambo) har planerat det här i över två månaders tid och jag har verkligen inte haft en aning om det. Ringde ju pappa idag strax innan vi åkte och handlade. Då sa han att han hade utbildning och skulle ringa mig sen. Det var ju inget konstigt med det liksom. Men nej, nu ligger pappa och Mia och sover i min säng liksom. Det känns verkligen helt overkligt! Jag sitter här och ler som fan när jag skriver detta alltså! Vilken jävla present, kan säga att dom 20 röda rosorna och 1500:- var bara en bonus, jag hade gott och väl blivit nöjd med att bara dom kom!! Åhh, jag är så himla lycklig nu alltså, ni kan nog inte fatta.

Fast nu måste jag sova när som helst. Upp i tid imorgon och fixa allt tills på kvällen och sen på dagen ska jag på syrrans dansuppvisning. På kvällen blir det feeest! åååhh, jag är så jävla lycklig att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag kommer inte kunna somna! :D




JAG ÄLSKAR DIG! v

Michael Jackson är död!

När jag fick höra att Michael Jackson var död trodde jag någon skämta med mig men tråkig nog är det sant. Han hade fått en hjärtinfarkt i hemmet om jag förstod rätt. Han var ju bara 50 år?! Han har gjort grymt bra musik genom åren det måste dom flesta hålla med om sen om man inte gillade honom som person det är en annan femma. Det är verkligen hemskt tycker jag.

Jag fattar inte vad jag gör vaken, jag är så jäkla trött att jag inte vet vad jag heter. Har varit vaken sen halv nio imorse nästan och jag har fan knappt suttit stilla på hela dagen. Som jag sa tidigare, varit på stan och shoppat lite och så. Kom hem och snygga till mig och åkte ut på hälla med brorsan och mamma. Köpte ett par nya sleep-in, mina var så slitna och jag fick värsta skavsåren, nu har jag köpt mig ett par nya.. dom är verklgen assköna! Men nu har jag ont i fötterna för det är inte skönt att gå i sleep-in en heeel dag!

Efter hälla skjutsade brorsan ner mig på stan. Lullade runt där ett tag och det var trevligt! Spelade på chokladhjulet men vann ingenting ;( Mathilda och Petra åkte en karusell och jag var packåsna, haha. Köpte lite chips, remmar och brända mandlar, sånt som bara finns vid sådana tillfällen!

Nej nu ska jag sova. God natt på er! Imorgon ska jag sola, får se om det blir irsta imorgon, tror tyvärr inte det. Jag får ligga här hemma istället. Sen kanske jag ska baka på kvällen och sånt, får se om jag orkar! Nu har jag fått in mer pengar på kontot, 2100:- jag vart riktigt glad! Nej fan, god natt sa jag ju!

Hot Hot Hot!

Jeeevlar vad varmt det är ute, jag svimmar nästan! Har varit på stan sen klockan 10 och kom precis hem, 6½ timme senare! Mötet på arbetsförmedligen tog ca en timme. Gick till Sanrizz och bokade en klipptid, den tidigaste tiden dom hade var klockan 15 så fick gå runt på stan i fyra timmar. Som tur var träffade jag Tommy på arbetsförmedlingen, vi var på samma möte, så jag tvingade honom att gå på stan med mig tills klockan var två, då lunchade jag med Mathilda som jobbade och efter det klippte jag mig. På dom där fyra timmarna hann jag shoppa en del, tyvärr har jag bara fått in 3000:-på kontot och mamma ska ha 1500:- så hade inte så mycket att röra mig med, och en klippning för nästan 400:- =/ men ska få 2000 imorgon, hoppas dom kommer imorgon och sen lite pengar av släkten på lördag hoppas jag, så jag överlever :)

Köpte i alla fall två klänningar från Ginatricot, 74,50kr/st, jag älskar rea. En t-shirt från H&M 98:- och ett linne från Jc för 179:- Linnet var dyrast var av det är minst tyg för pengarna, haha! Jag är nöjd med mina köp, hade lätt kunnat shoppat lite till. Men ska hoppa in i en snabb dusch nu och skölja av mig, orkade ju inte det imorse, tvätta bort sminket och sätta på nytt. Ska försöka hinna ut på hälla med mamma också, måste kolla efter ett par sköna skor att gå in när det är så varmt och ett par solglasögon! Då är jag fulländad om jag hittar det, haha.

Vid klockan sju ikväll åker jag ner på stan på city festivalen och gottar mig med brudarna!
(bilder på kläderna kommer senare!)

God morgon!

Fasen vad galet trött jag är alltså! Skulle ha gått upp halv nio egentligen men tio i nio bestämde jag mig för att gå upp, jag som skulle duscha och grejer. Går upp och kollar mig i spegeln och tänker.. eh, om jag bara kletar på lite smink ser jag ju likadan ut som igår.. luggen låg snällt på sin plats, haha. Så jag kletade på lite smink och satt upp håret och har nu klätt på mig.

Ska åka ner till arbetsförmedligen strax, orkar verkligen inte. Det är så fruktansvärt tråkigt. Hoppas mötet går fort som han sa. Sen måste jag kolla om Anela eller Elin har tid att klippa mitt hår också, hoppas hoppas. Åhh, då ska dom få tvätta det, haha. Och istället för att ligga och steka idag blir det nog hem och sova, haha. Har ju solat två dagar nu i alla fall! Och jag känner att jag behöver sova ikapp. Jag har sovit bra dom senaste nätterna men på toook för lite och på lördag vill jag vara utvilad! :)

Nej, nu ska jag leta reda på mina bussbiljetter och sen väcka min bror som är snäll och kör ner mig i alla fall! :)

What a beautiful day!

Det vart att åka ut till Irsta idag igen trots att solen gick i moln lite då och då. Jag och Mathilda låg där och solade och hade det skönt på luftmadrasserna. Vi fick även sällskap av min kusin Mattias och hans två vänner. Mattias är så himla snäll och gör bomben när jag ligger på madrassen i vattnet och njuter. Fast det var ändå lite skönt, det var svalkande.

Drog hem vid halv fyra och hoppade in i en sval dusch, jäkligt skönt vare. Mathilda och Petra kom förbi sen och vi tog en vända Gin Rummy, som vanligt, jag vann, också som vanligt, haha. Strax efter åtta drog vi till Mc Donalds och köpte mat och sen drog vi ut till Björnön och satt oss, det var riktigt nice!

Nu sitter jag här och är jäkligt trött. Ska måla om mina naglar som ser hemska ut och sen slänga mig i sängen. Imorgon blir det arbetsförmedlingen kl 10, försöka få tid hos min frisör så jag kan klippa håret och sen om jag orkar blir det att åka ut till Irsta igen och sola, det ska ju vara strålande sol imorgon också. Och på kvällen blir det att åka ner på stan, Rix FM Festivalen med Mathilda och Petra.

Nej, hörs imorgon! God natt!


Sol & bad!

Jag och Mathilda bestämde igår att vi skulle sola tillsammans idag eftersom det skulle vara jättefint väder. Hon kom hit så vi la oss ute i solen och stekte i 2½ timme. Jag gick till sommarcaféet och köpte varsin glass och coca cola åt oss. Men vi tröttnade på att ligga och sola eftersom vi inte kunde bada någonstans. Men då kom jag ju på att vi kan ju åka till min morbror i Irsta och bada i poolen. Får ta och passa på eftersom dom flyttar nästa helg, jag kommer verkligen sakna det huset.

I alla fall, sagt och gjort. Vi fick med oss brorsan ut också. Det var riktigt härligt där ute. Otroligt snälla Stefan som har sjuhundra andra saker att tänka på blåste upp två luftmadrassen som vi låg och flöt på, helt underbart! Så nu hoppas jag som faaan på att det ska vara fint väder med strålande sol imorgon också för då drar jag och Mathilda ut dit igen, mycket tidigare.

Nej nu ska jag lägga mig och kolla på Twilight, igen. Har sett den förr men den är ju så himla bra. Sist såg jag den på min lilla dator, nu kan jag kolla på filmen på min storta tv istället ;) haha. Jag ska fan gå vara vaken när klockan är 04.00, då uppdaterar dom på smhi.se, haha :D


Den supergoda tårtan som bjöds på när jag fyllde år :) gjort den själv!


Mathilda och jag stekte på altan, ibland är livet på topp alltså!


Snygg min jag har!! Men den var ju skitkall för den var blöt, iiih! Men riktigt härligt vare i alla fall!


Jag kommer sakna det mysiga huset!

GRATTIS TILL MIG, 20 ÅR IDAG!

Idag är det då min födelsedag! 20 ÅR FYLLER JAG!

Det har ändå varit en lugn dag för det blir mer i helgen med släkten och så, längtar riktigt mycket tills på lördag också! :)
Vaknade runt halv tolv idag efter en dålig nattsömn eftersom telefonen gick varm, haha. Tack till alla er som sagt grattis! Gjorde mig iordning när jag vaknat och åkte ut på hälla. Fick ett par högtalare till datorn av min bror, tack snälla du. Sen åkte vi till systemet och handlade, för första gången i mitt liv, haha. Det var roligt! :)

Nu ska jag göra en tårta, jordgubbstårta såklart! Hade beslutsångest om jag ville ha det eller marängtårta, så det fick bli jordgubbstårta idag och marängtårta på lördag, gottigott! Sen ska vi äta fläskfilé och pommes, jag fick välja! Karro kommer förbi och käkar och firar mig eftersom hon inte är hemma på lördag ;(

Nej, tårtan nuuu!

rubriken

Hallå i stugan! Nu sitter jag här inlindad i en stor handduk, har precis sminkat mig och fönat håret. Väntar på att mamma ska komma upp från tvättstugan med all tvätt så jag har något att ta på mig. Hihi, jag är på bra humör idag men ingen aning om varför. Kanske för att det är min sista dag som tonåring?! Imorgon blir det då allt systemet, men vad ska jag köpa?! Jag har fan beslutsångest, ska jag vara tråkig och köpa cider, eller ska jag satsa på sprit?! Haha får väl se imorgon, kommer gå och lulla runt där hur länge som helst!

Nej nu ska jag fixa det sista sen ska Domingo komma hit, snäll som han är ska han kolla på min cykel. Den har ju varit trasig allt för länge och han verkade kunna sånt där sa han. Så hoppas att han kan laga den, då blir jag överlycklig och kan äntligen ta mig någonstans, haha. Apropå att röra på sig, jag ställde mig på vågen idag och var nästan säkert på att jag skulle ha gått upp två - tre kilo, icke sa nice.. hade fan gått ner två kilo, kanske därför jag är på bra humör?! :D

Nu kom mamma med kläderna, wiho!!! Ha en bra dag!

Midsommarafton

Hej på er! Hoppas ni alla hade en bra midsommar, vad ni nu än gjorde! :)

Jag vaknade upp igår och mådde hur dåligt som helst. Mer eller mindre magsjuk fast jag spydde inte. Så jag var inte ett dugg sugen på att dricka alkohol på kvällen eller knappt lämna lägenheten. Mamma och jag traskade ner till moster Anita och var där hela kvällen där även moster Monica var också. Jag var iklädd min mjuksdress och inget smink, haha. Det bjöds på god mat och jättegoda jordgubbar, med glass, sprutgrädde och socker och det var nog dom godaste jordgubbarna jag ätit detta år måste jag säga. Gick därifrån vid klockan 23 ungefär. Jag var så himla trött! Jag la på mig schäslongen när vi kom hem och vid tolv gick mamma och la sig och då somnade jag på en gång där.

Jag vaknade för en liten stund sen, helt utvilad. Först tänkte jag..vafan är jag vaken nu för?! Men jag har ju fått 10 timmars sömn så det går ingen nöd på mig :) jag mår bra idag medans alla andra är bakis, säkert ;) Trots att det blev en hemmakväll för mig igår med "tanterna" hade jag riktigt roligt, kollade i fotoalbum från när mamma, anita och monica var i min ålder ungefär, haha det var skitroligt ju :)

Nej, nu ska jag gå och sätta på kaffe åt mamma. Hon är inte vaken än.. eller vaken kanske hon är, men inte gått upp. Ibland måste man ju vara lite snäll! :)

Smärta!

Åhhh, jag har så jävla ont i ryggen, jag dör :( kan inte ligga saga bara bli en tiger och kliva på min rygg?!
Orkar inte skriva någonting för jag är helt slut i huvudet. Ska måla naglarna sen blir det att lägga sig och kolla film.

Sista kvällen

Jag är helt slut i kroppen, fyfasen vilken kväll alltså! Började jobba klockan 22 idag, då hade det varit jättelugnt sen vi öppnade kl 19 och så fortsatte det tills klockan var 23.30 ungefär, då jävlar drog det igång. Och det bara öste in mer och mer folk och alla människor stod överallt för det inte fanns nå sittplatser. Jag fick spring som aldrig förr vill jag lova, och det var disk överallt!!! Visst att det är roligt, absolut men det var lite väääl mycket faktiskt. Ingen aning om det berodde på att det var sista kvällen vi hade öppet innan det stängs för sommaren. Jag fick i alla fall jävligt bra med dricks, nu tror jag att jag har lyckat samla ihop nästan 1400:-, bara på all dricks som jag tjänat sen jag började där för ca två månder sen. Sen när jag fyllt år och blivit firad av släkten och förhoppningsvis fått lite mer pengar blir det en vända till banken och sätta in alla pengar, Turkiet nästa.. jag är på G nu :)

Nu sitter jag här och tänkte lägga mig och läsa eller kolla någon film, lär väl ta ett bra tag innan jag somnar. Men jag är så jävla hungrig. Det är det värsta när jag kommer hem, att jag alltid är hungrig. Så får se om jag värmer matlådan jag hade med mig hem eller om jag tar en macka. Sen lägger jag mig och kollar på ett program mamma spelade in, det är två timmar långt, haha. Åh, då måste jag lägga mig i soffan, jag som saknar min säng, haha!


Ge mig lite mer!

Äntligen så är det fint väder, underbart! Sitter här på altan och lyssna på massa musik och är på massa bra humör :) Fast jag måste vila om en stund så jag orkar jobba ikväll, sista kvällen ju. Har även varit på UM idag, det gick väl inte så bra. För jag fick en ny tid nästa måndag hos Björn istället. Först skulle jag få komma redan nu på måndag men det ville jag inte, jag vill fasen inte gå dit på min födelsedag!

Nej nu ska jag njuta av det sköna vädret en stund till sen vila någon timme. Hörs senare kanske!


Bakisdag!

Nu börjar jag äntligen känna mig som en riktig människa, haha. Fyfan vad jag har mått dåligt idag, usch och fy! Men det var värt det om man tänker på hur roligt jag hade det igår kväll. Ska försöka få tag i lite bilder sen från Linn, då kommer nog några upp här och flera på min bilddagbok.

Idag har det inte hänt mycket alls. Vaknade runt sex, halv sju imorse och var så jävla kissnödig att jag trodde blåsan skulle sprängas, då var det bara gå upp på toa och sen lägga sig igen. Och så började jag må illa som fan istället, hur bra gick det att somna om då liksom?! Somnade om strax efter åtta tror jag och vaknade halv två igen. Har legat i schäslongen heeeela dagen med täcke och kudde och det har verkligen varit underbart.

Nu på kvällen kom Mathilda över en stund, vi rökte några cigg och snackade lite skit.
Nu ska jag faktiskt ta och gå och lägga mig, är svintrött fast jag att jag somnade mellan 16 - 18 igen. Imorgon ska jag till um. Skulle egentligen bara vilja ligga hemma och dö i schäslongen imorgon igen men näe, får kanske göra det när jag kommit hem därifrån, det brukar gå fort. Sen på kvällen blir det att jobba, sista gången! Sen stänger vi för sommaren och öppnar igen i slutet av Augusti.

Nej, nu svider ögonen. God natt!

God Natt!

Klockan är på tok för mycket och jag har konsumerat alkohol sen klockan 17 i eftermiddags, jo jag är full. Först var vi på Karlsson på taket och drack en jäkla massa alkohol och åt pizza. Vid halv tolv drog vi till Sjökrogen där allt annat resturangfolk var. Och jag kan bara säga kort och gott, fyfan vilken underbar kväll alltså! Det var så himla roligt och såg många kända ansikten trots allt. För er som inte vet det så var det personalfest idag, eller resturangfesten, det är därför jag druckit på en söndag, händer aldrig annars.

Min älskade bror kom och hämtade mig klockan två. Åkte till donken och nu är jag hemma, har varit hemma en timme ungefär. Nu ska jag stupa i säng vill jag lova. Och bara så ni vet har jag verkligen ansträngt mig för att stava rätt i detta inlägg. Nej, god natt!!!


jobba jobba jobba!

Nu är jag trött. Vaknade strax efter kl 11 (efter fem timmars sömn) och kunde verkligen inte bestämma mig om jag orkade åka ner på stan och kolla på alla studenter men med lite övervägande bestämde jag mig för att göra det. Min gamla klass och min kusin tog ju faktiskt studenten så åkte ner i hopp om att få se dom. Så bara min gamla klass, inte Angelica. Underbara Sofie fick en fin blomma av mig. Är stolt över er alla som klarade av tre hela år. Bra jobbat!

Kom hem strax innan kl 15, käkade lite sen tänkte jag lägga mig och vila men det gick inte som jag ville. Jag blev ju för fan telefonterrad, antingen fick jag sms eller så ringde det så jag gav upp efter 30 minuter.

Efter det tog jag en cigg och snygga till mig lite, skulle hoppa in och jobba extra idag för Helene var själv på Skyen. hoho, idag har jag blandat drinkar, eller jaa... lättare groggar kanske jag ska säga. Men det är lika roligt det också! Kom ner till jobbet till kl 18 redan, dom två första timmarna var det verkligen dött.. typ tio pers som kom och gick. Efter ett tag drog det igång och blev en helt ok kväll faktiskt. Efter jobbet drog jag och Helene till Sjökrogen en snabbis och kollade läget där, dom hade ju premiär idag och trots vädret var det bra med folk.

Var inte där länge alls för vi båda ville bara hem. Så nu ska jag ta och bädda ner mig i min sköna säng, läsa några kapitel ur boken och sen somna. Imorgon jobbar jag igen, 18 - 01. Pengar Pengar Pengar. Brukar normalt jobba 4 - 5 timmar på en kväll. Nu blir det två dagar i rad jag jobbar 7 timmar, me like! Näe, God natt!

orkar du?!

Dålig uppdatering, jag vet men jag har inte alls varit på bra humör dom senaste dagarna, vetifan vad det är med mig alltså. Nu är jag på bättre humör och tänkte skriva ihop någonting.

Igår jobbade jag som vanligt. Det var riktigt lugnt på jobbet så jag fick gå ner och hjälpa dom på karlsson på taket med disken och sånt. Fick även putsa knivar, det var helt ok.. fick i alla fall två timmar att gå fort. Sen gick jag upp till Sky Bar igen och då hade det dragit ihop sig lite där så dom två sista timmarna gick också ganska fort!
När jag kom hem inatt var jag inte alls trött, helt upp i varv som vanligt men oerhört mycket denna gång. Satt mig vid datorn en stund sen ringde jag Janina så vi snacka på massa i ca 1½ timme, haha. Då var klockan nästan fem på morgonen då la jag mig på soffan och kollade på lite avsnitt som mamma spelat in, jag tror jag somnade fram emot halv sju.

Idag gick jag ändå upp i skaplig tid för jag skulle vara hos psykologen 13.15. Behöver egentligen inte vara där men ibland kan det vara skönt att prata av sig lite med en utomstående. När jag ändå var på stan passade jag på att gå in på en bokhandel och köpa fjärde twilight, jag läste ju ut tredje i måndags och fick frispel för att jag inte hade nåt mer att läsa, plus att dom är väldigt bra också! Vad ska jag ta mig till när jag läst ut denna bok då?!

Ikväll åkte vi ut till enhagen och firade morbror Stefan som fyllde år. Det bjöds på massa gott fika, bullar stora som hus, jättegoda havrekakor och en smarrig chokladtårta som faktiskt var lite nyttigare ;) Nu har jag ont i magen för jag var hungrig innan vi åkte dit så man proppa ju i sig massor av allting för att jag var hungrig, smart där!

Nu sitter jag här och funderar på att lägga mig och läsa lite, skönt med en lugnt kväll för sig själv bara. Imorgon måste jag ner på arbetsförmedligen, usch usch usch. Sen tänkte jag ta en heldag med att städa rummet, måste verkligen damma. Tände lampan bredvid tv-bänken som är svart och jag såg hur jävla mycket damm det är där.. helt jävla grå! Så det ska jag nog göra imorgon, pumpa lite bra musik så blir nästan allt roligt. Ska nog ta och byta sängkläder också, spillde sötsur sås på täcket igår, haha.

Oj, vilket långt inlägg. Äsch, då har ni säkert haft något att göra några minuter. Ha en bra kväll!

"Detta fält måste fyllas i"

Herregud, vad är det med mig? Två dagar irad nu har jag varit på dåligt humör. Idag var det bara en liten stund och inte alls lika förjävligt som igår men det är fan jobbigt och jag vet inte varför jag är på dåligt humör heller. Kanske för ett jag inte har några pengar?! hmm. Idag (om man tänker efter klockan tolv) så är det precis två veckor kvar tills jag fyller år. Då får jag förhoppningsvis pengar. Fast större delen av alla pengar kommer läggas undan till resan och sen blir det shopping så får se hur länge dom pengarna finns kvar. Men jag får ju lön också kom jag på, wihooo!!!

Ikväll med det två parti Gin Rummy med Mathilda och Petra, nej vi tröttnar aldrig! Hade inte klockan varit så pass mycket hade vi nog kunnat spela en gång till, inte omöjligt det inte. Dom gick för en stund sen och nu sitter jag här och är ganska uttråkad men också seg. Funderar på att installera mitt The sims faktiskt, dock inte the sims 3, det har jag inte. Men vart lite sugen på att spela, det var inte igår. Spela en liten stund sen blir det sängen och boken!




Petra Mathilda Jag

Herr och Fru S!

Igår uppdaterade jag ingenting och inte idag heller men nu får ni en liten uppdatering!

Igår var jag på "bröllop", ja det var det ju faktiskt men kallar det nog vigsel istället. Mathilda, min bästa vän, hennes mamma och "låtsas" pappa gifte sig igår. Åh, det var så mysigt! Efter den fem minuter långa vigseln åkte vi hem till dom och åt massa god mat! Sen åkte brudparet till Eskilstuna och åt middag och sov på hotell. Då drog Mathilda, Petra och jag hem till mig och spelade Gin Rummy och sen blev det en tidig kväll!

Fler bilder på: http://caatrin.bilddagboken.se


 

            



Idag har jag varit en riktig tjurpelle! Jag har verkligen varit  på sämsta humöret man någonsin kan vara, tror jag.. det kändes så i alla fall. Jag har bara legat i sängen halva dagen med täcket över huvudet. Jag tror nog det var lika bra också faktiskt. Sen var jag så illa tvungen att göra mig iordning för jag skulle jobba. Det var riktigt jäkla lugnt ikväll alltså. Sista timmen kom allt folk. Då vill man bara gå heeem. Förstår inte riktigt, kanske för att jag varit på så dåligt humör men jag är helt slut i kroppen, ont i fötterna, ont i ryggen och helt borta i huvudet, det brukar jag inte vara fast vi kanske har hur mycket som helst att göra. Jag ska hoppa i säng när som helst, riktigt skönt. Imorgon när jag vaknar ska jag äta min goda mat jag fick med hem från jobbet (nästan alltid supergod mat!) och min ölkorv, haha. Dom är så galet goda!!!

r-u-b-r-i-k

Åkte som sagt ut med mamma och brorsan på hälla när mamma slutade jobbet och letade present. Gick in på Cervera, åhhh, det finns så mycket fint men dyrt dock! Hittade i alla fall en jättefin present tills imorgon. Nu är även kameran fulladdad så ska sätta i batteriet på en gång så jag inte glömmer det och kommer dit imorgon så är det inge batteri i kameran, så typiskt mig.. har glömt minneskortet x-antal gånger.

Fram emot kl 21 åkte Mathilda och hämtade Petra som var på stan och så kom dom tillbaka hit och så drog vi en vända Gin Rummy. Jag kom tvåa, Petra vann denna omgång och som vanligt kom Mathilda sist, hihi. Jag vet inte men det känns inte som jag har tur i spel längre, bättre tur i kärleken kanske!? hm.. vi får väl se. Har lärt mig att inte hoppas och tro för mycket på saker och ting, tar allt som det kommer.

Nej nu borde jag egentligen sova men jag ska nog ta och spela lite, eller kanske lägga mig och läsa.. har kommit in i det nu. Har bara hundra sidor kvar, det tar fort slut. Undra om jag orkar vänta 17 dagar på fjärde twilightboken, för om 17 dagar lämnar jag tonåren, wihooo!


Boooring!

Gud vilken seg och tråkig dag. Det har inte hänt någonting alls och det regnar ute.

Om cirkus en halvtimme kommer mamma hem från jobbet och då ska vi åka ut på hälla och försöka hitta en present tills imorgon. Skönt att få komma ut lite i alla fall när man legat inne hela dagen. Jag tänker inte duscha idag heller, jag känner för att ha en riktig fuldag, det var faktiskt ett tag sen nu. Det enda jag ska göra ikväll, när Mathilda kommer över är att fixa naglarna. Dom ser förjävliga ut men jag ska låna så jag kan göra fransk manikyr tills imorgon då jag vill vara fin! Och vad som händer imorgon är hemligt, det får ni inte veta förrens imorgon, då kanske det till och med bjuds på lite bilder.

Nej nu ska jag bara in i badrummet och skölja av mig lite, känns som jag behöver det. Och så måste jag lägga kameran på laddning, ooops.. det har jag nästan glömt och det är superviktigt. Tur att det inte tar allt för lång tid att ladda den! Det ska jag göra nu på en gång annars kommer jag glömma det.




GE MIG SOMMAR DÅ! SOL OCH BAD!!!

3 juni

Idag har jag inte gjort ett dugg förutom på kvällen. Har haft sån jävla magkatarr hela dagen och bara legat i sängen och tyckt synd om mig själv. Piggade inte på mig förrens fram emot kl 19. Usch och fy för magkatarr, måste nästan ta och besöka en läkare, men det är min sista utväg.

Klockan 22 skulle jag börja jobba. Jag hade så tråkig sista timmen så drog ner lite tidigare och tur var väl det. Henke (som är chefen) hade lämnat Linda själv nere på kalrsson på taket med hur mycket disk och fortfarande matgäster osv. Så jag fick ju börja med att åka ner tid och hjälpa henne med disken och sånt. Sen fick jag agera springpojke mellan karlsson på taket och sky bar ett tag också.

Men det har varit en bra kväll måste jag säga. Det var bra med folk och ganska mycket att göra så tiden rann iväg, vilket alltid är skönt. Och ikväll fick jag bra med dricks också plus en tjuga jag hittade på golvet. Det man hittar får man ta, right?!

Nej nu ska jag trycka i mig ett rejält lass med tonfisksallad och ta en nattcigg. Sen blir det sängen men inte för att jag är ett dugg trött. Kommer lägga mig och läsa och säkert vara vaken några timmar till.

RSS 2.0