Vart tog helgen vägen?

Nu är denna helg slut och jag har inte fått vila någonting alls! Jag har bara jobbat och tjänat pengar, det är i och för sig bra det, istället för att vara ute och ränna och göra av med dom, haha!

Jag skulle ha varit ledig idag men Jenny ringde och väckte mig och fråga om jag kunde komma in och jobba för en tjej var sjuk, visst. 5½ timme klarar jag, men dom var fan jobbiga alltså. Min hjärna hade ställt in sig på ledighet tror jag, haha! Men pengar så vafan!

Nu ska jag lägga mig och glo på senaste Wallander filmen, Arvet. Mamma hyrde den men hon har redan sett den, hon orkade inte vänta tills jag kom hem från jobbet, haha. Ska käka Marabou Polka, riktigt god :) och även en kladdkaksmazarin, måste ju provas! Mums!

Hörs imorgon säkert :)


Jobba Jobba Jobba!

Nu är jag äntligen hemma efter en lång arbetsdag! :)

Först jobbade jag på Ica mellan 17.15 - 21.00. Efter det åkte jag direkt ner till Sky Bar och jobbade där till kl 02! Slängde i mig Mc donalds mellan jobben, var ju tvungen att få någonting i min lilla mage. Men det känns bra, pengar liksom!

Nu ligger jag här i sängen och har huvudvärk, jäkla menshelvete! Ska datanörda mig lite sen ta en alvedon och soooova. Imorgon blir det att sova länge och bara ta det lugnt om inte något annat trevligt skulle dyka upp! Sov så gott!

Hoppsan!

Jag är inte så bra på det här märker jag. Men jag kan kort och gott erkänna att jag har ingen inspiration alls och inget sug efter att blogga när min design är så sjukt förbannat tråkig. Men okejrå, får försöka igen efter att ha fått vissa klagomål på att det inte händer nåt här.

Mitt liv rullar på som vanligt. Jag kommer inte ens ihåg vad jag har skrivit om sist, vad som hänt sen dess. Men jag har fått extra jobb på Ica Ettan vilket känns bra, även om jag önskar mig lite mer tider där. Men ska ringa chefen och prata med henne om hur hon hade tänkt sig under sommaren.

Jobbet på Skyen finns kvar. Är ledig nu tre dagar i Maj så funderar på att jobba alla andra helger så man har lite pengar sen i sommar, alla pengar behövs ju.. det kan man aldrig få för mycket av.

Kan även ta och berätta att jag har träffat en jättemysig kille vid namn Karl. Han bor dock i Örebro (inte världens ände men ändå) Vi träffas så ofta vi kan och vi får se hur det slutar, eller börjar?! hmm. Allting känns jättebra i alla fall! :)

Nu har ni fått en liten update i alla fall. Jag orkar inte skriva mer, eller tänka för jag har en dryg jäkla huvudvärk. Jag är förkyld och har mens, det kan ju nästan inte bli bättre?! Skönt att man får pengar imorgon, det är lite lycka! :)


2 April

Vilken vecka det har blivit :)

I onsdags skulle jag och brorsan dra ut till bolaget och sen bara ta det lugnt, icke! När vi åkte från bolaget ringde Jenny och frågade om jag kunde jobba. Fixade till mig snabbt som fan, det var nog en rekordtid för mig, så jobbade 16.15 - 21 i onsdag. Sen igår skulle jag jobba 14 - 21 men Jenny ringde mig 08.20 och frågade om jag kunde komma in så fort som möjligt. Självklart men jag var helt slut efter att bara ha sovit 4½ timme ungefär! Men härligt med pengar :)

När som helst ska jag gå ner till min moster Anita, bjuds på påskmat! Det ska bli mysigt! Är ledig idag så ska inte göra allt för mycket! Sen jobbar jag imorgon 12 - 20 och söndag 10.30 - 15.00 på Ica sen blir det fest på söndag ;D

Nu måste jag kila! Ha det bra! :)

RSS 2.0