Sista Januari

Nu är jag hemma igen. Har varit hemma i nästan en timme och nu ligger jag nerbäddad under täcket och fryser som fasen! ;( Det är 13 minusgrader ute och jag har knappt någon tätningslist vid min altandörr, brrr! Min kusin är i Thailand nu, avundsjuk!!!!

Det har gått bra på jobbet i alla fall. Det vart några småruscher och det fanns lite att göra hela tiden så det var skönt! Fast som sagt har jag varit riktigt sugen på att festa ikväll och det vart ju inte bättre när Fredrik och Zoran m fl kom dit och hade lite rajraj. Men den 19 - 20 feb är jag ledig så kanske får styra upp nåt då?! :)

Nu ska jag spela lite på king.com eller slå på Without a trace om jag orkar resa mig upp från sängen, haha. Sen blir det att sova. Förresten, jag köpte Without a trace häromdagen och jag trodde det var den serien jag ville ha. Nej jag är så jävla klantig och köper fel, haha. Jag ville ju ha Cold Case ;P Så kan det gå. Fast Without a trace är bra men det blir att köpa Cold Case sen.

Nu ska jag sluta snacka massa skit och spela lite. God natt på er! :)


Proooblem!

Igår hade jag problem med mitt internet heela dagen. Christian kom hit och fixade det men då satt ju han som fastklistrad vid datorn i några timmar och sen var jag tvungen att åka och jobba så kunde inte sitta vid datorn någonting igår.

Idag installerade mamsen om routern(?) så nu funkar det hur bra som helst igen. Tekniska grejer, det är fan inte min grej. Jag kommer bli galen på det en vacker dag :) Och är det inte internet som krånglar så är det blogg.se som har varit knas för mig hela dagen, har inte kunnat logga in.

Ikväll ska jag jobba igen. Ska fixa håret nu, tänkte locka det för en gång skull. Sen blir det att slänga i sig någon mat och dra till jobbet till kl 21. Jag är sugen på att jobba, men jag vill egentligen inte.. jag vill vara på andra sidan med dom andra och också få dricka haha. För en gång skull känner jag mig riktigt partysugen men då står det jobb på schemat!

Nu har jag tyvärr inte tid att sitta här mer, måste fixa mig så jag hinner med allting. Tar ju sin lilla tid att locka håret! Hörs inatt efter jobbet eller imorgon :) Ha en trevlig kväll allihopa! :)

28 Januari

Jag ska börja detta inlägg med att gratulera min kusin som fyller 22 år idag, stort grattis och hoppas du får en underbar resa din jäkel, inte alls avis :) Kan även slänga in ett grattis till min andra kusin Bea som fyller 32 år idag men hon läser knappast min blogg men ändå ;)

Stor del av den här dagen har bara varit skit. Har inte alls varit på humör och ja, allt har bara varit skit. Åkte ut till Mediamarkt med brorsan för jag ville hitta någon box och jag kom hem med första säsongen av Without a trace/ Brottskod: Försvunnen som är den svenska titeln. Tycker avsnitten jag sett lite då och då på tv har varit asbra. Älskar att ha nåt bra att titta på om nätterna.

Efter vi varit på Mediamarkt åkte vi och hämtade upp Christian, kände att jag bara ville ligga och krama om honom. Någonting kunde väl i alla fall få kännas bra idag. När vi kom hem åt vi den där nya maträtten jag ville prova och det var supergott! Ni ska få receptet en annan dag, jag orkar inte resa mig upp ur sängen och hämta det, haha! Sen har jag bara kollat på tv och kramats med min älskling. Jag är verkligen lycklig med dig ♥

Nu har brosan och Christian precis åkt, eftersom vi hämtade Christian var brosan även tvungen att köra hem honom, men han lider nog inte, han fick en box av mig för besväret :) Nu ska jag kolla fb lite snabbt, spela lite UNO på King.com, det är skitroligt, haha! Sen kolla på Without a Trace!

Oooonsdag!

Hej hopp gummisnopp! ;)

Idag är jag på riktigt bra humör men vet inte riktigt varför. Kanske för att jag tryckt i mig en massa tårta på mamsens jobb idag?! Dom bjöd alla på tårta för att det skrevs nya kontrakt igår för saab :) Har som sagt varit med mamsen på jobbet idag, det var gaaanska så segt för hon hade nästan ingenting att göra.

Direkt när hon slutade åkte vi och handlade. Storhandlade, jag tycker inte om att trängas med alla jävla människor. Har ni tänkt på hur egoistiska människor blir inne i affären?! Dom tänker ju bara på sig själva och ställer sin jävla vagn mitt i vägen osv. Stryk ska dom ha!

Provsmakade en maträtt dom bjöd på, på maxi.. SKITGOOOD! Den ska jag försöka mig på att laga imorgon. Kalkon Teriyaki heter det, åhh.. det bara vattnas i munnen när jag tänker tillbaka på hur gott det var, haha. Kan vara snäll och ge med mig av receptet, men gör det sen. För nu ska jag strax äta sen är det Robinson, det är ju finalvecka!

Förresten, lovade bilder på mina nyiköpta kläder. Har shoppat lite till nu så får vänta tills imorgon kanske ;) Här får ni i alla fall en bild på tårtan som det bjöds på, och den var jättegoood! :)


Pensionärsvarning!

Måste bara tala om en grej som hände ikväll, haha!

Jag och Christian hade parkerat i soffan och precis slängt i oss Burger King och var proppmätta. Funderade lite på var som gick på tv. Då säger dom precis på trean att det var dags för "Miljonlotteriet lyckohjulet" och både Christian och jag ba: åhh, vad roligt.. det är ju skitbra! Då säger Christian "Fan 19 bast och gillar lyckohjulet, herregud!" - Det tycker i alla fall jag är en liten pensionärsvarning!

Apropå något helt annat, Nordmans nya skiva "Korsväg" är riktigt bra! Tyvärr har den inte kommit upp på Spotify än så får passa på att lyssna när jag åker bil med my lovely boyfriend som är skivberoende och får abstinens om han inte köper minst en skiva i månaden! ;)

tisdag

Hej på er!

Idag skulle jag ha följt med mamsen till hennes jobb för att få lära mig lite men jag har sovit jättedåligt inatt så först bestämde jag mig för att åka dit efter lunch istället men sen har jag haft sådan magkatarr och mått illa pga det så jag hoppade det idag. Får ta det imorgon istället.

Nu ska jag ta ett varmt bad och sen snygga till mig och senare kommer min älskling hit, hihi. Blev så glad när han sa det! Du är så himla underbar, jag är så himla kär ;*

Och vet ni, idag eller ja.. kanske imorgon kommer det kanske upp bilder på det jag har köpt :) Tänkte ta bild på det idag så kommer jag nog lägga upp dom imorgon. Brukar inte sitta vid datorn så mycket när jag är med min sötnos! :)


Den 25:e smäller det!

Idag åkte jag ner på stan till klockan två för att jag skulle gå på möte på Af, och det var helt jäkla värdelöst. Där förlorade jag en timme av min tid på ingenting. Men efteråt skulle jag shoppa så det var väl helt okej ändå.

Köpte två toppar, ett linne, en hoodtröja och en ja.. vad kallar man det, innejacka, bolero?! Någonting sånt i alla fall. Och det sistnämnda vart jag mest nöjd med. Hade spanat in den på ginatricots hemsida under två veckors tid ungefär sen när jag såg den i butiken vart jag jättelycklig, den är så fin. Dock jag är dålig på det här med bilder så får se om det kommer upp några bilder på det jag köpt. Köpte även ett par örhängen också.

Nu ska jag gå och piffa till mig, sen åka och handla när min bror kommer hem. Han har suttit fast i bilkö vid Stäket ett bra tag, stackarn. Men snäll som han är hämtar han upp mig så vi kan åka och handla sen skjutsar han mig till Christian. Ska dit och krama om honom och pussa på honom. Sen blir det Spårlöst och Paradise Hotel ikväll :)

Imorgon måste jag upp tiiidigt, sådär halv sju. Ska vara med mamsen på jobbet lite denna vecka och lära mig växeln och sånt där. Kan alltid vara bra och ha i bagaget! Nej, nu måste jag snygga till mig lite innan brorsan kommer.


♥ ♥ ♥

Hej hopp!

Inatt kom min älskling hit, åh.. blir så glad då :) låg och kollade på en film på tv´n som hette "Snow" och den var riktigt mysig. Efter filmen tog det inte lång tid innan jag sov i alla fall.

Idag har det varit en bra dag! När jag gick upp strax efter kl ett så satt jag på kaffe till min älskling och fixade frukost! Själv åt jag smörgåsrån med mjukost på, det kan jag seriöst äta ihjäl mig på, det är så förbannat gott!!

Efter "frukosten" så fixade Christian mammas dator lite, den är ju så sjukt jäkla seg och jag tror det vart ett bra resultat. Sen skulle mamma och Christian försöka fixa bättre bild på min tv. Fick en ny tv när jag fyllde år (22 juni 09) sådär 7 månader senare har jag ÄNTLIGEN bra bild, så jävla skönt! Nu kan jag faktiskt njuta av att sitta och titta på tv i mitt rum och inte bara irritera mig på bilden.

Nu sitter jag här på sängen med datorn framför mig och min älskling ligger och glor på tv bredvid mig. Vi har faktiskt varit tillsammans i tre månader idag, tiden går fort när man har det roligt! :) Så ikväll blir det massa mys och tvtittande. Puss på dig älskling! ♥

Friday

Hallå på er!

Idag har det varit en lååång dag, känns det som i alla fall. Ett under att jag inte däckat i soffan under kvällens tvtittande måste jag erkänna.

Klockan ringde halv åtta imorse, usch! Även om jag har vänt tillbaka dygnet och inte går upp efter klockan 11, senast så var det väldigt jobbigt att stiga upp. Går upp och tar en cigg, mer sovande än vaken och sen in i duschen, då piggnar man till lite. Åkte ner på möte på kunskapscompaniet och sen mötte jag upp min älskling och så gick vi på jobbchansen tillsammans, öh.. jag lyssnade inte alls på vad dom sa för jag var så distraherad/skitglad över en annan grej som hände precis innan. Och vad tänker jag inte berätta, det får ni veta nästa vecka.

Åkte hem vid tolv och bara slappa, mös lite med christian, får passa på.. denna karl har många bollar i luften nu för tiden. Sen var det att åka ner på stan igen för ett möte på eftermiddagen. Efter mötet åkte jag och brorsan och hämta Wilma, hämtade mamma, åkte och handlade och hem och slängde ner arslet i soffan. Kollade handbollen, fasen också! Förlust igen och nu är vi ute. Efter det var det let´s dance på listan och under tiden åt vi revbenspjäll och ost och kex, mums!

Nu ligger jag här nerbäddad i sängen, galet trött men vetifan om jag vill sova än alltså? Ska försöka vara vaken en liten stund till och bara datanörda mig och slappa av, men tror det blir max en timme. Sov så gott på er, och ursäkta detta lååånga inlägg!

20 Januari

Var uppe tidigt imorse, hade ett möte kl 10 så det var bara att pallra sig upp! Mötet gick jättebra, helt över förväntningarna så jag gick där ifrån med ett leende på läpparna. Äntligen, det händer grejer! :)

Resten av dagen har det inte hänt så mycket. Har varit ganska så rastlös faktiskt men inte orkat göra så mycket. Blev att titta på handbollen, jävla skit.. nu har vi förlorat båda matcherna så på fredag gäller det!

Nu tänkte jag slå på lite paradise hotel, missade avsnitten igår.. jag var helt i min egna lilla värd. Skönt att det finns webbtv så man kan kolla igen :) Dags att gosa ner sig under täcket och efter paradise hotel kanske det blir en film, om jag inte blivit för trött!

God natt på er!

Mysmorgon!

Idag vaknade jag upp med ett leende på läpparna, min underbara fina pojkvän låg ju bredvid mig :) Så mysigt när man bara får krypa nära, in i hans famn och bara kramas.

Badade för en stund sen men sitter fortfanade i handduk. Är jättepigg men allting jag gör går i slomotion idag känns det som. Dags att snygga till sig, åka och fixa lite ärenden sen hem igen. Ikväll är det handboll också och det ska ses såklart! Ska krypa upp i soffan med kladdkaka och grädde. Ja, jag bakade en kladdkaka igår! :)

Kladdkaka och tv!

Nu har jag varit sugen på kladdkaka i ett par timmar. Det kommer bli så att när jag skrivit klart detta inlägg så kommer jag gå ut i köket, plocka fram alla ingredienser och slå ihop en kladdkaka. Det låter egentligen jobbigt men jag vet att resultatet kommer vara värt det! :)

Fortfarande inget planerat för kvällen. Känns som om att jag kan stryka kortspelet, det kommer nog bli försent eller så. Och min pojkvän verkar vara väldigt upptagen då jag inte hört ett ljud från honom. Som sagt, det visar sig. Nu ska jag gå och göra en kladdkaka bara för det och sen ikväll är det faktiskt massa bra på tv, Bygglov, Spårlöst och självklart Paradise Hotel! :)

Back on track!

Hallå på er!

Har lagt bloggen på hyllan ett tag då jag kände att jag inte alls var motiverad. Men nu dom senaste dagarna har jag funderar på om jag ska starta en ny blogg eller om jag ska fortsätta här. Det blir nog att fortsätta här ändå, ska försöka hitta någon snäll jäkel som har lust att fixa en fin design bara så kan jag nog bli nöjd. Känns lite ovärt att skaffa en ny blogg för jag vill fortfarande vara kvar på blogg.se.

Idag har jag inte gjort så mycket alls. Städat lite i mitt rum bara och duschat. Efter det vart det mest att titta på tv och gosat med katten som varit galet gosig idag.

Får se vad som händer ikväll, kanske blir det Gin Rummy med Mathilda och Petra eller så kanske min fina pojkvän kommer hit. Men ingenting är spikat än så det kan sluta precis hur som helst, så vi får helt enkelt se.


RSS 2.0