Hate you

Jag ska lägga mig när som helst, jag är svintrött. Jobbat idag och det gick bra, hur lugnt som helst har det varit men det känns endå som den här dagen har gått fortast av dom alla. Imorgon blir det att jobba igen och även söndag. Men det ger bra betalt så jag ska inte klaga! Så dags för sängen när som helst.

Jag tycker inte om mina grannar. Dom har fest och spelar jättehög musik, hur fan ska jag kunna somna?
Öronproppar har jag aldrig använt för det är så jäkla oskönt. Är dom inte tysta innan klockan ett blir jag ruskigt sur.


Jag hatar rubriker!

En liten sammanfatting sen i tisdags får det nog lov och bli. Skrev ju lite igår men det var inte mycket och innan dess hade jag inte skrivit sen i måndags.

Tisdag: Var jag på möte hos Janne och det gick jättebra. Han skulle prata med Mattias på rusta under dagen och sen ringa mig, fast det har han inte gjort än så jag får ta och ringa honom imorgon. Men skulle inte Mattias gå med på Jannes villkor så ska jag få börja en utbildning inom handel, vilket känns skitkul.
Efter det mötet vandra jag runt på stan en liten stund, köpte en frukostmacka på mc donalds, den är för jäkla god. Sen gick jag till Åhléns och köpte mig en kalender. Sen vart klockan mycket och det var dags att pallra sig upp till psykologen, i regnet. Det var också ett bra möte och jag var på riktigt bra humör när jag gick därifrån. Gick en till vända på stan och köpte en badolja och en eyeliner sen tog jag bussen hem.
Men jag hittade ju ingenting att ha på mig till onsdag kväll så då åkte jag och mathilda ut på hälla, hittade ingenting där heller. Så vi köpte lite gott med oss hem och var hemma hos mig den kvällen och gjorde godaste baugetterna med skagenröra, skinka, paprika och gurka, yummi. Sen kollade vi på film.. Beck - Mannan utan ansikte och Tomten är far till alla barnen.

Onsdag: Sov tills jag vaknade, utan en förbannad jäkla väckarklocka. Gick och tog ett varmt långt bad och sen började jag fixa mig inför kvällen. Förfesten hemma hos mig var riktigt rolig men på krogen var det mindre roligt. Jag och Mathilda drog hem vid halv ett, lagade mat och la oss och kollade på svensson svensson filmen sen somnade vi.

Idag, torsdag har jag och Mathilda inte gjort ett dugg. Vi har legat i varsin soffa med täcke och kudde och kollat tv och sovit lite, haha. När hon drog hoppade jag in i ett bad och sen dess har jag inte gjort ett dugg. Det har varit skönt med en dag då man inte gjort något vettigt alls. Ska ju jobba imorgon och hela helgen så då gör jag något vettigt :)


!!!

PARTYYYYYYYYYYY!!!!! JAG ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD OCH JAG ÄR SJUKT JÄVLA GLAD!

Att du ringde och berättade att allt var bra med dig var nog det som fick mig på bra humör, jag har tänkt på dig!


lazee tonight!

Jag borde verkligen förbjudas att använda en rakhyvel, eller gå i en kurs hur man rakar benen? Jag gör alltid illa mig, den här gången råka min vänstra lilla tumme illa ut. Men hör ni, jag rakar benen och gör illa tummen!?! förbjud mig säger jag.

Mattias hörde nyss av sig, så fort han ringer blir jag glad. Han undra om jag kunde jobba i helgen, självklart. Så jobbar, fredag 15 - 19, lördag 11 - 16 och söndag 11 - 16. Jag kan inte säga annat än att jag älskart!

Ikväll blir det utgång! Så jag ska börja fixa mig redan nu, för jag är alltid ute i sista sekund och kan aldrig bestämma mig vad jag ska ha på mig. Bättre att vara ute i tid. Sen måste jag äta någonting, alkohol på tom mage är inte det bästa. Visst, man blir lättare full, men mår fan inte lika bra. Nej, på med bra musik nu så peppen blir hög!!!

min bästa vän tv´n

Ikväll har tv´n varit min bästa vän vill jag nog påstå. Jag har sjukt seg och har inte orkat gjort ett dugg, lite mat bara. Har legat i soffan nerbäddad med täcke och kudde och kollat massa tv. Det kommer inte hända så mycket mer idag, jag ska datanörda mig lite sen ska jag sova skaplig tid för en gång skull, inte senare än kl 23. Imorgon ringer klockan halv åtta ;(

Rubrikhelveeete

Nu har jag i alla fall fått en sak avkryssat på min lista och det var att gå till UM. Så det var skönt. Imorgon ska jag till Janne på möte och förmodligen mitt sista möte hos psykologen eftersom det inte är någon idé att jag går dit för jag mår så bra nu och allt har ordnat upp sig. Skulle till tandläkarn imorgon också, men neej. Ringde och ändra till den 25/11 istället.

Vart lite förvånad när jag kollade kontot nyss, då hade jag fått 1000 kr från försäkringskassan och mina andra 2000 kommer lite senare i eftermiddag så jag vart glad, äntligen lite peeengar.
Jobbat hela helgen och sovit på tok för lite hela helgen, och absolut inatt. Så nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig och sova någon timme. Sen får jag se vad som händer. Kanske åka ner på stan och leta efter något snyggt tills på onsdag, om jag orkar. Annars blir det en slödag framför tv´n, det skulle inte sitta helt fel.

För övrigt är Saga pain in the asssss just nu, fyfan vad galen hon är. Tror hon glömde få p-piller i torsdags, kanske därför. Hon biter på allting och ska vara runt fötterna och i knät heeela tiden.

vintertid

Ååh, det ska bli underbart att få sova en timme extra inatt, jag som älskar att sova.
Jag ska bara fixa klart mina naglar sen sova så. Imorgon jobbar jag 11-16.

Glöm inte att ställa tillbaka klockan en timme nu :)

Rusta

Åh nu är jag ganska så trött. Jag inte sovit mer än fyra timmar inatt, om ens det! När jag väl somnade så väcker kattskrället mig efter en timme, då var hon inte omtyckt.
Men jag såg fram emot dagen och få jobba. Och det verkligen varit fullt ös hela dagen, det är roligt. Men imorse var det panik, sara och stoffe skulle släppa in min på baksidan vid lagerporten. Stoffe tryckte upp den men den var låst, då fastna den. Jag kom in genom en annan dörr men vi fick panik för nyckeln satt fast i låset till lagerporten och den nyckeln behövde vi för att kunna öppna butiken. Efter mycket om och men fick vi ut nyckeln, en minut innan vi skulle öppna. När vi ska öppna dörrarna så går nyckeln av! haha paaanik! Full panik och ringa chefen men han bor liksom i enköping så svårt för honom att komma, så ringde vi benji och han fick lov att komma dit med nyckeln. Till slut kom benji med en nyckel, så vi kunde öppna fast 20 minuter försent. Sen har det rullat på som fan alltså!

Jag kan bara säga att jag längtar tills imorgon :)

Jobba Jobba Jobba

Åååh! Jag är så lycklig! Mattias, chefen på Rusta ringde idag och frågade om jag ville börja jobba där. OH MY, jag trodde fan inte det var sant. Han ringde och väckte mig vid 12, jag var klarvaken och helt galen efter det. Så från och med idag är jag anställt som extra vid behov. Men han lovade mig att det kommer behövas i November och December. Är anställd till 28/2-09. Kommer det behövas mer efter det skriver vi ett nytt avtal.  Åhh, ni anar inte hur lycklig jag är just nu, det här har jag strävat efter i flera år, även om det bara är extra vid behov så är det i alla fall lite klirr i kassan.

Började jobba redan idag faktiskt, från 14.20 - 19.00
Imorgon 10 - 16 och Söndag 11 - 16.

Nej nu är klockan ett och jag måste sova, jobba imorgon ;D

H-A-P-P-Y!

KAN BARA TALA OM ATT JAG ÄR DEN LYCKLIGASTE MÄNNISKAN PÅ DENNA JOOORD!
JAG BARA  ÄLSKAR LIVET!!!


Ser du stjärnan i det blå?!

Idag har det inte hänt så mycket, vart inget möte med Janne idag, det blir på tisdag istället. Igår kom Daniel förbi klockan ett på natten ungefär. Vi åkte runt lite och vi upptäckte vägar som vi inte visste fanns, haha. Han ville gå spåret på björnön halv två på natten men jag avstog, halv på natten liksom. Vi vände bilen och åkte mot bjurhovda, vi tänkte gå in till mig kolla film men riktigt så blev det inte. Vi tog en mysig promenad här på bjurhovda och la oss på en varsin bänk och kolla på stjärnorna, det var ju väldigt stjärnklart! Det var riktigt mysigt må jag säga. Efter en stund gick vi in till mig och han låg och spelade tetris på sin mobil och jag kollade på, haha.. ruuuligt.

Jag har precis badat så nu tänkte jag klä på mig och sen fixa lite käk. Mamma och bror äter lax med pasta, det är inte gott ;( så jag får fixa min egna mat idag, då får jag i alla fall något jag tycker om.

full ös..

medvetslös! Näe inte riktigt vaaa! Jag är så jävla speedad, fråga mig inte varför. Det vart ingen matlagnng men jag har diskat, städat köket, hallen, altan och mitt rum, det är så himla fint just nu ;D Och nu är jag bara galet rastlös. Sitter och lyssnar på massa bra musik och hoppar runt.

Fast nu mina damer och herrar ska jag gå och laga min egna pasta carbonara, så sjukt förbannat goood!

Rekryteringsmässan

Rekryteringsmässan sög balle. Fyfan vad värdelöst det var. Bättre organiserat än förra gången men mycket sämre med jobb och sånt. Jag fick lämna in en CV, resten ville att man skulle registera sig på deras hemsida. Ja, men vafan det är ju det man håller på med när man sitter hemma, så värdelöst.

Men imorgon ska jag på möte hos Janne igen, hoppas det ger någonting :)
Nej, nu ska jag ge mig mage lite att äta, jag är vrålhungrig.


Gåtor

Nu ska ni få något att klura på..

1. Vad är det för skillnad mellan dig och en apelsin?

2. Vad händer om man hoppar i vattnet i 45 graders vinkel?

3. Vet du vad frukthandlaren väger om han är 173 cm lång och 130 runt magen?

4. Om fyra guldfiskar kostar åtta kronor, vad går då en guldfisk för?

5. Varför flyger fåglarna till afrika på hösten?

6. Vad ska man göra för att saker och ting inte ska lukta illa?

7. Vad är det viktigaste vid ett smörgåsbord?

8. Vad är det man får om man blandar mjölken från en ko med galnakosjukan med choklad?


Svaren kommer in ett senare inlägg så ni har något att klura på ;)
Nu kan ni ju få lite annat att skratta åt, gamla klassiker.

Det var två muffins i en ugn så säger den ena muffinsen till den andra "Aj, vad varmt det är" då säger den andra "Hjälp, en talande muffins"

Vad säger två sandkorn som är ute i öknen? "Hjälp vi är omringade!"

Hahaha ja, det är bra att man är lättroad ;D

Födelsedagskalas och utgång!

Igår fyllde Vanessa år, hon bjöd på mat, välkommsdrinkar och en jäkligt bra förfest. Jag hade ganska höga förväntningar på kvällen men jag kan inte säga annat än att det blev en toppenkväll. Hur kul som helst på förfesten och på krogen var det också grymt kul, tiden bara flög iväg. Men jag tror nog att det som var bäst var att få åka hem med dig efter krogen.
Tack alla som gjorde denna kväll till en kanonkväll. Extra mycket tack till Mr. R ;*

Ja, här ska jag väl skriva att jag ljuger så jävla mycket så att jag tror på det själv, eller? ja det är i alla fall vad en kompis, eller ptja.. förre detta kompis sa till mig. Åååh, det finns så jäkla många patetiska människor i denna värld.
Jag trodde man var snäll om man drog en liten vit lugn för att inte såra den personen allt för mycket, men nej.. man fick bara sån utskällning och att jag var totalt jävla dum i huvudet, att jag är en slampa osv. Seriöst, du är 28 år? Det märks inte.

I just love it!

Jag bara älskar att shoppa, det är så roligt att få in nya kläder i garderoben och defenitivt ha nya kläder att ha på sig.
Idag åkte brorsan och jag först ut till Rusta, skulle berätta för Mattias och Johan att jag lämnat dom som referenser. Sen åkte vi till apoteket och systembolaget. Sen fjäskade jag lite för min bror så han var snäll och följde med till H&M också. Hittade först ingenting, men sen gick jag till Reaställningen och hittade ett fint linne/tunika. Den var riktigt fin och kostade bara 79,50:- så den blev min. Köpte en vanlig svart kofta också, det behövde jag verkligen. Sen gick jag in på lindex och skulle köpa taigths(?) haha, dom var fan dyrare än linnet, ett par för 119:- det tyckte jag var lite dyrt men var tvungen att ha det så ja.

Nu ska jag snart börja fixa mig och ta på mig mina nya kläder. Ikväll blir det fest och sen utgång! Peppad!!


                                                                            


Bild 1: självklart skulle saga kliva på allting och nosa på det, så den vart inte så bra.
Bild 2: Linne/Tunika 79.50:- H&M - Kofta 198:- H&M - Taights 119:- Lindex.
Det var mina köp idag och jag vart riktigt nöjd :) för övrigt är linnet mycket snyggare på. Kommer nog en bild på det senare.

No more!

Jag ska aldrig mer äta pizza eller kebab, tråkigt för det är så jävla gott men min mage klarar inte av det.
Sist jag åt det var för ungefär en månad sen, jag vaknar upp morgonen efter och har så jävla ont i magen så jag visste inte vad jag skulle ta vägen. Jag svettades, jag var yr och mådde illa bara för jag hade så ont. Satt på toa över en timme. Jag åt en kebabtallrik igår och samma sak hände imorse. Inte riktigt lika illa, men nästan. Och det har bara hänt dom två gångerna jag ätit kebab eller pizza. Så nu är det slut med det. Kommer bli jobbigt, men hellre det än sån där jävla magknip.

Imorgon blir det party, jag har verkligen längtat! Nu ska jag datanörda mig lite sen sleeptime.


Hejdå!

Efter löning drar jag iväg en vecka eller två, den här världen gör mig galen. Vänner som man trodde var bra men bara sviker och jobbet går åt helvete nu, jag behöver miljöombyte. Och Nej, jag smiter inte från mina problem, jag vet gott och väl att dom är kvar när jag kommer tillbaka, men skönt att slippa dom för en stund.


Mini Spa

Ibland är det skönt att ha så här mycket tid över som jag har den här veckan. Idag skulle jag ha varit hundvakt men det behövdes inte så det blev jag otroligt uttråkad och tänkte vad ska jag nu hitta på. Då bestämde jag mig för att fixa mitt egna lilla spa.
- Jag rakade mig från topp till tå. (nästan, inte huvudet)
- Gjorde hårinpackning.
- Kroppspeeling.
- Ansiktspeeling.
- Fotbad.

Det var riktigt skönt, nu känner jag mig som en ny människa, nästa i alla fall. Allt det här var verkligen behövligt. Absolut hårinpackningen, Emma sa att jag tappar massa hår, då vart jag rädd. Men när pengarna kommer ska jag köpa ett svindyrt shampoo som Emma tipsade om, 260 jävla kronor, bäst för henne att det hjälper! ;)

Idag står ingenting mer på schemat, men jag är grymt sugen på krogen, men det är väl bara för att jag inte har några pengar. Det blir ännu en värdelös kväll hemma med någon tråkig film.

värdelöst

Jag tror jag börjar bli allvarligt sjuk, du är den sista människa jag tror jag skulle bli så jäkla glad över :)

Idag har det varit en sjukt seg dag. Jag vaknade, fixade lunch, badade, var hundvakt och nu sitter jag här. Segaste dagen på länge. Jag har fan inga planer på hela veckan, och jag kan inte åka ner på stan och shoppa heller för jag är så jävla pank. Jag behöver pengar tills på fredag då blir det utgång med några från klassen, trevligt. Martin du ska bjuda mig på tio muskelsmurfar sen är jag för full för att strippa, haha ;D

Nej jag har inget att skriva, nu ska jag snart ääääta. tjarrå!

Rastlös

Åh, jag har varit hemma en dag och jag får frispel. Idag har jag ändå varit på möte och lunchat med emma, plus att hon klippte mig också. Ingen större skillnad som vanligt. Var bara så trött på skiten, det la ju sig ner hela tiden. Jag var tvungen att ha en halv sprayflaska i håret för att det skulle stå som jag vill i en kvart. Så hon klippte upp det lite och sen klippte hon luggen. Ska tillbaka dit när jag fått pengar så ska hon få lägga in lite rött i mina ljusa slingor. 300:- är lätt värt det för skulle jag göra det själv skulle jag misslyckas totalt.

Imorgon har jag ingenting att göra, boooring. Kusin vitamin Stephanie frågade om jag kunde ta Wilma en stund. Självklart, då har jag någonting att göra, fast det är inte förrens vid fyra någon gång. Blir väl att sova ut och sen glo film eller något sånt. Det är i alla fall tidsfördriv.

Ikväll kollade jag på What happens in vegas. Den var helt okej, fast filmen igår "Den man älskar" var otroligt mycket bättre. Kan ju bara säga vill ni läsa om den så gå in på Mathildas blogg: www.Mathildut.blogg.se där har ni en så kallad recension.

Brandlarmet

Idag åkte jag ner på stan med 10.45 bussen. Janne sa att jag kunde komma efter klockan nio för då var han där. När jag kommer dit så är han självklart inte där. Men jag fick prata med Johan istället, som tur var det. Mötet gick väl sådär. Jag vill absolut inte svika Rusta och jag trivs som fisken i vattnet. Jag kan allting där också, jag vill så gärna jobba där över julen. Men Johan tyckte vi skulle hitta någon annan praktikplats där jag ska vara 1 - 2 veckor och sen måste dom anställa mig. Ja, jättegärna.. då får jag någon form av anställning och det vore underbart. Men kan det inte vänta tills efter julen känner jag nu. Men det löser väl sig. Jag får se när Janne eller Johan ringer, fram tills dess gör jag ingenting. Går väl in och jobba någon gång om Rusta ringer. Hoppas på det.

Idag när jag var på väg till mötet så står det en brandbil och två polisbilar vid Swedbank. Läste något på vlt att någon korridor hade blivit rökfylld inne i Sigma. Sen lunchade jag med Emma på Vivaldi, då går brandlarmet och man måste utrymma lokalen, jahapp. Tur att vi hann äta klart i alla fall. Sen när jag skulle åka hem så missar jag två bussar ;( den ena såg jag åka iväg sen när jag var påväg till den andra åker den förbi, baah. Fick vänta 16 minuter, men jag tror fan det var 25.

Bortsprungen katt

Grannen knackade på fönstret för en stund sen och sa att det var en bortsprungen katt här, först trodde hon det var min, men som tur var det inte det. Men det var så synd om den, den hade mjauat hur högt som helst, verkligen skrikit. Då gick dom ut och tittade vad det var, då var det den där lilla kissen och den var hur gosig som helst. Jag gav den mat och vatten och den åt och åt, den var verkligen hur hungrig som helst. Vad ska man göra? den var ju så söt och så fruktansvärt gosig. Så gosig är inte en vanlig utekatt. Men vi har gett den mat och vatten och en filt den kan sova på under natten. Jag hade absolut tagit in den om jag bara hade kunnat, men hur ska mina katter reagera. Kommer den tillbaka hit så kommer jag sätta upp lappar på en bortsprungen katt eller ringa någon djurjour, det lär väl finnas?

Nej, usch! Nu måste jag verkligen sova. Jag tänka på den otroligt söta och mysiga kissen.


Den man älskar

Idag har jag inte ansträngt mig allt för mycket. Åkte iväg och slängde massa tidningar, glasflaskor och pantade massa burkar åt mamma och handlade lite också. Brorsan släppte av mig vid Martin efter det, var hos honom en stund och kolla tv och mös med pinglan. Strax efter halv sju kom Mathilda och hämtade mig, vi åkte till konsum och hyrde en film, den man älskar. Den var faktiskt riktigt bra, den är absolut värd att se. Fast före filmen spelade vi bingo lotto, Mathilda var så glad.. haha. Ingen vinst idag i alla fall, så det blir nog inte bingo lotto för mig längre, bättre med en trisslott kanske.

Jag har verkligen grus i mina ögon, eller ja det känns så. Är riktigt trött så blir nog att pallra sig till sängs snart. Men tänkte fixa in lite musik på mobilen. Imorgon blir det att åka ner på stan och träffa Janne och se vad som händer fram över. Hoppas på något bra, men allra helst vill jag tillbaka till Rusta, fast som en anställd inte praktikant :)

friends?

Vilka jävla underbara kompisar man har, fyfan. Respekt, vad är det?!

Djurplågare

Fyfan vad jag blir trött på dig. Du gör saker som irriterar mig hela tiden, hela du är irriterande. Du har verkligen noll koll på ingenting, mer oansvarig människa får man leta efter. Du kanske borde köpa dig en kalender, det är bara en tips så kanske du inte glömmer alla viktiga möten du ska på. Och förresten, sluta utnyttja alla andra.
Idag gick du för långt. Två av dina vänner är hemma hos dig, sen igår för ni hade fest.. du lämnar dom för du ska till en brud och knulla. Idag ringer din ena kompis till mig och säger att katten inte har någon mat, har inte haft det sen igår kväll och du är inte hemma och dom måste åka, dom har inga nycklar så dom kan inte låsa heller.
Snäll som jag är åker jag till affären och köper kattmat och kommer över med det innan dom drar.. katten höll fan på att äta ihjäl sig. Tycker sjukt synd om katten. Precis som jag sa åt dig när du skulle köpa katten: Hur fan ska du kunna ta hand om en katt när du inte ens kan ta hand om dig själv?

Jag blir bara så jävla trött på dig, ringer du mig kan du räkna med fetaste utskällningen.

Bye bye

Då har man avslutat 6 veckors praktik på Rusta, sista dagen idag. Det känns tråkigt och tomt på något sätt. Det där har varit mitt liv, gått  upp tidigt som fan på morgonen och jobbat sen kommit hem, käkat mat och gått och lagt sig. Vad ska jag nu göra? Ska till Janne på måndag och fixa någonting, men nej tack till mediamarkt, inte min grej vaaa.

Ikväll har jag bara tagit det lugnt, kollat på idol och singing bee med malin. Mysigt, vi hade laddat upp med tacos och sen lite polly och gott och blandat som snacks. Det var skönt, jag hade inte orkat gjort speciellt mycket idag kände jag. Ska snart dra på en film tror jag och sen sova. Men första ska jag tjata på Robin om ett visst nummer, svara din tönt!


Smärrrta!

Ajsing, jag gjorde illa mitt lillfinger idag på jobbet men jag vet fan inte hur. Jag skulle flytta en jäkla massa mattor sen knakade det till i hela fingret. Sista dagen imorgon på jobbet, fan jag kommer saknar det.

Haha, igår sov jag en timme mellan 17.30 - 18.30, vaknade och var sjukt kissnödig, gick upp på toa, tog en cigg och sen en ipreen. Då var klockan ungefär 19.00 och då la jag mig i sängen och somnade med kläder på och allt sånt. Vaknar till och kollar på klockan, hoppsan, 05.28, två minuter innan det är dags att gå upp, jag vart chockad. Sov alltså från 19.00 till 5.30, det behövdes kan jag säga.

Nej nu ska jag ta en cigg sen ska jag sova, kämpa sista dagen och bjuda på bullar ;D

I miss you

Dagen har gått bra idag, fast jag nästan hade gett upp hoppet om allt när jag klev upp ur sängen.
Nu är jag i alla fall inne på min sista vecka på Rusta, lite tråkigt men det känns ändå bra. Jag känner att jag har gjort riktigt bra ifrån mig och jag har inte alls blivit särbehandlad för jag har varit praktikant, jag har fått gjort precis det dom andra har gjort. Lärt mig kassan som är helt jättebra, jag har fått jättemycket beröm av flera på jobbet gällande alla möjliga uppgifter men speciellt kassan.

Jag hoppas verkligen mer än någonting annat att jag får extra jobb där, det vore så underbart roligt. Mitt första riktiga jobb liksom, utöver alla fjuttiga sommarjobb liksom. Jag tror nog att jag har stor chans till extra jobb men jag vågar inte hoppas för mycket.

Nej nu ska jag ta och lägga mig i sängen, upp imorgon igen. Men just nu har jag sjukt ont i magen ;(

Ps. Jag saknar Johan, jag vart så glad när du skickade sms idag, sen när vi pratade i telefon märkte jag verkligen hur jävla mycket jag har saknat dig. Du är en underbar kompis och kommer alltid förbli det. När du är hemma från lumpen igen ska vi ha en riktigt myskväll, massa god mat och film. Puss på johan ;* Ds.

oh please

Det är kommer bli en lång dag. Mest av allt vill jag ligga kvar i sängen och dra täcket över huvudet!

Guys

Nu är det verkligen konstaterat, alla killar är likadana, bra i början men efter en kort kort stund är dom svin.. hela jävla bunten. Fredrik och jag kommer inte kunna vara vänner alls länge och Martin, oavsett vad din förklaring är så är du helt konstig. Jag orkar inte, låt mig bara vara!

Kul med jobb imorgon, nej.. inte för fem öre. Efter denna vecka orkar jag inte mer, men hoppas ju på extra jobb men det är i alla fall inte lika mycket jobb som nu.

Som Mathilda sa, från lycklig till olycklig över en natt, så jävla sant! Ni killar kan verkligen såra. Och ni tror att ett förlåt räcker? inte på långa vägar. Ni kanske borde gå en kurs i hur man behandlar oss tjejer?


manliga könet

Helgen har varit helt okej, det var riktigt roligt hos Mathilda i fredags men på krogen var det inte lika bra. Jag började må dåligt, magkatarr och skit, det var inte kul. Så jag och Mallan tog en taxi hem. Det blev en ganska så tidig kväll för min del.
Igår hände det inte mycket, drog hem till malin runt 20.30 och kolla massa tv sen gick jag hem vid 01 igen. Kollade på en officerare och en gentleman, sen efter filmen somnade jag direkt.

Idag har jag varit hos Mathilda och blivit bjuden på mat och kladdkaka. Hon firas av hennes släkt idag och jag har varje år varit där så varför inte iår också. Det var riktigt god mat och självklart kladdkakan också.
Nu sitter jag bara här och väntar på att klockan ska gå, ska dra till malin om en stund och vi ska spela bingo lotto ikväll, haha. Har inte gjort det på hundra år men jag satsar i alla fall på högsta vinst, jag kan ju i alla fall drömma.

Jag är så trött på den manliga könet. Seriöst dom har något allvarligt fel, alla är likadana. Den ena är jättekär i mig och hör av sig hela tiden osv. Han vill ha kontakt med mig även om det bara är som vänner. Men nu har han fått upp ögonen för någon annan tjej och då existerar man inte längre, ville du inte vara vänner? 
Den andra killen har alzheimers tror jag, vi träffas intensivt i två veckor, han slutar höra av sig, jag struntar i honom men efter tre veckor hör han av sig igen och vill träffas, sorry.. du har fått din chans. För några veckor sen träffas vi igen och då känns det bra och jag har saknat honom, han kände detsamma. Och nu? nu finns man inte för honom längre.
Karljävlar säger jag bara. Jag orkar inte. Kanske ska gå i kloster eller bli lesbisk? fan vet jag. Lägga ner verksamheten om allt som har med killar att göra, det är en sak som är klar.

Peppen är hööög

Yes, det är den. Jag är sjukt sugen på att festa nu, längtar tills imorgon! Då jäklar ska jag ha kul och full ska jag bli.
Förfest hos Mathilda sen blir det konrad. Härligt som fan, var ett tag sen man var ute. Har tappat lusten lite, så är inte alls ute ofta, men nu är det fan på tiden :)

Nu har jag ganska så tråkigt så tänkte fixa till mig lite sen ta lite posebilder, det var också ett bra tag sen, har fan inga nya bilder. Sen ikväll ska jag baka en tårta som jag ska ta med till jobbet imorgon, förmodligen min sista dag imorgon, tråkigt. Så tänkte vara snäll att bjuda på tårta. Jag känner att jag måste ju lämna rusta någon gång om dom ska ha chans att ringa in mig, kan ju inte springa runt som en praktikant hur länge som helst, nu kan jag ju allting liksom.

Nej nu ska jag fortsätta lyssna på mina underbara musik och fixa mig lite.

RSS 2.0