21 oktober!

Det var inte igår jag uppdaterade bloggen, har varit dålig på det. Men kan det ha blivit så att jag skaffat mig ett liv!?! Kan i alla fall säga så mycket att jag har träffat en supermysig kille vid namn Christian och jag har helt enkelt inte prioriterat datorn.

I lördag var det pyjamasparty hos Vanessa för hon fyllde år. Det var skitroligt! Var ett gäng på ca 15 pers, supersköna människor. Jag lär leva länge efter den kvällen efter som man brukar säga att ett gott skratt förlänger livet, och som vi alla skrattade! Åt tacos, körde singstar, charader och filmtittande. Runt fyra på morgonen vart jag svintrött och så då åkte jag och Christian hem hit och sov! :)

Förra veckan var jag både sjuk och jobbade så därför blev det ingen uppdatering då. Kände att jag behövde lägga all min energi på jobbet då det bara var den veckan. Gick hem och sov direkt efter jobbet varje dag nästan. Och resten av tiden måste jag erkänna så har jag umgåtts med Christian, ni vet hur det är ;)

Nu håller jag på att göra fläskpannkaka, så sjukt gott. Fast jag har bacon i istället för fläsk. Tankarna var någon annanstans så jag glömde sätta på ugnen, så nu sitter jag och väntar på att den ska bli varm, sen kan jag slänga in maten. Ska ta ett varmt bad under tiden då den ska stå inne i ca 30 minuter. Sen blir det mys i soffan med mamsen min! ♥  Hittade någon billig film på skiljebo som jag köpte, får se om den är bra, inte hela världen annars.

Nu har ni fått en liten uppdatering. Ska försöka och skärpa mig. Ni får skylla på Christian, precis som Vanessa göra, haha! ;) btw, klippte mig igår, ingen större skillnad som vanligt. Man är ju så feg. Klippte lite på längden och klippte upp det, det behövdes verkligen så nu är det fint och fräscht igen! :)

HAPPY!

Nu ligger jag här nerbäddad under ett varmt täcke och bara kurerar mig, eller försöker.
Har varit på stan idag, skulle egentligen bara förbi arbetsförmedlingen men mötte upp Vanessa och hennes syster också. Drog till The phone house för min mobil har varit lite bråkig, men det löste sig med en enkel uppdatering, tur det! Sen kom Christian förbi också, riktigt trevlig kille det där alltså. Vi alla drog till Italian bar och köpte megagod glass, trots att jag inte är något glassfreak direkt!

Efter två timmar på stan var jag trött. Har ju gått och blivit förkyld! Hostar som fan ibland och snorar sönder. Det är inge vidare. Men jag är glad över att jag inte har någon feber, inte vad jag har känt av i alla fall. Riktigt skönt det.

Och vet ni?! Jag har fått jobb, hihi! Börjar redan imorgon kl 10. Ni får veta mer då, för just nu vet jag inte så mycket heller, haha! :)

HAPPY!

Nu ligger jag här nerbäddad under ett varmt täcke och bara kurerar mig, eller försöker.
Har varit på stan idag, skulle egentligen bara förbi arbetsförmedlingen men mötte upp Vanessa och hennes syster också. Drog till The phone house för min mobil har varit lite bråkig, men det löste sig med en enkel uppdatering, tur det! Sen kom Christian förbi också, riktigt trevlig kille det där alltså. Vi alla drog till Italian bar och köpte megagod glass, trots att jag inte är något glassfreak direkt!

Efter två timmar på stan var jag trött. Har ju gått och blivit förkyld! Hostar som fan ibland och snorar sönder. Det är inge vidare. Men jag är glad över att jag inte har någon feber, inte vad jag har känt av i alla fall. Riktigt skönt det.

Och vet ni?! Jag har fått jobb, hihi! Börjar redan imorgon kl 10. Ni får veta mer då, för just nu vet jag inte så mycket heller, haha! :)

Friday night!

Hej Hej hemskt mycket Hej!

Vaknade idag strax innan kl 13 och var astrött! Fast var ju vaken en stund vid halv tio då Wilma kom hit. Jag hoppade in i en dusch för att vakna till liv och sen fixa mig. Gick till dagiset för att hämta Nova, hade Wilma med mig då. Mötte upp Vanessa och hennes systerson Loke. Dom följde med Nova och mig hem hit och så lekte Nova och Loke med varandra och dom var så söta. Satt även på monsters vs aliens, haha rolig film!

Åkte och hämtade upp mamma från jobbet sen då hennes bil gått sönder som sagt. Åkte och handlade mat och så. Nu ska jag alldeles strax äta, fylld lövbiff (ost och skicka i) och klyftpotatis och beasås, MUMS!

Efter maten ska jag åka till Vanessas syrra Gia. Vi och Vanessas kusin ska sitta där hemma och sjönga massa Singstar, woohoo! Jag ska krossa dom i ABBA ;) Nej nu ska jag fixa min sås jag vill ha till maten, äta och sen kila. Hörs kanske senare, får se! :)

Big Big World

Sitter och lyssnar på Emilia - Big Big World, och mysiga minnen dyker upp. Kommer ihåg att jag fick hennes skiva av pappa en julafton tror jag det var för massor med år sen. Det var när han bodde kvar i Västerås i sin mysiga vindslägenhet på klockartorpet!

Och nu är jag inne i den där underbara "lingonveckan" Då mår jag verkligen skit, jag hatar det så mycket. Mitt humör var hemskt igår, haha usch. Idag är humöret bättre, skönt det! Jag skulle egentligen baka vaniljbullar idag, sånna där med vaniljkräm i men jag orkar fan inte. Inte lust med någonting nu när jag har mens.

Ska snart åka och skjutsa iväg mamma till en jobbarkompis, dom ska äta mat och ha det trevligt. Själv ska jag och brorsan trycka i oss en fet kebab, galet gott! Sen ska jag förbi affären och köpa massa cola och annat gott! Det är mens hallå, Mens = tjockiiis! :D

Förresten så vet jag inte vad världen har emot min familj. Min brorsa har snart pungat ut 10 - 12000:- på bilen, kul jul. Dom hittar bara massa mer fel men nu ska det väl ända vara ett slut på det?! Han var senast idag och fixade det sista på bilen. Tror ni inte att mammas bil går sönder idag då?! Jora, växellådan eller kopplingen, visste inte riktigt. Det kommer kosta att fixa det, om vi ens ska fixa det?! Och sen är allting emot mig bara, ingenting går som jag vill!

Eh, jag vet inte vad jag babblar om. Nu ska jag till affären, sen KEBAB och TV!

Höstmys!

Det är väl ingen som har missat det?! Det är så himla ruggigt och kallt ute nu förtiden. Det har ju sin charm men jag måste skaffa en ny varm jacka för att jag ska tycka om det, haha. Men det kommer, kan inte köpa allt samma månad, har redan spenderat för mycket pengar för att ha råd med jacka denna månad. Skulle jag köpa en jacka nu skulle jag få leva på.. luft!? resten av månaden, haha.

Igår kollade jag och Vanessa på lite film. Först någon skräckis, kan återkomma sen och säga vad den heter för just nu står det helt still i huvudet, men den var bra i alla fall. Och sen kollade vi på The Reader, vad ska jag säga om den?! booring, både jag och Vanessa somnade, haha! Man måste nog vara på humör för att orka titta på den.
Hade även två filmer till men dom orkade vi inte titta på.

Ikväll blir det bara mys här hemma. Har införskaffat två nya plädar, dom är så sjukt jäkla sköna så det finns inte. Lite dåligt att dom luddar som fan, får alltid ludd i munnen men det kan jag stå ut med för att dom just är så sköna. Ikväll ska mamma och jag mumsa i oss tacopaj och titta på film :) Det blir en myskväll helt enkelt.

Är jag den enda i hela Sverige som inte tittar på desperate housewives?! Jag väntar istället så kollar jag på det när det har släppts på dvd. Inom loppet av två månader släpps, Desperate Housewives, Grey´s Anatomy, One tree hill och Dirty Sexy Money. Kan säga att jag prioriterar One tree hill, jag vill ha det nuuu! Värsta abstinensen vafan! ;(




Bloggtorka?!

Nej, jag kan inte påstå att jag har haft bloggtorka. För en gång skull har det hänt lite, då menar jag lite grejer så jag har inte hunnit med att blogga. I lördags sov jag ut, skickade ner mamma på stan för att köpa en present åt Mathilda som fyllde 20. När jag vaknade upp sen så hoppade jag in i duschen och fixade mig sen gick jag iväg till Mathilda. Där bjöds det på mat och tårta, verkligen jättegott var det. Superfina tårtor också. Var kvar där till ca halv åtta, då var det bara gå hem, byta om, slänga i sig mat och åka till jobbet.

Igår var jag bara helt slut i hela kroppen. Orkade inte göra någonting. Jo, följde med mamma och brorsan ut till Ikea. Vi skulle köpa krokar och en glödlampa till mitt rum, men såklart kom vi därifrån med allt utom det. Eller jag kom därifrån med allt utom det. Jag köpte två nya kuddar, mina börjar bli så mjuka och det är inte bra. Och så köpte jag ju två stycken örngott till det då.

Vanessa ringde precis och sa att hon var påväg hit, haha perkfekt! Jag tänkte städa mitt rum idag, det är aldrig fel med lite hjälp, hihi. Efter att jag städat måste jag verkligen duscha, luktar inte blommor nu men känns ovärt att duscha när jag ska städa, storstäda! Nej, vi hörs senare kanske. Nu vet ni att jag lever i alla fall! :)

andra oktober

Hallå där! Igår kände jag inte lust alls till att blogga så därför blev det bara ett inlägg men nu är lite av sugen tillbaka!

Igår åkte jag, mamma, mina tre mostrar, min mosters man och hans dotter ner till Sky Bar. Åt lite mat och drack någon drink och lyssnade på killen som spelade lite piano. Det var riktigt trevligt må jag säga. Perfekt torsdagkväll, ut och äta lite och ta en drink! Kom väl hem runt halv elva, då satt sig jag och mamma och kollade på tv någon timme. Sen satt jag bara vid datorn resten av kvällen ungefär.

Har inte nämnt nåt om jobbet på ett tag, anledningen?! Jag blev av med jobbet för ca 2 veckor sen för att det inte behövdes, tyvärr var det så. Men sen jag slutade har det gått jättebra, haha. Hur ska man tolka det?! ;) Nej, men det har varit löningshelg och hösten har börjat komma lite mer på riktigt nu. Och då får vi mer folk dit helt enkelt. När jag slutade så sa Helene att jag skulle få komma tillbaka så fort det behövs och ja, så vart det också. Ska jobba både ikväll och imorgon ikväll och det känns riktigt bra!!! Jag tänker ta alla tider jag bara kan få. Tror inte jag kommer få jobba lite mycket som förut men det spelar ingen roll, jag blir glad för minsta lilla tid! :)

091001

Då var det 1 Oktober då! Och det märks väl på vädret. Brorsan sa att det var minusgrader imorse när han körde iväg mamma till jobbet, dom fick skrapa rutorna, då är det ett riktigt bra tecken på att det börjar bli höst/vinter och riktigt jävla kallt :( uuh. Måste införskaffa mig en vinterjacka. Men får hålla mig tills nästa lön.

Har mått riktigt kasst idag faktiskt. Kändes som jag hade feber men kunde inte hitta den där jävla febertermometern då la jag mig i sängen igen, drog täcket över huvudet och somna om en stund till. Tillslut hittade jag termometern.. feber? eh inte för fem öre. Blev lite piggare nu efter duschen så det är skönt. Men hatar att gå och må såhär fram och tillbaka. Kan inte skiten bara bryta ut?!

Ikväll blir det Sky Bar med mamma, mostrar och några fler. Ska äta mat och dricka lite men tror jag håller mig till cola ikväll eftersom jag inte mått så bra tidigare idag och knaprat några alvedon. Jag kan ha roligt ändå! :)

Nu ska jag fortsätta fixa mig. Få på mig några kläder och fixa håret! Utsläppt eller uppsatt? vill ju kunna visa min tatuering, haha!

Bloggdesign, hjälp!?

Jag ska göra ett allvarligt försök att göra min blogg lite finare! Just nu och förmodlingen ett tag fram över kommer den se ut som ett helvete, så ha förståelse, haha. Och förresten, bli inte förvånade om jag går tillbaka till nåt tema som redan finns. Jag är så jävla kass så får se hur det här går. Jag behöver fan hjälp med detta men aldrig någon som har tid! :( Någon som vill hjälpa till, gratis.. säg hemskt gärna till!

RSS 2.0