home sweet home

ahhh, jag är så sjukt jäkla trött. Kom hem från arlana runt 5.30 imorse, var bara slänga i sig en macka och ta en cigg sen lägga sig i sängen, i min underbara säng som jag saknat så. Somnade så fort jag fått upp tempraturen i kroppen. Kände dock att jag fick sova alldeles för lite. Hade ställt klockan på 12 för att jag ska kunna sova ikväll. för imorgon börjar jag jobba på rusta, klockan 07.00 på morgonen till 16.00 på eftermiddagen.

Nu ska jag kolla lite på bdb och fortsätta vänta på maten som är klar om 10 min för jag är skithungrig och har varit det i sådär 1½ timme. Sen har jag köpt chokladbollar till efterrätt :)

Allt om turkiet kommer lite senare i veckan, när jag orkar tänka och skriva.

Turkiet idag

Nu är det sista gången jag bloggar innan jag åker och förmodligen kommer jag inte blogga på hela veckan heller.
Jag ska bara fixa håret lite och packa ner plattången och tops sen är jag redo, men jag kommer säkert glömma nåt ;D

En sak som jag hoppar jämnfota för, är att jag har fått jävla halsfluss. Skit ont i hela halsen och inatt hade jag nästan 39 graders feber. Jag har verkligen den största oturen man kan ha, jag lovar. Och världens sämsta immunförsvar.

Men vi kommer göra det bästa av situationen, jag kommer knapra alvedon hela dagen och ta dubbel dos av min medicin när jag kommer fram. Vi kommer nog få det riktigt mysigt i alla fall :)

Nej nu måste jag kila. Kl 13.20 kommer bilen och hämtar upp oss och raka vägen mot arlanda, terminal 5!
bye bye suckerrrs!! och skicka nu INTE sms till mig, det kostar massa pengar för mig.


turkiet idag 23/8

Som vi har längtat.. i åtta jävla veckor och nu är det snart dags. Klockan 17.25 lyfter planet och jag börjar bli lite smått nervös, hallå.. det var trots allt 12 år sen för mig sist. Jag är höjdrädd med vet inte om det är lika farligt på flyget.
Nästan allt är fixat också, bara lite småsaker som jag packar ner när jag vaknat. Åhh, det kommer bli så underbart, jag ska njuta av varenda sekund.

Det mindre roliga är att jag vaknade imorse och hade ont i min högra halsmandel men jag tänkte inte mer på det men det blev ju inte bättre. Mamma kollade i min hals och självklart ser hon vita jävla prickar (vilket kan betyda halsfluss) vilket jag nästan tror att det är med min underbara tur. Men som tur så har jag medicin hemma mot det, har ju förfan haft det 2 ggr detta år redan. Jag kan tala om för er att om det är halsfluss då är det fan dags att operera bort skiten.

Jag ska ta en cigg och prata med mange en stund sen ska jag sova. Jag har sjukaste huvudvärken och ont i hela kroppen, preciiis som det är när jag har halsfluss. Men hur som helst så ska vi i alla fall göra det bästa av situationen.

BTW! SKICKA FÖR FAN INTE NÅGRA SMS TILL MIG! BARA OM DET ÄR ABSOLUT KRIS, ATT NÅGON DÖR ELLER SÅ!

hejdååå

Åh, jag är sjukt trött! Men jag ska tvinga mig själv att vara vaken ett tag till, snart kommer karro och mathilda in på blip.se då ska vi spela yatzy tillsammans. Jag ligger i min säng, karro i sin säng och mathilda på en obekväm jävla datastol :D

Ikväll vart det ett parti gin rummy med karro och mathilda, jag vann.. som alltid.
Det var sista gången jag träffade karro innan hon flyttar ;( buhu verkligen. <3

Pluttan

Jag orkar egentligen inte blogga för jag är sjukt trött och seg men jag känner mig tvungen :)
Igår var det som sagt party hos karro, hemma hos henne hade jag det riktigt riktigt trevligt. Alla människor var underbara och vi var liksom ett jäkligt bra gäng där. Jag och Mathilda drog ner redan vid kl 22 för Matilda skulle hem så då skjutsa hon ner oss och vi hade endå lite kvar att dricka innan vi gick in så. (kändes dumt med två Mat(h)ilda, haha.

Jag hade en jättebra kväll på pluttan också, även om inte karro och camilla var med där för karro var för full så hon inte kom in, haha. Och förutom spyan på min sko. Den påminde om dom toppenkvällarna jag hade på silk för ett år sen ungefär. Det var skönt för, för en gång skull var jag riktigt full ett tag :)

Nej nu ska jag spela yatzy på blip och sen ska jag vila en stund för ikväll blir det gin rummy med karro och mathilda.

btw, bilderna från gårdagen kommer i ett senare inlägg.

Rund under fötterna

Nu sitter jag här halvnaken framför datorn och har precis duschat. Och som vanligt när det är fest så har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig, så drygt. Men jag ska i alla fall sminka mig nu sen får jag väl se vad jag hittar i garderoben.

Kl 19.00 rullar mathilda och jag till karro på födelsedagsfest/avskedsfest - kommer sakna dig.
Sen någon gång under kvällen drar vi till plutooo! och ikväll ska jag bli lite rund under fötterna.

Happy face

Jag är så jävla glad så det finns inte, skulle kunna dansa värsta lyckodansen.  Jag hoppas verkligen att går som det ska imorgon, då ska jag verkligen kämpa för att få det. Mer än så får ni inte veta förrens imorgon ;)

Nu ska jag ta och sova två timmar eftersom jag sov sjuukt lite i natt, typ två timmar. Och ska jag orka festa ikväll/inatt så måste jag vara utvilad för ikväll blir det sjukt med party! Ses vi på pluto?

slöa dagar

Idag har jag legat i sängen enda till klockan åtta på kvällen och kollat desperate housewives. För klockan åtta kom Sofie och Emma över en stund. Rökte, drack te och snacka massa skit, tex att barnen i afrika borde få gratis kondomer.
Runt nio kom Mathilda över, då drog hon och jag till tomasgården och hämtade upp karro, sen åkte vi till hemköp och köpte cigg och godis och vidare hem till mig och spelade kort. Jag vann, som vanligt.

Mange, du är så himla söt. Tack för att du finns och du, du är värd det bästa.
Jag måste alltid ha en daglig dos av dig, måste få prata med dig i fem minuter i alla fall.
(nej, det är ingen pojkvän eller något sånt, vi är superbra vänner och han bor i skåne, tyvärr)

Imorgon är det fest!!!! Jag är taggad till tusen. Bag in box liksom!
Jag frågar mig själv vad jag gör vaken? klockan ringer om 6½ timme och jag sover nog inte förrens om minst en timme. Jag måste skriva ner lite saker som jag ska ta upp på mötet imorgon, annars kommer jag glömma bort allt jag har att fråga. Så möte imorgon 10.30 sen hem, slöa runt lite, ner på stan igen till kl 15 och klippa luggen, köpa med mig kinamat hem och efter det är det bara in i duschen och börja fixa sig. Måste hinna med att köpa alkohol också, men det får min bror göra åt mig.

Nu ska jag skriva ner lite saker tills imorgon, sen blir det sängen för att sova.

Mupp

Fan va segt! Jag ringde och bokade om min tid idag hos frissan för att det kändes bättre att klippa mig imorgon och sen köpa med sig någon mat hem, typ fyra små rätter från choys garden för jag kommer inte hinna äta annars för imorgon är det partaj hos karro med start kl 19.00. Det ska bli riktigt nice, jag måste hinna köpa alkohol innan också, men det fixar bror min.

Det som egentligen är segt att att jävla äckeljohan ringde och undrade om jag kunde komma på möte imorgon kl 10, var nära på att säga nej då ändra han sig snabbt till 10.30. Det var väl lika bra att ta skiten då. Jag har inget emot att gå dit, bara det att jag inte ska klippa mig förrens kl 15.00!

Nej nu ska jag ta en cigg, sen kolla lite på dh och sen ska jag ta mig fan baka en sockerkaka.
Måste även hinna med att ta ett fotbad!

bilddagboken.se

Yes, nu har jag ganska tråkigt, borde igentligen sova men äsch, det kan man göra i graven, eller på dagen, haha.  Så jag tänkte lägga upp en jädra massa bilder på bdb. Tömde min kamera igår, så jag inte kommer till turkiet och minneskortet är fullt, då skulle jag dö. Så det är väl säket en 50 bilder från studenten, lite från midsommar och sen från skåne. Glömde ta en bild på mitt rum igår innan jag la in bilderna så det kommer. Om inte förr så när jag kommit hem från turkiet.

Bara fyra dagar kvar nu!

Liter med vatten

Sofie hörde av sig runt nio och undrade om vi kunde ses på en cigg och snacka lite skit. Självklart, det är en av tjejerna jag tycker om i min föredetta klass liksom. Det var trevligt att träffa dig och snacka skit och röka. Även liten tidfördriv för mig som försöker hålla mig vaken ett par timmar till.

Just nu mår jag inte så bra, har jordens magknip och sjukt seg. Jag har druckit sjukt mycket vatten idag, kanske därför jag har ont i magen, haha, tror inte det va. Det skulle inte förvåna mig om jag lägger mig om en stund och kollar på desperate houseviwes enda in på småtimmarna, det brukar lätt bli så. Jag menar, jag har inget för mig imorgon, förutom att klippa luggen vilken jag kanske avbokar och tar det på onsdag istället. Då måste det fixas för på kvällen blir det pluto med ett toppen gäng!

Åhh, karro. Jag kommer sakna dig din stjärt! 10 månader utan dig, det får man väl klara av helt enkelt. Få passa på att ses när du kommer hem på besök någon gång och så får jag komma ner till dig och bjuda dig på mat och se till att du överlever ;) fast det tror jag nog du klarar galant själv.


topp tio

Yes, då har man varit vaken sen kl 09.05 imorse och klockan är snart halv  ett. Jag försov mig imorse. Skulle vara på stan kl 10 på möte och ställde klockan på 8.10 för att få znoosa(?) lite. Men nej jag stänger av klockan helt och vaknar 09.05 med panik, hur fan ska jag hinna duscha och fixa mig? och då menar jag föna håret och platta det, sminket kunde jag bara glömma. Men jag hade en snäll bror som var hemma och kunde skjutsa mig, tack tack tack.

Mötet gick bra i alla fall, sen skulle jag gå och kolla om dom hade tid att klippa min lugg, men dom hade inte tid förrens halv ett och då var klockan bara elva och jag orkade inte vänta. Så det får bli imorgon istället.

Nu har jag precis ätit lite lunch, blev några pizzabitar från igår, det satt inte helt fel.
Jag har sovit sjukt lite inatt, kanske tre timmar på sin höjd och jag börjar känna av det nu, så det blir att lyssna på lite bra musik en stund sen lägga sig på sängen och kolla dh och sen får jag se om jag somnar eller inte.


Inför resan..

Nu har vi beställt grejer som vi får på flyget ner och flyget hem. Lite cigg och godis är det enda, så man klarar sig. åhh, nu är det nära, om 15 minuter är det bara fem dagar kvar!!!

Mitt rum är fixat och klart nu i alla fall, och det vart hur fint som helst. Imorgon ska jag lägga in alla 200 bilder jag har på kameran så då kommer jag nog lägga upp en bild på mitt rum också.

Nu ska jag fortsätta kolla på Alvin och gänget med mathilda.

GRATTIS KARRO PÅ 19-ÅRSDAGEN!
Party on wednesday!!

Myrornas krig

Jag har verkligen sovit som en stock i natt och på morgonen. Mamma och brorsan har borrat och flyttat möbler och jag har inte hört ett ljud, jag har bara sovit. Men det var skönt, hade jag vaknat av borren hade jag bara blivit irriterad.

Fast det är jag redan, vet inte varför.. beror nog på min mens, jag var nyss på bra humör liksom sen när brorsan kom hem med bröd så var det ett äcklig bröd så då kommer jag inte kunna äta frukost imorgon, inte för att jag brukar göra det men då kommer jag säkert vara hungrig och vilja ha det.

Och min katt är självmordsbenägen. Mamma skulle borra ett hål genom hela väggen, hon springer runt på andra sidan väggen där borren ska komma ut och sätter nosen där. Hon kommer sova så gott inatt för hon springer efter mamma hela tiden, vad hon än gör ska hon vara med.

Just nu har jag myrornas krig på min tv och det är störande och mamma blir galen för hon vet inte vad hon ska göra.

fix och trix

Idag har jag haft en fruktansvärd mensvärk hela dagen, usch och fy.  Men mama och jag har fixat lite i mitt rum, eller mest mamma faktiskt, borrat och satt upp två hyllor, den tredje kommer upp imorgon. Efter det kommer jag in i bilden, då får jag städa och tömma min bokhylla som ska bort och sakerna ska upp på hyllorna, eller filmerna i alla fall. Åh det kommer bli så fiiint! Jag är glad.

Just nu sitter jag och kollar på en film på tv´n men det är reklam, jag hatar reklam.
Min lillkatt är störd, busar sönder sig med en folieboll, lättroad är ju bra i alla fall.

Tror filmen börjar snart så i nästa reklam får jag gå och göra chips och dip och mumsa i mig, har även
köpt polly, det är sjukt gott! När man äter chips och dip måste man ha choklad till och ett glas cola såklart!

Sju dagar..

kvar tills jag, mamma, mathilda och monica drar till Turkiet, jo jag längtar satan!

Just nu har jag bara sån jävla mensvärk och är irriterad på allt, känner mig gråtfärdig för jag är så irriterad. Jag är sugen på godis också men det finns ju inte någonting hemma, finns dip men inga chips, mmm gott!

Idag var jag och Mathilda nere på stan i alla fall. Var hos psykologen först och det gick bra där. Kommer inte träffa henne förrens i november om jag fortsätter må så bra som jag gör nu. Så får väl hoppas på det. Efter jag varit där gick jag och Mathilda till forex för att växla pengar, växlade 5000:- för mig och mamma, eller ja 1000:- är mina som jag ska ha på nöjen och maten betalar ju mamma. Sen har jag ju 500:- växlade till turkiska lira som jag fick i födelsedagspresent.

Ikväll vart det ett parti gin rummy och mamma vann, jag kom två och mathilda sist.

Nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta vara tjurig!


m-m-m

"mmm, nu behöver inte jag äta lunch i alla fall"

interntskämt är roligast! jag dog av garv!!!

IKEA

Mamma, jag och Malin åkte till Ikea idag när hon slutade jobbet. Kollade lite på hyllor och låga bänkar, inte sånna man kan sitta på utan som man kan ha saker på. Trodde det aldrig men fick faktiskt tre hyllor och en låg bänk, jättefint alltihop och det kommer bli supersnyggt när allt är klart! Jag trodde jag skulle få vänta till september eller november.
Ikväll skruva mamma bara ihop bänken men i helgen kommer hyllorna upp. Åhh det kommer bli så fint när det är klarrt :) Nu ska jag bara försöka hitta massa lila saker. Köpte i alla fall 5 lila ljushållare (älskar värmeljus) Hittade en jättefin lampa men den fanns inte i lila, annars hade jag verkligen älskat den.


Imorgon blir det att åka till min psykolog, vi har haft paus under sommaren, har inte träffat henne på nästan tre månader. Det har varit skönt men det ska ändå bli skönt att prata av sig, berätta att jag ska till turkiet, för hon blir så glad för ens skull. Sen ska jag och Mathilda passa på att växla pengar, iih, nu är det nära. När jag kommit hem ska jag bara pyssla en massa med mitt rum :D

work it!

Nu har jag bestämt mig, på riktigt! Efter jag har varit i turkiet (som jag åker till om nio dagar) ska jag börja träna, jag bara ska det. Sen vad det blir för träning är skit samma, lite simning hit och dit, lite friskis och cykla lite på träningscykeln vi har här hemma. Kanske blir det att när jag kommit in i det att jag köper mig ett gymkort? fast då blir det att åka tidigt på morgonen eller sent på kvällen, vill inte att massa idioter ska titta på mig när jag tränar, jag vill träna för mig själv liksom.

Inatt blir det läsa min bok eller en massa desperate houseviwes. Jag kom efter nu när jag har varit i skåne för jonnas dvd var psykiskt stört, jag lovar.

happy me

Idag mår jag faktiskt lite bättre, även om jag inte har någon energi till att springa spåret kanske, det har jag ju iofs inte när jag är frisk heller, haha. Nu ska jag bara ta på mig någonting sen pallrar jag över till mathilda i spöregnet och hjälper henne att möblera om hennes rum och städa lite.

glass med smälta hallon

Mathilda och jag drog till Maxi, skulle köpa sinova eftersom nässpray inte hjälper mot min nästäppa. 100 fucking jävla kronor för 50 tabletter, dyrrrt! Vi bestämde oss för att köpa glass och hallon och smälta det och mumsa i oss och så nu ska vi kolla på vid din sida och mumsa i oss det gotta ;D

tycka synd om mig själv

Åhh, jag är så jävla sjuk. Samma sak som igår, fullproppad med snor, hostar upp mina lungor och fetaste huvudvärken.
Jag gör inget annat än att ligga i sängen, det är sjukt boring. Jag vill göra saker men jag orkar inte. Mamma håller på att laga mat till mig nu i alla fall. Sen efter jag ätit ska jag ta ett bad sen får jag se om jag orkar fixa i min bokhylla, jag får frispel på den.

Jag tycker ni ska tycka synd om mig som är sjuk, det är det enda jag gör på dagarna, tycker synd om mig själv.

jag avlider snart

åhh, jag orkar inte. Jag är totalt jävla död i hela kroppen. Jag har nästan inte gjort ett skit i dag och jag har sjukt ont i kroppen, jag är proppfull med snor och jag hostar sönder mina lungor. Och just nu känns det som om jag har en massa feber. Jag ska bara ta en cigg och sen lite hostmedicin och en alvedon sen sova. Får se om jag sover hela dagen imorgon också. Jag har elva dagar på mig att bli frisk, det måste jag klara!

Sjuk

Jahapp, då är man sjuk igen då. Började med halsont i går och att jag hostar så jag börja gråta för att det gjorde så jävla ont. Idag har jag sovit heeela dagen, jag vaknade väl till lite då och då men gick inte upp förrens kl 17.00. Då åkte jag och Mathilda till Skiljebo, mina filmer jag beställt hade kommit så hämtade det paketet sen köpte jag glass, det får man ju äta massor av när man är sjuk. Runt 18.30 vart jag sjukt trött och hade huvudvärk, tog en alvedon och sov en timme, sen dess har jag faktiskt hållt mig vaken. Och tro det eller ej, men jag är trött nu. Tog laptopen och la mig i sängen så nu ligger jag här med lilla saga brevid mig som redan har somnat.

Ikväll vart det två partier gin rummy med mathilda och karro. Otroligt, Mathilda vann första omgången, karro kom två och jag kom sist. Då vart vi ju tvugna att spela en gång till och då var det som det bruka, jag vann, haha.

Grattis Isac!

Idag skulle jag åka till min kusin Jimmy i enköping för hans son Isac fyllde 6 år i fredags. Men nej, när jag vaknade hade jag jätteont i halsen och hostade en jädra massa, kunde knappt röka. Jag ville jättegärna följa med men orkade inte med att träffa en jädra massa människor och kanske smitta dom.

Jag har nyligen tagit ett bad med hopp att må lite bättre, men inte då. Så ska snart ta en kopp te och lägga mig i sängen och läsa min braiga bok. Ikväll blir det lugna puckar för min del. Orkar inte göra någonting. Får se om Malin och Sofie kommer över, om jag orkar med sällskap vill säga.


helgens bravader

i fredags hade jag och malin planerat en mysig hemmakväll med chips och dip och tre filmer, så blev det dock inte. Vi bestämde oss i sista minuten att vi skulle dra på krogen, jag har liksom inte varit ute på två månader. Det var en helt okej kväll, hade det inte varit så mycket folk så hade det nog kunnat blivit roligare, plus att jag nästan var nykter.


Idag har jag sovit halva dagen, vart inte många timmar sömn inatt, kanske fyra på sin höjd. När jag väl gick upp vid 15.30 tog jag ett bad och skulle fixa mig och så, min moster bjöd nämnligen på mat ikväll. Mamma, jag och Malin åkte dit och det var supergod mat, en hemmagjord tacogratäng, med potatis, köttfärs och ost på, som att man gör en potatisgratäng med taco köttfärs i, svingott. Sen blev det en liten fruktsallad med melon och jordgubbar och grädde till efterrätt, det var också supergott. Det var en riktigt trevlig stund där :)


När vi hade promenixat hem fixade jag och malin dip och la oss i sängen och mumsa, och kollade på två av våra filmer idag istället. Den första var bra, men lite seg och den andra var sjuk, riktigt sjuk.

Nej nu ska jag gå och borsta tänderna och så sen datanörda mig lite till.


helvetes jävla skit

Jag är så jävla sur nu att jag håller på att gå i taket, jag vill bara slå sönder någonting!!!
Igår kväll skulle jag beställa mina svarta shorts från H&M hemsida, nej då var sidan helt cp och det gick inte att beställa, den är alltid cp nu för tiden. Sen gick jag nyss in på hemsidan igen och skulle beställa dom, den då är dom slut! SUG MIN KUK eller nånting, jag hatar det. Vafan ska jag nu köpa för någonting? Den turkosa färgen är grön och skitful så dom vill jag inte heller ha!

Bäst för mamma som sa att vi kan åka ut på tati imorgon på erikslund och se om det finns något där. Hoppas det finns också. Annars ger jag upp och tar livet av mig eller någonting. Överreagerar jag? kanske, men det skiter jag i!!!!!!!

...............................................................

Just nu är jag sjukt irriterad. Jag har lust att skjuta huvudet av någon.
Åhh, jag hatar allt, fmklsara arsl rkahaksfjsam, typ!

hälla shopping och polisen

Idag åkte jag, mallan och mathilda ut till hälla, jag skulle prova ett par short, på hemsidan såg dom ut att vara turkosa, åt det blåa hållet, men i butiken var dom gröna, skitfula tyckte jag, men provade dom och storleken var bra, så ska beställa ett par svarta från hemsidan istället :)
Efter det åkte vi ner till polisen för jag och mathilda skulle hämta ut våra pass, det var skönt att få det fixat. Sen nästa vecka ska vi ner och växla pengar. Åhhh, bara 16 dagar kvar.

Efter att gjort våra ärenden åkte vi hem till mig och spela gin rummy, jag vann! Sen vart vi ju då hungriga, då åkte vi ner på stan och köpte kinamat och mumsa i oss, det var sjukt gott! Och självklart vart det en massa röka och massa prat. Det var en bra dag. Mathilda drog vid 22, då gick jag och malin in på cdon.com och beställde lite filmer, jag beställde - på smällen och vid din sida. Vid din sida är en sån sjukt bra film, inte speciellt ny, men har du inte sett den så är det ett måste.

Nej nu ska jag lägga mig och kolla på a walk to remember eller desperate houseviwes eller läsa min nya bok jag köpt?! Jag har verkligen beslutsångest. baah, jag får se vad jag ska göra.

suck pust och stön

Jag vaknade vi 12 och var ganska pigg men låg kvar i sängen fram till kl 14, det var riktigt skönt, har saknat mig säng ju. Tog ett varmt bad för en stund sen, känner mig helt slut i kroppen, lite småsnuvig i mellan åt och nyser, är det en förkyldning på gång? troligtvis. Mamma gick hem från jobbet idag för hon mår också dåligt och pappa vart förkyld så ja.. bara vänta och se, varför inte vara sjuk en sjätte gång detta år och ännu bättre, få antibiotika för tredje eller fjärde gången, mmmm puss på det!

Nu ska jag slänga på mig lite kläder, sen drar jag och Mathilda ner på stan och hämtar våra pass, malin joinar också för hon har tråkigt. Sen drar vi till hälla och jag ska kolla om dom har ett par shorts jag vill ha. Efter det blir det bara hem och ta det lugnt heeela kvällen.

Ursäkta ev. stavfel, jag orkar inte läsa igenom skiten och jag känner på mig att det är säkert något fel.


16 dagar kvar

Tills jag ligger på stranden i turkiet - alanya.

Mathilda ringde mig vid 23.30 och var fast på stan, så min bror var snäll och åkte och hämtade henne på stan fast han kört 55 mil idag. Hon kom in på en cigg, eller ja, 3 - 4 st blev det. Vi satt och snackade en massa, hade ju trots allt endel att ta igen eftersom vi inte setts på mer än 1½ vecka. Åhh, turkiet! Jag vill åka nu. Fy satan i gatan vad jag längtar.

Kollade på H&M hemsida, måste köpa två par shorts till som jag kan ha med mig till turkiet, har bara ett par och en kjol, så nånting mer behövs. Ska köpa ett par svarta i alla fall och någon färg till. Svart är tråkigt men alltid bra att ha. 

Nej nu ska jag datanörda mig lite, sen får jag se om jag orkar kolla på A walk to remember som jag fick hemskickad när jag var i skåne, men just nu känns det som att sängen är mer lockande, min säng - in my heart! Men fastnar jag här så kanske jag blir pigg, fast nu har jag ingen mange att snacka med ;( men jag överlever hoppas jag.

home sweet home

Nu är jag hemma. Rätt så skönt för jag har haft en hel del hemlängtan men jag saknar pappa jättemycket, det gör jag och det är alltid superjobbigt att åka därifrån. Den här gången var det jobbigt också för jag inte kommer veta när jag har chans att åka ner igen. Men det visar sig, orkar inte grubbla över sånt nu.

Kom hem strax efter 17 idag. Saga vart glad av att se mig men hon var sur. Jag lyfte upp henne och skulle gosa, hon hoppade ner direkt och sprang in under min säng, protest mot att jag har varit borta?! Jag tror det. Men efter maten parkerade mamma och jag i soffan i tre timmar, då kom och faktiskt och gosa med mig, så nu börjar hon bli normal.

Jag skulle ha träffat malin nu när jag kom hem men hade sån jädrans huvudvärk, men det vart lite bättre när jag ätit mat och druckit te, men var ändå ganska seg. Vi hinner nog ses imorgon. Ajuste, ska hem till Fredrik imorgon och sova där också, orkar jag det?! Det får jag se imorgon.

Nu ska jag msn nörda mig lite och kolla runt på nätet.

Personlig väckarklocka

Usch, klockan är mycket. Min personliga väckarklocka (min pappa) kommer och väcker mig och therese vid halv 9 imorgon bitti. Känns som jag kommer sova stor del av bilresan hem. Som sagt, hemfärd imorgon, vi siktar mot att åka härifrån vid 10 - 10.30. Det kommer bli en jädra massa tårar, fast det ska bli skönt att komma hem så är det alltid jobbigt att säga hej då. Har igentligen ingen aning om när jag kommer kunna komma ner hit igen, får jag ett jobb kan jag inte ta ledigt direkt, så kommer jag inte kunna komma ner på hösten så kommer det dröja ända till påsken, och det är sjukt länge.

Nej, nu ska jag lägga mig. Bloggar imorgon när jag kommit hem.
Ni som försöker höra av er till  mig imorgon, svarar jag inte så är det för att jag sover. (i bilen)


Darin

http://knappnytt.nu/ShowEpisode.aspx?id=1

Alltså OMG! Ni måste se detta, jag garvar ihjäl mig ;D
"åhh, vad gay du ääär"

tidsfördriv

Idag åkte vi in till Nova Lund för att fördriva tid. Jag kände att jag igentligen inte hade några pengar att spendera men sa till mig själv att om jag hittar en bra bok så ska jag köpa mig den, och det gjorde jag. Flickan som inte fick finnas heter den, en självbiograf. Den kostade 67 kr så gick jag in på guldfynd där dom hade jättemycket rea, så köpte mig ett finfnt halsband för 23.50kr, så det kändes riktigt bra!

Nu sitter jag här i soffan och mår så sjukt jävla illa. Jag orkar inte.
Jag ska gå ut och sätta mig i uterummet och röka nu. Tjao!

alanya 08

Åhh, det bara kryper i hela kroppen. Om 18 jävla dagar åker jag till Turkiet!
Jag och mathilda ska bara sola och bada, spana killar, alkohol, och ja, you name it!


hemlängtan

Ja, så är det, nu börjar man känna av hemlängtan lite granna. Mest av allt saknar jag mamsen, sängen min och mina små älsklingar. Jag vill bara komma hem och ge min mamma en bamsekram och gosa med katterna.
Pratade med mamma idag och hon tyckte vi skulle komma hem nu, hon saknar oss, men snart är vi hemma :)

Idag har vi bara slappat. Ingen har väl mått sådär 100% bra. Pappa är förkyld, Mia har jätteont i magen, therese är lite småseg och jag mår inte allt för bra i magen. Men imorgon ska vi nog åka till farfar i Kristianstad och förhoppningsvis spela lite bowling. Sen på onsdag blir det hemfärd.

Nej nu ska jag gå och kissa sen ta en cigg sen ska vi spela lite poker, nu ska jag fan spöa skiten ur alla ;)

party all night looong..

Jag känner att jag snart inte har några idéer kvar till vad man kan ha för rubriker, hatar det.

Ikväll blir det party. Jag och brorsan ska snart åka och hämta jonna från tågstation i lund, sen när vi kommer hem står tacos på bordet, känner lukten av köttfärsen, jag är sjukt hungrig och fyfan vad gott det ska bli med mat. Efter det gäller det bara att klunka, ikväll ska jag bli full (hoppas mia också blir det så blir hennes fyllesnack inte lika jobbigt kanske, haha) 

Nej nu ska jag jag kila, klunka i mig min cider sen ska vi kööööra. Finns på mobilen ikväll, för här eller på msn finns jag icke.


3 augusti

Åh, idag har det varit jordens jävla pissedag. Blev väl att man vaknar på fel sida sen är allting åt helvete. Jag har varit på dåligt humör och irriterad på allt hela dagen idag. Jag blir trött på mig själv när jag har sånna här dagar, jag vill nästan börja gråta så irriterad jag är. Och inte fan blir det bättre av att man är sjukt jälva uttråkad.

Idag har jag inte gjort ett enda dugg. Slappt, ätit mat, slappat ännu mer. Sen åkte jag, brorsan och syrran in till en mack i gårdstånga och köpte godis (för er som inte vet så finns det ingen kiosk eller affär på minst 1 mils avstånd) När vi kom hem från macken gick jag ut och tog en promenad, jag pallar inte bara sitta inne och göra ingenting. Det var skönt, men hjälpte inte särskilt länge. Och mange är elak som skulle komma hit men inte gjort det, dumma.

Nej nu ska jag sluta beklaga mig, nu ska jag gå ner och röka, sen lägga mig i sängen och äta mina dumle snacks och läsa min story tidning jag också köpte på macken.

14.35

Vilket härlig start på dagen. Jag gick upp vid 11.20 och tog en cigg sen gick jag upp och la mig igen men kunde inte somna om för rocky hade damp och pappa och brorsan höll på med en motorsåg. Men jag vilade i alla fall lite. Jag och Therese gick inte upp förrens strax innan 14 idag, det var riktigt skönt. Nu sitter jag här nere i vardagsrummet och pappa kom precis hem, så nu ska han göra frukost åt mig och therese.
Pappa klagade på mig bara för jag ville ha rekoderlig skogsbärs cider tills imorgon då vi ska festa till lite. Han sa att 5 st kostade 90:- och att han får 7 prips blå för 90:- och dom är nästan dubbelt så starka, jag har mycket att lära tycker han.

Nej nu kommer frukosten. tjuu!

kalas

Idag har det varit riktigt fint väder och sjukt varmt men tyvärr vart det inget steka i poolen på en luftmadrass, nej för vi skulle på kalas. Vi gjorde oss iordning, det tar ju lite tid eftersom 6 personer ska duscha. Vi åkte härifrån vid halv fyra, köpte en blomma på vägen, det var mias mamma som fyllde, 65 år.
Det bjöds på riktigt god mat, kycklingfileér inlindade i bacon och så har dom gjort dom i ugnen istället för att steka dom, och så ris, sås och sallad till det, riktigt gott. Till efterrätt vart det världens chokladtårta, den var mäktig men fan så god den var. Sen vart jag och jonna som små barn när godisskålarna kom fram, haha.

Igår vart det en lugn dag, hände inte mycket. Satt ute i trädgården hela dagen, grillade på kvällen, korv och revbenspjäll, grillat är så sjukt jävla gott, det kan man äta varje dag det är fint väder på sommaren. På kvällen kom Mange hit, det var riktigt trevligt även om du inte kunde stanna så länge. Men jag ser fram emot måndag då vi ses igen, gärna lite längre än 1½ timme :)

Nej nu vill faktiskt mange prata med mig i telefon innan han somnar, fast jag blir då inte förvånad om jag somnar i telefon, jag är så sjukt trött. Det jobbigaste är att jag måste gå ner och kissa, sjuuukt jobbigt! Det kanske går över när jag pratar med mange, får hoppas det.

God natt på er alla. Jag ska vara duktig och blogga imorgon också, men min laptop är nästan upptagen hela dagen av min bror. Men imorgon ska pappa och han mecka lite bil så då hoppas jag på att få ha datorn när jag vill. (ni får ha överseende med att detta blev ett långt inlägg men har inte bloggat på två dagar)

RSS 2.0