Shopping!

Det är alltid lika härligt med shopping. Man mår hur bra som helst av det även fast man blir en hel del fattigare. Skorna jag ville ha fanns i alla fall kvar, då vart jag lycklig. Sen köpte jag en tunika och en väska på ginatricot, fast väskan ska jag lämna tillbaka. Men tunikan var riktigt fin så den ska jag ha på mig imorgon på julbordet med jobbet och mina nya röda snygga vinterskor. Fasen vad skönt att ha ett par snygga vinterskor. Köpte även ett grönt baslinne som jag ska ha under min tunika, annars visar jag nog både det ena och det andra, haha. Tänkte först köpa ett vitt, men det fanns inte i min storlek, då tog jag ett militärgrönt istället och det vart faktiskt mycket snyggare :)

Nu ska jag datanörda mig lite sen blir det att sova. Imorgon är dagen fullspäckad. Linda Bentzing, Ge alla tre katter mat och gosa lite med dom och sen julbord med bowling på kvällen.

galen kund

Det finns fan människor till allt! I fredags kom det in en kvinna på jobbet som köpte en matta. Hon hade en vit fleezetröja på sig och blev smutsig av plasten som var runt mattan och hon klagade. Jag kunde inte göra någonting, vad ska jag göra liksom? Jag försökte hålla humöret uppe och sa snällt "du har numret på kvittot så du får ringa nästa vecka om du vill lämna klagomål" då säger hon bara: fy fan vilket jävla skitställe, fyfan, sen gick hon!
Idag ringde Stoffe från jobbet mig, då hade kunden varit in och klagat och även pratat med chefen. Då hade hon sagt att jag har snackat skit om Stoffe och att jag pratade i telefon när jag stog i kassan. Ursäkta?! Vad fan har hon fått det ifrån. Då var jag tvungen att ringa chefen och berätta och allt var lugnt. Hon försökte nog bara hämnas lite på mig för att jag inte kunde hjälpa henne. Men jag vart galet arg när jag fick veta det!!!

Nu sitter jag och väntar på Martin, vi ska åka ner på stan. Ska kolla efter ett par skor, hoppas dom finns kvar. Ringde ner tidigare idag och då fanns dom kvar men eftersom dom var på rean kunde hon inte lägga undan dom, så det är bara hoppas på det bästa. Och vi ska åka taxi ner, martin vill inte åka buss, han är störd. Lägger hellre ut 200 spänn på taxi än en 20 för bussen, men han är inte känd för att vara normal ;)

Grattis syster på 15 årsdagen, hoppas du får en bra dag med massa fina presenter :)

Dubbelt upp!

Jag är kattvakt i helgen, först åt söta lilla Yoshi - Jonas underbara lilla katt. Den är verkligen hur gullig som helst. Har nog aldrig stött på en gosigare katt. Han låg i mitt knä i 30 minuter och bara gosade.
Mathilda hade lovat Andreas att hon skulle vara kattvakt åt hans katter, Hassan och Greta men nu planerade hon en impulsresa till Jönköping utan att tänka på katterna. Så jag ställer upp som en vän i vått och torrt, haha. Får ett ciggpaket fört, det är värt det! 


          


Det känns som jag har fullt upp i helgen. Imorgon ska jag först upp till Jonas och vara hos katten en stund och även då till Andreas. Det är väldigt skönt att jag nästan bor grannar med dom båda. Sen ska jag till läkaren och ta blodprov och sånt där skit. Efter det ska jag åka ner på stan med Martin och försöka hitta något snyggt tills på lördag. På lördag ska jag först till mammas jobb för Linda Bengtzing är där och sjunger. Efter det blir det åka ner på pitchers (i alla fall vad jag har hört) och ta några glas, sen vidare till Strike med jobbet. Där blir det bowling sen julbord, hoppas på en riktigt trevlig kväll. Sen på söndag ja, då är det första advent, hur ska jag hinna med att baka mina underbara lussekatter och knäck?! Antar att det får bli så att ljustakarna och allt julpynt får komma upp på söndag, jag hinner inte tidigare. Men mysigt ska det bli!


New look!

Visst är min nya design fin? Jag tycker i alla fall jättemycket om den!
Tack så jättemycket Mikaela!

Ja, det har inte hänt så mycket på senaste tiden. I tisdags åkte jag och Mathilda ner på stan, luncha på Saffets, bowla på Strike (tjuvtränade lite) och sen tänkte vi shoppa sönder oss och bli fattiga samma dag som lönen kom in. Jag lyckades inte. Hade hittat så mycket fint på Ginatricot.se men hittar jag någonting av det i butiken?! mm, mössan och väskan, det var klänningen jag ville ha så det blev ingenting alls där. Det enda jag köpte var en jävla mascara till mig själv, kul va?!

Igår jobbade jag och likaså idag också. Är ledig imorgon och hela helgen, i alla fall vad jag vet än så länge så jag hoppas att det förblir så, det vore riktigt skönt. Från och med den 1 december kommer jag jobba mycket så jag känner att jag är värd den här helgen som ledig!

Nu ska jag checka bilddagboken sen spela lite på king.com - det är alltid lika roligt, jag kan fan aldrig sluta!


under ombyggnad..

Bara så ni vet så kommer min blogg vara under ombyggnad ett tag, från och med imorgon, tack och hej!


Lussekatter

Ikväll har jag bakat lussekatter. Bjöd över Mathilda så tog vi en liten fika, dom vart riktigt goda. Tyvärr hade jag ingen julmust kvar, den drack jag upp imorse så det fick bli cola, det var inte helt fel det heller.

Åh, jag ser fram emot imorgon. Det kommer bli en heldag på stan med bästa Mathilda. Vi har planerat en massa saker vi ska göra. Det kommer nog bli riktigt mysigt.

Idag är det precis en månad kvar till Julafton. Det firar jag med lite lussekatter och julsånger :) haha.

Vinterland

Vilken skön dag jag har haft, än så länge. Jag sov tills jag vaknade, utan någon jäkla klocka och jag har bara legat i sängen och kollat på tv, ätit pizza till frukost och nu har jag tagit med mig laptopen till sängen så nu ligger jag här och har det gött! Kände verkligen för en sån här dag. Sist jag planerade en sån här dag ringde ju chefen och väckte mig så då vart det förstört!

Nu bad jag brorsan åka och köpa cigg åt mig också, jag orkar inte gå ut genom dörren idag. Han ska ju endå åka och lämna filmerna har hyrt och sen köpa cigg till moster Monica som ligger i influensa med hög feber och så, stackarn.

Ikväll när jag har fått en jäkla massa energi som jag får när jag legat i sängen hela dagen så ska jag ta och baka lussekatter så vi har det till i helgen, då är det redan första advent, då får man julpynta en massa. Åh, äntligen säger jag  bara. Vi har haft julsaker på Rusta sen i slutet av September så nu blir jag bara glad att man får börja julpynta :)

Nu har det snöat ganska mycket i ett par dagar så nu har det vitt och fint ute så då tänkte jag bjuda på en vinterbild som är nästan ett år gammalt!

                                         


jag är ipreen den intelligenta värktabletten

Hade det inte varit så bra betalt som det är idag så hade jag sjukänmält mig. Jag mår inte alls bra idag, i alla fall just nu. Kanske blir bättre senare på dagen vem vet. Men att vakna med att inte kunna andas igenom näsan, ont i halsen och huvudet har man dunkat in i en betongvägg hundra gånger är det inte så kul!

Ta en ipreen och går till jobbet! Tänk på mig idag ;D

Wild world

Idag har jag jobbat som vanligt, det har gått bra och det har varit mycket att göra.

Efter jobbet kom mamma och bror och hämta mig så åkte vi och handlade, vi skulle göra hemmagjord pizza. Den vart verkligen supergod, med massa tacoköttfärs på. Jag får med mig en matlåda till jobbet imorgon, gött!
Sen bänkade jag, mamma och moster Anita oss framför tv´n och kollade på stjärnor på is efter det gick Anita hem och mamma och jag kollade på Sing a long. När det var slut kom Mathilda förbi en stund. Vi satt och snackade lite skit och rökte ett par ciggisar.

Nu sitter jag här och ska när som helst lägga mig, jobbar 11 - 16 imorgon. Och jag tror jag håller på att bli sjuk också, fyfan. Det orkar jag verkligen inte. Så på måndag ska jag bara kurera mig hela dagen och inte göra ett dugg. Men på tisdag däremot, då ska jag och Mathilda åka ner på stan och shoppa.. då är det löning!!!

ÅHHHH! Jag dampar på Saga, hon biter på mina skvallertidningar och sladdar och kraffsar som en jävla dåre för hon tror att hon gömmer dom då. Hon är pain in the ass just nu! Nu ska jag slänga ut henne ur mitt rum sen sova.


baba baka liten..

Pizza, här görs det hemmagjord pizza, riktigt gott ska det bli!

Sooova

Galet trött är jag idag. Jag hade inte haft något emot av att ligga kvar i sängen idag, gud vad skönt det vore. På måndag ska jag verkligen sova ut. Bara för att jag säger det så skulle jag inte bli förvånad om Mattias ringer och vill att jag ska jobba, jag och min vanliga tur liksom.

Nu ska jag gå och borsta tänderna och ta på mig jobbtröjan sen åka iväg till jobbet. 10 - 16 idag.

Du vet ingenting om jag

Idag har jag jobbat, 15 - 19.15. Dra åt helvete era jävla pmskärringar och gubbar säger jag! Åhh, dagen började inte bra, en jävla kärring som drog ner mitt humör rejält. Man ska inte ta åt sig, det gjorde jag väl heller inte men jag vart på dåligt humör.

När jag kom hem hade mamma gjort tacos, det var riktigt gott! Gosa ner oss i soffan och kollade på Idol och Singing bee. Hur fan rösta svenska folket!?! Låt det där jävla äcklet till Johan åka ut, jag hatar honom!!! När vi såg på Sining bee sjöng dom Lisa Ekdahl - Vem vet. Då började jag tänka på när jag var liten och så satt jag i badkaret och sjöng "du vet ingenting om jag" ibland kan man vara allt söt.

Jag har fått min gamla mobil såld idag också, till grannen. 800 spänn rikare, det är inte helt fel! Så har jag förmodligen fått min trasiga dator såld också, så jag klagar inte alls!

Nej nu är det snart dags för sängen, upp och jobba imorgon igen. Kom och hälsa på någon dag!

rubrikäckel!

Nu är jag hemma från jobbet, det är alltid skönt. Det har gått bra på jobbet, som alltid nästan. Det har varit en hel del att göra vilket bara är bra så går tiden fort. Men nu är jag ganska trött, somnade ju inte förrens ett inatt och klockan ringde vid halv fem. Det var inte jobbigt att gå upp imorse (jag vart själv lite förvånad) och jag har inte varit speciellt trött heller, det var lite efter lunch som energin rinner ur en men då var det bara två timmar kvar tills jag slutade. Ska jobba imorgon 15 - 19.15, lördag 10 - 16, söndag 11 - 16, jag tackar och tar emot! Mer pengar i december!$!

Efter jobbet skjutsa brorsan ner Martin och Robin på stan sen ville jag åka och handla så jag kunde baka lussekatter men jag ångra mig i samma sekund, jag har inte orken till det. Åkte till Joker och skulle köpa lussekatter istället. Dom hade bara fyra stycken kvar och dom var stenhårda. Så det fick bli brämhults hallondryck istället och en rulltårta. Fast jag spar rulltårtan till senare då jag tänkte gosa ner mig i soffan och dricka te och göra allt för att hålla mig frisk. Eftersom både Anna och Mathilda är jätteförkylda och jag har träffat båda två några gånger dom senaste dagarna.

Så, det blev ett ganska långt inlägg, då behöver jag inte få ångest om jag inte skulle skriva något mer idag, haha. Man vet aldrig. Tänkte lägga mig och vila lite nu i alla fall.  - Om 1½ vecka är det första advent, shit! Vi har ju i alla fall lite snö, just nu!

god morgon?!

Det här borde vara olagligt! Det är fortfarande kolsvart ute och alla sover, utom jag. Det är nog första gången min klocka ringer 04.45 och jag ska till jobbet, börjar 6.00, för tidigt enligt mig! Men rita ett kors i taket att jag kom upp utan problem :)

Nu ska jag klä på mig, hejdå!

Let it snow!

Åh vad underbart det är nu, det snöar på som bara fan. Hoppas det kan få ligga kvar nu. Det är bara 1½ vecka kvar till första advent. Innan dess måste jag göra knäck och lussekatter. Det är ett måste.

Igår tänkte jag, fyfan vad skönt att få sova ut imorgon och bara vakna när jag vaknar liksom. Det var ju skönt så länge det vara.. Klockan 10 ringer chefen och väcker mig, Morr! Han frågade om jag kunde jobba imorgon, 6 - 15. Det kan jag absolut göra. Min första tanke var, hur fan ska jag komma upp kvart i fem imorgon bitti? haha. Jag har en tendens att stänga av klockan i sömnen sådär tidigt för jag är så trött och fattar inte att det är den som ringer, haha!

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och fixa mig lite sen dra till Mathilda. Hon, Petra och Janina ska ut ikväll, först tänkte jag följa med och vara nykter sen kom jag på att jag ska ju upp så jäkla tidigt så jag skippar det. Men man kan ju alltid göra dom lite sällskap innan krogen.

18 November

Vad är det med mig? jag är trött hela tiden, kanske dags att gå till farbror doktorn och kolla blodvärderna och se så allt står rätt till, kanske dags att höja dosen av min medicin? äter ju en medicin mot det, kan man säga. (orkar inte förklara)

Efter maten gick jag och la mig i sängen och kollade tv, jag somnade. Så jag sov mellan 19.30 - 21 ungefär. Då kollade jag på Desperate housewives sen masserade jag min mor lite. Nu sitter jag här och funderar på hur jag ska kunna somna snart igen?! Men strunt samma, jag har inga planer för imorgon så. Plus att en kanske full Mathilda kommer hit om ett tag och joinar mig. Kanske kollar på extra materialet från sex and the city. Fick ju hem den filmen idag, det var ju en limited edition film jag köpte som därför släpptes senare än bara filmen. Skit snyggt fodral. Det är fejkat ormskinn på fram och baksidan, passar perfekt in brevid min sex and the city box :) Nu är det bara vänta tills den andra filmen kommer ut :D

Nej nu ska jag läsa massa bloggar, vilket är min tidsfördriv här vid datorn.

sex and the city - the movie.

Imorse var jag dödare än dödast. Klockan ringde 9 men jag orkade inte gå in och duscha så jag låg kvar till 10.20 sen gick jag upp och klädde på och åkte iväg på mötet. När jag kom hem hade det kommit post till mig. Min efterlängtade sex and the city film som jag ska lägga mig och kolla på nu. Sen hade även min lönespec kommit, happy.

Nej nu ska jag äta tårta sen kolla film! hörs då!

Desperate Housewives

Jag vill kunna sova bra på nätterna igen, har inte gjort det på länge nu. Och har jag fått sovit bra har jag sovit på tok för lite. Mitt humör har varit bra fast jag har sovit så dåligt men jag är ju helt slut hela tiden. Idag sov jag mellan 17 - 18.30 och jag blev ju inte piggare av det, helt galet seg i kroppen nu vill jag lova.

Har nyss ätit lite mat och nu sitter jag bara här och dödar lite tid tills jag kan gå och sova igen. Upp imorgon igen för att åka ner på ett till möte kl 11. Jag vill bara ta en dag och ligga hemma hela dagen och knappt gå upp ur sängen och bara kolla på massa bra filmer.

Nu ska jag ta och fixa mig en kopp te och lägga mig i sängen och gosa med saga och kolla på lite desperate housewives tror jag, känner nog för det idag :)

Angel in the night

Nu har jag precis kommit hem från stan. Var på möte med Janne och sen klippte jag luggen.
Just nu sitter jag bara här och kollar runt lite och poppar musiiik!

I can see clearly now

När alla andra säger "åh, nu är det en hel vecka med massa arbete på jobbet/skolan, tills nästa helg" så tänker jag ba: nää, fan skönt, nu är jag ju ledig, ledig när alla andra jobbar. Men jag trivs att jobba helg även om det är lite jobbigt ibland, men mer money.

Efter jobbet vart det att åka raka vägen hem för brorsan fyllde år och gästerna väntade. Min bror fick en mini kyl/värme box av mig, han vart riktigt glad över den! Jag har smällt i mig sockerkaka, massa kakor och tårta. Efter det åt jag mat. Jag gör lite tvärtom här.

Mathilda var snäll och hjälpte mig att hämta min cykel från jobbet, det var skönt. Ville inte cykla hem utan lyse när det var mörkt och nu är det ju fan vinter. Efter det var vi ute och fixade lite annat sen åkte vi hem till mig och åt tårta och kollade på tv. Efter tvtittandet tog vi en cigg sen åkte hon hem och nu ska jag ta och lägga mig för jag är aptrött! Skönt att jag är ledig imorgon, det enda som står i kalendern är ett möte med Janne klockan 13.30 - så jag får i alla fall sova!
---

Jag glömde bort det, jag köpte fin fina tavlor idag på jobbet och jag skulle ta kort på dom men då har batteriet ur kameran laddat ur och vart är sladden till laddaren? i donnoooo!

Goodnight sweetheart!

Jag ska gå och lägga mig vilken sekund som helst, tänkte bara uppdatera lite här. Får se om det kan bli något vettigt inlägg för mina ögonlock känns som tegelstenar.

Jobbat idag 9.30 - 16.15. Skönt att dagen är över. Det har varit skapligt mycket att göra och jag har lust att strypa varenda jävla surkärring som kommer och gnäller. Gnäller för det tar lite tid, vi gör så gott vi kan, vi var bara tre som jobbade vi är inte mer än människor, vi har inga superkrafter. Skit i att handla om det stör dig att du inte får hjälp på 0,2 sekunder!!!
Så, nu har jag fått avreagera mig lite på det också, känns skönt! Ska jobba imorgon också 10.30 - 16.15. Hoppas på en lite bättre dag i alla fall :)

Nu på kvällen fick jag träffa min kära vän karro som är hemma från Göteborg över helgen. Jag har saknat dig som fan vännen. Synd att vi var så trötta och att det blev en skapligt tidigt kväll. Men du kommer ju hem om en månad igen ungefär. Jag, Karro och Mathilda spelade gin rummy (som vi nästan bara spelar på sommarn annars) men det är våran grej liksom.

Äsch, nu skiter jag i detta. Sova sova sova säng säng säng!


rubrik?

Då var ännu en arbetsdag över. Usch, jag mådde inte alls bra när jag skulle åka till jobbet idag. Jag mådde så himla illa och det kändes verkligen som allt i magen skulle vända sig vilken sekund som helst. Första halvtimmen på jobbet var det jobbigt, martin trodde jag var sur men jag mådde bara illa. Men sen var det så sjukt mycket att göra så då försvann illamåendet. Det har varit fullt ös hela dagen men det har också varit skönt för jag kollade på klockan första gången var den redan 18.15, fett jag slutar om 45 minuter :)

Ikväll har jag kollat på idol med mamma och Mathilda, Kevin och Anna liksom åhhh! Kan Johan åka ut? jag spyr på honom. Han är så jävla kass. Kan alla små fjortisar sluta ringa och rösta på honom!!! Efter Idol åkte jag, Mathilda och Anna ut lite. Drog till Hammarbyrampen och köpte varsin cola och drog till hamnen och satt oss på en filt, rökte massa skit och snackade. Det är sånt vi gör, vi har inget bättre för oss, haha. Men det var trevligt :)

Nu borde jag verkligen gå och sova. Min klocka ringer om ca åtta timmar, börjar 9.30 imorgon!


working..

Jag somnade strax innan halv tio igår och vaknade halv elva idag, det var ruskigt skönt att sova nästan 13 timmar. Jag har ju sovit dåligt tre nätter irad och igår jobbade jag. Så min kropp var helt slut. Fast jag sovit många timmar inatt känner jag mig inte utvilad, för jag sover så himla dåligt.. jag vaknar, somnar om, vaknar och somnar om så håller det på.

Nu ska jag gå och fixa lite mat sen jobba 15 - 19 :)

It´s raining..

Självklart! Vad var det jag sa igår? Jo, att jag skulle cykla till jobbet idag om det inte regnade, haha. Självklart ska det regna. Men nu orkar jag inte stressa sönder mig för att hinne med en buss så på med kläderna och cykla i regnet i alla fall! Jag överlever nog det. Kanske vaknar till liv lite. Jag har sovit dåligt nu tre nätter i rad, skulle inte direkt tacka nej till ett par timmars sömn till.

Nej nu ska jag föna håret!


onsdag

Okej, jag har skällt på Mathilda att hon borde uppdatera sin blogg lite oftare och hon har skärpt sig, det har hon. Och vad händer då? jo jag slutar skriva, haha. Jag har inte haft något vettigt att skriva så då orkade jag inte bry mig. Men jag ska skärpa mig.

Åååh, just nu är jag på så jävla bra humör att jag bara vill rocka loss till min musik. Men jag tror inte jag ska bjuda Viktor på en sådan show, inte idag! ;D Nu ska jag snart gå ner till moster och låna hennes cykel eftersom min är trasig och jag ska cykla till jobbet imorgon. Med den oturen jag har så kommer det säkert spöregna imorgon ;( men jag ska cykla i alla fall.

nej nu ska jag äta en banan!

Ångest!

Det är precis vad jag har just nu, ångest med stora bokstäver. Åååh, vad jag hatar det!!!
Finns det några bra knep att bli av med sin ångest utan medicinering? för det vill jag inte ha.


Nu Jävlar!

Nu jävlar, nu gäller det! Det finns ingen återvändo.

Städtime!

Mamma har städat lägenheten idag och för första gången på ett par år lagt ut mattor, det ser nästan konstigt ut nu för man är så van att inte ha det. Fast och andra sidan ser det mycket bättre ut. Eftersom mamma är duktig och städar så kanske jag ska ta tag i mitt rum också, det kan behövas. Orkar fan inte skura golv och så men dammsuga och plocka bort en massa. Kanske att man skulle rensa sin garderob? det kan jag ju säga att det behövs verkligen, jag hittar ingenting.

Nu har jag haft två riktiga slappardagar, igår mådde jag pyton och idag bara för att det är så skönt :) Nu sitter jag här och lyssnar på musik (dom få låtarna jag har på datorn) men ska snart ta ett varmt bad och sen städa lite.

sudda sudda sudda bort din sura min.

Idag har jag verkligen inte mått bra, fyfan! Jag har haft sån sjuk jävla mensvärk hela dagen, ont i hela jävla magen och ont i huvudet, seg i hela kroppen och ah allt, och nej, jag har inte varit bakis! Jag orkade inte ens gå upp ur sängen förrens fram emot halv fyra på eftermiddagen. Så nu kan jag ju tala om att jag är skapligt pigg. Men jag har trevlig folk att prata med på msn så jag ska inte klaga :)

Jag är lite små sur också, jag har fått två finnar i mitt söta lilla ansikte. Jag har seriöst aldrig finnar, helvetes jävla mensäckel! Och så har jag ont i pannan sen jag gjorde illa mig på jobbet igår, jag fick värsta bulan ;( kom och blås?!
Dags att ta en cigg och sudda bort min sura min.

Ååååh! Jag glömde nästan, I VECKAN KOMMER KARRO HEM! FYFAN VAD JAG SAKNAR DIG DIN LILLA STJÄRT!

Rock och K baren

Vilken dag! Trodde inte att jag skulle behöva jobba idag för Mattias hade inte ringt och klockan började närma sig 13.00, så jag låg kvar i sängen och kollade på lite tv, helt oduschad och så. Johorå, han ringer 14.10 och vill att jag ska komma och jobba, helst till klockan 15, då var det bara att springa in i duschen och fixa mig och åka iväg och jag hann faktiskt!

Jobbade till 19, då var det bara att skynda sig hem för jag, Mathilda skulle hem till Petra och kolla Idol och bara sitta i våra mjukisdresser och äta massa gott men riktigt så blev det inte. Jag hann inte ens komma in genom porten innan helene min granne (måste få in att hon är 40 år,haha) ger mig en grogg, då vill hon att jag ska följa med ner på Silk och kolla in den nya Rock och K baren. Okejrå, hon bjöd ju på en massa groggar. Gratis inträde och ingen garderob, vem bangar? Måste säga att det vart riktigt nice, det föll mig i smaken i alla fall. Vi tog det ändå ganska lugnt och tog en buss hem vid tio över ett.

Nu ska jag bara ta en cigg sen ska jag gå och lägga mig ut i fall dom ringer mig imorgon och jag måste in och jobba.
Jag tackar inte nej i alla fall, det ger ju ca$$$$h!!! Så god natt gott folk!

fikadags!

Nu ska jag när som helst åka ner på stan och träffa Janne, han sa att vi skulle fika idag, det låter ju trevligt.
Jag tror jag håller på att bli sjuk. Har vaknat flera nätter nu och varit tjock i halsen och känt mig riktigt seg. Får hoppas att det beror på min mens. Jag ska ta en ipreen sen åka ner på stan. tjarrå!

glöm det jag sa igår om att saga känner sig ensam, eller det kanske hon gör men hon är tillbaka till sitt gamla jag. Lika galen som innan. Imorse hade hon mer än ett frispel vill jag lova. På ett sätt känns det skönt!

fred på jord

Det har varit en riktigt slapparkväll för mig. Jag har bott i min nya mjukisdress hela dagen och bara kollat på massa tv med mamma. Även Anita kom förbi med Wilma en stund, trevligt! Kul att få se någon annan människa än familjen, även om hon nästan är en familjemedlem. Runt 23 åkte jag, mathilda, anna och petra till nordanby och köpte mat, vi var hungriga, eller anna köpte mcdonalds. Efter det åkte vi bara runt i bilen till klockan nästan var 01, men det var riktigt nice. En riktigt tjejkväll, lyssna på freestyle och bara vråla!
Jag fick även en liten godispåse av mathilda med en hello kitty klubba, två tablettaskar (pluggpiller & kärkelsgodisar) och två kolagodisar, va snällt av dig, tack!

Jag tycker så synd om Saga, tror verkligen hon känner sig ensam. Även om hon och Smulan inte var bästa vänner så märker jag på henne att hon undrar vart Smulan är. Hon tycker inte det är lika kul att leka längre och bara sover och sover hela dagarna. Jag får hoppas det går över, för mamma vägrar skaffa en katt till.

Softination

Den här dagen har varit skön. Jag har inte gjort ett dugg. Jag vaknade vid halv två, låg och kollade på valet inatt men jag somnade efter ett tag, det var lite segt. Nu har det skrivits historia också, en svart president för första gången i världshistorien. Jag gick upp vid halv två och tog en cigg och sen gick jag och la mig igen och kollade massa tv. Det är vad jag har gjort idag, tog mig även ett varmt bad för en stund sen.

Jag har ont i huvudet hela tiden. Det är för att det enda som vill finnas i mina tankar är du, Smulan. Men jag tvingar mig själv att inte tänka på det hela tiden för då vill jag bara gråta. Det kommer bli bättre med tiden, det vet jag. Men du kommer alltid finnas i mitt hjärta <3

god natt?!

Klockan är tre och jag borde väl sova antar jag. Jag har inget jobb imorgon vad jag vet så jag kan sova ut. Ikväll har jag varit med Mathilda. Åkte en snabbis ner på stan och köpte min mjukisdress, så skön! Vi köpte med oss kinamat hem och mumsade i oss. Vi skulle hyra high school musical ett och två, men dom hade bara tvåan, ettan hade gått sönder. Vi hyrde tvåan sen laddade Stoffe hem ettan, men vi hade fullt upp med att få igång filmen, åh vad arga vi blev. Men det funkade tillslut. Vi kollade först på ettan, sen tog vi en paus och kollade på desperate houseviwes och sen kollade vi på tvåan. Det var en bra kväll, precis vad jag orkade med.

Jag har Smulan i mina tankar precis hela tiden, kan inte släppa det. Det känns så otroligt tomt utan dig älskling. Tror Saga saknar dig också och tycker det känns tomt. Hon har legat brevid mig i sängen hela kvällen och bara gosat. Du var en sån underbar katt Smulan. Jag saknar dig så sjukt mycket och kommer alltid att älska dig :* <3

tisdag

Den här dagen kommer bli lång, det känner jag på mig.

Jag ska snart tvinga med brorsan ner på stan, jag ska köpa en mjukisdress och kinamat. Efter det ska jag och Mathilda hyra film, high school musical 1 och 2. För vi tänkte se 3:an på bio någon gång i veckan. Så jag ska bara gosa ner mig i sängen med den nya mjukisdressen, äta min goda kinamat och massa chips!

Smulan, du finns i mina tankar hela tiden <3

RIP <3

Nu har min älskade Smulan fått somna in. Det var riktigt jobbigt, men nu efterråt känner jag mig faktiskt lättad. Känns fel att vara det, men det här var ju för hennes eget bästa, nu behöver hon inte må dåligt och lida längre. Jag kommer alltid att älska dig Smulan. Det kommer kännas tomt utan dig. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta! <3

                     

;'(

Jag ser inte fram emot dagen imorgon, usch. Jag har haft ont i magen hela kvällen och tårarna har bara runnit ner för kinden. Jag vet att det kommer gå stillsamt och fint till men det känns endå så himla jobbigt.

Detta kommer bli en sömnlös natt.

Glad tjej 89!

Yes, jag är riktigt glad just nu! Jag har köpt mig en ny, fungerande dator. Min förra sa ju tack och god natt igår och ville inte vara med längre, då vart jag sur. Men jag vart glad att mamma kunde köpa denna till mig på avbetalning så kommer jag betala av henne varje månad istället. Jag är riktigt nöjd med mitt köp i alla fall!

Idag har jag jobbat, det har varit lite segt för jag ville mest bara hem och ta det lugnt. Efter jobbet åkte jag, mamma och brorsan till Siba och köpte datorn. Väl hemma installerade jag allting och har ätit. Mathilda kom förbi strax innan klockan åtta, vi har bara kollat på ensam mamma söker och nu är vi uttråkade. Vad kan man göra?

Ni får gärna skicka musik till mig om ni har mig på msn, jag har NOLL låtar på min dator. Tråkigt att all min musik och alla mina bilder är borta :'(

RSS 2.0