mysfaktor

Idag har Saga, Wilma och jag bara legat i sängen och soffan och gosat hela dagen. Saga är lite rolig för om man gosar med Wilma så måste hon också vara med. Det gör det bara extra mysigt tycker jag! :) Har precis varit ute på en promenad med Wilma. Mamma sa att det blåste som fan så jag klädde på mig, fan jag svettades ju nästan! Jag tyckte då inte att det blåste kallt.

Nu ska jag läsa lite bloggar och sånt som jag alltid gör när jag sätter mig vid datorn. Sen efter det ska jag nog ta och fila till och måla naglarna. Dom har blivit långa nu så dom kräver lite omvårdnad, but I like it! :)


Sista Augusti

Denna dag blev väl först inte som jag tänk men alla dagar kan inte bli som man tror alla gånger. Hände först en massa tråkiga saker. Mattias och jag har kommit överrens om att vara vänner. Även om jag tyckte om honom visste jag nog innerst inne att vi kanske inte passade så bra ihop. Först kändes det som ett litet slag i magen men det var väl för att jag själv inte ville inse det bara. Men nu mår jag bättre och jag tror det var lika bra så här. Är glad att vi kan vara vänner och att det inte blev nåt tjaffs.

Runt halv åtta drog jag ut och träffade Vanessa. Efter att ha suttit ute och pratat i 40 minuter frös vi satan, i alla fall jag. Vanessa gick hem och kissade och jag tog en promenad till konsum och köpte lite gottis och sen gick jag hem till henne igen. Vi har suttit och kollat på lite filmer som gick på tv, i varje reklam slog vi över och tittade lite smått på Sagan om ringen. Det var en riktigt trevlig kväll måste jag säga. Tack så jättemycket gumman! :)

Jag borde egentligen sova nu för min moster kommer med Wilma vid halv tio. Jag ska vara hundvakt hela dagen men jag känner mig faktiskt inte speciellt trött. Som tur är så måste jag inte gå ut med Wilma på en gång, Anita tar en promenad med henne innan så jag kan bara gå upp när hon kommer sen kan vi lägga oss igen. Wilma tycker också om att sova precis som jag! :)

Sen på kvällen blir det nog ett litet halvt Harry Potter-maraton med Vanessa. Om vi orkar och inget annat kommer ivägen. Det ska bli nice. Men eftersom vi inte kan börja titta förrens klockan sju eller så, så kommer vi inte orka titta på alla filmer, dom är ju x-antal timmar långa liksom!

Nu ska jag läsa lite bloggar sen ska jag nog lägga mig och läsa lite, det var ett bra tag sen och till sist försöka sova. :)

Lördag

Sova ut? nja, det vetifan om jag fick det. Anita kom och lämnade Wilma vid 07.40 imorse, fast då vaknade jag inte men huset vart bombaderat vid 09.20 var tre busungar, vi skulle vara barnvakt också. Jag gick upp och tog en cigg och sa hej och sen gick jag och la mig igen. Jimmy och brorsan åkte och hjälpte moster Monica och flytta och mamma och jag var hemma. Jag har legat i sängen och sovit fram och tillbaka med någon skönhetssömn vart det inte kan jag påstå.

Drog med mamma ut på Hälla för att kolla efter ett par svarta jobbarbyxor, fast jag kände att jag egentligen inte har råd med det men jag måste ju ha det, då får man ta sig råd. Hittade ett par jättesköna byxor, bomullsbyxor på Kappahl för 299:- och dom kommer jag kunda använda annars också, inte bara på jobbet. Och så köpte jag även en limpa cigg. Nu väntar jag bara på att den där förbaskade telefonräkningen ska komma som kommer vara ganska dyr denna månad pga alla engångsavgifter första månaden och så. Sen får vi se om jag har råd att leva efter det eller hur jag ska göra, haha.

Nu ska jag ta en dusch och fixa mig lite och äta mat. Ikväll jobbar jag också, 19.30 - 02.00!

Partyfredag(?)

Ikväll vart det förfest hemma hos Vanessa, vi var sju pers tror jag, alldeles lagom. Hemma hos Vanessa och på bussen ner var det jättetrevlig. Var väl helt okej på Pluto också, först kvarten sen tröttnade jag. Det är helt sjukt hur mycket jag har tröttnat på utelivet. Jag ser verkligen ingen mening i att dricka alkohol eller så längre. Bra är väl det för plånboken men.. Lite tråkigt på ett sätt. Men jag kommer kanske in i det igen. Helt okej kväll ändå!

Tog en taxi hem runt kvart över ett. Jag pallade inte längre, stått ut länge nog ;) Nu ska jag nog försöka hitta någon bra film som jag kan bädda ner mig under täcket och titta på. Fast jag har sett alla filmer jag har så det är lite tråkigt. Kanske ska ta och börja om på någon serie eller så. Har så svårt att se samma film/serie två gånger.

Nej nu ska jag stänga ner här och bädda ner mig. Först ta en cigg. Imorgon ska jag sova ut och sen blir det jobb på kvällen!

Nattmänniska

Ja, det är då ingen nyhet att jag är nattmänniska. Kan fan aldrig somna om nätterna. Jag hade faktiskt lagom fått tillbaka tidsrytmen, heter det så? I alla fall, hade lagom fått tillbaka den och sen började jag jobba och då vänder man ju på dygnet igen, är så illa tvungen, tackar ju inte direkt nej till jobbet pga en sådan sak. Men just nu är det irriterade, jag vill sova men jag kan inte.

Funderar på att gå ut i köket och göra knäckemacka med ost på, det är det enda Mattias har hemma men fan, knäckemacka med ost kan vara jäkligt gott det också! Sen blir det väl att slå på en film, kanske till och med hinner med två stycken innan Mattias vaknar och ska till jobbet. Just nu känns det som om jag kommer vara vaken tills dess. Är jag inte det ska jag ställa klockan för annars kommer han försova sig. Han somnade inte förrens för 40 minuter sen ungefär, stackarn.

Nej kommer hem imorgon i alla fall och då blir det party! :)


Fagersta

Jo precis. Min underbara brorsa skjuta mig till Fagersta eftersom tågen slutat gå vad jag vet så nu sitter jag här i Fagersta i Mattias soffan och datanördar mig medans han duschar. När han duschat klart blir det att mysa lite innan han måste sova eftersom han ska upp tidigt som vanligt!

Kommer hem imorgon igen, på dagen. Sofie, ring mig om du ser detta! :) Nej nu ska jag gå och vara social!


Rubriken vare också ja!!

Äntligen funkar mitt ljud på datorn igen, det har inte funkat på ungefär två veckor. Tack underbara Domingo för att du kom hit och hjälpte mig! :) Nu kan jag lyssna på musik igen, skönt!

Igår orkade jag inte uppdatera bloggen, var galet seg hela dagen. Och idag har jag knappt orkat brytt mig om bloggen, har varit ganska seg idag också. Följde med brorsan när han skulle hämta mamma och efter det drog vi ut på systemet och köpte lite gottis ;) och gick även in på elgiganten för att jag ville köpa en ny datamus då min har gått sönder, hatar den här på laptopen. Men alla var så dyra så jag struntade i det, får stå ut ett tag till helt enkelt.

Ikväll vetifan vad som händer, ta det lugnt I guess. Mattias skulle ha kommit hit men nej, han börjar skruva på bilen nu (fortfarande trasig) så det kommer bli för sent för honom att komma. Jävla bajskorv. Har inte träffat honom sen i fredags ju ;( nej nu ska jag gå och laga mat tror jag, om vi i familjen kan komma överrens om vad det ska bli.

Glaskrossarnas dag!

Precis kommit hem från jobbet. Jag har ont lite överallt i kroppen, ovan att springa så mycket så har lite ont i ryggen och så har jag svinont i handleden. Och det är inte den armen jag har haft brickan på utan den högra handleden. Jag kunde knappt lägga in osten i kylen nu när jag kom hem och gjorde en macka för att det gjorde så ont. Jag har ingen jäkla aning om vad jag har gjort. Hoppas det går över tills imorgon. Ni anar inte hur mycket jag ska sova imorgon, ska fan inte gå upp ur sängen på hela dagen, haha.

Och angående rubirken. Mamma sa när jag åkte till jobbet på lite skämt sådär "krossa inte för många glas nu" Nej, det gjorde jag inte heller, bara en flaska, hatar dom, haha! Men alla andra, gäster syftar jag på dom krossa glas efter glas. Jag vet inte huuur många glas jag fick plocka upp och slänga. Överallt. Runt hela baren var det fullproppad med glas, säkert fyra glas som gått sönder där och så har alla trampat på det så det var ju en miljard småbitar, kul att försöka borsta upp det när det är massa öl och skit också!

Nej, nu ska jag äta mina mackor och fördriva tiden i en timma till sen ska jag ringa och väcka Mattias så han inte försover sig som han har en tendens till att göra. Sen stupar jag nog i säng :) Fan den som ringer mig före klockan tolv imorgon!

25 Augusti

Smarto! Jag lockade håret och då brände jag mitt öra, fasen vad ont det gjorde alltså. Det sticker fortfarande i örat. Jag ska fan sluta upp med sånna där grejer för jag gör ju bara illa mig, haha.

Sitter här nu och är ganska uttråkad. Väntar bara tills jag kan åka till jobbet. Börjar ju inte förrens kl 22 men ska fräscha upp mig lite sen funderar jag faktiskt på att åka ner, hellre att jag är där och kanske kan börja lite tidigare än att bara sitta hemma och vänta ut tiden. Kom igen nu folket, kom till Sky Bar ikväll ;)


25 Augusti

Idag har jag bara slappat, det är skönt. Vaknade vid tolv men gick inte upp förrens nu, jag får ha sånna här dagar när jag ska jobba kväll! Äntlingen drar det igång, skönt som fan ska det bli.

Ska snart gå iväg till dagiset och hämta Nova, ska vara barnvakt någon timme. Det är ungefär det som händer och sen börjar jag jobba kl 22 om det inte är mycket att göra så dom ringer in mig tidigare. Hoppas faktiskt på mycket folk ikväll, nu när vi öppnar efter sommaren och det är löningsdag.

Nej nu ska jag ta en cigg sen traska iväg, hörs säkert senare.

24 Augusti

Åh, ditt pucko! Och nu syftar jag på mig själv. Kom på runt halv åtta på kvällen att jag och Mathilda hyrde ju film igår och den skulle vara tillbaka idag och kom jag ihåg det eller, nej! Så nu måste jag punga ut 40kr till, helt i onödan. Det är ingen förmögenhet men så jävla onödigt! Och filmen var ju inte superduperbra så jag tänker inte se den igen.

När mamma kom hem från jobbet gnällde jag över att det inte fanns nå bra på tv att se ikväll. Då nämnde hon att hon sett i tidningen att Män som hatar kvinnor släpps endast på Ica (på andra ställen släpps den på onsdag) så vi tog bilen ut dit i hopp om att den skulle finnas kvar. Jora, dom hade bunkrat upp, det fanns massor, då blev jag glad. Sprang in på H&M också, hittade en svart skjorta där så nu kan jag bocka av det, nu är det bara byxorna som saknas och det är det svåraste.

Filmen var i alla fall riktigt bra och jävligt bra för att vara en svensk film. Jag är mycket nöjd med mitt köp. Nu kommer den där filmen cirkulera runt hela jävla släkten innan man får tillbaka den, haha. Helene (grannen) kom även in och såg den, hon hade sett den förut men den var ju så bra så den var värd att se igen!

Åhh, jag hoppas verkligen verkligen verkligen på att jag får jobba mer i veckan. Imorgon drar äntligen jobbet igång, som jag har längtat. Och vi får ju hemligt besök i veckan så kommer jag ju få jobba extra då, om det nu får vägen.. Helene skulle prata med Henke eller Angelica för först trodde vi dom skulle vara 300pers, hah! Nu är det 497st anmälda, får jag jobba kommer jag säkert vara helt slutkörd men fan va kul det skulle vara.

Nej nu ska jag sluta snacka massa onödigt skit som ni inte bryr er om.

24 Augusti

Nu har jag varit på stan och fått massa ärenden gjorda. Tänkte passa på att gå in på banken också, passa på innan alla får pengar, det vill säga imorgon. Jo men tjena.. tog en nummerlapp och det var över 20 nummer före mig, jag la ifrån mig lappen och gick därifrån, jag orkade inte vänta så länge. Får ta det i mitten av månaden istället!

Pratade med Carlos från Turkiet i en timme ungefär. Det fick mig ju inte att längta tillbaka ännu mer, nej inte alls. Det tråkiga är att nästan ingen av personalen jobbar kvar på hotell fougére och det var ju bla personalen som gjorde veckan där nere så himla underbar. Fast Carlos sa att arbetsledaren inte var så nöjd med dom nya så han och alex kommer kanske kunna få komma tillbaka nästa år i alla fall, hoppas på det!

Det är jättefint väder ute men jag tänkte i alla fall bädda ner mig och kolla på någonting. Min högra halsmandel känns lite bättre men ska ändå bara ta och vila upp mig för jag vägrar bli sjuk, det får inte hända. Så vill ni mig något så finns jag på mobilen.

24 Augusti

Vaknade upp vid klockan 10 och kände mig på strålande humör, yes vilken bra start på dagen kände jag. Nja, vi får väl se. Måste verkligen ner på stan idag för att fixa lite grejer,  måste försöka hitta en svart skjorta och ett par svarta "finbyxor" till jobbet. Skjorta kan väl inte vara så svårt men byxorna känns som ett större problem.

Åh, apropå turkiet.. vem loggade nyss in på msn? Jo, Carlos och han var på hotellet nu och jobbade ;(
Nu ska jag ta och föna håret och sen ta och fixa lite te så min högra halsmandel kan skärpa sig, bara den är jättesvullen men jag har inte alls ont när jag sväljer eller så. Lite seg i kroppen bara men det kan man ju vara av olika orsaker. Bara jag inte blir sjuk nu, då vet jag inte vad jag gör!

23 Augusti

Det första som slog mig idag när jag vaknade var något jag både blev glad över för att många minnen dök upp men vart lite smådeppig på samma gång. Idag var det ett år sen precis som jag, mamma, moster monica och mathilda åkte till Turkiet. Vid den här tiden var vi i Tukriet och på väg till det som var det mest underbara hotellet och den mest underbaraste veckan någonsin. Jag längtar tillbaka så sjukt mycket. Jag vet att vi kommer åka till Turkiet nästa år igen och jag är taggad som fan att börja spara pengar nu igen när jobbet drar igång men det är jobbigt för det är så himla långt kvar! Ge mig sommar 2010 tack!

Ikväll vart det en myskväll med Mathilda. Vi åkte och hyrde film, En shopaholics bekännelser. Jag trodde den skulle vara bättre än var den var. Fast man var ju tvungen att se den för det är ju en typisk tjejfilm. Vi stannade även och köpte så vi kunde göra efterrätt, persikahalvor med toscaröra och vaniljglass, supergott! Vi slog på stort och köpte lite chips och dip till filmen också! Det var en mysig kväll, sen satt vi mest bara och pratade om Turkiet! :)


21 Augusti

psst.. liten uppdatering på bilddagboken för er som är intresserade!
Caatrin är mitt namn där!

21 Augusti

Slappar dag till tusen har det blivit. Vaknade upp i Mattias mysiga säng, tyvärr utan honom eftersom han hade åkt till jobbet många timmar tidigare. Han kom hem redan kl 13 för han jobbar bara halvdagar på fredagar. Jag mådde i alla fall riktigt kasst när jag stigit upp. Magen var inte min bästa vän och jag mådde illa som fan. La mig i soffan och tittade lite smått på tv för att komma på andra tankar. Mattias var riktigt trött när han kom hem så vi la oss i sängen och vilade lite.

Vi skulle egentligen bort ikväll men jag kände mig inte alls pigg så jag ringde min underbara bror som kom och hämtade mig i Fagersta, tusen tack broder! ;* Men när han hade kommit så började jag må bra igen, det märktes. Både jag och Mattias var lite smådryga sådär, uttråkade och övertrötta båda två, haha. Men det var mysigt!

När jag kom hem la jag mig i ett bad, skumbad dessutom med tända ljus. Kände att jag behövde koppla av lite och bara lugna ner mig, var ett tag sen det hände. Och mitt badskum är så ljuvligt, doftar lavendel så man blir riktigt lugnt av det. Nu när jag tänker på det är det lite roligt hur olika dofter kan göra en lugn men måste ändå tacka gudarna att det finns!

Nu tänkte jag slå på Wallander - Tjuven som mamma hyrde igår, hoppas den är bra. Ska sniffa lite på tröjan som jag fått av Mattias, en av hans gamla tröjor som han skulle slänga men den är skitfin så jag tackade och tog emot! :) Saknar honom lite måste jag erkänna, skulle ju egentligen vara kvar där tills på söndag. Med lite tur kanske jag får träffa honom imorgon, om han hinner fixa klart bilen och om han inte stöter på något mer fel på det. Hoppas allt går bra så jag får träffa honom imorgon, hihi!

Btw, min datamus har gått sönder ;( måste införskaffa mig en ny. Den jag hade var hur bra som helst för drog man lite i den (vet inte hur jag ska förklara) så åkte sladden in, perfekt om man har en, egentligen underbar, katt som älskar att bita på sladdar!





20 Augusti

Vilken bra dag jag har fått idag då! Sofie ringde och väckte mig vid tio, då hade jag inte sovit mycket alls så var skapligt trött. Hon kom hit vid tolv ungefär och vi satt på balkongen och snackade skit och rökte massa cigg. Efter ett par timmar utnyttjade jag bruden eftersom hon har körkort. Vi åkte och handlade lite mat och när vi kom hem slog vi ner oss i varsin soffa och kollade lite på tv, sen drog hon hem, haha. Det var en trevlig dag!

Mattias kom hem och jag höll precis på att somna, galet trött var jag. Hans faster kom och hämtade honom (hans bromsar på hans bil funkar inte) och han fixade lite ärenden och då passade jag på att sova lite, haha. Åkte ut tills hans mamma med bilen och fick skjuts hem. Det blev rätt så sent så vi hjälptes åt att fixa ihop tacos vilket verkligen var skigott! Sen har vi bara myst en massa som vanligt!

Imorgon ska vi på "kräftskiva", eller det är knytis så man får ta med sig lite vad man vill så det ska bli trevligt. Blir runt 20 pers, kommer vara lite nervöst men självklart tror jag att det kommer bli trevligt! Nu ska jag kolla runt lite här och fortsätta lyssna på katten som ligger på mitt täcke i andra soffan och snarkar och håller på att ramla ner, haha.

19 Augusti

Nu har jag kommit fram till Fagersta, eller ja... det gjorde jag strax efter klockan 19. Mattias kom och hämtade mig på stationen så åkte vi direkt och köpte kinamat, eller jag gjorde det. Sen har vi bara legat i soffan och kollat på tv och kramats. Han gick nyligen och la sig eftersom han ska upp om mindre än fem timmar. Känner på mig att jag måste ställa klockan så jag vet att han kommer upp, så han inte försover sig som sist, haha.

Jag sitter/halv ligger här i soffan och har precis kollat lite halvt på 2½ men, fast har sett det programmet så många gånger före så så roligt var det. Imorgon ska jag nog träffa Sofie, det ska bli trevligt för det var ju ett tag sen vi träffades.

Jag skulle egentligen åka hem igen på fredag för Mattias skulle på kräftskiva men nu blev jag medbjuden dit, trevligt trevligt! Så kanske kommer hem på lördag eller söndag, vi får se :) Nej nu ska jag gå ut på tv.nu och kolla om det är nåt bra på tv, annars kryper jag ner bredvid honom och bara njuter! (tolka inte det där fel nu, haha)

19 Augusti

Kattjäkel alltså. Hon går runt och mjauar hela tiden och är lite smådryg sådär. Vi måste få tid och kastrera henne snart också, då kanske det blir bättre. Haha, tänk om hon blir jättetjock då. Dom brukar ju ha en tendens att gå upp lite i vikt då ;) Haha, jag skulle sätta på henne kopplet så hon skulle få gå ut och hon hatar det där kopplet. Hon sprang in under bordet på altan så försökte jag få fram henne, då springer hon in under köksbordet istället och därifrån in under mammas säng, hon var omöjligt! Men jag lyckades så nu är hon ute i det fina vädret!

Äntligen ringde chefen mig, har bara väntat i 1½ vecka. Jag längtar sönder mig tills nästa vecka. Med lite tur får jag jobba tisdag, torsdag, fredag och lördag, hoppas hoppas! Så jävla skönt det ska bli och börja jobba igen. Nu måste jag bara hitta lite bättre kläder. Några bra svarta byxor (ej jeans) och en svart skjorta! Men det löser sig alltid! Nu ska jag platta håret, jag orkar inte locka det. Ska nog ta och måla mina naglar, har ju några timmar på mig :)

19 Augusti

Jag får för mig varje gång att jag stavat "Augusti" fel, men det är så det stavas, haha jag blir tokig! Kan säga att jag har gått in på google flera gånger för att kolla att det stavas så, fast jag vet att det stavas så blir jag ändå helt nojjig.

Nu ska jag ta en dusch och bara skölja av mig, tvättade ju håret igår kväll och har inte haft i några produkter så känns ovärt att tvätta mitt stackars hår igen. Tänkte att jag skulle ta och locka håret idag också, det var ett tag sen. Får se om jag lyckas själv, brukar bara bränna mig så det slutar alltid med att mamma får hjälpa mig men nu är hon på jobbet så blir illa tvungen att fixa det själv om jag nu ska ha det så.

Drar till Fagersta ikväll med 18.15 tåget, dit och träffa Mattias såklart! :) Ska även träffa hans mamma för första gången, nu kommer jag säkert bli nervös när jag sitter på tåget, haha. Annars blir det bara att ta det lugnt. Imorgon när han jobbar ska jag ringa Sofie som bor i Söderbärke så får hon komma och göra mig sällskap. Hittar inte direkt i Fagersta även om det inte är stort alls till ytan men jag skulle nog kunna gå vilse hundra gånger om.

Nej nu kallar duschen på mig och sen lite fixfix! Uppdaterar säkert något senare innan jag åker.

18 Augusti

Åhhh, jag är så uttråkad och det blir bara värre och värre. Det finns inte direkt mycket att göra nu när klockan snart är tio på kvällen. Har ju inte gjort ett skit på hela dagen för jag inte har kunnat duscha och nej, jag måste inte duscha varje dag men hade inte duschat på ett par dagar så luktade inte gott, var inte på humör för att göra nåt då.

Varmvattnet skulle vi få tillbaka kl 17.. närmade klockan 19 fick vi tillbaka det. Då tappade jag upp en varmt bad och la mig där och njöt bara, passade på att raka benen och så har jag smörjt in hela min kropp så nu känner jag mig riktigt fräsch!

Nu ska jag ta och lägga mig och läsa min Story-tidning som jag har haft hur länge som helst men inte tänkt på det och sen blir det väl någon film och försöka sova men det vet jag att jag aldrig kommer lyckas med!


18 Augusti

Vilken seg dag. Jag som skulle åka ner på stan och söka jobb men har ingen lust att göra det när jag är galet ofräsch. Kan inte duscha för vi har inget vatten alls. Jag hatar när dom stänger av vattnet under en hel dag, fan vad handikappad man blir, kan inte dricka vatten och du kan inte spola i toaletten tex. Jag tänkte att jag skulle gå över till min moster och duscha men nej, dom har kallvatten men inget varmvatten, så jävla typiskt!

Så idag blir det att bara ligga och glo film och inget annat. Ta en dusch när vattnet kommer tillbaka ska jag göra i alla fall!

17 Augusti

Jag och mamma har nyligen varit ute och gått 2,5 km i spåret, nu börjas det. Hela familjen är taggade på att gå ner i vikt och äta bättre. Är hela familjen med på det så blir det nog lite lättare. :)

Det var faktiskt riktigt skönt att gå ut och gå förutom att det började regna efter halva spåret och jag fick jättemysiga skavsår, dom gör ont som faaan. Ville försöka vara utan plåster men måste fan sätta på det så jag kan röra mig.

Nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten sen blir det nog en film men mamma i soffan ikväll =)

Grattis Karro på 20-årsdagen, hoppas du får en bra dag!


Så mysigt och det gör inte alls ont, nej då!

16 Augusti

Det var trevligt att träffa min kusin och hans mysiga ungar, fast det kryllade av ungar där, varenda kotte verkade ha minst en unge, haha. Huset fullt med andra ord, men det var trevligt!

När jag kom hem la jag mig och vilade en stund. Skapligt trött på den här mensen nu som ger mig en sån jäkla huvudvärk, det är skitdrygt. Det enda som hjälper är att ta en alvedon och lägga sig och vila en stund.

Nu på kvällen kollade jag och mamma på en film fast jag kommer inte ihåg vad den hette och orkar inte gå in i vardagsrummet för att kolla, den var lite konstig men ah, funkade att titta på. Sen fastnade vi i någonting på tvåan, handlade om kriget i finland och hur barn flyttades till Sverige osv, det var faktiskt riktigt intressant och trots att det var så många år sen kunde knappt någon av dom prata utan att börja gråta. Man vart ju helt gråtfärdig själv ju!

Nu ska jag datanörda mig lite och sen lägga mig i sängen och spela bubblejump eller slå på en film. Imorgon blir det att söka jobb och sen kanske åka till Mattias om han mår bättre. Stackarn spydde idag, och vi pratade för någon dag sen att jag inte spytt sen jag var sju år och han brukar heller aldrig spy. Hoppas det blir bättre, tänker på dig! ;*

16 Augusti

Igår kom Mattias hit och vi tog det bara lugnt! Kollade på några filmer och kramades bara, riktigt mysigt! :)

Ska åka iväg på kalas nu, till min kusin Jimmy i Enköping, hans ena son har fyllt 7 år så vi ska dit och grattis honom. Mattias skulle följa med men han var tvungen att åka iväg och jobba lite extra ;( Men han och jag ses imorgon igen, tiden går fort får vi hoppas :)

Måste platta håret nu sen ska vi åka. Ha det bra!

14 Augusti

Jag har haft en jättetrevlig kväll ute hos Camilla. Kan väl inte kalla det kräftskiva direkt. Alla åt grillat fast kräftor fanns det, Marcus och Patrik käkade lite kräftor så, dom fanns med där på ett litet hörn. Till efterrätt gjorde vi marängsviss, det vart riktigt gott! Jag hade en riktigt trevlig (lite kallt) kväll. Tack så jättemycket allihopa!

Brorsan kom och hämtade mig runt 23-tiden och då åkte vi ut till Skultuna och hämtade hans kompis också. Så vi var väl hemma runt tolvsnåret någonstans. Så fort jag slagit ner arslet ringde jag till underbara Mattias. Pratade massa skit med honom och nu sitter jag här och tänkte bara skriva lite här sen lägga mig i sängen, blir säkert att spela lite bubblejump, haha. 

Imorgon när jag vaknar så kommer Mattias hit. Det ska bli riktigt riktigt mysigt! Ska bara ligga i sängen och gosa. Är vi tillräckligt pigga kanske vi drar iväg på bio på kvällen, det återstår och se! Sängen nu, god natt!  


14 Augusti

Åh, vilken jäkla huvudvärk jag har, det är riktigt jäkla jobbigt! Jag som ska ut till Camilla ikväll på "Kräftskiva", får se hur många av oss som äter kräftor, inte jag i alla fall, haha. Eller jag tycker om det, men valde att äta annat ikväll.

Trodde när jag gick upp idag att vi skulle ha tur med vädret. Inte då, just nu spöregnar det ju vafan! Men jag tror vi får en bra kväll ändå, det hoppas jag på. Ska ta en alvedon och hoppas huvudvärken går över, annars blir det en tidig kväll för mig, tyvärr!

14 Augusti

Dra åt helvete vad jag är på dåligt humör idag. Allting känns skit och jag vill bara lägga mig ner och börja gråta känns det som. Och allt detta beror på att jag har mens. Jag hatar det! Och jag börjar bara få mer och mer ont i magen när jag har mens om mår sjukt dåligt, måste nästan ta och kolla upp det här.

Jag ska bita ihop och åka ut och söka massa jobb alldeles strax. Hoppas att det kan ge nåt resultat, jag vill ha mer jobb! Fick bekräftat igår i alla fall att jag har jobbet på Skyen kvar, vilket kändes som en lättnad i alla fall. Men börjar tydligen inte på tisdag, utan tisdagen efter det. Vi är inte riktigt klara med allting där och så håller vi oss tills dom flesta har fått lön!

Nej, fixa frillan sen åka och söka jobb, håll tummarna!

13 Augusti

Har inte uppdaterat nåt sen igår för jag har inte velat sitta vid datorn någonting.

Igår hoppade jag på 18.15 - tåget mot Fagersta för att träffa Mattias. Jag var snäll och lagade mat åt honom och mig, stackarn fick ju inte sova så mycket natten till igår och sen jobbat hela dagen. Han tog fram tillrikar och glas och han var så trött så han höll på att lägga pastan i glasen, haha! Sen låg vi bara och kollade på tv och mös!  Han gick och la sig strax efter elva för han skulle ju upp till jobbet. Jag råkade somna i soffan (eller valde att sova där, ville inte väcka honom) och han har verkligen världens sötaste katt. Den sov med mig hela natten och kramade om min arm och låg med huvudet på min arm. Jag vaknade vid halv sex av att det var så ljus och undrade om han hade åkt till jobbet än, nej då det hade han inte. Jag gick in i sovrummet och la mig, han vaknade till och sen somnade vi båda om och han försov sig, haha.

Idag när jag väl klev upp ska jag säga, blev telefonterrad hela morgonen, ringde det inte så fick jag sms, så var jag snäll och plockade ur diskmaskinen som han aldrig orkade och slängde i lite ny disk och bäddade sängen så han fick det fint tills han kom hem. Runt 13-tiden var min brorsa snäll och kom och hämtade mig! :)

Ikväll har jag varit med Mathilda, vi kollade på två filmer. Först kollade vi på Sova med fienden och den var riktigt bra måste jag säga, absolut värd att se, Julia Roberts spelar huvudrollen. Sen såg vi This girls life och den var väl lite speciell, kanske inte så värd att se.

Nej nu ska jag datanörda mig lite och sen sova, imorgon blir det att söka jobb!


12 Augusti

Vilken mysig kväll och natt jag har haft! Och nu drar jag vidare till Fagersta och stannar där under natten.
Nås på mobilen om ni vill mig nåt! ;*

11 Augusti

I söndags kollade jag och mamma på en svensk film och den var verkligen sämst. Okej, om man tänker efter var det nog den nog väldigt nära verkligheten men den var så seg och det hände fan inte mycket. Igår kväll när jag skulle sova skulle jag slå på en film jag köpt för ett tag sen som jag fortfarande inte sett. Älskar att somna ifrån filmer/tv´n. Efter 20 minuter in i filmen märker jag att jag har sett filmen, orka det liksom?! då vart jag sur och vände mig om och försökte somna i alla fall och som tur var lyckades jag.

Idag har det inte hänt mycket. Skulle egentligen till arbetsförmedlingen och ner och lämna massa cv´n här och var men jag har verkligen inte orkat. Men imorgon ska jag få arslet ur vagnen och göra det, jag måste göra det, det är viktigt, jag vill verkligen ha ett jobb till och söker man inte så får man inget. Inte så att någon knackar på dörren och ger mig ett jobb. Även om det var så jag fick jobbet på Sky Bar, haha.

Igår kväll spelade jag Gin Rummy med mamma och Mathilda, och jag vann! Haha. Det var trevligt. Moster Anita och kusin Stephanie kom förbi också och käkade lite blåbärspaj. Fick träffa wilmisen igen också som jag inte träffat på ca två veckor, så glad hon blev! :) Btw, jag fick tillbaka mina skattepengar idag, nu måste jag bara till banken och hämta ut dom, smart som jag var glömde jag ge ut mitt kontonr så dom kunde sätta in pengarna direkt på kontot!

Mathilda, jag vet att vi har våra svackor men oavsett vad så kommer du alltid vara min bästa vän och jag älskar dig!

10 Augusti

Det var riktigt skönt att få lägga sig i sin egna säng igår, fast det var väldigt varmt men tillslut somnade jag. Vaknade strax innan klockan tolv men låg kvar och znoosa i cirka en timme, det är ju så himla skönt! Gick upp och gjorde frukost och kollade lite på tv. Nu har jag lagt in alla bilder från Skåneresan, men tänkte vänta med att lägga upp dom tills jag får bilder från syrran också, hennes kompis tog ju också en hel del bilder :)

Idag blir det att ta det lugnt. Imorgon ska jag åka runt halva stan och lämna in massa cv´n. Måste ju får ett jobb, eller ja.. ett till jobb kanske jag ska säga. Klarar mig inte på att jobba 2 - 3 ggr i veckan bara. Åhh, nu blev jag jättesugen på att börja jobba!!!

Ikväll ska jag faktiskt baka en blåbärspaj, brorsan han namnsdag och han älskar blåbärspaj så ja, varför inte?! Även pappa har namnsdag idag så får gratulera er båda! Nej nu ska jag kolla igenom bilderna och tjata lite på syrran att få dom andra!


9 Augusti

Nu är jag hemma i Västerås igen, både tråkigt men ändå skönt. Saknar redan pappa! Jag är riktigt jäkla seg idag. Jag är helt totalt borta i huvudet så ska alldeles strax ta med täcke och kudde och lägga mig i soffan och kolla på film med mamma, åkte iväg och hyrde nåt att titta på. Jag har inte så mycket mer att säga just nu. Kanske blir en uppdatering sen eller imorgon.

Pappa, Jag älskar dig! v


8 Augusti

Sista kvällen i Skåne nu då. Jag har alltid en sådan skum känsla i kroppen sista kvällen, det går inte att beskriva. Känns lite extra jobbigt nu faktiskt för jag har verkligen ingen aning om när jag ska kunna åka ner igen, eftersom jag jobbar nu 2 - 3 kvällar i veckan och letar för fullt efter nåt mer extra jobb. Fast det är väl så här det blir när man blir så kallad vuxen, inte går i skolan längre och har sina skollov.

Vi har i alla fall haft en skön sista dag. Legat ute och solat hela dagen och bara tagit det lugnt. Och idag fick jag äntligen min thaigryta som jag har velat haft hela veckan, mums så gott det var! Nu på kvällen körde vi två race på bilbanan, jag kom typ 4:a, av 5 spelare, haha bra där! Fick stryk av lillsyrran liksom! ;(

Ikväll sover jag på soffan också. Brorsan har ju gjort det hela veckan men han ska ju köra i 6 timmar imorgon så kände att han måste få sova bra. Ligger man på soffan blir man lätt väckt av Rocky några gånger per natt. Så jag erbjöd mig att ligga på soffan inatt där jag tror jag kommer ligga skönt och så fick brorsan ta min underbara säng!

Nej nu ska jag kolla på tv lite, ska upp vid nio imorgon för jag måste packa, har inte packat någonting än men jag hinner, vi ska inte åka förrens kl 11 imorgon. Och imorgon får jag äntligen träffa min lilla älskling! :)

7 Augusti

Det är så himla underbart skönt väder ute och jag bara njuter. Har legat ute i ca 3½ timme och jag känner att det räcker för mig, jag orkar inte mer idag. Färg har jag fått i alla fall, hoppas bara inte att jag ser ut som en kräfta efter duschen, det är oftast då det syns mest.

Pappa och brorsan åkte nyligen in till Lund och skulle handla lite för vi skulle grilla karré idag men när pappa skulle lägga köttet i marinad så var det helt ruttet så ingen av oss var längre sugna på att äta kött. Så dom åkte in och ska köpa lite köttfärs istället så ska vi göra färsspett, riktigt gott. Man vill ju inte annat än grilla när det är sånt här underbart väder!

Nu ska jag ta och hoppa in i en dusch, får se om jag har blivit en kräfta då eller inte, haha. Håll tummarna för att jag inte ser ut som en. Ikväll blir det lite party också! Trevligt Trevligt!

6 Augusti

Klockan är halv tre och jag borde ha sovit för länge sen. När klockan var tolv sved det som fan i ögonen för att jag var så trött men inte gick jag och la mig inte. Vid tolv gick pappa in till grannen som suttit här på kvällen för att hämta nåt verktyg, har hade varit där en timme och du undrade vi vad dom höll på med så vi tog med oss Rocky som fortfarande inte varit på sin kvällsrunda så han pep ju som aldrig förr och där sitter dom i köket och snackar skit. Det slutade i alla fall med att vi gick upp på övervåningen och spelade lite biljard, det var roligt det! Och lilla bubbisen (hunden) han var så rädd att gå ner för trappan, det var så synd om honom.

Nu har vi nyligen kommit hem från grannen och kvällsrundan och jag har precis lagt mig i sängen. Pappa blev utkastad från sitt eget sovrum för att han var så full, haha. Så han får sova i uterummet inatt, alla andra platser är upptagna. Och Mia gjorde rätt i att slänga ut honom, hon ska ju upp och jobba tidigt imorgon!

Nej nu ska jag spela lite bubblejump, fixade det till mobilen idag och ja.. man blir beroende. Nu försöker jag bara få tag i ett snakespel till mobilen, hoppas det funkar. Ska snacka lite mer med Jonac imorgon och se om han kommit fram till nåt mer, han är också ute efter det spelet, haha!

5 Augusti

Ojdå, jag glömde uppdatera innan vi åkte iväg idag. Jag vaknade strax innan 11 och gick ner och tog en cigg i den stekande värmen. Kul att vi skulle in till Malmö just idag, perfekt dag för att ligga och sola och bada i poolen men icke sa nicke. Gjorde mig iordning och tog det väldigt lugnt, vi skulle ju inte åka förrens kvart i två. När vi kom hem hade solen gått i moln, typiskt!

Åkte förbi och hämtade Jonna på hennes jobb och sen åkte vi hem till henne inne i Malmö och hälsade på hennes katter. Galet söta var dom, bara nio veckor gamla. Om jag lyckas lägger jag upp ett videoklipp på det senare. Mobilen ligger där nere i vardagsrummet och jag ligger jäkligt bekvämt här uppe i min säng nu.

Efter att vi varit där parkerade vi bilen vid Triangeln och gick ner förbi värsta shoppinggatan. Gick in på Monki, den butiken vill jag också ha i Västerås, jävla  bajsstad! Jag var på jakt efter en mindre väska där man bara får plats med det nödvändigaste så som mobil, plånbok och cigg. Den första butiken vi gick in i var Monki och jag hittade en fin väska på en gång, helt perfekt var den, endast 150:-

VI gick till Mias jobb när hon slutade sen gick vi till Polackmarknaden! Det är ju som sagt ett måste när man är här nere. Så jag köpte jäkligt mycket grejer idag.. ett puder, två foundation, två mascaror, två rouge och två ögonskuggor, ögonskuggorna kostade 10:-/st, så passade på att köpa två på en gång! En rouge och mascara var till mamma också :) men jag tror jag la ut lite mindre än 500:- på allt det där.. jag vill inte veta vad det hade kostat om jag köpt det på Kicks eller så.

Haha, lika långt inlägg idag också. Nu ska jag gå ner och gosa ner mig i soffan och kolla om det finns nåt bra att se på på tv´n! Bilderna kommer sen. Jag har tappat bort mitt usb-minne så kan inte lägga in bilderna, måste låna syrrans sladd!

4 Augusti

Det blir inte så mycket uppdatering nu när jag är här i skåne. Sitter knappt vid datorn alls bara på kvällarna när alla gått och lagt sig ungefär. Men försöker uppdatera en gång om dagen i alla fall!

Idag drog vi in till Höör och handlade på City Gross, älskar den affären, typ som Ica Maxi först billigare och faktiskt fina saker. Varför har vi ingen sån butik i Västerås?! Nåja, det viktigaste vi skulle handla idag (tyckte jag i alla fall) det var en flugsmällare, jag har verkligen dampat sönder på alla nattfjärilar och flugor som kommer in i rummet och som tur var så hittade vi en. Efter det åkte vi till bolaget en snabbis och sen åkte vi hem igen.

Vi har haft riktigt fint väder idag så har suttit ute lite och bara njutit av solen. Efter maten fick jag tråkigt och vart jätterastlös så jag dukade av och ställde in det mesta i diskmaskinen och det som inte får diskas där diskade jag för hand. Städade hela köket på samma gång. Efter det var jag fortfarande uttråkad så jag tog uterummet och vardagsrummet på samma gång, drog fram dammsugaren också, lika bra när man är i farten, så där hade jag gjort dagen goda gärning! :)

På kvällen slog jag på tv´n, har inte kollat på tv alls sen jag kom ner hit och jag som alltid brukar somna ifrån tv´n, så det är lite annorlunda. Kollade först på Paris Hilton My New BBF och sen filmen efter det, Kate and Leopold, det var helt okej faktiskt! När filmen var slut körde vi lite bilbana och så, allid lika roligt! Nu ligger jag här i sängen och ska försöka sova om en stund. Imorgon blir det Malmö. Ska försöka hinna uppdatera innan vi åker, om jag vaknar ungefär samma tid som jag gjort dom här mornarna! oj, vart lite långt det här.. oooops!

3 Augusti

Det har varit världens slappardag förutom för brorsan och pappa som slitit på bra och Mia har jobbat. Men vi brudar har bara legat och degat, riktigt skönt det också! Nu på kvällen har vi haft lite party, jag är den enda som inte druckit en droppe alkohol men jag har varit på minst lika bra humör som alla andra :) Härligt med lite fest på en måndag sådär.

Imorgon när vi vaknat och så ska vi in till Höör och handla mat för veckan, jag har tvingat pappa köpa en flugsmällare, jag får damp på dessa flugor. Ska även förbi bolaget en snabbis också. Sen blir det bara att äta gott och umgås. Det är så himla skönt här nere så det går inte att beskriva :) Nej nu ska jag vara social igen, fast ja.. brorsan sover, mia sover, pappa gick till Sune, Therese sitter och pratar i telefon och Bell sms:ar, haha. Vem fan ska jag vara social med?! ;P


Risbusken själv!

2 Augusti

När jag vaknade imorse var det bara att klä på sig lite kläder sen åkte vi in till Eslöv, åkte till wonderland och köpte godis och så, så nu har vi godis så vi klarar oss och jag har inte ens rört mitt godis, haha.

Mias föräldrar, deras "barn" och Mias farmor kom hit på eftermiddagen och vi grillat, jäklar vad kött det var! Det var riktigt trevligt men lite senare börja det blåsa lite kyligt tyckte jag. Men på dagen har vi haft fint väder så då passade vi på att ligga ute och sola :) det var riktigt skönt.

Nu ligger jag här uppe i sängen och tar det lugnt bara. Ska nog snart gå ner och gräva lite i min godispåse. Ikväll händer det inte alls mycket. Bara att ta det lugnt. Jag är inte lika trött som alla andra för jag sov en timme innan gästerna kom. Så jag tar nog en slappkväll i sängen med godispåsen och min bok, eller löser lite korsord kanske :)


1 Augusti!

Ja, då var vi inne på sista sommarmånaden och vi har knappt sett skymten av sol och värme, vad fan är detta?

Idag vaknade jag vid 10.20 av att Rocky skällde, då gick jag faktiskt upp. Vi skulle åka iväg vid kl 13 för vi skulle förbi ÖB och skopunkten. Köpte en bodylotion på ÖB för min är nästan slut. Och så fick jag ett par skor av min kära pappa, dom kostade bara 99:- och är jättesköna, perfekta att bara hoppa i liksom :) Efter det åkte vi ut till Mias föräldrar, Mias mamma fyllde år. Det bjöds på jättegod mat och en jättegod tårta som jag måste ha receptet på! Var där ett par timmar och sen åkte vi hem. Vi är fortfarande sega efter bilresan igår så vi slog oss ner i varsin stol ute i solen och bara njöt. Efter ett tag vart det lite kyligt så vi satt oss i uterummet. Det har varit en riktigt mysig kväll, fast vi har varit sega. Tagit några promenader med Rocky och sen har vi suttit och lyssnat på Johan Glans och lite Stockholm live och vi har verkligen skrattat så tårarna rann nästan och man fick chippa efter andan.

Ah, det har varit en mysig kväll här nere och vi har många kvar. Nu är jag astrött och ska sova i denna underbara säng. Imorgon när vi vaknat (jag ska sova ut) så åker vi in till Eslöv och besöker Wonderland som nästan alltid är ett måste när vi är här nere och köper massa godis. På eftermiddagen kommer Mias föräldrar hit, även Mias farmor och så bjuder vi dom på grillat :) mums.

RSS 2.0